Final Fantasy Vlll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Fákjúal!
ezeket hol találom, mert az Ff8Config-ban uazokat tom állítani mint korábban, azaz szinte semmit? nem ártana ha tudnék vmit babrálni a grafikán, mert sajna a 6600GT-vel kissé hiányos a háttér, és ezen még az 1.2-es Nvidiapatch sem segített😞 ha meg átállítom software renderer-re, akkor a harctér néz ki úgy v még rondábban mint ano psx-en.
nállam alapból az y+c az elfutás😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Amúgy meg alapból is így kellett volna. Mert jó beállítási lehetõségek vannak, amelyek elõnyösek lehetnek.
Alapértelmezett beállíásként a "Q" és "E" billenyûket kell lenn tartani egyszerre, amikor a pók meghökken.
Így tudzs elmenekülni.
Fákjúal!
így már egészen más a leányzó fekvése, rögtön elõkerültek a field sz@rok.
mind a 4 cd-n megvannak ezzek a field.fi, .fl, .fs filek. a magyarosításban meg nem volt külön mindegyikhez. nemtom kijött ebböl DVD-s verzio is mert azon lehet egybe van az egész?!
gyorsan elviszem a 2-es cd re, megnézem hogy azzal is müxik-e?
ennél a robotpóknál melyik két gobot kell nyomni az elfutáshoz, mert ilyen B7 B8 -at ír, de semmire nem reagálnak?
Amúgy a másik 4 v. 3cd-n is vannak ezek a fájlok?
Fákjúal!
kezdem azt hinni, hogy nekem vmi más verziós a játék, és ezzel nem fog összejönni a magyarosítás😞
5 cd(iso) a játék, ebbõl 1 az instal. nem kellett crack hozzá pedig több helyen olvastam, hogy azzal idították el a gamet.
leszedtem a 250 megást a Magyarítások Portálról, kicsomagoltam kaptam 3 file-t:
field.fi
field.fs
field.fl
gondolom ezekkel kellene felülírnom a data mappában lévõket, de ott nincs field nevü csak battle, menu, magic, main és world (.fi .fs .fl).
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
The black mages... nekem nem mond semmit pedig szinte csak metalt hallgatok gondolom ok csinaltak..
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Fákjúal!
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Na, akkor: Spr az úgy tudom, hogy Spirit
Remedy+ : Az Alexander GF MED LEVEL UP képessével 10 remedy-t 1 remedy+á tudod alakítani
Steel Pipe : Deling Citytõl délre (nemtom mi a hely neve), ahol barnás a föld, ott találkozhatsz Wendigo-kkal. Néha elkezdenek kosárlabdázni a fõkaraktereddel. Vigyázz velük. Tõlük kell LOPNI a Steel Pipe-ot. Meg valamien kártyát is át lehet Steel Pipe-á alakítani, de most nem ugrik be a neve.
Malboro Tentacle: Repülj az Island Closest to Hell-re (vagy Heaven-re), és ott küzd meg velük. Legegyszerûbb, ha jön Odin. Asszem 8-at kapsz 1 Malboro-ért. Ja, és (asszem)Malboro kártyákat is át lehet alakítani... Sok sikert!
Hol találhatom õket, hogy megszerezzem Doomtrain-t?
6 db Remedy+
6 db Steel Pipe
6 db Malboro Tentacle.
Köszi!
Fákjúal!
Fákjúal!