kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Na megnéztem Baccano!-t... Már egy ideje itt ült a gépemen, de valahogy sosem volt hangulatom hozzá... Többször nekikezdtem már, de aztán 1,5 perc után kinyomtam :D

Nem tudtam mit hagyok ki.

Most már tudom mit hagytam ki.

Mesteri. Sok karakter, és jó karakterek vannak benne. Mindegyik szerethető valahogy, egyik sem egysíkú.
    A történetvezetés kissé fura, ilyen mozaikos. Látszólag független részeket mutatnak be (egy részen belül is), de a végére összeáll a kép. Az első résznél mindenképp tovább kell haladni, ami egyébként egyáltalán nem rossz, viszont nagyon nem jön át, hogy mi van. Kusza, mert csak töredékeket látunk. De az utolsó részben minden tiszta lesz. Illetve nem is kell addig várni, mert a bizonyos szálak közötti összefüggést hamarabb meglátjuk, a rések elkezdenek szűkülni, bizonyos helyeket már mi magunk is be tudunk tömni kis fantáziával és kreativitással. :)