1130
Milyen TV kartyat erdemes szerintetek venni?
  • zacsko
    Feketekéz
    Töltsd le a legujjabb borgTV-t azzal már ok.
  • Feketekéz
    ***Turbo***
    Pinnacle PC TV PRO
    Op rendszer: Win XP, 384 mb ram, amd konfig
  • Pheel
    Esetleg a kevés memória? Na jó, nem az :)
  • Feketekéz
    Nálam a BorgTV indításnál "Not Enough memory" hibaüzenettel behal. Mi lehet a gond?
  • Laci
    Dekódolni attól tartok szoftveresen nem lehet!
  • Laci
    Itt mindenki csak kérdezi, hogy lehet szoftveresen dekódolni de senkinek sem sikerült még...
  • ByP
    Sajnos nekem eddig nem működött egyik dekódoló prg. sem rendesen, de a btxxxx csipes kártyákkal menne egy német prg, a webhelyet már nem tom, de rákeresel a yahoovel és kész. a progi neve: MultiDecode 7.0 , zipelve 968 KByte.
  • Fam
    milyen programmal lehet egyáltalán dekodolni?
    nekem pixelview bt878 kártyám van
  • calibra
    Am mikro és UPC softveres dekódolására melyik kártyát javasoljátok? Tudom, hogy a mirok (btxxx chipset) tudják, de mi tudja még?
    Kíváncsi lennék ilyen témában minden + és - tapasztalatra!

THX
  • beko
    Hogyan lehet ravenni szegeny BorgTV-t hogy XP alatt mukodjon?
    A hang meg talan bejon, de a kep az nem.
    Otletek?
  • mekkmester
    Hi!
    Leadtek WinFast 2000 TV kártyához XP driver kellene! Van ilyen és hol?
  • Pheel
    XP alatt megy? Van rajta FM tuner? Egyelőre csak ennyit kérdezek :)
  • Laci
    Van valakinek véleménye, vagy tapasztalata az ATI All In Wonder 8500DV kártyáról?
  • Igo
    Azokat a csatornákat, amiknek nem hallod a hangját valószínűleg SECAM-ban adja a TV társaság. Nekem is ilyen a tunnerem, sajnos csak úgy lehet rajta változtatni, ha valami hozzáértővel rárakatsz egy SECAM chipet. Vagy ha szerencséd van, akkor van rajta, csak nincs hozzá driver, de ez nem valószínű.
  • Pheel
    Overlay módban nem lehet köze a proci terheltségének a képhez. Egyszerűen nem is kell, hogy a proci hozzányúljon.
  • zacsko
    Tutira overlay módra van állítva, csak akor akadozik ha dolgozik a proci, amugy folyamatos a kép. Preview módban állandó a szakadozás, az ennél rosszabb.
  • Pheel
    Szerintem nem overlay-ben használod a kártyát...
  • zacsko
    Sziasztok, van egy Pixelview PlayTV Pro kártyám XP alatt, Win2000-es driverrel. A kép bejön, de elég szar minőségben, ráadásul a kép szélein vastag fekete csík van. Amikor elinditom vagy fél percig ugrál a kép és változik a mérete, majd beáll a feket csík miatt keskenyebb kép. A minősége olyan mintha preview módban lenne, és ha a proci dolgozik akkor elkezd akadozni.
    Aki tudja ez mitől van, vagy tud megoldást légyszi írja meg előre is köszönöm.
  • DataStorm
    Hi all.
    Vettem egy Miro studio pctv-t, és megtelál minden adást, de a legtöbbnek nincs hangja (csak zúg), viszont van pár ami jó.
    Remélem valaki találkozott már ilyennel és tud nekem segíteni.
  • Shodan
    Kösz az infót!!!!!!!!!!!!!!!!
  • B0nB0nM3ggy

Borg Tv... Borgradio... A legjobb szerintem...
    itt fent van ...

