Final Fantasy Vlll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszeditek 256MBos magyarítást
Felteszítek a játékot(OPTONAL GAME dataval)EZ FONTOS
Utanna felnyomjatok a magyarositast es megy
ennyi.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Én 6x telepítettem fel a magyarítást, és után nem indult el a játék, így a játékot is feltelepítettem sokszor egymás után. És most már végképp nem tudom mit csináljak...a kicsomagolt magyarítást is letöltöttem, kicseréltem a fileket és úgy sem megy, nem értem mi lehet a baj. Akartam írni, annak aki a magyarítást csinálta, hogy most mit csináljak, de õt meg nem lehet elérni...szóval nem tudom...tudnátok segíteni nekem?
Gondolkodtam, hogy amikor a program kiszedi a játékból a párbeszéd szövegeket, akkor honnan szedi ki, mert elérési utat nem kell megadni neki, csak mentés másként van...ezt nem értem, hogy akkor honnan szedi ki a fileket.
Elõre is köszi a segítséget!
Üdv: DarkDerina
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Rotary & Dypee production
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
4 play disc van, és 1 install!
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Rotary & Dypee production
kell tápolni vagy milyen magic kell, hogy ellent
tudjak állni a Tornádónak és Pschycho blastnak?
Fákjúal!
Fákjúal!
ITT van a jó link
itt alul download patch: -for geforce users<-- ezt töltsd le
PSN ID.: Beegabor
Fákjúal!
Kijött valami Geforce patch a játékhoz, próbáld meg feltenni hátha segít -----(nekem nem segített geforce6600-nál 😞 )
Egyikkel mintha konzolon játcanék, olyan kockás és akad!
Másikkal pedig nem kockás a harcnál, de a bolyongás csíkos és mosott és csúnya.
Fákjúal!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Fákjúal!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Tökletes vég. Bár sokan mondták hogy ebbben a részben nagyon a romantikázásra mentek rá, de nekem tetszett. Hiába vagyok férfiból, azért romantikus vagyok. 😊
Nagyon jó volt a video.. es vegre ertem ugy nagyabbol a tortenet is 😊
Nagyon jóvolt... igaz egyszer mar vegigvittem anno de igy egesz mas volt 😊
A vegen vajon az a kameras video mikor keszult? Miutan megtalaltak egymast ilyen buli? 😄
Ja meg a masik.. mikor megultem ultit akkor arvahazba kerul squall.. ott az idoben ment vissza es azt mutatja, hogy kapta meg edea az erejet?
Egyébként hanyagyjára játszod végig?
1 laguna kártya az ûrbázison ellone-tól+1 gilgamesh kártya a cckingtõl(kártya klub királya=quistis)amit a 4.cd-n lehet sokasítani(csinálsz holy war-t visszanyered stb...)
tehát kurvanehéz,de megéri mert a hero 1 emberedet sebezhetetlenné tesz,a holy war+mindenkit