TV kartya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kicsit off: ha monitorként használom a tv-met akkor fekete-fehér pedig pal-ra van beállitva. mi lehet a gond? gefti4200 s-video tv-out és scart tv bemenet
hauppauge wintv-pvr-250em van, ez az az usbs cumó, namost, tv2t rtl klubbot sehogyse hozza be, help!
Ma probalgattam kicsit a digitalizalast, meret korlat nelkul az uj vinyomra. 704*576 ban,
* Huffyuv 2.2.0 val , egyszeruen nem ertem miert a felvett anyagnak a kepnek a felso resze tiszta zagyva, mintha rossz lett volna a szinkron. zold, piros csikok.. ( 17 GB egy ora )
* MJPEG ( pic video 2 ) 20 as quality. nem olyan rossz, viszont deinterlaceles nagyon rafer masodik tomoriteskor, meg a hang-kep szinkron nem tokeletes. ( 39 GB egy ora )
* Lossless JPG ( pic video 2 ) felvetelkor a preview kep kicsit akadozik, pedig a proci terheles nem vegig 100 %.., viszont nagyon szep a kepe ( jobb meg egy fokkal mint az mjpeg ), ( 72 GB egy ora )
[ iuVCR fullv, 704*576 ban, YV12 szin kodalas, beallitasok: preview: smart tee, Pinnacle pc tv pro 5.5 driver, **Amd xp 2000+, 256 MB 333 Mhz** ]
* Huffyuv 2.2.0 val , egyszeruen nem ertem miert a felvett anyagnak a kepnek a felso resze tiszta zagyva, mintha rossz lett volna a szinkron. zold, piros csikok.. ( 17 GB egy ora )
* MJPEG ( pic video 2 ) 20 as quality. nem olyan rossz, viszont deinterlaceles nagyon rafer masodik tomoriteskor, meg a hang-kep szinkron nem tokeletes. ( 39 GB egy ora )
* Lossless JPG ( pic video 2 ) felvetelkor a preview kep kicsit akadozik, pedig a proci terheles nem vegig 100 %.., viszont nagyon szep a kepe ( jobb meg egy fokkal mint az mjpeg ), ( 72 GB egy ora )
[ iuVCR fullv, 704*576 ban, YV12 szin kodalas, beallitasok: preview: smart tee, Pinnacle pc tv pro 5.5 driver, **Amd xp 2000+, 256 MB 333 Mhz** ]
*hihi ** *
Sajnos UPCnél ez normálisnak nevezhetõ. Olyan 80-110 V körül szokott pluszfeszültség kóborolni a vezetékeiken. Nekem is hullámzott anno, de egy jó alaplap megoldja a dolgot.
hát akkor esetleg az lehet a gond. Szóljál szépen a kábelszolgáltatónak hogy sûrgõsen szüntesse meg, mert ettõl igen könnyen tönkremehet akár még mi is a gépedben. (Fenyegesd õket kártérítéssel
)http://epica.nl
Hello!
Lenne egy NAGY problémám: van egy Pinnacle PCTV TV Tunerem és ha bedugom a UPC kábelt, akkor a kép elkezd hullámozni. (mármint az egész monitoron a kép, akkor is ha nincs elindítva semmilyen tunerprogi) Már másik kártyával is próbáltam, ott is ugyanaz a helyzet. Egyébként a kábel amikor bedugom, mindig egy nagyot szikrázik és ha hozzányúlok ráz is.
Lenne egy NAGY problémám: van egy Pinnacle PCTV TV Tunerem és ha bedugom a UPC kábelt, akkor a kép elkezd hullámozni. (mármint az egész monitoron a kép, akkor is ha nincs elindítva semmilyen tunerprogi) Már másik kártyával is próbáltam, ott is ugyanaz a helyzet. Egyébként a kábel amikor bedugom, mindig egy nagyot szikrázik és ha hozzányúlok ráz is.
