72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
"Tigris és Sárkány" = ToraDora!?:DD -
"Tigris és Sárkány" - mindenki oda volt érte. Nekem rohadtul nem tetszett.
"Repülő tőrök háza" - amikor vetítettem, sok huszonéves egyetemista a könnyeivel küzdött. Pedig szó szerint repkedő emberkék, kard, tőrök, sihi-suhi kardvívás, "vér"... de a sztori ezek mögött bújik meg. Ha az nincs, akkor az egész csak slash.
Nekem az Elfen Lied azért tetszik, mert mögé tudom látni a sztorit - az emberi sorsokat.
Halálistenes - listás - jóslatos - angyalkás - túlvilági sulis sztorik szórakoztatnak, tetszenek, de nem maradnak meg olyan sokáig meg bennem.
Szerk.: Persze, sokszor az embernek, így nekem is, az "egybites" szórakozásra van ideje, energiája.
A REC pl. sokszor megnevettetett - a japán szinkron, és a zene pedig példás.
-
Nem is. Soha se fogom megnézni, mert nem érdekel:DDDD -
Touché!
-
A végére már nem is emlékszem.
-
Yagami visszafelé I'm a gay
soha többé nem tudjátok már ugyanúgy nézni a Death Note-ot -
Nekem csak Lucy miatt jött be az Elfen. A Nyu énje még az elején vicces volt, de később már kezdett az agyamra menni a sok nyu-zás. xD
-
Nálam, most, az EL-nél nincs jobb.
Állok elébe a nála jobbaknak - persze, mindenképpen az én szűrőmön kell átmenniük.
Mélység, emberszerű sorsok, tartalom, és átérezhetőség nélkül nálam nem sok sztori tud bekerülni a legjobbak közé.
A kellemes szórakozást nyújtóknak külön lista van a buksimban.
-
Nekem se a vér tetszett benne - a sorsok. Nem véletlen, hogy azt írtam, a végén rendesen "ott maradtam".
-
nekem nem tetszett az Elfen, de ennyi. -
Nehogy a vegen sirva fakadj Imike, hogy az EL-nel mennyi jobb anime van, mikor megnezed oket, mert bizony meg a Death Notenel is vannak jobbak, ami szvsz lenyegesen jobb mint az EL :D -
Nekem is tetszett Elfen, de ennyi. Nem lett kedvencem :DD
Nem kenyerem az erőszak, a véres animék nem jönnek be :S -
Szerintem simán lehetne úgy folytatni hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Light is egy halálisten lesz, és az ő szemszögéből mutatnának be egy teljesen új storyt. -
Kivételesen nem. Egyik sem igazán a kedvencem, de a kettő közül az Elfen Lied-re legalább elmondhatom, hogy valamennyire tetszett. :D -
Csak vörös lett, mint Jagaminak...
-
El lehetne vitatkozni, hogy melyik a jobb. Bennem jobban nyomott hagyott a DN...kicsi hagyom "ülni" a dolgokat, aztán belekezdek a Cowboy Bebop-ba. Remélem nem nyúlok mellé nagyon. -
Gondolom, sejtem, a Death Note javára ironizáltál... ez fáj...
-
Death Note és Elfen Lied egy postban... az én retinám is kiégett. 
-
Hú, az utolsó mondatod kiégette a retinámat! Jajj, mi lesz így velem! Elfen Lied az isten - nincs mese, nincs jobb nála széles e világon. Punktum. 

-
Végignéztem, állati volt, nagyon ütős volt a Death Note. Az első 26 rész maga volt a ledöbbenés, egyszerűen nem tudtam abbahagyni a részek nézését. A végére sajnos egy kicsit megült a sorozat, bár én azt mondom, hogy a legnagyobb bakit akkor követték el, amikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. Onnéttól kicsit elfogyott az ötlet, nem tudták már felpörgetni úgy azt a pár részt, de azért a vége így is nagyon odatette magát. Remélem egyszer lesz valamiféle folytatása, vagy nem is tudom...vagy ha nem is folytatása, csak hasonló sorozat. Tuti arra is rákattanok. Melleslegkivették a sorozatból L-tSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. Nálam ez a sorozat 9,5/10, simán leverte az eddig nálam nagy istennek tartozó Elfen Lied-et. Mostmár Kira az isten. :)gondoltam, hogy ez lesz a vége, mert ebből máshogyan nem tudtak volna kijönni az írók, maximum ha akartak volna egy második évadot, akkor életbe hagyják Jagami-t -
csak gondoltam vki tud vmi megbizhato helyet, de mindegy, törölhető és bocs -
google Katekyo Hitman Reborn torrent első találat??... -
bocs hogy ilyet kérdezek, de a Katekyo Hitman Reborn beszerezhető valahonnan, mert gőzösön nem találtam, privátba is jó persze -
pont a vége tér el már durván a mangától :/ valahogy a mangában jobban tetszett az a rész -

-
Befejeztem az Elfen Liedet, végülis nem bántam meg hogy megnéztem, szép volt a vége. -
Várható volt sajnos. -
Köszönöm szépen a választ.
-
Egy sztori, csak 3 ,jól elkülöníthető részre van bontva. Hol egyben, hol külön is fenn van neten -
5 cm per second az AnimeDB-en 3 rövid epizód. Viszont találok egy rohadt nagy méretűt máshol.
Ez utóbbi voltaképp különálló, vagy a 3 kicsi együtt?
-
még. utolsó nap. vagy hét. -
? nekem megy
Mondjuk néhány manga nem elérhető :/ -
de a jövőben még lehet -
nah meg ami nincs usaban vagy euban licencelve azzal nem értem mi a gond... -
Csak azt nem értem, hogy a japán kiadók miért vannak benne? Nekik nem plusz pénz amit Japánon kívül adnak el. Szóval ez csak az amerikai kiadóknak lehetne bevételkiesés... -
Még jó ,hogy nem olvasok mangát :)
Viszont az az érzésem, hogy az animékre is erősen rászállnak hamarosan -
"Manga publishers have recently changed their stance on manga scanlations and made it clear that they no longer approve of it."
(onemanga kiírásából egy részlet) -
Annyit mint az eredetivel. Illetve talán egyszerűbb lenne csinálna rajta egy vector-tracet, mert ez már eleve egy leegyszerűsített ábra. Illetve pont ezért mert egyszerűbb, lehet hogy Illustrator (kb. vektoros Photoshop) magától tud generálni egy elfogadható képet belőle. -
Mi történt? Vki panaszkodott a bevételkiesésre vagy mi? :) -
nah király... szűnnek meg a manga reader oldalak...