Final Fantasy Vlll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wordsworth
Na akkor... elmondom
Leszeditek 256MBos magyarítást
Felteszítek a játékot(OPTONAL GAME dataval)EZ FONTOS
Utanna felnyomjatok a magyarositast es megy
ennyi.

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Neked hogyan sikerült felrakni?

Sziasztok!
Én 6x telepítettem fel a magyarítást, és után nem indult el a játék, így a játékot is feltelepítettem sokszor egymás után. És most már végképp nem tudom mit csináljak...a kicsomagolt magyarítást is letöltöttem, kicseréltem a fileket és úgy sem megy, nem értem mi lehet a baj. Akartam írni, annak aki a magyarítást csinálta, hogy most mit csináljak, de õt meg nem lehet elérni...szóval nem tudom...tudnátok segíteni nekem?

Gondolkodtam, hogy amikor a program kiszedi a játékból a párbeszéd szövegeket, akkor honnan szedi ki, mert elérési utat nem kell megadni neki, csak mentés másként van...ezt nem értem, hogy akkor honnan szedi ki a fileket.

Elõre is köszi a segítséget!
Üdv: DarkDerina

oké koszi kiserletezek vele😊
mert a többi négy csak play cd. arrol nem pakol fel semmit mint a diablo2. a play cd csak a játékhoz kell

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

csak az 1cd telelepul fel a tobbi 4 nem.
annyira már nem emlékszem de a new game utáni demóra gondolsz ugye? mert ha rányomsz a nyú gémre akkor jön a film aztán rögtön a játékban leszel.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

a demõt végig kell nézni és a demó után rögtön következik a játék

sziasztok.hogy kell feltelepiteni?felraktam az 1cdet de csak a demo jon be.hogy lehet a demon tulépni?koszionom
Panjabi Mc
ffxi thx szépen cska ezt akarta a haver tudni

Rotary & Dypee production

ffxi
Meg tudom erõsíteni, hogy

1.cd=istall
2.cd=1play
.
.
5.cd=4play

Fákjúal!

Panjabi Mc
ÉN nem tom nem nekem kell hanem havernak és neki megvna a 3,4,5 azért kell még neki az install meg az 1, play Cd azért kérdeztem hogy melyik az pontosabba õ mondtah ogy kérdezzem meg

Istencsászár
ja összes cd kell😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hehe...hol élsz te?
4 play disc van, és 1 install!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Panjabi Mc
Hali lenne egy kérdésem mégpedig az lenne hogy, ennek a VIII. résznek melyik CD a play CD -je az 5 közül? mert a Wanadoo rol akakrom leszedni csak nem tom hogy melyik az mert nekem csak a play cd kellene

ffxi
Már megvan a rohadék!!!!

Fákjúal!

ffxi
HELP!!! Hogyan kell kinyírni NORG-ot? Azaz mennyire

kell tápolni vagy milyen magic kell, hogy ellent

tudjak állni a Tornádónak és Pschycho blastnak?

Fákjúal!

vki fel venne msn-re és türelmesen elmagyarázná hogyan lehet a legkönnyebben és a legbiztosabban megölni az omegát? [email protected]
ffxi
WhooHoo!!! Mûxik minden😊)) Patch+magyararítás. Most már csak gémelni kell, köszi ALL!!!!

Fákjúal!

ffxi
Oksi!!!

Fákjúal!

Seth
Hoppá rosszat linkeltem ( az a nem nvidiásoknak van)
ITT van a jó link
itt alul download patch: -for geforce users<-- ezt töltsd le

PSN ID.: Beegabor

ffxi
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#eljen>

Fákjúal!

Seth

ffxi
Linkeld be léccí, majd nyílvános helyen letöltöm.

THX!!!!

Fákjúal!

Seth
szerinted tudom??? 😄 nem kedveli a kártyám

ffxi
Barát ide, barát oda! Ciki, de dial-up-os vagyok 😞((((

Fákjúal!

Seth
pedig van, keress rá neten--a google a barátod 😄

ffxi
Most olvasom, hogyhogy nem segített neked?

Fákjúal!

ffxi
GEFORCE PATCH FF8-hoz!!!!!???????????

Nem is hallottam róla!!!

Na, vki???!!!!!!

THX!!!

Fákjúal!