Elvileg linux is támogatja, és aztmondják ott probléma mentes. Szal lehet ha azzal megy, akkor a winedben van a hiba
Hajrá Dózsa György!
Én is így értettem (a polcon sem nyúltak a dobozához sem), letöltöttem az 5.7t majd az 5.8 as verziót és felment kapásból. Minden ok, de nem mertem még pl. változtatni a csatorna neveken sem! Talán majd egyszer. Most minden ok. Viszont van mikor újból kell indítanom a gépet ahhoz hogy elinduljon a progija! Másodikra elindul!
Az tényleg tuti hogy nemnyúltak hozzá, esetleg csak kipróbálták. Amúgy semmilyen alkatrészhez sehol nem nyúlnak hozzá, mert egyszerûen nem lehet javítani, vagy kicserélik az egészet, vagy nem.
Az 5.5-öset feltöltöttem O0D: ftp tárhelyére, kézdezd meg tõle, hogy megvan-e még.
Az 5.5-öset feltöltöttem O0D: ftp tárhelyére, kézdezd meg tõle, hogy megvan-e még.
http://epica.nl
Visszavittem a karit! Másfél hét múlva szólnak, hogy a kártyának semmi baja, csak szoftver gond lehet! Szerintem hozzá nem nyúltak!
Na szóval, mivel nekem 5.7 verziójú szoftverem van gyárilag hozzá, honnan lehet leszedni vmi mást hozzá, pl IU VCR amit említettetek!?
Ha viszont felteszem egyszerûen a drájvert (hardver keres stb.) az upgradét is fel tudom külön tenni?
Na szóval, mivel nekem 5.7 verziójú szoftverem van gyárilag hozzá, honnan lehet leszedni vmi mást hozzá, pl IU VCR amit említettetek!?
Ha viszont felteszem egyszerûen a drájvert (hardver keres stb.) az upgradét is fel tudom külön tenni?
Nem lehet, mert másik gépen is kipróbáltam és ua. a hiba!
xp van, leszedem a cuccot, kiveszem a karit és minden ok!
Egyébként visszavittem a boltba, és azt mondták, hogy tuti szoftver gond! De elmondtam, hogy több gépen is uezt csinálja, mármint hogy hardver gonddal befagy aprogival együtt a gép is!
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz!
xp van, leszedem a cuccot, kiveszem a karit és minden ok!
Egyébként visszavittem a boltba, és azt mondták, hogy tuti szoftver gond! De elmondtam, hogy több gépen is uezt csinálja, mármint hogy hardver gonddal befagy aprogival együtt a gép is!
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz!
húha az már azéert gond hogy dvd meghajtóhoz is sárga kerül..
XP -d van vagy 98 ?
98 alatt nekem is több gondom volt, Xp- kicsit stabilabban mûködik vele együtt.
nem lehet hogy alaplap drivered akad vele össze? ha más progit használsz akkor mit csinál?
én most, XP re nem is tettem fel a Vision-t ) mert úgyse azzal fogom használni. Hanem nyomtam új hardver keresése, cd elérés megadása,.. és onnan csak pár szükséges fájlt rakott fel. IU VCR -rel megy királyull.-
XP -d van vagy 98 ?
98 alatt nekem is több gondom volt, Xp- kicsit stabilabban mûködik vele együtt.
nem lehet hogy alaplap drivered akad vele össze? ha más progit használsz akkor mit csinál?
én most, XP re nem is tettem fel a Vision-t ) mert úgyse azzal fogom használni. Hanem nyomtam új hardver keresése, cd elérés megadása,.. és onnan csak pár szükséges fájlt rakott fel. IU VCR -rel megy királyull.-
*hihi ** *
Egyébként a kilépés a programnevek megváltoztatásával már odáig fajult, hogy már hardware problémával lép ki, onnan pedig egy út van az uninstall (ami megint problémás), majd reinstall. Ez is lehet program hiba, mármint, hogy hardware problémát mond a kilépésnél? Egyébként meg a hiba után helybõl sárga felkiáltó jel a dvd és cdíró hardwarenél!
