72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
xxxHolic Rou: Elég nagy spoiler lenne beszélnem az alaphelyzetről, a lényeg hogy 10 évvel később játszódik a cselekmény. Nem volt rossz, azt elérte nálam, hogy belenézzek majd a mangába. -
nézem ezt a Iriya no Sora, UFO no Natsu-t....de 3 rész után nem egy saikano....pedig valami hasonlóan lehangolót vártam :D -
Nem is ertem miert nem neztem meg eddig a Clannadot, reg sirtam meg nevettem ennyit egyszerre egy animen. :d
Mostanaban ket pofara habzsolom az animeket, lassan megint kifogyok. :( -
Már kijött... -
kijött már a br változat? :) -
-.- -
Rundstedt17 #29916 

-
Ez fail:D -
Rundstedt17 #29914 hy ilyen politikai,toborzó jellegű képeket keresek anime témában help vki?
-
Szadó Zoli akár jó is lehet, középső neve M. XD -
lol mia fene? Peter Ozsváth & Zoltán Szabó (a Szabót elrontották) -
befejeztem a tale of melodiest. nagyon jo volt, tetszett. csak ajanlani tudom. -
A 2.0-ban meg már elég hatalmas különbségek vannak a rendes sorozathoz képest :) -
Kicsit tökösebb mint eredeti sorozatban. A 2.22-ben meg méginkább, bár még mindíg túlreagálja a dolgokat. -
most leszedtem én is megint mert múltkor belenéztem de shinji nyávogása úgy felbaszott h egyből töröltem XD nah de vmikor neki veselkedek megint -
Hmm, Rozen Maiden nagyon aranyos volt, annak ellenere, hogy az elejen meg szivesen bantottam volna a sracot. -.- -
Prof William #29906 Evangelion 1.11
Nemrég sikerült megnéznem és kellemes csalódás volt. A Grafika remek és úgy tűnik nem rókabőr lehúzás lessz a dolog mert a sztori ha csak kicsit is de más irányba kezd haladni mint az original történetben, ami jó mert nem lenne kedvem harmadjára végignézni ugyanazt a gyökér véget.
Külön jó pont hogy az "EmoShinji kalandjai reménytelenségföldjén" stílusból is sikerült visszafogni és mintha Főhős nem lenne akkora emo mint a sorozatban sőt a pozitív fejlődés jeleit mutatja.
Bár erre sztem magyarázat hogy a végén sztem egész konkrét utalás van rá miért mennek máshogy a dolgok...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mert sztem ez már az eredeti sorozat UTÁN játszódik és ez az a világ amit Shinji formált meg mei nem olyan sz*r mint az előző.
-
Én az ef visual novel változatában eddíg befejeztem Hiro, és Kyosuke történeteit, nem tudom ez animében hány résznek felelne meg.
Nagyon bejön a történet, főleg az hogy nincs olyan nagy hangsúly egyetlen Átlagos Jani főhősön, a lányok meg nem olyan hárem szerűen vannak, mint másban. Ettől valahogy sokkal romantikusabb.
Maga a VN sokkal igényesebb kivitelezésű mint amiket eddíg olvastam/játszottam/néztem/tapasztaltam. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!engem megvisel az ha egy lanyt megeroszakolnak es rendszeresen vernek, meg ha ez kitalalt is -
első rész után nem fogott meg annyira mint a memories, de maj meglássuk :D -
Rundstedt17 #29902 ? -
hat resz utan, sot inkabb a hatodik resz utan azt kell mondjam, hogy a tale of melodies talan meg durvabb mint a tale of memories... -
En meg vegeztem a Spice and Wolf-fal es nagyon tetszett, sot meglepoen szep lett. :)
Johet(ne) a season 3. :o -
Szerintem nagyon jó volt, tipikus japán agymenés:) -
megnéztem a Summer Warst....kellemes volt érdekes történettel....nem erre számítottam...
menetközben feltűnt néhány név (azok között kik megfejtették a kódot), ami nagyon magyarosan hangzik :D
itt e...:D nem nagy cucc csak érdekes....de lejebb még egy focista nevét is észre vettem :D -
akkor az nem surjen lesz vegig, 2009be adtak ki a 6. resz feliratat... akkor megnezem angolul. -
Magyar még csak a 6. részig van. -
az ef-a tale of melodies-hoz van vegig felirat? animeaddictson csak a 6. reszig van. -
azért a 2.22 "verziószám"
eddig kibírtam megvárom a Blurayt :D -
Észrevettem 1-2 új jelenetet ami a mozisban nem volt -
Sajna csak kedden leszek otthon igy addig nem tudom letölteni, de majd bepotolom, addigra talán a blue-rei(:D) változat is kijön :) A mozis verziot már láttam ugyan, de azért teljes pompájában mégis más :) -
Megám -
Megjött a DVD? :O -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![Yousei-raws] Evangelion 2.22 You Can (Not) Advance [DVDrip 720x480 x264 AC-3]
Aki ezt leszedte és belenézett, a felétől másnál is elcsúszik a hang? -
de mos nem kell....herótom van hogy dráma csak abból van, hogy 1 srácot x lány szeret (és x>=2) :D most a True Tearst nézem....örülök, ha azon átverekedem magam...a To-love ru-t is nézem és abban is ez van, de ott legalább viccesen van előadva minden, így nem idegesítő :D
am most néztem meg a Gin' iro no Kami no Agito-t...nagyon jó volt....gyorsan elrepült a 1,5 óra...szép volt természetesen...az opening meg különösen jó volt...fain volt :D -
vannak, de a School Days az yoooo már mióta mondom nekedXD -
1 a sokban kapcsolat all fent a szereplok kozott 
-
csak az van XD -
a school daysben vannak ilyen szerelmi sokszögek...??? a falra mászok már tőlük....:D -
én nem szálltam el tőle annyira...jobbat vártam...
sikeresen túl vagyok 3 Beck részen...hát eddig nagyon semmilyen...a 2. résznél majdnem abbahagytam, de a vége megmentette....a másik ami zavar az a nagyon gagyi angol beszéd....iszonyat irritáló :D