1130
Milyen TV kartyat erdemes szerintetek venni?
  • GamerBoy
    Miki: köszönöm szépen az infót!
  • GamerBoy
    Mellesleg honnan lehet TV-s stuffokat letölteni? (TVnéző és Teletext progi)
  • GamerBoy
    csomi: fogalmam sincs milyen a kártyád, így nem tudok segíteni. Egyáltalán van hozzá vmi drivered? Az enyém egy BrookTree chipes akármi (ajándékba kaptam), mindösszesen annyit kellett vele csinálni, hogy az eszközkezelőben van egy olyan, hogy "PCI Multimedia Device (ismeretlen eszköz)", erre ráklikkelsz, Meghatóprogram frissítése... gombra böksz, ne keresse meg, kijelölés listából, ekkor add neki oda a tv-kártya driver-ét. Ha ez megvan, akkor már fel is teheted a TV-néző progit.
    Mindez csak akkor műxik, ha PnP-s a kártyád. Ha nem az, akkor pontosan ugyanez, csak előtte Hardware hozzáadása, keressen rá, ha megtalálja, adj hálát az égnek, ha nem, akkor egyéb eszközként add hozzá a listához és tedd fel hozzá a drivert. Nemtom ez így műxik-e. Egyáltalán milyen kártyád van?
    Mellesleg egy vicc ez a szemét állat Win2k, mindenki csak szív vele, és most szeretném megragadni az alkalmat, hogy egy barátom kérését tolmácsoljam: win2k-hoz kellene driver miro PCTV tuner-hez.

GamerBoy
  • amaze
    az S4 nem támogatja
  • Charley
    AVerMedia TVPhone98 w/VCR kártyámat nem tudom "beüzemelni" Asus V7100 MX 32 kártyával (Detonator 3v650 driverrel) Win98SE, DirectX 7a, mellett. Ha valakinek hasonló konfiggal hasonló problem volt és tud megoldást, kérem ne kíméljen.
    A gyári driverek kézi installja után a progikat feltéve és elindítva pölö a QuickTV-t, hardware inicializálás.... jó sokáig, utána megjelenik a távszab. képe és azonnal újraindul a gép. És ez így megy ! Szóval somebody help me !
  • Tom
    Tawarish!

Érdekelne a kártya, írj egy mail-t, köszi!
  • Dikkma
    PCI-os semmiképpen nem fog nagyobb felbontást adni?
  • mikrobi
    Mi a vélemény erről a Pixel View Play TV-ről?
    Érdemes?
  • supervisor
    Csak AGPs TVkártyát javaslok, tobb PCIost próbáltam már de a BT878/848as chipekből sosem lehet kihozni 352*288nál nagyobb felbontást capture üzzemmódban(nem interlaceolt).
    A ASUSkártya ellenben fullképméretben valós időben captureol MPEGIbe.Igaz egy DURON950 dolgozik mellette.
    Fényképet most nem szúrok be,ld ASUS.COM
    Neo..
  • Dikkma
    Mondtam, hogy nem értek ehhez a témához, fogalmam sincsen a felbontással, fps-el, codecekkel kapcsolatosan semmiről. Ha valakit érdekel, akkor utánajár a tesztoldalakon a kártyának, amit betettem ide. Véleményem szerint nem feladatom, hogy lefordítsam egy 8 oldalas teszt teljes szövegét, nem azért vagyok. Megpróbáltam egy kis indulási segítséget adni, adtam linket is a Pinnacle Studio-ról, a többit majd elintézi az, akit érdekel. Ha nem tetszik neki a kép, akkor majd más segít - pl. tőled még nem láttam "szép képet".
  • supervisor
    Dikma!
    Ez mind szép hogy 20eFT de milyen felbontást, hány FPS-t csak szoftwarees codecel megy vagy tud hw-t is,stb..
    Szép képeket én is tudok beszúrni!
    Kérlek informálj bennünket a paraméterekről is!
    :)
    Neo..
  • Dikkma
  • Dikkma
    www.depo.hu
  • Dikkma

Újdonságok, akciók:
    ADS Technologies (USA) PYRO 1394 Basic digitális videószerkeszto rendszer 19.800.-
    (Hardver: Digitalizáló)
  • Igo
    Hi!

Végül megtaláltam azt az oldalt, ahonnan az ati AIW frekvenciahangolásával kapcsolatban találtam az infókat. A program nem innen tölthető le, de ahonnan letölthető, az egy lengyel oldal, és amikor én néztem akkor még nem volt angol változata.
    Így a hasznos info a http://www.webit.hu/~flex/ati/
    címen található.
    Persze, ha a program meg van még mindíg nincs vége megpróbáltatásaidnak, mert természetesen az is lengyelül van! :)
  • supervisor
    Kupar!
    Az ASUS kártyamat használtan 20e körül meg lehet venni, és VHS minőségnél jóval szebb minőséget tud.(ASUSV3400,de nem a tipus számit hanem hogy PHILIPS SAA7111A chip legyen rajta.)
  • supervisor
    HI!
    ( ez is egy csúnya köszönés! :)
    Már "öreg motoros" vagyok a témában sok kártyát kipróbáltam "digizés" témakörben.
    Azt tapasztaltam hogy ha PCIos kártyát használok a capture méret megáll 352*288 méretnél(878,848,878A chipes kártyák),de ha AGP-st próbálok már egy sima ASUSV3400TNT Vin/OUT kártyával is tudok 720*576 képméretben digizni.
    Persze ehhez erős CPU kell. Az ULEAD MS6-al teszteltem real-time Mpeg 25fps kodolással.
    Úgyhogy mindenkiek javaslom, inkább egy AGPs RADEON VIVO-t vagy ASUS V3400/V3800/6800 Vin/OUT ot vegyetek anyagilag ugyanott vagytok.
    Üdv.
    Neo..

• Dikkma
    Hali!

( ez egy csúnya köszönés! :)

Pinnacle Studio

Nem vagyok igazán járatos a ebben a videó-szakmában, de ez tetszett.
    ~250$
  • silanor
    Ha TV kartya vetel elott alsz latogasd meg az oldalam
    http://www.extra.hu/videocap
  • Igo
    Hi!

Van egy Ati all in wonder pro kártya a gépemben. A gép azonban már igencsak elavult, így valószínű kicserélem mindenestül.
    Az Ati tunnerrészével nagyon meg voltam elégedve. Szerintem nagyon szép képet ad. Három komolyabb hiba volt vele, az egyik, hogy nem tudja a secam hangszabványt, és hogy nincs rajta finomhangoló a frekvenciákhoz, hanem előre kiosztott frekvenciákkat használ. Ez utobbihoz talátlam olyan programot a neten, amin megoldotta. A harmadik, hogy sajnos együtt van a videókártyával , így nem tudom megtartani.
    A kérdésem az volna, hogy tudtok e olyan kártyát, ami hasonlóan szép képet ad? Eddig a magamén kívül két gépben láttam tunner kártyát (nem tudom milyen márkájút) de egyiknek sem volt olyan szép képe, mint az enyemnek.
    Milyen kártyát érdemes most venni (hasonló minőségben)?

Előre is kössz!