Mondanál egy letöltõ helyet, légyszi?
Kösz
Kösz
ami vana *841 ben link, nézd meg azzal hátha megy.
országnál sokan Germany-t mondanak hogy az a legjobb, de ott különbözüik a kábeles és a légi adás frekije, ami NÁLUNK ugyan az. Szal ha hungaryn van, akkor elvileg mind1 hogy kábel vagy antennás vételre rakod.
--
amúgy a mi pctv pro hoz lévõ "5.5 a" patchet próbáltad?
országnál sokan Germany-t mondanak hogy az a legjobb, de ott különbözüik a kábeles és a légi adás frekije, ami NÁLUNK ugyan az. Szal ha hungaryn van, akkor elvileg mind1 hogy kábel vagy antennás vételre rakod.
--
amúgy a mi pctv pro hoz lévõ "5.5 a" patchet próbáltad?
Hajrá Dózsa György!
Neked melyik verzión fut?
Lehet ez a hiba hardware hiba?
Egyébként neked is ilyen karid van?
És az mért van, ha meg akarom változtatni a csatorna nevét hibaüzenettel lefagy a program és ha kilépek a program bezár de a hang megmarad?
Most már tuti, hogy 5.70 verziós progim van, de gyári!
Most már tuti, hogy 5.70 verziós progim van, de gyári!
Megoldódott!
Semmi pci, semmi encsembencsem!
Mivel Szegeden lakom, és a beállításnak Hungary-t állítottam, na ez az ami nem tetszett neki: Serbia a megoldás!
Átállítottam a regiot és már mûkszik is! Tökéletes hang az eredmény!
De nem értem, hogy miért!
Semmi pci, semmi encsembencsem!
Mivel Szegeden lakom, és a beállításnak Hungary-t állítottam, na ez az ami nem tetszett neki: Serbia a megoldás!
Átállítottam a regiot és már mûkszik is! Tökéletes hang az eredmény!
De nem értem, hogy miért!
Kösz, probír!
Esetleg lehet olyan, hogy az ucsó PCIban van most és lehet hogy nem tetszik neki?
Esetleg lehet olyan, hogy az ucsó PCIban van most és lehet hogy nem tetszik neki?
Szerintem ne mikrofonra, hanem a vonalbemenetre állítsd. A beállításoknál az audió résznél tudod állítani. Próbáld meg kivenni és betenni még1x a kártyát, meg variálj a beállításokkal. Ellenõrizd a kábelTV vezetéket...
Szevasztok!
Van 1 PINNACLE PCTV STEREO sztereó TV tunerkártyám, azt hiszem a legújabb (talán5.8-as?), a lényeg, hogy a gyári verzióval. Feltelepítettem, és ezerrel sistereg a hang, a kép (szoszo). Ha nagyon felhangosítom, akkor valamit hallani a nagy sistergés közepette. A csekk-dugó a tvkártyába és a mikrofonba van dugva, be van állítva a settingben is. De mégis! PALban, kábelre van állítva, hol lehet állítani, hogy honnan kapja a hangot. (vmi bgc, vagy bgp vagy micsodát kell beállítani? és hol)
Van 1 PINNACLE PCTV STEREO sztereó TV tunerkártyám, azt hiszem a legújabb (talán5.8-as?), a lényeg, hogy a gyári verzióval. Feltelepítettem, és ezerrel sistereg a hang, a kép (szoszo). Ha nagyon felhangosítom, akkor valamit hallani a nagy sistergés közepette. A csekk-dugó a tvkártyába és a mikrofonba van dugva, be van állítva a settingben is. De mégis! PALban, kábelre van állítva, hol lehet állítani, hogy honnan kapja a hangot. (vmi bgc, vagy bgp vagy micsodát kell beállítani? és hol)
hat ez a regi tv karim es linux alatt szeretnem beloni csak ahhoz kene tudnom a tuner tipusat. amugy a kartya mar eleg regi, asszem 98 vagy 99-ben vettem es bt878-as chipsetes. win xp alatt egy univerzalis driverrel hajtom mert nem leteznek hozza hivatalos meghajtok. ennel a drivernel en allitom be a kartya tipusat a tunertipust pedig automatikusan detektalja, gondolom abbol valahogy ki tudnam deriteni csak nemtom hogy hogyan.
