1130
Milyen TV kartyat erdemes szerintetek venni?
-
barbar #285 hallottam egy kártyáról amely videóként is működik, de a nevét elfelejtettem tud ilyet valaki? a lényeg, hogy a vett műsort digitalizálja és térolja a winchesteren. -
Majati #284 pixelview playtv usb-t nem nagyon sikerül életre kellteni xp alatt.
driver nincs hozzá csak 95/98/2k. 2k-val nem megy. ötlet?
-
A Pinnancle PCTV pro csak 18000+fa. Sztereo, távirányító, rádio, txt. Én is nemrég vettem. Egész jó. -
lengyela #282 Ja, 26000+Áfa -
lengyela #281 Milyen Tvkártyát vegyek? WinTV PCI TV+FM sztereo TXT, távirányító 26 000 Ft -ért jó???
-
Kipróbáltam a borg TV-t is, de nekem nem vált be. Jó-jó, de nem tökéletes. Már letettem a privete gold nézéséről, legelább nem csorgatom egész nap a nyálam :)
Don: http://www.borgtech.org/btv/
A DScalest meg felteszem valahova, mert nem tudom már, hogy honnan töltöttem le.
-
ogy #274 Egy kérdés.
Adott egy Asus V7100 Delux Combo kártya.
Milyen tuner van rajta?
Ilyen kártyával próbált-e már valaki használni valamilyen dekódoló tv-progit?
Kettő lett belőle. -
ogy #273 Lala.
Miskolcon a BorgTV valamennyire bevált. Azaz egész jól.
98 SE alatt PcTv Pro-val.
Miután elíndítottad, nyomd az F7-et, erre bejön egy ablak. Itt tedd be a lenyíló helyekre azokat amiket felajánl. (Több hely van, mint ajánlat.) Aztán kísérletezz, azaz konfigurálj.
Nekem az effects-nél az elsőt kiválasztva (most nem tudom megnézni a nevét, mert XP fut a gépen) és a két "csúszkát" mozgatva sikerült eredményt elérni.
Hátha neked is jó lesz.
Üdv. -
Esetleg Hauppauge WinTV PCI. Nagyon megéri az árát. -
Hi! Én most vettem 1 Pinnacle Studio PCTV Pro-t. Van Benne FM rádió, távirányító, és persze sztereo Tv :). Nem csalódtam benne. Br.25 volt az ára. Nézz utánna. A HWSW fórumon elég sok tapasztalat le van írva. Pixelwiev-ot messziről kerüld el! -
Ami kimaradt:
Win XP lesz rajta + ASUS V7700 delux + 80Gb IBM -
Üdv. Szeretnék venni egy PCI-os TV-tunert P4-hez kb 25-30e körül. Tudnátok ajánlani valamit amivel digizni is jól lehet.
Köszi -
Hi!
Olvastam itt hogy egy műholdvevővel dekóderkártyával lehet digitális adásokat nézni. Azt szeretnéme megtudni hogy ezzel a Forma-1 digitális adása is nézhető? -
Kiru #265 Ismeri valaki a LifeView FlyVideo 3000 Sztereó TV Tuner-t???
Mi a véleményetek róla??? A Depo-n láttam. -
Hello. Engem is érdekelne a kódolt adások megfejtése. Nálam is UPC van, de nem tudom, hogy Pesten is úgy kódolják-e, mint itt. Úgy néz ki mintha invertálva lenne a kép és néha ugrál is egy kicsit. Nem hiszem, hogy digitális kód lenne. Végig néztem a topicot, de nekem nem működött egyik program sem. Valaki azt írta, hogy a Cablecriptel megy valamennyire, de nekem a program hiányol egy chipet, pedig a kártyába (PCTV Pro) 878A-van ami szerepel a listában is. Nem értem miért nem működik. Segítsetek légyszives, mert már az idegbaj kerülget, hogy nem tudom nézni a PrivateGOLD-ot csak a hangokat hallom. Azért néha beugrik egy kicsit a kép is -
frankok a linkeid!
Már csak egy törés kéne a flyds hez. csak 1.2 höz találtam törést az oldalon viszont az 1.3 as va kint! -
kworld #261 na egy kis adalék minden bt 848/878 as chipsetes card detto ugyanolyan csak egyiken legfeljebb philips másikon meg valami más tuner van ennyi....
ajánlott főleg Xp alatt a http://www.iulab.com/ on található orosz programozók által átírt driver használandó mert sokkal jobb minegyik gyári drivernél....
itt van egy vcr progi az is jo de legjobb a flyds progi ami alkalmas felvételre és emelett alaklmnas tv tunerként ahol akár külön be lehet irni a frekvenciákat is profin megbizhatoan mukodik ....
