72813
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
"Chaos Head"-ben ahogy látom meg egy PC-geek a főszereplő :)
Jajj, legyen már hétvége! Beásom magam gép elé és sorozatot bámulok!
-
Ez a "Darker Than Black" nagyon komolynak tűnik... belenéztem az 1. részébe, és bizony kicsit Ghost in the Shell-utánérzésem támadt, amikor város felett a bácsi ugrásra készül, majd leugrás helyett felemelkedik...
Képeket böngészve meg találtam egy Neo "golyómegállítós" képet is. Az poén, vagy valóban van ilyen benne? :)
-
És gondolom ezen a kettőn kívül láttad még a Dragon Ballt meg Sailor Moont 
FMA régi nagyon jó volt, új meg megy kedvencekbe.
Bleach meg óvodás, de néha, nagyon ritkán átmegy szórakoztató szintre egy rövid időre... egyre ritkábban... már a manga is gáz egy ideje... -
FMA jó volt, nem rég ért véget.
Bleach is szórakoztató de valahogy néha átmegy óvodás színvonalra de attól még nézem minden héten de nem mondható EPIC-nek.
-
-
-
madmaxelek #32235 a Full Metal Alchemist a legjobb anime, na jó még Bleach is ott van a topon :DDD -
Nem is hangzik olyan rosszul... 
-
Prof William #32233 A régi sorozatbeli "MINDENT FELROBBANTOK HAHAHAAAA!" énjénél klasszisokkal jobb. -
Kimblee egyelőre jobb arcnak tűnik Brotherhoodban mint sima FMAban :D Leginkább a visszaemlékezős részben, mikor Riza elmeséli Ednek, hogy mi történt Ishvalban. Ott mondott valami Kimblee arról, hogy mi az katonának lenni, vagy ilyesmi... -
Kiss x Sis? -
Szerintem nagyon jó eddig. Semmi béna nincs benne. -
Megneztem a HOTD 3dik epizodjat is.. egyre kevesbe jon be, az elso epizodon meg tok jol elszorakoztam, a masodik resz bosszanto volt, ez meg kifejezetten idegesitoen bena. Ha a kov resz is ilyen gyengus lesz akkor el is bucsozok tole. -
Csak mondtam valamit xd -
nem agyatlan ecchi az se -
Huh én még mindig a Seikon no Qwaser-rel hadakozok. Egyfelől nagyon tetszik a rajzolás, a karakterek és a zene, másfelől pedig tetsz(ene)ik a történet is. Emberek különböző elemeket irányítva hadakoznak, de ezért az erőért "fizetniük" kell valamilyen formában, kb mint Darker than black-ben.
Viszont itt szó szerint minden a mellek körül forog. Minden a mellekről szól... ha valaki utálja/szereti/akármi más a másikat ráveti magát a mellére. Nagy megkönnyebbülés volt az egyik jelenet ahol X bevallotta, mennyire szereti Y-t.
Gondoltam is magamban mennyire hihetetlen, a rengeteg mell és még több mell után végre valami más. A nagy pironkodó "szerelmesek egymást bámulják" jelenet közben vártam a választ, ami meg is érkezett egy "kapd elő a melleidet" formájában...
...holnap folytatom. :D -
a chu-bra az milyen? :D -
A Pandora Hearts mióta agyatlan ecchi?
-
Seikon no Qwaser?
Pandora Hearts? -
próbáltam...az nem jött be....a mellékszereplők idegesítettek....
(listámon ott van minden :D) -
green green? -
kéne valami igazán agyatlan ecchi....semmi sztori csak a lényeg :D -
de utálom az olyan karaktereket aik soha nem nyitják ki a szemüket....:D
mint az geassban Nunnally :D -
Hu emberok micsoda elet lett itt, regebben kb hetente 1x eleg volt erre jarjak elolvasni 1 oldalnyi hozzaszolast, hogy kepben maradjon az ember, most meg mire hazajovok melobol mar majd 2 oldal termelodott megint :)
Fansubbert valasztani egyszeru, az ember megvarja amig en elkezdem valamelyik fansub csapataval nezni az adott animet aztan gyorsan keres egy masikat.. Valahogy mindig belenyulok azokba a csapatokba akik 1 het elmaradassal forditanak.. pl a saraiya goyou kb minden epizodja mas subber csapattol van meg, annyira elakadt folyton mindig akiktol epp letoltottem egy egy reszt :( -
Mar ha lenne, mivel rengeteghez nincs, igy aztan kenytelen vagy szenvedni, hogy forditani lehessen a feliratot, mivel a kezi idozites, szazszor tobb idot elvesz es a forditas rovasara menne. :D -
Mármint hardsub + raw.. Mert ha már van softsub, minek szenvednél a szövegfelismerővel? :) -
ez a Daitetsu ez kész...:D nagyon bírom...:D de az a durva, hogy az első karakter, akiről úgy érzem hogy hasonlít rám egyes vonásaiban....sajnos nem abban, hogy bármit csináljon az elsőre tökéletes lesz :D kívülről ő is erős, kemény csávónak néz ki, pedig belül egy gyerek :D -
Es? Most nem arrol volt szo, hogy rajta marad a felirat, hanem, hogy kilehet nyerni belole a feliratot.
Amugy meg van olyan release is ami nem hard subbos, arra is ralehet tolteni a mar Avisubdetectorral kinyert feliratot. -
gondolom az író nem magát szórakoztatja azzal h majdnem 600 chapternél jár, tehát ne szarozzunk már le vmit amiröl aztse tudjuk micsoda köszi -
Attól még az animén rajta marad ha tényleg hardsubról beszélünk -
Es ? Javaslom figyelmedbe az Avisubdetector OCR felismero programot es voila, maris nem beleegetve van a filmbe, hanem szovegformatumban befigyel a vinyon. :D -
Melyik manga? -
hardsub azért hard, mert rá van "égetve" a képre -
#32203 olvasd el a második sort... -
Mar hogy ne lenne hozza, ami hard subbed abbol mind kilehet nyerni a feliratot.
Mar pedig rengeteg ilyen eng subbed verzio van kint a neten.
Persze ilyen 400+ reszes szaroknal nem kis feladat. :D -
az fasza...:D -
jah mivel semmilyen fordítás nincs hozzá :) -
japánról magyarra??? -
One Piecet lefordítani az mondjuk nem kis munka :D biztos nem mernék belefogni de hajrá
én manga fordítást tervezek a közeljövőben de még van pár ELO lecke amit átkell vennem :D -
nincs felvétel?? :D