Final Fantasy Vlll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

itt van irva. itt ni

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Seth
azóta is csinálja, lassan halad 😄

PSN ID.: Beegabor

olvastam valahol hogy a FF VII hez is lesz magyarítás. egy srác neki áll.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Thadius
jjaa oké😄

sk8 4 fun

ffxi
A játékra gomdoltam.

Fákjúal!

Thadius
hát ja
de sztem jó felirattal is eredeti hangal😊

sk8 4 fun

ffxi
Csak nem értem az egészet😞(((
Sztem jól jönne FFVII-nek is a magyarítás.

Fákjúal!

Thadius
látta már valaki az advent childrent?sztem nagyon isten, ajánlom mindenkinek😉

sk8 4 fun

ffxi
Ügyelj, h a letöltött patch indító exe-jét ne írd felül a gém könyvtárában található exe-ével. Ha már megtetted, akkor re-install, ha még nem akkor nyugottan azt az exe-t bárhonnan elindítható a gém. A configban meg nem emléxem pontosan, de belehet vmit pipálni amit javít a grafikán. Próbálgass.

Fákjúal!

Afe
"Amúgy meg alapból is így kellett volna. Mert jó beállítási lehetõségek vannak, amelyek elõnyösek lehetnek. "
ezeket hol találom, mert az Ff8Config-ban uazokat tom állítani mint korábban, azaz szinte semmit? nem ártana ha tudnék vmit babrálni a grafikán, mert sajna a 6600GT-vel kissé hiányos a háttér, és ezen még az 1.2-es Nvidiapatch sem segített😞 ha meg átállítom software renderer-re, akkor a harctér néz ki úgy v még rondábban mint ano psx-en.

nállam alapból az y+c az elfutás😊

0Fritz0
Egy kis ízelítõ.

Jah és spoiler! <#wink>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Én is elkezdtem. most értem vissza a gardenbe Dolletbõl

thx. nem is gondoltam hogy ott ekkora méretü dolgok is vannak

ffxi
www.magyaritasok.hu

Fákjúal!

Egy gyors kérdésem lenne. honnan lehet letölteni a tömörített magyaritást?

Afe
kösz szépen kiprobálom.

ffxi
Jah, el is felejtettem szólni, hogy úgy kell telepíteni.
Amúgy meg alapból is így kellett volna. Mert jó beállítási lehetõségek vannak, amelyek elõnyösek lehetnek.
Alapértelmezett beállíásként a "Q" és "E" billenyûket kell lenn tartani egyszerre, amikor a pók meghökken.
Így tudzs elmenekülni.

Fákjúal!

Afe
Optional Game Data-val kell telepíteni a gamet, most olvastam vissza.
így már egészen más a leányzó fekvése, rögtön elõkerültek a field sz@rok.

Afe
Ultraiso-val megnyitottam és abban felülirtam majd csináltam egy uj .iso-t
mind a 4 cd-n megvannak ezzek a field.fi, .fl, .fs filek. a magyarosításban meg nem volt külön mindegyikhez. nemtom kijött ebböl DVD-s verzio is mert azon lehet egybe van az egész?!
gyorsan elviszem a 2-es cd re, megnézem hogy azzal is müxik-e?
ennél a robotpóknál melyik két gobot kell nyomni az elfutáshoz, mert ilyen B7 B8 -at ír, de semmire nem reagálnak?

ffxi
Hogyan írtad felül? Hiszen virtuális meghajtóval lehet ilyet csinálni?
Amúgy a másik 4 v. 3cd-n is vannak ezek a fájlok?

Fákjúal!

Afe
na megvan. megnyitottam a 1cdképet és benne van a 3 field, felülírtam és már magyarul megy. még egy kérdésem lenne: mind a négy cd-n ugyanezzel a field-ekkel kell felülírnom a file-kat?

Afe
ez a "játék könytára" ez nem az a hely ahová feltelepítettem a gamet, mert abban nincs field egy se nem hogy három. van ott egy data nevü mappa, sztem ebben kellene lennie, de nincs.
kezdem azt hinni, hogy nekem vmi más verziós a játék, és ezzel nem fog összejönni a magyarosítás😞
5 cd(iso) a játék, ebbõl 1 az instal. nem kellett crack hozzá pedig több helyen olvastam, hogy azzal idították el a gamet.

ffxi
A játék könyvtárában vannak azok fájlok, amelyeket felül kell írnod!

