1130
Milyen TV kartyat erdemes szerintetek venni?
  • 0ppika
    :((( ez nagyon szomorú.
  • 0ppika
    Na mi volt?
  • 0ppika
    A 9.3.5 beta eng-et próbáltam (3MB), kicsomagolva 10 mega.
  • O0D:
    a szlovák :DD oldalról melyik verziót nézted?
    van csomó béta 9.3.5

meg végleges : 9.3
    vmi hablatyul van írva h nem mindegyik komplett, de a méretük is érdekes, hogy a 9.3 as ENG az 1 MB, a 9.3 as SK pedig 1.7 mb és vmi fulli komplettó vagy mi a rák van odaírva..
    pár változatot leszedek.
  • O0D:
    Nálam volt hogy 20 méteres kábelen is jó volt a kép sztem nem azzal van a gond. Ha rövidebb kábellel próbálod akkor is van? Vagy nincs szinkronban a tévé a kártyával? Nem közös a gép és a tévé földelése?

*660: ok, aszittem hogy a program nyelvével van a gond. majd megnézem h nálam mit produkál.

*662: Bios beállítások rendben vannak? Nem ütközik IRQ val semmi? A többi kártyát ( lan, hang, ... ) szedd ki, és csak ez legyen benne. Milyen OP rendszerrel próbáltad?
  • 0ppika
    Hát szerintem lehet a toldás miatt ilyen gond. Nálam pont 10m-es a vezeték, a legutolsó win reinstallig tök jó volt a kép, de azóta én sem tudom belőni.
  • shaky
    Hala nekem lenne egy olyan problémám, hogy a TV-n vizszintes csikok vannak a képen és nem tudom sehogy belőni, a tiszta képet! Miért?
    Kb 8-9m a kábel és egy helyen van toldás benne! Lehet az a probléma?
    THX.
  • 0ppika
    Ja cseh lehet, de a progi angol nyelvű az van írva.
    A német oldal bejön, de nem lehet letölteni, hibás a link vagy valami.
  • 0ppika
    Ezt nézd meg.
  • 0ppika
    Nem tom melyik milyen. Nekem Pinnacle PC-TV Pro-m van.
    Amúgy megtaláltam a progit, de nem műxik rendesen. Mindenféle karakterek vannak a menü helyett. A betükészlet, vagy valami nem yáó.
  • O0D:
    Német dekódoló progi, csak már nagyon rég találkoztam vele, akkor nem volt jó az akkori vivós kártyámhoz.
    Sztem bt chipessel kéne mennie.
  • 0ppika
    Nem mi az?
  • O0D:
    MultiDec -t próbáltad már?
  • 0ppika
    Hát én se tudok mit csinálni, de azért kössz!
  • Pheel
    Nekem nem sikerült, de attól még lehet... :)
  • O0D:
    Internet:
    http://www.iulabs.com, http://www.iulab.com, http://www.iuvcr.com

ez "iuVCR" a prg teljes neve. Capeturelő program WDM es kártyákhoz..
  • 0ppika
    Minek a rövidítése ez?
  • O0D:
    IUvcr hez tudnátok serialt adni?
  • 0ppika
    Maga a program elég jó, szebb képet ad, bár a PC-TV Vision jobban kezelhető. Ezzel megoldható csatornák dekódolása?
  • Pheel
    ChrisTV esetleg, de nekem nem jött be igazán.
  • 0ppika
    Hi. Pinnacle PCTV Pro-m van, hogy lehet megoldani a szoftveres dekódolást? Találtam pár programot (vagy csak inkább pár fájlt) de nem működnek (vagy nem tudom mit kell csinálni) cabel crypt, borg tv
  • Pheel
    Érdemes elolvasni hozzá, hogy melyiket milyen forrásból/antennával csinálták.
  • Lokwood
    Probáltam de ez sem segített next tipp esetletleg ha tudnátok egy másik szoftvert ajánlani PCTV-s kárttyámoh az jó lenne hátha így működne
  • trunks666
    Próbáld composit, vagy s-video kábelről vinni a képet. Nekem nagyon sokat segített.
  • Lokwood
    Hali én most vettem egy pinnacle pctv tunerkártyát de nagyon mákos mit lehet tenni ellene már próbáltam belyebteni a PCI foglalatba újraraktam a drivereket ahogy írtátok de ez sem segített plíz HEEELP
  • Pheel
    Nekem már több, mint egy éve van egy Pinnacle Pro kártyám, szóval nem éppen sulinetben jött. A hozzá adott gyári szoftvert használom TV nézésre és egy Girder nevű cuccot távirányításra. Teljes mértékben megfelel az igényeimnek a cucc, bár felvenni nem szoktam a TV-ből. (Nem érdemes, a műsorok minősége - nem a képminőség! - miatt)

WinXP alatt próbáltam még csak, de nekem nem is kell máshoz.