ftp://ftp.supergamez.hu:21/.hdd2/upload/Borg Tv.../
  • Shodan
    Egy Miro ravem van de amit adnak hozzá az egy undoritó szar, a tvnéző,és a video szerkesztő fagy mint atom ráadásul ez csak 30 napos.Szóval kéne nekem másik Tvnéző, ha van
  • Loose
    Milyen progival illetve kóddal lehet azt megoldani hogy a kodolt adást dekodernélkül nézhessem a gépen. Nekem itt AntennaMicro van és ez egy rohat köcsög rendszer!!!!
    Köki
  • Bandee
    amúgy fagyik a borg tv :(
  • Bandee
    thx 4 the help
  • Laci
    Na akkor, ha tudsz erről valamit lécci írd le! Köszi!
  • Pheel
    Cronotel - ASUS dolgokrol irnak a DVD TV-n forumban. Olvassad...
  • Pheel
    Keress ra google-val. BorgTV ingyenes, masikat nem tudom...
  • Bandee
    és ezeket honnan tudnám letölteni ?
  • Pheel
    Tuner proginak a BorgTV ajanlott. Szinkronjel nelkuli adast pedig eddig a Cablecrypt Decoder-rel tudtam eddig legjobban nezni...
  • Bandee
    Aha. Nincs vmi yo tuner program, mer' amit ehhez kaptam, nem túl szimpi nekem ... (lent)
  • Pheel
    Nem olyan hulyeseg az. Bizonyos UPC adasokbol csak a szinkronjelet szedik ki. Azoknal nagyon is jol mukodik...
  • Laci
    Nagy hülyeség lehet ez a szoftveres dekódolás már én is olvastam ilyeneket...Viszont szórakoztam HBO dekódolással és hidd el enyhén szólva fizikailag megoldható. Az árnyékolással kellet szórakoznam az antennazsinóron keresztül mire bejött...
  • Bandee
    :) nem
  • GamerBoy
    Csak egy kérdésem volna:
    A Hauppage WinTV Theatre az a mono adásból is képes 5.1-es hangot csinálni?
  • Bandee
    Hauppauge WinTV 878/9. Evvan, de a proggy hozza erdekes. RTL Klub-ot nem fogja be. Ja es vmi yo capture tanacs ? 512*384-ben kene 24 fps. Loero van hozza (900-as Thunderbird). Nos ? Es HBO felesegeket szofveresen lehet venni tuner kartyan ? THX
  • Laci
    Nekem ilyen egy PHILIPS PCA21TVDE-vel van ami ősrégi.
  • Laci
    Igen. Ugrál, de nekem van a régi kártyámban egy TV és egy VCR menüpont ahol ilyenkor a VCR-t kell választani.
  • Mr. M.
    Üdv mindenkinek!

Én is éppen egy tv kártyát szeretnék venni, és kaptam kipróbálásra egy LifeView FlyVideo '98 TV Tuner-t. Az install tökéletesen ment, de amikor elindítom a FlyVideo software-t, akkor kiírja, hogy a
    "Ez a VGA beállítás nem alkalmas 'video overlay'-re. A video minősége le lesz rontva. A VGA kártyához rakjam fel a Direct Draw-t vagy állítsam a színmélységet 16 bit-re vagy nagyobbra".
    Ezt nem igazán értem. Ugyanis egy Inno3D GeForce 2 MX-em van, és fel van rakva hozzá minden (Directx8, Det 11.40), és úgy tudom, hogy ezáltal a Direct Draw is fel van install-álva. Szóval tudja esetleg valaki, hogy miért írja ki ezt a hibaüzenetet?
    Egyébként videóról szeretnénk digizni, de antenna ki/bemeneten keresztül, mert nincs más kábelem, és amikor beállítom a csatornákat, akkor szépen meg is találom a videó csatornát a számítógépen, de a kép "ugrál", mintha be kellene állítani a képet a videón. De ha ugyanezt a kazettát a tévén keresztül nézem, akkor tökéletes. Szóval találkozott már valaki ezzel az "ugrálós" hibajelenséggel?

Előre is köszi mindenkinek.

bye.
  • Laci
    biztos, hogy nem kimenet az?