FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Végignéztem, állati volt, nagyon ütős volt a Death Note. Az első 26 rész maga volt a ledöbbenés, egyszerűen nem tudtam abbahagyni a részek nézését. A végére sajnos egy kicsit megült a sorozat, bár én azt mondom, hogy a legnagyobb bakit akkor követték el, amikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. Onnéttól kicsit elfogyott az ötlet, nem tudták már felpörgetni úgy azt a pár részt, de azért a vége így is nagyon odatette magát. Remélem egyszer lesz valamiféle folytatása, vagy nem is tudom...vagy ha nem is folytatása, csak hasonló sorozat. Tuti arra is rákattanok. Melleslegkivették a sorozatból L-tSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. Nálam ez a sorozat 9,5/10, simán leverte az eddig nálam nagy istennek tartozó Elfen Lied-et. Mostmár Kira az isten. :)gondoltam, hogy ez lesz a vége, mert ebből máshogyan nem tudtak volna kijönni az írók, maximum ha akartak volna egy második évadot, akkor életbe hagyják Jagami-t