72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #32122
    jó sok Gundamot láttál :D
  • Bucser
    Na megcsináltam én is az animelistes listámat bár közel sem teljes mert kb felére nem emlékszem annak amit láttam eddig:D

Itten-e
  • LasDen #32120
    Badlands Rumble...
    bár én a sorozatot szinkronosan láttam, így furcsa lesz az eredeti hang :D
  • IMYke2.0.0.0
    Filmről eddig nem is tudtam.
  • LasDen #32118
    a sorozatot én is láttam...a filmre volnék kíváncsi még ha recap is :D
  • IMYke2.0.0.0
    Voltaképp, miről szól akkor a topik?
  • IMYke2.0.0.0
    Trigun-t tegnap megnéztem a 6. részig.
    Számomra: humoros, és ugyanakkor érdekel Vash múltja. Jó poén a "modern" (egy elképzelt világbeli) technológia és a pisztoly-párbajhős-western vegyítése [lásd: Firefly vagy Serenity]. Igaz, nem mai gyermek a sorozat, de nekem tetszik.
  • RelakS
    mind1, látsz az alább említett animékről itt hosszabb beszélgetést?
  • LasDen #32114
    Trigun filmet látte-e mán valaki??? :D vagy a hegylakót?? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Részemről nem áll szándékomban flamelni - nem is szokásom - beszélgetni annál inkább.
  • RelakS
    Az Elfen Lied-nek van topikja! Tessék szíves ott megbeszélni!

Bleach, Naruto, Dragon Ball. Ezeket sem itt beszélik meg, hanem a saját topikjukban! [ugyanis flémszagot érez, ami az EL környékén nem ritka]
  • IMYke2.0.0.0
  • LasDen #32110
    gondoltam hogy ez lesz :D
  • IMYke2.0.0.0
    Elfen Lied 6/10 ?!?!?!

• armageddon666
    Így nem is fogsz látni :)
  • Bucser
    Megvolt, nem rossz. A vége kifejezetten elgondolkodtató. Olyan 7/10. (mondjuk nekem az Elfen Lied is csak 6/10 a Berserk meg 8,5/10 és 10/10-es anime-t meg nem láttam az még várat magára. A Cowboy Bebop movie-val együtt 9/10 volt:)
  • IMYke2.0.0.0
    Rendeltem már UK-ből - de a jelenlegi árszínvonal mellett horror.
  • Cat 02 #32105
    Pedig UK-ból szinte mindig olcsóbb rendelni
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, játékokkal is így járok mindig - ami kellene, az csak amerikai júzereknél, vagy drága uk-s helyen van [amazon/ebay].
    Nagyon a világ szélén vagyunk... :(
  • efti
    Pech... ezert lenne jo ha lehetne amazonrol rendelni, mert ott ugye van belole :P
  • IMYke2.0.0.0
    Az első DVD nem kapható az E.L-ből, csak a 2.3.4... :(((((
    Rohadt [nem politizálok] miatt most nem érdemes külföldről rendelni.
  • LasDen #32101
    hmm...megnéztem a Paprikát....fasza volt...kicsit nehéz elkülöníteni hogy mikor álom mikor valóság, de azért annyira vészes nem volt...:D Paprika kellemes karakter volt....és a végén micsoda film ajánló van (Perfect blue meg a Tokyoi keresztfaterok) :D
  • armageddon666
    Anno láttam valami magyar animeboltot RENGETEG dvdvel, de most nem találom :S Pedig olyan jól kinéztem magamnak egy díszdobozos (kép alapján acéldoboz, de csak nem :D) Evangeliont... mármint a teljes sorozat.
  • Máté94
    Eureka Seven-t ki látta?:)
  • efti
    Blu-raybol egy kivetelt azert en talaltam, az FF7 advent children complete kaphato itthon blu-rayen, meg is vettem jol, tegnap este jol meg is neztem :)

Kulfoldrol rendelgetes sajnos eleg szerencsetlen dolog kis hazankban leven Amazon nem nagyon szeret ide szallitani, a Kare Kano-t is ugy vettem meg, hogy elutaltam a penzt egy finn ismerosomnek, o megvette amazonrol es elpostazta ide :( Egy ceget talaltam csak akik minden tovabbi nelkul szallitanak magyarorszagra, raadasul kemeny 1GBP postakoltsegert az ez a ceg Egyetlen egyszer volt csak veluk gondom, ami nincs raktaron annak a beszerzesi ideje a legutobbi beszerzesi ido, ami neha igen pontatlan. Igy lett nekem az 1 heten belul helyett 4 honap alatt meg a Lain utolso DVDje. Sajnos Blu-raybol nagyon sovany a kinalat naluk.

Masok honnan rendelnek?
  • Seth
    Hát eddíg még nem nagyon volt üresjárat :)
  • Máté94
    Egy HOTD rész kurva rövid erre rájöttem:D
  • armageddon666
    Olyan egyszerűbb amit Malakai mutatott jó lenne szerintem. A cockpitos is király, csak az már nagyon más.
  • RelakS
    csak írja meg valaki, mert nekem valahogy nincs rá elszántságom :/

Pedig régen elég sokat babráltam ilyenekkel
  • csocso14
    nekem tetszik ;)
  • RelakS
    egy kis ssh a banner-be, és mindenkinek ott lenne a link a MAL-os, meg akármilyen account-jára

Az is érdekes, amit a szimulátor cockpit topikban heggesztettek
  • LasDen #32091
    emmi???
  • Malakai
    Ilyesmit akarnátok? :)

• Lelouch
    Uh Mahou Shoujo... Nekem a Nanoha elég volt belőle.
  • BEAST #32088
    Megnéztem a Giftet. Tetszett, egyszer simán nézhető. A főszereplő is egész normális volt amikor épp nem próbálta megjátszan ia "menőt". Most belekezdtem a Nanatsuiro Drops-ba, de ez a Mahou Shoujo téma sosem volt az erősségem. :D
  • LasDen #32087
    ugye most bejöttek a képbe a klub társai...eddig egyikkel sincs bajom....Tsugumi is jó volt, mikor hallotta hogy Jinnek a nagy mell tetszik....egyből elkezdett rágyúrni :D
    de olyat se láttam még, hogy egy csajnak ered el az orra a gyönyörtől :D
  • BEAST #32086
    Kannagi nem volt rossz, Nagi-t bírtam. :) Csak...
  • LasDen #32085
    ez a kannagi egyre jobb...:D ez a 3. rész nagyon jó volt....remélem így is marad :D
  • BEAST #32084
    De várjunk csak, Tomoyo nem fiú? Egy lány nem lehet olyan erős. Youhei is megmondta!
  • Ruley
    Tomoyo és Tomoya kapcsolata nekem nagyon tetszett a VN-ben, kár hogy az another world-ben kihagyták a lényegi részét ahogy összejöttek, az úgy elég béna volt.