1130
Milyen TV kartyat erdemes szerintetek venni?
-
zacsko #201 Feketekéz
Töltsd le a legujjabb borgTV-t azzal már ok. -
Feketekéz #196 ***Turbo***
Pinnacle PC TV PRO
Op rendszer: Win XP, 384 mb ram, amd konfig -
#194 Esetleg a kevés memória? Na jó, nem az :) -
Feketekéz #193 Nálam a BorgTV indításnál "Not Enough memory" hibaüzenettel behal. Mi lehet a gond? -
Laci #188 Dekódolni attól tartok szoftveresen nem lehet! -
Laci #187 Itt mindenki csak kérdezi, hogy lehet szoftveresen dekódolni de senkinek sem sikerült még... -
#186 Sajnos nekem eddig nem működött egyik dekódoló prg. sem rendesen, de a btxxxx csipes kártyákkal menne egy német prg, a webhelyet már nem tom, de rákeresel a yahoovel és kész. a progi neve: MultiDecode 7.0 , zipelve 968 KByte. -
Fam #183 milyen programmal lehet egyáltalán dekodolni?
nekem pixelview bt878 kártyám van -
calibra #182 Am mikro és UPC softveres dekódolására melyik kártyát javasoljátok? Tudom, hogy a mirok (btxxx chipset) tudják, de mi tudja még?
Kíváncsi lennék ilyen témában minden + és - tapasztalatra!
THX -
beko #181 Hogyan lehet ravenni szegeny BorgTV-t hogy XP alatt mukodjon?
A hang meg talan bejon, de a kep az nem.
Otletek? -
#180 Hi!
Leadtek WinFast 2000 TV kártyához XP driver kellene! Van ilyen és hol? -
#179 XP alatt megy? Van rajta FM tuner? Egyelőre csak ennyit kérdezek :) -
Laci #178 Van valakinek véleménye, vagy tapasztalata az ATI All In Wonder 8500DV kártyáról? -
Igo #176 Azokat a csatornákat, amiknek nem hallod a hangját valószínűleg SECAM-ban adja a TV társaság. Nekem is ilyen a tunnerem, sajnos csak úgy lehet rajta változtatni, ha valami hozzáértővel rárakatsz egy SECAM chipet. Vagy ha szerencséd van, akkor van rajta, csak nincs hozzá driver, de ez nem valószínű.
-
#175 Overlay módban nem lehet köze a proci terheltségének a képhez. Egyszerűen nem is kell, hogy a proci hozzányúljon. -
zacsko #174 Tutira overlay módra van állítva, csak akor akadozik ha dolgozik a proci, amugy folyamatos a kép. Preview módban állandó a szakadozás, az ennél rosszabb. -
#173 Szerintem nem overlay-ben használod a kártyát... -
zacsko #172 Sziasztok, van egy Pixelview PlayTV Pro kártyám XP alatt, Win2000-es driverrel. A kép bejön, de elég szar minőségben, ráadásul a kép szélein vastag fekete csík van. Amikor elinditom vagy fél percig ugrál a kép és változik a mérete, majd beáll a feket csík miatt keskenyebb kép. A minősége olyan mintha preview módban lenne, és ha a proci dolgozik akkor elkezd akadozni.
Aki tudja ez mitől van, vagy tud megoldást légyszi írja meg előre is köszönöm. -
DataStorm #171 Hi all.
Vettem egy Miro studio pctv-t, és megtelál minden adást, de a legtöbbnek nincs hangja (csak zúg), viszont van pár ami jó.
