1130
Milyen TV kartyat erdemes szerintetek venni?
  • KillYou
    Terratec Cinergy 600 beköltözött a gépembe. De nincs kép csak hang !
    Most szivok mint a torkos borz. Mit csináljak hogy ne csak egy fekete képernyö köszönjön nekem vissza?
  • cse978
    pctvpro 5.20 drivert honnan tudom letölteni???
  • Cheky
    Hellosztok!
    Nekem arra kéne a tv kártya, hogy digitalizáljak a tvből v. VHSről. Ehhez tv kártya kell v. létezik vmilyen "digitalizáló kártya"? Tv-kártyából ehhez milyet érdemes venni?

Elég a gépem hozzá: Cerelon 800, 128 Mb (mostanában bőbítek 256-384re)Ati Radeon 8500LE?
    THX
  • direwolf
    nekem fv 3000 van, a képe baromi szép, és éles, de a hangja katasztrófa. a szoftverellátás meg majdnem 0. a hozzá adott egy kalap fos, de sztereót csak ez tud beállítani :-/ az iuvcr és az atv2000 megy vele, nekem az atv2000 nagyon bejött...
  • KillYou
    Szerinted a Cinergy jóbb mint a FlyVideo? Árban mindkettö egymagaságban mozog.
  • KillYou
    Szerintetek melyiket érdemesebb venni Terratec Cinergy 600 at vagy LifeView FlyVideo 3000 esetleg Pinnacle PCTV Pro? A legfontosabb nekem a kép élesség.
  • KillYou
    Valakinek van egy WinDVR 2 nevü programja amivel megtudna dobni?
  • direwolf
    amúgy én a morgan mjpeget használom, nekem gyorsabbnak tűnik, mint a picvideo
  • direwolf
    na ezt nem tudom elhinni, hogy 768-as képet mentesz 458-as celeronon! megértettem minden paramétert, mielőtt kötözködsz, de ez fizikai képtelenség
  • direwolf
    nálad mit jelent a "full" méret?
  • Pheel
    Hehe! Jön a kábelen a rádió! Köszi! :)))
  • Pheel
    Megnéztem. Debrecen, soros rész. Az oldal szerint igencsak jönnie kell valaminek, én meghiába scannelem végig meg próbálom kézzel beállítani -> semmi. Jöhet a drót :)
  • Pheel
    Akadt egy kis gondom. Van egy Pinnacle PCTV Pro kártyám rádiós tunerrel, de akármit csinálok, nem tudom rajta beröffenteni a rádiót. A TV megy, de hiába dugtam a rádió antennabemenetére a UPC-s kábelt, mintha nem jönne rajta semmi. Ötletek?
  • Pheel
    Használj más cég által írt programot. Nekem is az oldotta meg a dolgot. Pl ChrisTV. Nekem bejött. Ja és uilyen kártyeszom van.
  • zennon
    Sziasztok !
    Pinnacle PCTV Pro-m van.
    Amikor TV-t kezdek nézni rajta kb. 1-2 percen belül az addíg tökéletesen működő hang magától kikapcsol.
    Kérlek segítsetek !
  • H_Johnny
    HI! Nekem van egy Pinnacle PCTVPro kártyám, de már másfél éves. Azt hiszem, a kártya ugyanaz maradt mindeddig csak a progikat fejlesztették. Szóval örülnék, ha valaki meg tudná osztani velem a frissen beszerzett ugyanilyen kártyája telepítő CD-jét. Köszönet annak,aki fel tuda nekem tömöríteni vhova. Johnny
  • direwolf
    van tweakelt bt driver, de hogy mit tud, azt ne kérdezd... minden progi ezt támogatja
    keress rá a google.com -on a bt878 és a tweak szavakra
  • direwolf
    pinnacle pctv (nem pro, és nem rave!)
    mono, és nincs rádió, de cserébe csak bruttó 15e
  • direwolf
    www.iulabs.com (a "hozzávalókat" meg az astalavistán keress ;)
    a sztereo szarakodás nem kártya, hanem driver gond, már írtam a gyártónak, hogy elkeféltek valamit a wdm driverben.
    Ezt leszámítva most az ATV progi nagyon frankón megy, 704x576-ba framedrop nélkül megy a capture órákon keresztül (mjpeg-be)
  • Cheky
    Helloka!

Szerintetek melyik az a legolcsobb tuner amit érdemes venni (érsd: közepes minőség és ne dobjam ki 2 hét után)
  • Imremagdi
    iuVCR honnan lehet letölteni ?
    A sztereo gond szerintem kártyahiba
  • Laalee
    ez a gep tokeletes egy ilyen kartya tudasahoz... csak nem egybol divx be kell digitalizalni...
  • direwolf
    Sziasztok!