Ami fontos nekem egy 1900+ os xp vel 768*576 os felbontásban divx 5,0 as codeccel a slowest beállitásban one pass qualityben is megy a röptömörítés...de a audiot pcm ben kell hagyni aztán pedig a kesz videot virtual dubbal atkodolni prsze csak a audiot....
-
Egy ASTRO (Bt878-as) TV kártyám van nem tudtok W2k v. XP alá valami okosságot driver és progit?.köszike -
Garrett #255 hi lenne egy kérdésem: tud valaki olyan progit amivel tudom tömöríteni a tuner kártyával felvétel alatt álló videót?? mert kb 700 mega 50mp és ez nem túl optimális nekem! -
Csá!
Nekem is ugyan ilyen kártyám van, de XP alatt csak a Borg software-rel tudom használni, az meg nem hajtja meg a video in-t! Milyen driverrel használod???? Please segíts! -
szinten peches: hibakodra elvileg megoldas a PATCH, amit le lehet szedni a Pinnacle oldalarol es kb 5Mb. Ezt a jelenseget en egyebkent Win2K alatt lattam AMD-s gepben. Gondolom nem veletlenul... -
DannyBoy #248 nekem fent van 98 is:-))
csak nincs rajta telepitve semmi, meg video card sem...
majd kiprobalom, remelem muxik... -
Cablecrypt decoder. Utoljára ezzel próbáltam. De hogy megy-e XP alatt... -
DannyBoy #243 Csaksztok!
Hauppauge tv kartyam van, xp alatt. A kerdesem az lenne, hogy milyen progival lehetne kikodolni fizetos adokat? XP alatt!!!
kossz! -
Tonik #242 Hali!
Nekem egy ASUS TV-káryám van, de nem jön be rajta
túl sok csati. Lehet ezen valahogy segíteni?
Előre is köszi! -
atiatis #240 lacasoft Corp-nak:
www.miro.com -
SGonzalez #236 Nem tudnád tovább buherálni, hogy menjen xp alatt is? :)))
De tényleg, azt hiszem nagyon sokan örülnének neki ha végre menne xp alatt is a cablecrypter!! -
En az AviCap 1.2-ot hasznalom idozitett felvetelre. Nalam frankon muxik. Tobb ido pontot is lehet tarolni.
Feltoltottem a Supergamez ftp-re! (../!AviCap/AviCap1.2.zip) -
Megoldodott a Stereo problema!!!
Eloszor a miroAV-control-t kell inditani, utana a VidCon32-ot. Egyutt megy a ketto, igy stereo.
Fasza. -
Vándor #232 Üdv mindenkinek!
Van egy PCTV Pro kártyám. Hogyan lehet megoldani az időzített felvételt? Valami egyszerű megoldás kellene.
-
Miro PCTV Pro kartya, VidCon32 (hozzaadott) capture progi. Frankon muxik, 3 oras filmet is capture-osztem mar, DE CSAK MONO-ban muxik, pontosabban al-stereo. (A kartya stereo,ugy is szol, a hangkartya MX300, vagyis azis jo.) Nem csak nalam csinalja. Valami otlet?? Vagy valami masik progi??
Elore is koszi.
-
atiatis #226 Sziasztok!
Meg tujdja mondani valaki, hogy a CableCrypt miért nem működik nálam:
win98, Pinn. PCTV.
azt irja, hogy nem tudja betölteni a PHYSMEM VxD-t
Köszönöm! -
atee #225 Kicsiati : szerintem az alaplapod a gyenge lancszem! nekem ilyen kartyam van es gond nelkul megy! 98se alatt eddig most probalom XP ala tenni remelem nem lesz gond! -
Nézz utána a Codemasters-nél vagy keress egy újabb drivert. Az az igazság, hogy nem éppen Radeon-on és Radeon-ra szokás fejleszteni a játékokat. :) Szokott macera lenni ezekkel a kártyeszokkal... -
Sziasztok! Olyan gondom volna hogy van egy Astro TV Tunerom és Win2000-hez kellenne Capture progi, driver még lenne mert az avermádiásat elfogadta de az ahhoz valo capture szarságbol a frevencia táblát nem tölti be.Segitsetek.Ja a Bt878-as. -
lengyela #215 Wayjet WT-851TF PCI - erről mit tudtok? -
Feketekéz #207 Pinnacle PC TV (PRO) -
akkor mi a jó tv kártya olcsón?
-
Feketekéz #205 Encodolni azaz tömöríteni kell. Egyébként codec függő, de szerintem divx-el ne próbálkozz nagy felbontásban. :) -
Feketekéz #203 Valószínűleg overlaybe van kapcsolva a progi. Próbáld meg átállítani previewbe.