Remélem valaki találkozott már ilyennel és tud nekem segíteni. -
#170 Kösz az infót!!!!!!!!!!!!!!!! -
B0nB0nM3ggy #168
Borg Tv... Borgradio... A legjobb szerintem...
itt fent van ...
ftp://ftp.supergamez.hu:21/.hdd2/upload/Borg Tv.../ -
#167 Egy Miro ravem van de amit adnak hozzá az egy undoritó szar, a tvnéző,és a video szerkesztő fagy mint atom ráadásul ez csak 30 napos.Szóval kéne nekem másik Tvnéző, ha van -
#163 Milyen progival illetve kóddal lehet azt megoldani hogy a kodolt adást dekodernélkül nézhessem a gépen. Nekem itt AntennaMicro van és ez egy rohat köcsög rendszer!!!!
Köki -
#160 amúgy fagyik a borg tv :( -
#159 thx 4 the help -
Laci #158 Na akkor, ha tudsz erről valamit lécci írd le! Köszi! -
#155 Cronotel - ASUS dolgokrol irnak a DVD TV-n forumban. Olvassad... -
#153 Keress ra google-val. BorgTV ingyenes, masikat nem tudom... -
#152 és ezeket honnan tudnám letölteni ? -
#150 Tuner proginak a BorgTV ajanlott. Szinkronjel nelkuli adast pedig eddig a Cablecrypt Decoder-rel tudtam eddig legjobban nezni... -
#149 Aha. Nincs vmi yo tuner program, mer' amit ehhez kaptam, nem túl szimpi nekem ... (lent) -
#148 Nem olyan hulyeseg az. Bizonyos UPC adasokbol csak a szinkronjelet szedik ki. Azoknal nagyon is jol mukodik... -
Laci #147 Nagy hülyeség lehet ez a szoftveres dekódolás már én is olvastam ilyeneket...Viszont szórakoztam HBO dekódolással és hidd el enyhén szólva fizikailag megoldható. Az árnyékolással kellet szórakoznam az antennazsinóron keresztül mire bejött... -
#146 :) nem -
GamerBoy #145 Csak egy kérdésem volna:
A Hauppage WinTV Theatre az a mono adásból is képes 5.1-es hangot csinálni? -
#144 Hauppauge WinTV 878/9. Evvan, de a proggy hozza erdekes. RTL Klub-ot nem fogja be. Ja es vmi yo capture tanacs ? 512*384-ben kene 24 fps. Loero van hozza (900-as Thunderbird). Nos ? Es HBO felesegeket szofveresen lehet venni tuner kartyan ? THX -
Laci #142 Nekem ilyen egy PHILIPS PCA21TVDE-vel van ami ősrégi. -
Laci #141 Igen. Ugrál, de nekem van a régi kártyámban egy TV és egy VCR menüpont ahol ilyenkor a VCR-t kell választani. -
Mr. M. #139 Üdv mindenkinek!
Én is éppen egy tv kártyát szeretnék venni, és kaptam kipróbálásra egy LifeView FlyVideo '98 TV Tuner-t. Az install tökéletesen ment, de amikor elindítom a FlyVideo software-t, akkor kiírja, hogy a
"Ez a VGA beállítás nem alkalmas 'video overlay'-re. A video minősége le lesz rontva. A VGA kártyához rakjam fel a Direct Draw-t vagy állítsam a színmélységet 16 bit-re vagy nagyobbra".
Ezt nem igazán értem. Ugyanis egy Inno3D GeForce 2 MX-em van, és fel van rakva hozzá minden (Directx8, Det 11.40), és úgy tudom, hogy ezáltal a Direct Draw is fel van install-álva. Szóval tudja esetleg valaki, hogy miért írja ki ezt a hibaüzenetet?
Egyébként videóról szeretnénk digizni, de antenna ki/bemeneten keresztül, mert nincs más kábelem, és amikor beállítom a csatornákat, akkor szépen meg is találom a videó csatornát a számítógépen, de a kép "ugrál", mintha be kellene állítani a képet a videón. De ha ugyanezt a kazettát a tévén keresztül nézem, akkor tökéletes. Szóval találkozott már valaki ezzel az "ugrálós" hibajelenséggel?
Előre is köszi mindenkinek.
bye. -
Laci #137 biztos, hogy nem kimenet az?