LifeView Flyvideo 3000 -el kapcsolatos kérdésem lenne: a saját szoftvere egy rakás kaki, az iuVCR-t használom, de van egy kis gondom ezzel is. A sztereo hangot nagyon ritkán tudom csak bekapcsolni, akkor is "magától" kapcsolja be. Az ATV-t szoktam még nyúzni, de a helyzet ott is ugyan ez, kiegészítve azzal, hogy kilépéskor dob egy szép hibaüzenetet (XP). Valaki tud megoldást?
  • kisviku
    Nekem is PCTV Pro-m van péntek óta.
    Semmi bajom nincs,csak kicsit szar a gépem a felvételhez (P3 1000 Mhz,512 ram,gef3,7200-es 80 gb-os vinyó)
    Amúgy minden ok.Bár az elején érdekes volt hogy miért nem találta az összes csatornát,de rájöttem később.Kizárólag képlopásra használom külső videójelről,tehát nem az eredeti céljaira alkalmazom.
  • Spenser
    Igen az XPés verzió engem is érdekelne !!!!!!!!!
  • danesz
    az nekem is kell
  • Kiru
    Tudtok ajánlani valami olyan dekóder prg-t amit tud használni a VirtualDub vagy az ulead Mediastúdió és JÓ MINŐSÉGBEN lehet vele tömöríteni filmeket (DivX-en kívül) ???
  • Kiru
    Sziasztok!
    Sikerült egy régebbi tipusú Pinaccle PCTV pro-t szereznem. (A telepítő CD-je 1998 szeptemberi)
    A hozzá adott driver 2.3-as.
    Menne-e az újabb driverekkel??
    A honlapról letöltöttem a programot(5.01), de az 5.0-ás driver-lemezt kéri telepítéskor. Nem tud valaki segíteni???
  • vanquish
    pinnacle pctv-n az M1 hangja helyett csak súgás jön. A többi csatorna hangja rendben van. Van rá valami megoldás?
  • Air
    Nekem a tuner kartyam (Lifeview Flyvideo) nem talal semmit.. Van rajta egy RF bemenet, meg egy ANT feliratu RCA bemenet. Ha az UPC-s kabelt (amirol a TV gyonyoruen leszed mindent) az RF-be dugom akkor a tuner nem talal semmit. Lehet, hogy at kellene forrasztanom a kabelcsatijat RCA-ra es abba a bemenetbe kellene dugnom?
  • Imremagdi
    miro tvkártyáról mi a véleményetek ? Megéri megvenni 30 ezerért ?
  • MrTressy
    nekem is ilyen kártyám van de nekem nincsen semmi bajom vele
  • Stann
    Nekem egy avermedia tv-kártyám van, és nem akar rajta bejönni az rtl-klub, a többi is csak homályosan. Nincs se parabola, se kábeltévé, de a tv-n bejön simán. Esetleg más TV-progival kellene probálkoznom?
  • DuriBumi
    Ha RCA kábellel kötötted össze /mind a két felén kuki van/ akkor a videót AV - re kell kapcsolnod.
  • Vera
    Hello!
    Nagy kérdésem van hozzátok! Számotokra lehet nagyon gagyi,szeretném össszekötni a gépet egy videomagnóval. Avermedia tvphone98-am van. Azt hiszem, hogy már össze vannak kötve, de még nem találtam meg a sávot, ahol a video-t nézni is lehetne. Lécci írjatok! Köszi!
  • Air
    Nekem van egy lifeview flyvideo kartyam meg upc-m. Mivel lehetne a private gold-ot dekodolni?? Tudnatok segiteni??
  • szasza_1
    ViAtti: Szar az a progi. Nekem is azt adták hozzá. Nálam elindul, nincs vele gond, csak egyszerüen használhatatlan.
  • DuriBumi
    http://www.gaia.hu/ver_home.htm
    itt biztos találsz
  • hatizsak
    Sziasztok!

VHS-ről szeretnék filmeket (családi felvételek) digitalizálni, csak nem tudom milyen kártyát érdemes választani. A konfigom: P4 1.6, 256 Mb RAM, GF2 MX400. Előre is kösz.
  • chbs
    pokamexico

Próbáltad az új PCTV Pro 5.1 szoftwerével ?
    A Pinnacle hivatalos honlapjáról letölthető.

Üdv CHBS