72816
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #31243
    nem kötekedés :D csak kíváncsiság...te mindig szereted így nézés közbe kommentálni a véleményed az aktuális jelenetről??? :D
  • armageddon666
    Ep2 Part1

Valahogy irigylem a főhőst is :D meg az egész bandát :D azért nem lehet olyan szar ez :D egyelőre legalábbis nem látom. Mondjuk hogy a Guildet meg a csapdákat meg ilyeneket hogy hozták létre, további rejtély.

+ mintha Resident Evil-t néztem volna :DDD
  • BEAST #31241
    Én is így voltam ezzel az első pár résznél, de később mindenre fény derül. :D

Haruhi meghalt és most a túlvilágon vezet egy csapat fiatalt az Isten elleni hadjáratukban. Valószínűleg a sok stressz miatt ősz.. lilult be a haja.
  • armageddon666
    Angel Beats! 1

Ez mi volt? :D
    -Azért szegik meg a szabályokat, hogy ne reinkarnálódjanak, esetlegesen valami alacsonyabb létformává? :D
    -A koncert nagyon jó volt
    -Az ending nagyon szép volt
    -Nem értem miről akar szólni ez az egész
    -Miért lett lila Haruhi haja?
  • BEAST #31239
    Nem tudom, nekem tetszett, csak elsőre nem volt bene minden tiszta. :p
  • armageddon666
    Én megnéztem előtte japánul még kétszer a rendest meg a fumoffut :DDD
  • Jakuza001
    Neked akkor a Basilisk: Kouga Ninpou Chou kell szvsz.
  • Lelouch
    Claymore?
  • Seth
    AZ első fele nagyon jó, mangát követi. Azután eltér tőle, de nekem az is tetszett. A vége van csak elkapkodva
  • Malakai
    Jah, de Kurozuka az elég gány. :P
  • LasDen #31233
    a TSR-nél nekem is volt ilyen problémám...végig furcsa volt hogy nem magyar...azér a végére már kezdtem hozzászokni, de sajnálom hogy ez nincs magyarul :D jó féle szinkronja van amúgy :D
    nekem a Gantz nem jött be...
  • ronihun
    FMP+Fumoffu már megvolt:D a TSR-t kihagytam mivel magyarul néztem az elözöeket és nem is jutott eszembe folytatni de lehet hogy megnézem,
    Samurai Champloo is megvolt az is tetszett, a többiröl nézek ismertetőt,
    de közben azóta AA-n elkezdtem olvasni a Gantz mangát és nagyon tetszik, az anime nagyon különbözik tőle? vagy nézhető?
    Mindenesetre kösz az ajánlatokat egy időre lesz néznivaló :D
  • BEAST #31231
    Igaz, Samurai Champloo alap. :d Viszont most hirtelen a véresről még a Kurozuka jutott eszembe. :))
  • Malakai
    Én még írnám a Samurai Champloo, Rurouni Kenshin, Shigurui darabokat, mindhárom eléggé más, de mindhárom jó valami miatt. Shigurui különösen véres, ha arra vágysz, Rurouni eléggé hullámzó minőségű, a TV hosszúcska is (90+ rész), a Samurai Champloo meg simán kötelező. :)
  • BEAST #31229
    Ha a Ninja Scroll tetszett, akkor szerintem nézd meg a Basilisk-et is és ahogy már írták a Sword of the stranger is kifejezetten jó. :)
  • LasDen #31228
    hát azt kérte, hogy legyen vér, legyen sztori...legyen komoly...ezért montam a TSR-t...:D
    gintamából meg a benizakura, shinsengumi és yoshiwara arcok odavernek :D
  • armageddon666
    Azért Gintama epic arcjai nem ütnek annyira a többi "filler" rész mellett... :D a hatalmas kontraszt kell oda! :D

FMP TSR meg így úgy tűnik mintha külön ajánlanád... season1 és fumoffu nélkül? :D nemááá

Sword of the Stranger
    Elfen Lied
  • Ruley
    Elfen Lied.

• LasDen #31225
    akkor esetleg full metal panic (abból is inkább a TSR)...akkor esetleg a Gintamából az arcok....de leginkább a Kara no Kyoukai filmeket ajánlanám....van sztori meg vér...amit akarsz :D
    vagy még a Sword of the Stranger....
  • ronihun
    Megnéztem a Ninja scrollt és nagyon tetszett.
    Tudnátok ajánlani valami olyat ami szintén komolyabb anime és mondjuk hasonlít a Berserkre. A komolyabb alatt azt értem h ha van benne harc akkor legyen benne vér is, de a lényeg h legyen egyedi története meg szereplöi nem a harc. köszi
  • Bulykin
    lol -.-'
  • LasDen #31222
    nekem túl shounen volt....folyamatosan súlykolták ezt az igazság bajnoka dolgot...:D de az utolsó 2 rész jó volt...:D
  • Bulykin
    hmmm, sem a Samurai Deeper Kyo sem pedig az NHK ni Youkoso! nem váltotta meg nálam a világot, sőt... végig se nézem :(

