1130
Milyen TV kartyat erdemes szerintetek venni?
-
#890 Találtam :) Viszont ez csak update, aszongya kéne neki 5.6-os vagy 5.7-es driver. Na azt honnan szerzek? (A CD elkallódott a költözésben...) -
#889 5.80-as drivert honnan tudok leszedni? A a www.pinnaclesys.com-on nem találok... -
#888 Van valami 5leted hogy mitől lehet az, hogy a capture setupnál csak MPEG 1 AVI és Míró XL van, tehát csak ezekkel tudok felvenni, és visszajátszáskor nincs hang
Codec gondra gyanakodtam, de eddíg is ez volt fent (Ace mega 5.93) és újra is telepítettem. -
ent #887 De,de ... Csak hátha eszetekbe jutott valami azóta, mert ahol vásároltam, fityiszt mutattak és azt mondták hogy szoftver probléma (ez az 5.70v alatt), upgrédeltem 5.80v-ra. De most már nem írja hogy hardver féld. -
#886 Mintha ezt már írtad volna. -
ent #885 Pinnacle Stereo probléma: egyszer elindul a progi egyszer nem indul (5.8v). Mitől van ez? Ha nem indul a progi, akkor az újraindításnál / leállításnál a windows leáll képernyőnél lefagy minden, csak reszet vagy kinyom gomb használ rajta. Viszont ha elindul a progi akkor símán leáll. -
#884 Biztosan használható, ezt a típust nem ismerem, de biztos vannak előnyei és hátrányai is, mint mindennek. Egyebet nemtudok elmondani. -
HG #883 Sziasztok! Bocs, nem sok időm van, hamar kéne valami válaszféle! Hauppage Broadcast decoder használható cucc?
Nem vagyok otthon TVkártya ügyben, lehet hogy ez így kevés infó róla, de ha valamit tudtok segítsetek légyszi!
Előre is köszi! -
#882 a szabvanyok jol vannak beallitva? pal - d / cable - antenna ... -
#881 Van TV-out topik.
Állítgasd az országot, asszem nálam a belgával jó. -
Beepee #880 kicsit off: ha monitorként használom a tv-met akkor fekete-fehér pedig pal-ra van beállitva. mi lehet a gond? gefti4200 s-video tv-out és scart tv bemenet -
Prof-X #879 hauppauge wintv-pvr-250em van, ez az az usbs cumó, namost, tv2t rtl klubbot sehogyse hozza be, help! -
#878 Ma probalgattam kicsit a digitalizalast, meret korlat nelkul az uj vinyomra. 704*576 ban,
* Huffyuv 2.2.0 val , egyszeruen nem ertem miert a felvett anyagnak a kepnek a felso resze tiszta zagyva, mintha rossz lett volna a szinkron. zold, piros csikok.. ( 17 GB egy ora )
* MJPEG ( pic video 2 ) 20 as quality. nem olyan rossz, viszont deinterlaceles nagyon rafer masodik tomoriteskor, meg a hang-kep szinkron nem tokeletes. ( 39 GB egy ora )
* Lossless JPG ( pic video 2 ) felvetelkor a preview kep kicsit akadozik, pedig a proci terheles nem vegig 100 %.., viszont nagyon szep a kepe ( jobb meg egy fokkal mint az mjpeg ), ( 72 GB egy ora )
[ iuVCR fullv, 704*576 ban, YV12 szin kodalas, beallitasok: preview: smart tee, Pinnacle pc tv pro 5.5 driver, **Amd xp 2000+, 256 MB 333 Mhz** ] -
#877 Vazze, ingyen áram! -
#876 videot tegyel kozbe, akkor legalabb nem a geped fog szetmenni :D -
#875 Sajnos UPCnél ez normálisnak nevezhető. Olyan 80-110 V körül szokott pluszfeszültség kóborolni a vezetékeiken. Nekem is hullámzott anno, de egy jó alaplap megoldja a dolgot. -
#874 hát akkor esetleg az lehet a gond. Szóljál szépen a kábelszolgáltatónak hogy sűrgősen szüntesse meg, mert ettől igen könnyen tönkremehet akár még mi is a gépedben. (Fenyegesd őket kártérítéssel ) -
orkenyid #873 Hello!