Seth
Nem a processzor a lényeg, hanem a videókártyád. GeforceFX5200 már túl új neki. Software-esen ugye nem használ 3d gyorsítást, azért olyan csúnya. Hardware-esen pedig használja ugyan de mivel a játék 8 bites színpalettát használ egyes helyeken (valahogy úgy 10 soronként vagy nemtom),és a kártyád ezt már nem támogatja (mivel már elavult technológia ezért kihagyták), ezért olyan a grafika amilyen.
Kijött valami Geforce patch a játékhoz, próbáld meg feltenni hátha segít -----(nekem nem segített geforce6600-nál 😞 )

ffxi
FX5200 128, 512 ram, 1455 mhz-> sztem ez a lényeg. De ez a "lényeg" túl is szárnyalja az ajánlott konfigot. Úgyhogy nem értem, hogy melyiket válasszam a options-ben: Direct Soft VAGY Direct Hard.

Egyikkel mintha konzolon játcanék, olyan kockás és akad!
Másikkal pedig nem kockás a harcnál, de a bolyongás csíkos és mosott és csúnya.

Fákjúal!

Mi a configod?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

ffxi
Ti, hogy oldjátok meg a full képernyõt? Kipróbáltam mind a 2-õt és semmelyik sem vált be. Egyiknél csíkos a másiknál meg akadozik. Vmi ötlet? Vagy csak driver próblém?

Fákjúal!

Shaman
oks köc

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

ffxi
Nem! Hanem ki fog csomagolni fájlokat és azokat elvileg felül kell írni.

Fákjúal!

Shaman
van az a 265 megás finalfantasy8hun.exe-m azt csak el kell indítani,hogy magyarítást feltegye,vagy kell még variállni valamit?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

FF8-ra.
wordsworth
mire mondtad a tökéletes véget?

Szintúgy inkább a gyakásra figyeltem. Bocs. 😊

Tökletes vég. Bár sokan mondták hogy ebbben a részben nagyon a romantikázásra mentek rá, de nekem tetszett. Hiába vagyok férfiból, azért romantikus vagyok. 😊
wordsworth
és amúgy mit mond a végén ultimecia? mikor ölöd és dumál mer nem volt iudõm olvasni örültem hogy eletben tartok mindenkit 😄

A házimozi valszeg a gyõzelmi ünnepségen készült. 😊

wordsworth
ééés végigvittem!! 😄
Nagyon jó volt a video.. es vegre ertem ugy nagyabbol a tortenet is 😊
Nagyon jóvolt... igaz egyszer mar vegigvittem anno de igy egesz mas volt 😊
A vegen vajon az a kameras video mikor keszult? Miutan megtalaltak egymast ilyen buli? 😄
Ja meg a masik.. mikor megultem ultit akkor arvahazba kerul squall.. ott az idoben ment vissza es azt mutatja, hogy kapta meg edea az erejet?

Seth
nem lesz olyan nehéz, de kb 500 000 hp-ja van

wordsworth
nah nemsoka vegigviszem mar csak ultimat kell megolni 😊

az jó,elõször én is kb 10 éves voltam amikor végigjátszottam,csak ps-en játszottam végig,a karaktereket úgy szoktam fejleszteni,hogy gyorsan végigszaladok uktimécián,és azután poénból
wordsworth
masodszorra... de akkor amikor eloszor jatsottam kb 12 lehettem es psxen jacottam vegig 😊 mondjuk most 16 vok mindent ertek a jatekban junction stb.. eddig semmi gondom nem volt.. minden karim 100as minegyiknek 9999 elete van 3nak 255 str-je mindenkinek legjobb fegyver minden GF100 szint kiveve eden mivel azt majd holnap(ma) megszerzem.

az gáz,pedig néha nem árt ha sebezhetetlen vagy.

Egyébként hanyagyjára játszod végig?
wordsworth
mindegy... azert mar nem szorakozom ujra a dolgokat.. urbazist mar reg elhagytam.

pedig azt kell

1 laguna kártya az ûrbázison ellone-tól+1 gilgamesh kártya a cckingtõl(kártya klub királya=quistis)amit a 4.cd-n lehet sokasítani(csinálsz holy war-t visszanyered stb...)

tehát kurvanehéz,de megéri mert a hero 1 emberedet sebezhetetlenné tesz,a holy war+mindenkit
wordsworth
nekem se holy war se egyeb.. honnan szerezzek? ne mond hogy kartyazzak.. kartyazni mar 1cd vege ota nemlehet olyan szabalyokat rakott nekem ez a ribizli kartyaqueen