1130
Milyen TV kartyat erdemes szerintetek venni?
  • 0ppika
    Szerintem nem rossz, nálam is kb ilyen az átlag, függ a jel erősségétől, van ami sokkal rosszabb, de van szebb is ...
  • HellBurner
    ez milyen minőségnek számít??
  • nemcsakfeel
    de nagyban függ a jel erősségétől.
  • HellBurner
    Ilyen képed ad, néha egy kicsit jobb

• nemcsakfeel
    de az csak megjelenítő program, nem driver :(
  • [Jakuza]
    DScaler ???
  • 0ppika
    Tegyél be te, és megmondom
  • HellBurner
    Sziasztok! Vettem egy Leadtek TV2000 Expert-t. Még soha nem volt TV kártyám és nem tudom felmérni a kártya képminőségét. Nem tudna valaki egy képet linkelni hogy milyen képet kellene kapnom?
  • sumi
    hali.WinFast TV 2000 (Leadtek )-hez keresnék olyan programot ami nem b@ssza össze az xp pro-mat.köszi
  • 0ppika
    Sry, ez a link a jó: PCTV Web Text
  • 0ppika
    Hát ha már sikerült akkor van rajta teletext, de én úgy emléxem hogy a simán nincs. Nekem van egy PCTV WebText nevű progi, ez ott van a pc tv vison progi könytárban ...
  • Crazyn
    Hali!
    Nem tudja valaki, hogy hogyan tudok teletext-et varázsolni egy Pinnacle PCTV (sima) kártyára? Egyszer már sikerült kb egy éve, de sajna elfelejtettem :((
  • cito
    hát mondjuk nézz meg egy winfast kártyához adott progit
    eszméletlen egyszerű és szép.. ez olyan gagyis.. ez van
    ha rábukkansz valami tűrhetőbb szofverre ird meg köszi.
    Ui: iuvcr-t próbáltam, de nem jön be
  • nemcsakfeel
    linux ala elvileg van hozza normalis driver ( persze azt sem ok adtak ki... )
    win es nekem se igazan tetszik, ha hatra olvasol kicsit, jopar linket raktam be , ami 2 modositott driverre mutat, de nekem azokkal sem lett jobb. ( bar azokat csak win98 alatt probaltom, ott meg az eredetinek is hibaja van.. ) ennyit a kompatibilitasrol.
    Konkretan mi nem tetszik a feluleten?
    A hozza adott Vision felvevo\ tv nezo progi, nem sokat er, helyette a flyds jobb, vagy az iuvcr ( mind2o hoz volt link is, meg crack is )
  • cito
    Sziasztok!!!
    Nekem egypinnacle pc tv pro-m van..
    De a szoftvere nem tetszik, pl . a Winfasté sokkal egyszerűbb és jobb, de nem kompatibilis.....
    Nem tud valaki valami fasza drivert hozzá?
    Ha igen, előre is köccike...
  • nemcsakfeel
    megjelent> ChrisTV Professional 4.00 Released
  • nemcsakfeel
    Vki erre esküszik, én mivel nem láttam egymás mellett a konkurencia képeit, ezért nem mondok rá semmit. Régebbi ASUS TNT 1 es kártyám Video In bemenettel sztem szebb képett hozott mint ez.
    De ez persze lehet hogy csak nosztalgia..
  • Tetsuo
    Köszi a linket, s utánanézek a Pinnaclesys.com-on is..
    (ez digitális v analóg?)
  • Tetsuo
    De a Pinnacle a legjobb, nem?
  • nemcsakfeel
    Ja a linknél találod a többi Pinnacle kártyához tartozó cikket.
    Viszont más kártyákkal ( Leadtek, Haupp.. ) lehet hogy olcsóbban kijössz...
  • nemcsakfeel
    Na találtam a kedvedért egy Sat os cikket:
    "A PCTV Sat egy beltéri műholdvevő egység, kompozit és s-video bemenettel, de nem a szokásos dobozban, hanem egy PCI-slotban a PC-n. Ez a könnyen kezelhető és jól funkcionáló eszköz, bizonyos tulajdonságaiban még sokoldalúbb, mint hagyományos társai, hiszen kihasználja a PC nyújtotta előnyöket is. Beállítástól függően akár 4 műhold adói foghatóak egyszerre (ha van forgatható antennánk).
    Az adók automatikusan detektálhatóak (a TV és rádióadók is), de manuálisan is változtathatunk a beállításokon. A rögzített adókat többféleképpen is csoportosíthatjuk, kiemelve az általunk leginkább kedvelteket. Egyszerre is megjeleníthetjük az összes adót, ami gyors választást tesz lehetővé a csatornák között."