Lenne egy NAGY problémám: van egy Pinnacle PCTV TV Tunerem és ha bedugom a UPC kábelt, akkor a kép elkezd hullámozni. (mármint az egész monitoron a kép, akkor is ha nincs elindítva semmilyen tunerprogi) Már másik kártyával is próbáltam, ott is ugyanaz a helyzet. Egyébként a kábel amikor bedugom, mindig egy nagyot szikrázik és ha hozzányúlok ráz is. -
#872 Elvileg linux is támogatja, és aztmondják ott probléma mentes. Szal lehet ha azzal megy, akkor a winedben van a hiba -
ent #871 Én is így értettem (a polcon sem nyúltak a dobozához sem), letöltöttem az 5.7t majd az 5.8 as verziót és felment kapásból. Minden ok, de nem mertem még pl. változtatni a csatorna neveken sem! Talán majd egyszer. Most minden ok. Viszont van mikor újból kell indítanom a gépet ahhoz hogy elinduljon a progija! Másodikra elindul! -
#870 Az tényleg tuti hogy nemnyúltak hozzá, esetleg csak kipróbálták. Amúgy semmilyen alkatrészhez sehol nem nyúlnak hozzá, mert egyszerűen nem lehet javítani, vagy kicserélik az egészet, vagy nem.
Az 5.5-öset feltöltöttem O0D: ftp tárhelyére, kézdezd meg tőle, hogy megvan-e még. -
ent #869 Visszavittem a karit! Másfél hét múlva szólnak, hogy a kártyának semmi baja, csak szoftver gond lehet! Szerintem hozzá nem nyúltak!
Na szóval, mivel nekem 5.7 verziójú szoftverem van gyárilag hozzá, honnan lehet leszedni vmi mást hozzá, pl IU VCR amit említettetek!?
Ha viszont felteszem egyszerűen a drájvert (hardver keres stb.) az upgradét is fel tudom külön tenni? -
#868 ez tényleg elég hw gyanúsnak tűnik.
-
ent #867 Nem lehet, mert másik gépen is kipróbáltam és ua. a hiba!
xp van, leszedem a cuccot, kiveszem a karit és minden ok!
Egyébként visszavittem a boltba, és azt mondták, hogy tuti szoftver gond! De elmondtam, hogy több gépen is uezt csinálja, mármint hogy hardver gonddal befagy aprogival együtt a gép is!
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz! -
#866 húha az már azéert gond hogy dvd meghajtóhoz is sárga kerül..
XP -d van vagy 98 ?
98 alatt nekem is több gondom volt, Xp- kicsit stabilabban működik vele együtt.
nem lehet hogy alaplap drivered akad vele össze? ha más progit használsz akkor mit csinál?
én most, XP re nem is tettem fel a Vision-t ) mert úgyse azzal fogom használni. Hanem nyomtam új hardver keresése, cd elérés megadása,.. és onnan csak pár szükséges fájlt rakott fel. IU VCR -rel megy királyull.- -
ent #865 Egyébként a kilépés a programnevek megváltoztatásával már odáig fajult, hogy már hardware problémával lép ki, onnan pedig egy út van az uninstall (ami megint problémás), majd reinstall. Ez is lehet program hiba, mármint, hogy hardware problémát mond a kilépésnél? Egyébként meg a hiba után helyből sárga felkiáltó jel a dvd és cdíró hardwarenél! -
ent #864 Mondanál egy letöltő helyet, légyszi?
Kösz -
#863 ami vana *841 ben link, nézd meg azzal hátha megy.
országnál sokan Germany-t mondanak hogy az a legjobb, de ott különbözüik a kábeles és a légi adás frekije, ami NÁLUNK ugyan az. Szal ha hungaryn van, akkor elvileg mind1 hogy kábel vagy antennás vételre rakod.
--
amúgy a mi pctv pro hoz lévő "5.5 a" patchet próbáltad? -
#862 5.5 -
ent #861 Neked melyik verzión fut? -
#860 Ja, ilyen van. Asszem volt már olyan hogy bezártam, de a hang még ment. -
ent #859 Lehet ez a hiba hardware hiba? -
ent #858 Egyébként neked is ilyen karid van? -
#857 Ilyet még nem látam. -
ent #856 És az mért van, ha meg akarom változtatni a csatorna nevét hibaüzenettel lefagy a program és ha kilépek a program bezár de a hang megmarad?
Most már tuti, hogy 5.70 verziós progim van, de gyári! -
#855 Mert az összes kábeltv szolgáltató szemét cigány. -
ent #854 Megoldódott!
Semmi pci, semmi encsembencsem!
Mivel Szegeden lakom, és a beállításnak Hungary-t állítottam, na ez az ami nem tetszett neki: Serbia a megoldás!
Átállítottam a regiot és már műkszik is! Tökéletes hang az eredmény!
De nem értem, hogy miért! -
#853 Az mind1, de próbáld ki másikban. -
ent #852 Kösz, probír!
Esetleg lehet olyan, hogy az ucsó PCIban van most és lehet hogy nem tetszik neki? -
#851 Szerintem ne mikrofonra, hanem a vonalbemenetre állítsd. A beállításoknál az audió résznél tudod állítani. Próbáld meg kivenni és betenni még1x a kártyát, meg variálj a beállításokkal. Ellenőrizd a kábelTV vezetéket...