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
Hi. Meg tudnatok nekem mondani hogy a Lucky Star Image World Conference TV milyen tipusu tunert tartalmaz?
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
Errõl tudtok valamit? :
"
• Pinnacle/Miro PCTV Stereo 2004-02-07 14:28:12
Tuner Verzió: 5.80
Leírás: Pinnacle systems PCTV Stereo version 5.80 verziójú driver update Windows ME alá.
Operációs rendszer: Windows Me Fájlméret: 55665 kByte Letöltések száma: 83
>> letöltés >> a termék további driverei
"drivers.hu
ez a pctv sztereó mi ez???
"
• Pinnacle/Miro PCTV Stereo 2004-02-07 14:28:12
Tuner Verzió: 5.80
Leírás: Pinnacle systems PCTV Stereo version 5.80 verziójú driver update Windows ME alá.
Operációs rendszer: Windows Me Fájlméret: 55665 kByte Letöltések száma: 83
>> letöltés >> a termék további driverei
"drivers.hu
ez a pctv sztereó mi ez???
*hihi ** *
Állítsd be a felvétel beállításoknál hogy onnét vegyen fel, ahova bevan dugva az összekötõ vezeték.
Csá! Kövi a problémám, aki tud segítsen légyszives!: A Tv-tuner kártyával képet fel lehet venni, de hangot nem! Hangot nem ad visszajátszás során! Pinnacle tuner kártya.
Helló!
Na ma végigrpróbálgattam jópár wdm drivert, odáig jutottam hogy mindent megölt a sok telepítgetés... már a winamp se indul el.
Amit feltöltöttél annó ( hónapja ) vision 5.11 et, hogy annak jobb a képe. Nos nekem az hiányol még 2 fájlt, és az 5.5 el pótolva nem túl korrekt.
Az ahhoz tartozó "PCTV.CAB" ot vagy a "rob_a.sys" és "rob_v.sys" fájlokat feltudnád még töltögetni?
Na ma végigrpróbálgattam jópár wdm drivert, odáig jutottam hogy mindent megölt a sok telepítgetés... már a winamp se indul el.
Amit feltöltöttél annó ( hónapja ) vision 5.11 et, hogy annak jobb a képe. Nos nekem az hiányol még 2 fájlt, és az 5.5 el pótolva nem túl korrekt.
Az ahhoz tartozó "PCTV.CAB" ot vagy a "rob_a.sys" és "rob_v.sys" fájlokat feltudnád még töltögetni?
Hajrá Dózsa György!
Hajrá Dózsa György!
Hajrá Dózsa György!
Hellosztok!
Nekem van egy gf4 mx440- es 64 mb- os kártyám tv kimenettel. hozzákötöttem a tv hez és elég szar a kép homályos, a hang zúg.
Mi lehet a baj segítsetek köszi.
Nekem van egy gf4 mx440- es 64 mb- os kártyám tv kimenettel. hozzákötöttem a tv hez és elég szar a kép homályos, a hang zúg.
Mi lehet a baj segítsetek köszi.
Jah el hát. A nappaliba megy az egyik, a hálóba ahol a gép van oda meg a másik.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
csöves erõsítõs cuccok rulez 😊
egyébként a kábeled el van osztva? mert az szokta csökkenteni a jelszintet...
egyébként a kábeled el van osztva? mert az szokta csökkenteni a jelszintet...
Hajrá Dózsa György!