Fákjúal!

ya persze a garden csak win98 ban mûködik. hát akkor nem tudom. én már nagyon régen játszottam vele. már csak a fõellenség volt vissza de sajna elvesztek a mentések és azóta nem álltam neki. De lehet feltelepitem és megnézem azokat a fájlokat

Afe
ha a garden-re gondolsz az már meg van, de sajna az eleve nem müxik ezért szedtem le a kicsomagolt verziót. azt írták, hogy ennél csak felül kell írni az eredeti field-es file-kat, de nekem a játék telepítésében sehol sincs ilyen.

van egy prógram amivel ki kell tömöriteni valameik filet, amit 1,5 GB lesz és utána a kitömöritettbe bemásolni az a 3 filet ami neked van és utána összetömöriteni a progival. ha megadod az email címeg akkor elküldöm a progit. csak 1MB

Afe
hali! megtudná vki mondani, hogy a magyarosítást hogy kell felrakni?
leszedtem a 250 megást a Magyarítások Portálról, kicsomagoltam kaptam 3 file-t:
field.fi
field.fs
field.fl
gondolom ezekkel kellene felülírnom a data mappában lévõket, de ott nincs field nevü csak battle, menu, magic, main és world (.fi .fs .fl).

ffxi
Cool!

Fákjúal!

The Hedgehog
Ilyesmire kell számítani:

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
Final Fantasy VII Advent Children kérem szépen egész estés animációs film. FFVII rajongóknak kötelezõ lévén a játék "folytatása" és hihetetlen látványos.

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

ffxi
Elnéztem! advent children!

Fákjúal!

ffxi
Linkeld be!

Fákjúal!

wordsworth
Na en meg bongesztem es megtalaltam a FF8 zenéinek rockosított de inkább metálosított változatait és eszméletlenul JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
The black mages... nekem nem mond semmit pedig szinte csak metalt hallgatok gondolom ok csinaltak..

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Tényleg! Mi az?
Seth
children adventure???? ammegmi???
advent children van, az sikeresnek tûnik

PSN ID.: Beegabor

ffxi
Na de most is, hát már 2004-ben kiadták ezt a Children Adventure. Az sem nagybukás? Vagy azt nem is õk csinálják?

Fákjúal!

wordsworth
A többi játékot PCre azért nem adták ki mert mikor kiadta a cég a legelsõ flmjuket(harc szelleme) óriásit buktak vele.. Erre a sony rákapott és felvásárolta a cég nagy részét és ugye a sony nem egy pc orientalt ceg.. szoval innentol csak konzol... fuck...

PSP user n\' soon ps3 user too :)

spiritusz
ffxi
<#eljen>!!!!!

Fákjúal!

Hmmm.... Na, ilyen téma is van..

Na, akkor: Spr az úgy tudom, hogy Spirit

Remedy+ : Az Alexander GF MED LEVEL UP képessével 10 remedy-t 1 remedy+á tudod alakítani
Steel Pipe : Deling Citytõl délre (nemtom mi a hely neve), ahol barnás a föld, ott találkozhatsz Wendigo-kkal. Néha elkezdenek kosárlabdázni a fõkaraktereddel. Vigyázz velük. Tõlük kell LOPNI a Steel Pipe-ot. Meg valamien kártyát is át lehet Steel Pipe-á alakítani, de most nem ugrik be a neve.
Malboro Tentacle: Repülj az Island Closest to Hell-re (vagy Heaven-re), és ott küzd meg velük. Legegyszerûbb, ha jön Odin. Asszem 8-at kapsz 1 Malboro-ért. Ja, és (asszem)Malboro kártyákat is át lehet alakítani... Sok sikert!

ffxi
Könnyebbet kérdezek:

Hol találhatom õket, hogy megszerezzem Doomtrain-t?
6 db Remedy+
6 db Steel Pipe
6 db Malboro Tentacle.

Köszi!

Fákjúal!

ffxi
Mit jelent az Spr a Juction-ban?

Fákjúal!

ffxi
1000Hála neked!

Fákjúal!

Terminátor14
Én kérek elnézést...😊
Vhol itt:

CSAK a Fradi

ffxi
Sajna nem megy 😞 mindig lefagy.

Fákjúal!

Terminátor14
Õõõm, használd a keresõt, régen betettem róla egy képet, ahol kb-re látszik...

CSAK a Fradi

ffxi
Fehér Seed hajót merre találom? állítólag vmi Central-ban, C alakú sziget öblében, de merre?

Fákjúal!

Sikerült!!!!Sikerült!!!!Sikerült!!!!Sikerült!!!! 😄 Köszi szépen!!!!

Köszi, remélem fog mûködni nálam is, mert most már nagyon szenvedek😞

ffxi
Teljesen mind1 milyen sorrendben "taníttatom" képességekre a GF-knek? Szal a végén mindegyik azt tudja amit tud?

Azt hallottam, hogy ki fog lassan jönni Final 12 konzolra. És PC-re? És nem értem, hogy a 9-t és a 10-t mér nem adták ki PC-re?

Fákjúal!