Viszont a Kurogane no Linebarrels kúrvajó, kicsit a Code Geass-re hajaz, nagyon tetszik, ezt esténként el fogom nézegetni
  • armageddon666
    Nálam félig volt fordítva. Az anime és az op is kiváló :D főleg mikor kedves osztálytársam énekelte MSNen :) priceless :D
  • Zomil
    Ha kijön az occult academy 2. része irjatok már ide egy kis véleményt, h érdmes-e belekezdeni :)
  • BEAST #31218
    Nálam ez forditva volt, szerintem az anime kiváló az op vizont átlagos, de tényleg szép. :p
  • Jakuza001
    Elozo heten megneztem a Mononoke Hime-t, mert valahogy kimaradt ez eddig.
    Nem csalodtam benne 10/10 ez ismet egy Studio Ghibli remekmu.
  • Jakuza001
    Most mit mondjak, pedig elmeletileg jol linkeltem be a youtubes videot, kicserelve azokat a karaktereket, amik amugy az eredeti linkben vannak.
    http://www.youtube.com/watch?v=oy30wBxNq6E

Amugy az anime atlagosnak mondhato, ellenben az opening az egyik legjobb amit eddig hallottam.
    Jah es igen Natsumi pedig kavai :D
  • LasDen #31215
    naah ez is megvolt...sajna ez erősen cenzúrázott volt....az első részből ilyenekre nem emlékszem...pedig megnéztem a láncfűrészes akciót :D
    viszont Hirano az elején nem olyan volt mint amilyenre a mangából emlékeztem...de amint megkapta a szögbelövőjét......ő a legjobb arc...:D
  • BEAST #31214
    Most nagyon rákaptam ezekre a érzelmi hullámvasutas történetekre. :D Majd holnap kiderül én meddig nézem a Melodies-t.
  • LasDen #31213
    én a melodies első részét megnéztem, de a többi még várat magára...nem tudom miér pedig az első évad nagyon jó :D
  • BEAST #31212
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lehet félreértettem valamit, vagy én lettem félreértve. :D Szerintem is Mitsuki érdemelte meg igazán Takayuki-t. Ezért mondtam, hogy az eredeti sztori a megfelelő személlyel zárult, csak sajnálom, hogy nem lett olyan happy end, mint az alternatív befejezésben volt és amit Mitsuki megérdemelt volna. Legalábbis szerintem szebb volt a Haruka féle éljünk boldogan amíg meg nem halunk befejezés.
    Bár lehet azért tűnik így, mert az OVA 4 részes, és 4 részben mutatják be a felébredés utáni boldog együttlétet, szakítást, majd a még boldogabb kibékülést. Míg az eredeti történetben egészen az utolsó rész kibéküléséig Mitsuki csak szenved.

Ezért mondtam, hogy szebb befejezést érdemelt volna Mitsuki. Szerintem. :P

Kicsit más, végignéztem az Ef - Tale of Memories-t és nagyon tetszett, hihetetlenül szép történet. Majd holnap este belekezdtek a Melodies-ba, ami remélem legalább ennyire jó lesz.
  • RelakS
    hááátőőő... Tudom, hogy szerelem, meg minden, de
    azért azt a három évet mégis csak Mitsuki vitte végig vele, feladta miatta az álmait, meg lelket öntött bele. Ha nincs mellette, akkor mikor Haruka magához tért, nem lett volna Takayuki-kun, akit odacsődíthettek volna. Harukának kiesett három év, ez alatt Mitsuki és Takayuki egész jól összejöttek. Haruka annyiban hülye volt, hogy mennyéinnenneislássalak, úgy zavarta el Takayukit, de ahért Mitsuki jobban megérdemelte őt.

Szerintem
  • Máté94
  • LasDen #31209
    oh yea...már van HOTD 2. rész...csak holnapra vártam :D
  • LasDen #31208
    végre végeztem a DNAngellel....ahogy lehetett úgy elbaszták az egészet......
  • Seth
    Biztos aranyos, de nem jön be a videó :)
  • Jakuza001
    かわい
  • Máté94
    Most kértem feliratot hozzá.
  • LasDen #31204
    megnéztem a Asobi ni Iku yo-t is....kellemes volt...tényleg hasonlít a toLoveRu-ra...:D bár itt az akciónak is komoly szerepe lesz ahogy elnézem....
    így írom, mer hátha :D furcsa volt, hogy pont a főszereplő körül csoportosulnak mindenféle bad-ass csajok :D