72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    xxxHolic Rou: Elég nagy spoiler lenne beszélnem az alaphelyzetről, a lényeg hogy 10 évvel később játszódik a cselekmény. Nem volt rossz, azt elérte nálam, hogy belenézzek majd a mangába.
  • LasDen #29921
    nézem ezt a Iriya no Sora, UFO no Natsu-t....de 3 rész után nem egy saikano....pedig valami hasonlóan lehangolót vártam :D
  • BEAST #29920
    Nem is ertem miert nem neztem meg eddig a Clannadot, reg sirtam meg nevettem ennyit egyszerre egy animen. :d

Mostanaban ket pofara habzsolom az animeket, lassan megint kifogyok. :(
  • Lelouch
    Már kijött...
  • Zomil
    kijött már a br változat? :)
  • Máté94
    -.-
  • Rundstedt17
  • Máté94
    Ez fail:D
  • Rundstedt17
    hy ilyen politikai,toborzó jellegű képeket keresek anime témában help vki?

• Seth
    Szadó Zoli akár jó is lehet, középső neve M. XD
  • Hixer
    lol mia fene? Peter Ozsváth & Zoltán Szabó (a Szabót elrontották)
  • LeventeV
    befejeztem a tale of melodiest. nagyon jo volt, tetszett. csak ajanlani tudom.
  • Zomil
    A 2.0-ban meg már elég hatalmas különbségek vannak a rendes sorozathoz képest :)
  • Seth
    Kicsit tökösebb mint eredeti sorozatban. A 2.22-ben meg méginkább, bár még mindíg túlreagálja a dolgokat.
  • Győri Devi
    most leszedtem én is megint mert múltkor belenéztem de shinji nyávogása úgy felbaszott h egyből töröltem XD nah de vmikor neki veselkedek megint
  • BEAST #29907
    Hmm, Rozen Maiden nagyon aranyos volt, annak ellenere, hogy az elejen meg szivesen bantottam volna a sracot. -.-
  • Prof William
    Evangelion 1.11

Nemrég sikerült megnéznem és kellemes csalódás volt. A Grafika remek és úgy tűnik nem rókabőr lehúzás lessz a dolog mert a sztori ha csak kicsit is de más irányba kezd haladni mint az original történetben, ami jó mert nem lenne kedvem harmadjára végignézni ugyanazt a gyökér véget.

Külön jó pont hogy az "EmoShinji kalandjai reménytelenségföldjén" stílusból is sikerült visszafogni és mintha Főhős nem lenne akkora emo mint a sorozatban sőt a pozitív fejlődés jeleit mutatja.
    Bár erre sztem magyarázat hogy a végén sztem egész konkrét utalás van rá miért mennek máshogy a dolgok...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mert sztem ez már az eredeti sorozat UTÁN játszódik és ez az a világ amit Shinji formált meg mei nem olyan sz*r mint az előző.

• Ruley
    Én az ef visual novel változatában eddíg befejeztem Hiro, és Kyosuke történeteit, nem tudom ez animében hány résznek felelne meg.

Nagyon bejön a történet, főleg az hogy nincs olyan nagy hangsúly egyetlen Átlagos Jani főhősön, a lányok meg nem olyan hárem szerűen vannak, mint másban. Ettől valahogy sokkal romantikusabb.

Maga a VN sokkal igényesebb kivitelezésű mint amiket eddíg olvastam/játszottam/néztem/tapasztaltam.
  • LeventeV
    engem megvisel az ha egy lanyt megeroszakolnak es rendszeresen vernek, meg ha ez kitalalt is
  • LasDen #29903
    első rész után nem fogott meg annyira mint a memories, de maj meglássuk :D
  • Rundstedt17
    ?
  • LeventeV
    hat resz utan, sot inkabb a hatodik resz utan azt kell mondjam, hogy a tale of melodies talan meg durvabb mint a tale of memories...
  • BEAST #29900
    En meg vegeztem a Spice and Wolf-fal es nagyon tetszett, sot meglepoen szep lett. :)

Johet(ne) a season 3. :o
  • Máté94
    Szerintem nagyon jó volt, tipikus japán agymenés:)
  • LasDen #29898
    megnéztem a Summer Warst....kellemes volt érdekes történettel....nem erre számítottam...
    menetközben feltűnt néhány név (azok között kik megfejtették a kódot), ami nagyon magyarosan hangzik :D
    itt e...:D nem nagy cucc csak érdekes....de lejebb még egy focista nevét is észre vettem :D
  • LeventeV
    akkor az nem surjen lesz vegig, 2009be adtak ki a 6. resz feliratat... akkor megnezem angolul.
  • Lelouch
    Magyar még csak a 6. részig van.
  • LeventeV
    az ef-a tale of melodies-hoz van vegig felirat? animeaddictson csak a 6. reszig van.
  • armageddon666
    azért a 2.22 "verziószám"
    eddig kibírtam megvárom a Blurayt :D
  • Seth
    Észrevettem 1-2 új jelenetet ami a mozisban nem volt
  • Zomil
    Sajna csak kedden leszek otthon igy addig nem tudom letölteni, de majd bepotolom, addigra talán a blue-rei(:D) változat is kijön :) A mozis verziot már láttam ugyan, de azért teljes pompájában mégis más :)
  • Seth
    Megám
  • Zomil
    Megjött a DVD? :O
  • Seth
    [Yousei-raws] Evangelion 2.22 You Can (Not) Advance [DVDrip 720x480 x264 AC-3]

Aki ezt leszedte és belenézett, a felétől másnál is elcsúszik a hang?
  • LasDen #29888
    de mos nem kell....herótom van hogy dráma csak abból van, hogy 1 srácot x lány szeret (és x>=2) :D most a True Tearst nézem....örülök, ha azon átverekedem magam...a To-love ru-t is nézem és abban is ez van, de ott legalább viccesen van előadva minden, így nem idegesítő :D

am most néztem meg a Gin' iro no Kami no Agito-t...nagyon jó volt....gyorsan elrepült a 1,5 óra...szép volt természetesen...az opening meg különösen jó volt...fain volt :D
  • Bulykin
    vannak, de a School Days az yoooo már mióta mondom nekedXD
  • LeventeV
    1 a sokban kapcsolat all fent a szereplok kozott
  • Seth
    csak az van XD
  • LasDen #29884
    a school daysben vannak ilyen szerelmi sokszögek...??? a falra mászok már tőlük....:D
  • LasDen #29883
    én nem szálltam el tőle annyira...jobbat vártam...

sikeresen túl vagyok 3 Beck részen...hát eddig nagyon semmilyen...a 2. résznél majdnem abbahagytam, de a vége megmentette....a másik ami zavar az a nagyon gagyi angol beszéd....iszonyat irritáló :D