innen van
  • Tetsuo
    Láma kérdések:
    Mi az h Sat tunerkártya? Eddig azt hittem h mind1ik kártyával lehet fogni a beltéri egységről jövő jelet, ez nem így van?
    Vagy ez a beltéri egységet is helyettesíti?
    A kártyának mind1 h a beltéri analóg v digitális? hiszen kifele ugyan olyan jelek mennek, nem?
  • TZoli
    Igazából én a Leadtek XP Expert felé huzódok az sztereó,boltos is ezt ajánlotta,meg néztem róla leirást fórumot türhető a felvétele is. De megnézem miket irtok a a PCTV-ről aztán majd eldől. A lényeg hogy a július 1-ből ne fussak ki! :D
  • nemcsakfeel
    itt párunknak Pinnacle Pro van, és összeségében mindenki meg van elégedve vele. Viszont én a szoftverével nem igazán vagyok megelégedve, win 98 alá nagyon szerencsétlen, XP alatt türhető, viszont linuxra azt mondják hogy egész jó dolgok vannak.
    Azt tudakold meg hogy milyen csipre épülnek ezek. Vagy 500 hozzászólással előbb le van írva a Pinnacle minden paramétere.
  • TZoli
    Sziasztok!
    Venni akarok egy TV tunert (csak nem tudom milyet):

Felhivtam egy boltot,ezeket ajánlották ami van nekik:
    Leadtek WinTV2000 XP Expert
    Leadtek WinTV2000 XP Deluxe
    Pinneacle PCTV (asszem PRO)

Szerintetek melyiket vegyem meg?
    Elvárásaim: FM rádió,sztereo hang és elfogadható minőségű felvétel készítés.

Légyszi segítsen akinek van ilyen karija!
  • pubwart
    Van valakinek valami normális ötlete hogy PCTV Stereohoz honnan szedjek normális drivert? Mert egyszerűen nincs sehol. a 3.8hoz kell régebbi, de az meg nincs meg. pls help
  • nemcsakfeel
    Xvid kétmenetes beállításokat vágja valaki?
    Eléggé elveszek a dzsumbujban.
  • 0ppika
    Ja, de bocs, az összefésülés megvan, hozzáadta, és jó is restart nélkül. Kössz szépen
  • 0ppika
    Ott nincs semmi ilyen
  • nemcsakfeel
    jobbgomb a regre ( intézőben ) és telepítés ( vagy összefésülés, stb. ).
    utána reset ( bár lehet, XP anélkül is fríssíti )
  • 0ppika
    Kössz, ez jól volt beállítva. Reinstallal végülis megoldódott, de hogy hogyan azt nem tudom. Kb 5x újratettem, meg a kodekeket is, már feladtam amikor jó lett. Próbáltam egy régebbi visionnal is, de azzal sem volt jó. Amikor nem volt fent semmi, akkor meg volt hangja a hangnélkül felvett videónak, most megint nincs.
    A regben elmentettem a csatornákat, most hogytudnám visszahozni?
  • nemcsakfeel
    ikszpében:

Vezérlőpult/Audó és hangeszközök
    azután :
  • nemcsakfeel
    Hát pontosan most csak 98 alá tudom megmondani, itt:

Vezérlőpult/Multimédia/Hang fül, Felvétel ikonra kattintva

Bejön egy ablak, ahol lehet állítani a felvételnek a hangerejét minden bemeneti eszközre, és ezek alatt van mindegyiknél egy Kijelölés négyzet, és be kell pipálni.
  • 0ppika
    Hol van ez a win beállítás? Eddíg sohasem állítottam semmit, nem is értem mitől ment el magától!
  • nemcsakfeel
    Download Pinnacle Tv Tuner PCTV Stereo 1.5 beta Driver
  • nemcsakfeel
    De nézéskor nem ugyan azt használja mint felvételkor!!! Amikor csak nézed akkor a hangkártya csak "átereszti" magán, amikor felveszel akkor digitalizálja. A felvételhez ki kell jelölni a forrást, de ezt csak a win beállításainál tudod megcsinálni.

A codecre nem tudok mit mondani mertegy ideje nem használok visiont, már progival próbáld megnézni milyen codeceket lát.
    A csatorna beállítások a regisztriben vannak, regedittel szépen exportálod azt a két ágat ami kell és akkor újratelepítésnél nem kell állítgatni.
  • vice
    Mint említettem az 5.8-as driver csak update (a drivers.hu-n is írják).

Továbbra is 5.6-os vagy 5.7-es Pinnacle PCTV Stereo drivert keresek.
  • 0ppika
    Ja vision 5.5. Ha csak nézem akkor van hang, tehát jóhelyre van bedugva és a beállítás is jó. Codec gond lehet, mert csak azt a kettőt látja, de eddíg is ez volt fent és mondom újra is telepítettem, de semmi. Megpróbálom a visiont újra feltenni, csak akkor meg újra be kell egyesével keresgélnem kb 45 csatornát :(
  • nemcsakfeel
    drivers.hu aszem 5.80 as. részleteket nem tudok, mivel nekem nem sztereóm van, nem próbáltam ki hogy kell e más cucc hozzá

*888: A Vision-t használod? Mert sztem abban voltak ilyen gondok, hogy nem minden kodeket fogadott el, max a DivX 4 > et. IuVCR-t próbáld meg, vagy nézd meg milyen kodekek vannak telepítve a vezérlőpulton ( esetleg amik vannak szedd le, és tedd fel újból egyesével )
    Hang: Biztos hogy hangot felvesz?? Jó bemenet van beállítva felvételre ( win beállításai között!! )

• vice
    ja, PCTV Stereo-m van...