Az alap, hogy ha veszel egy BÁRMILYEN tunerkártyát, akkor kérdéseid lesznek és nem megy minden elsőre. Nekem pl a távirányítóhoz tartott sokáig a megfelelő progit beszereznem. Ettől még az eszköz nem szar. A felmerült kérdésekre azért nem válaszolok, mert nem találkoztam azokkal a hibákkal. Valszeg valamelyik hardver összeakad a problémás esetekben a kártyával. Cserélgetés esete.
  • O0D:
    Szintén Pinnacle pctv pro tulaj vagyok, de sztem valami van a kártyával. Egyszerűen nagyon melegszik!!! A hátuljához alig tudok hozzá érni olyan meleg, és így fűti az egész gépet! Amióta bennt van, és zárva van a ház kb 5 fokkal megemelkedik minden hőmérséklet...

Ti tapasztaltatok hasonlót?
  • Iminyó
    Hello, hogyan tudék tunerröl videora videot rögziteni? Kábelek és szoftverek is érdekelnének, kösyi
  • Crazyn
    Van 1 nagy problémám. Miután elindítom a PCTV Vision-t, nincsen képe, csak az aktuális adó hangja jön be. A Kép helyén feketeség.
    Már próbálkoztam mindennel. Már vagy 6x leszedtem majd felraktam a CD-ről a régi progit, meg az újjat is (használtam a regdelete-et is), de még mindig nem jó.
    Ha mégis bejön, akkor meg mindig villog a kép, amikor változtatok a hangerőn.
    Ez mitől van?
    PLS segítsen valaki, mert nagyon idegesítő.
  • trunks666
    De ajánlani tudom a DScaler-t is. Van benne egy rakat deintarlace meg zajszűrő opció is. De amiért ezt használom amiatt van mert svideo kábelen keresztül digizek VHS-ról, viszont úgy, hogy se a tv-men, se a videómon nincs svideo bemenet ezért kénytelen vagyok egy(euro AV-n keresztüli)átalakítót használni amin kersztül már csatlakoztathatom tv-hez videóhoz is. És itt jön a lényeg...így hogy átalakító van beiktatva már egyik progi sem tud normális képet adni, kivéve a DScaler mert ott forrásként meg lehet jelölni egy "svideo over komposite" opciót is. Ezen keresztül sokkal szebben jönnek még a sima tv csatornák is mintha az antennát közvetlenül a tunerbe dugnám.
    Csak egy gondom van vele.... valamiért mindig 16:9-ben veszi a 4:3 -as adásokat is , hiába adtam meg, hogy a forrás 4:3-as . Ha valaki tud erre orvosságot azt kérem mindenképpen jelezze.
  • trunks666
    igen
  • trunks666
    iuVCR
  • icecave
    Nekem is az volt, beljebb nyomtam a PCIba, meg kicsit csavargattam a kábelt, ami a hankártyával köti össze a TV tunert és láss csodát!
  • icecave
    Baromság.
  • ShaiHulud
    VisionID.dll ezzel ird felul a vision konyvtarban levo dll-t es igy mar nem sima rave kartyanak fogja hinni a pro kartyat es mukodni fog rendesen a capture es a timeshift funkcio is...
  • trunks666
    Épp ilyen kártyát rendeltem én is a sulineten keresztül. Ma viszont valami olyan dolgot hallottam róla ami nem nagyon volt kedvemre. Igaz, hogy képtelenség a Pinnacle PC TV Pro kártyával úgy bedigizni valamit, hogy ne csúszna el a hang a képtől ?
  • icecave
    Pinnacle PC-TV Pro kártyám van nekem is, és kellene vmi driver, hogy mpeg 2ben is tudjak felvenni!!!!
    SSSSSOOOOSSSS, PLS!!!!
    Bocs, hogy ide is beirtam.
  • Crazyn
    ezt le tudnád nekem írni részletesebben (esetleg képekkel illusztrálva)?
  • Crazyn
    2100+-os Athlon XP 2208MHz-en + 2*512Mb Kingston + nForce2
  • Crazyn
    esetleg nincs valami más progi, amivel fel tudnék venni a pinnacle kártyámmal?