Final Fantasy Vlll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

engem 1 másik támadása zavar.a nevére már nem emléxem,de általában mindenkit megöl,ha nincs hero vagy holy war(pedig mindíg van)de a leg idegõrlõbb akkor is a kártyakirálynõ volt
Irvine Kinneas
"csak nálam általában nekem"<#szomoru1>tiszta értelem😄

\"Of course!\"-ahogy Irvine mondaná

Irvine Kinneas
csak nálam általában nekem level 5 death-el kezdett a csatában,és mivel 100-as levelen voltam!(be voltak védve death ellen)

az sem olyan vészes,pár támadás azt vége,csak sûrûn kell holy war-ozni,és meg se tud sebezni a kis buta
Irvine Kinneas
majd az omega😄

wordsworth
lenyegtelen 😄 ma mar nem megyek neki elvette a kedvem.. tul gyenge szorny.. 1 limitbreaktol behal.. szoba se alljon velem.. 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

én meg nem tudom,mert pc-n nem játszottam vele
Seth
hmmmm, már régen volt, de úgy rémlik csak a bahamutos teremben támadtak meg, aztán lehet hogy hülyeséget beszélek, régen volt no......

PSN ID.: Beegabor

ja,hogy számgépen mindíg mûködik?ps-en az amerikai+a japán verziókoson nem
wordsworth
lefele menet amikor lepcsokon mesz nem mukodik.. szep is volt mikor 2 olyan giant tamad ram egyszerre... 😄

Seth
ench none mindíg mûködik lefele menet, csak abban a fénygömbös teremben nem, ott lépésenként megtámadnak...

az szar dolog,már velem is elõfordult,csak én ps-en játszottam vele,és olyan verzióval ahol lefelemenet mûködik az ench none
wordsworth
ÁÁÁH nem hiszem el... megöltem weapont de nem loptam el edent.. a faxom kivan.. egesz vegig meg sem csaptam csak magamra raktam protektet es utanna aura erre bejon lionhert es ugy megnyuvadt... 1 lion kellett hozza es kesz ellopni nem volt idom.. fasz vagyok es ennyi...

Irvine Kinneas
a 6-ra is azt mondják h jó,én kb 15 percet gameltem vele,addig tetszett!majd ha több idõm lesz lehet h végigtolom!Nekem a 7,meg a X története fogott meg,de a X/2...az vmi kaki😊

Bucser
nekem direkt az ilyen gamek miatt van itthon egy összeturkal AMD100-as gépek 16 mega rammal 14 colos moncsival 😊 ja és persze 6.22-es DOS van rajta😊

De megpróbálhatpod még a VMWARE-t is ha tudsz beszerezni és azzal meg olyan platformot szimulálhatsz amilyet akarsz😊 a SpaceHulk meg a Warhammer40K ChaosGate csak így mûködik nekem sajna😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seth
Sajnos ahhoz nem volt szerencsém, mindössze az elejét láttam (amikor pucéran kell szaladgálni😊), vmelyik párbeszéd kezdetekor állandóan lefagyott.Mondjuk csak dosbox emuval próbáltam...

Bucser
NEkem a Knights of Xenthar jött be nagyon😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seth
Nálam 6,7 a nyerõ
Most sokan biztos lehurrognak, hogy a 6 milyen ócska már,meg ezeréves supernintendo-s 2d-s sprite-ok, bezzeg a 10-nek olyan grafja van hogy hûha, de mégis valahogy a 6 jobban megfogott. A 10. rész nem jöt be annyira, 1x végigvittem aztán annyi.

Irvine Kinneas
Sztem a X meg a 7 a legjobb!<#eljen><#wink>

Bucser
igen azt lehet annak 2 része is van a Final Fantasy X és X2

MIndkettõ csak PS2-re jelent meg😞

jó, akkor a tizest.azt lehet egyedül játszani?

ffxi
Léccí!!!!
MAGYARÍTÁS HELP!!!!!! Kitelepítettem-garden.exe\magyarff8-at mentettem, s vége. Eddig biztos jól csináltam, innentõl bizonytalan, ha lehet srácok lépésenként magyarázzatok el 😊 1000hála

Fákjúal!

Bucser
semmi értelme mivel MMORPG lett... tehát fizetõs pézes dolog...

a 11-est meg lehet vhonnan szerezni? bolton kívül gondoltam, mert nem látom sehol. választ priviben ha lesz rá....

ffxi
Léccí!!!!
MAGYARÍTÁS HELP!!!!!! Kitelepítettem-garden.exe\magyarff8-at mentettem, s vége. Eddig biztos jól csináltam, innentõl bizonytalan, ha lehet srácok lépésenként magyarázzatok el 😊 1000hála

Fákjúal!

Irvine Kinneas
Én már npárszor felraktam azt a magyarosítást!mikor elõx raktam sokat szenvedtem vele,de aztán már könnyû volt

ffxi
Ha 1-re gondolunk, akkor ezt kéne letöltened. Telepítés után szemed elé
fog kidobni a menetet. Elõre THX!!

Fákjúal!

Disk
Hát talán tudok segíteni,ha elmondod ,hol olvashatom el a magyarosítás feltepeítésnek menetét.Elolvasom,azután talán többet tudok mondani.

ffxi
Na léccí vki!!!! THX

Fákjúal!

Irvine Kinneas
Pc-re eddig a 7,8 és 11részek jelentek meg!konzolon most jön a 12!
99-ben jelent meg!

ffxi
Együttérzés követelek! Sajna Matáv nyíltinternet😞(((((((((((((

Fákjúal!

ez mikor jelent meg? és ez az utolsó rész ami megjelent pc-re? mert úgy tudom hgoy van már 11 vagy 12 rész is de csak konzolon. és egyébként jó? mai grafikai szinvonalon is megállja a helyét?

Disk
ööööö...Miért nem töltöd le a kicsomagolt változatot?A magyarosítások oldalon fent van.

ffxi

Fákjúal!

igen
Disk
ffxi : Szerintem mindenhol ilyen a magyarosítás.1ébként szerintem úgyis csak a párbeszédek a lényegesek,hogy magyarul legyenek.

killerkiller : Elnézést,de Trabia Garden az ami északon van és ilyen romos?

ahogy leírtam
Shaman
hogy szerzed meg?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

mit hogy?
Shaman
ezt már máshol is hallottam,de hogy?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

dragon fang-ot:szerzel a trabia grdennél az erdõkben a blue dragon-tól

adamantine-t:card-ból

pulse ammot:felrakod a mug-ot,és a kaktusz sziget közelében a hegyek lábánál elkezdessz blitz-eket ölni sok idõ mulva el fog mug-ozni 1 power generator nevû itemet abból 20 pulse ammot lehet csinálni
ffxi
Szal csak ilyen a magyarítás vagy csak XP-n ilyen a magyarítás?

Fákjúal!

Bucser
Néhány FF-es AMV (Anime Music Video) Hogyha esetleg érdekel valakit😊

Final Fantasy - Not enough

Final Fantasy VIII - Ultimetia's Wrath Competition

Final Fantasy VIII - Burn me alive

Szerintem nagyon jók és hangulatosak😊 egyenként 80 mega kb😊 és jó a minõségük😊

Disk
Nekem mûködik.Igaz,csak az van magyarul amit a játék közben olvashatsz párbeszédek.A Menü és egyebek angolul vannak.

Disk
Kösz a segítséget.Megtaláltam nagy részét hála neked.
Hogy lehet 2. CD-n Lionheartet szerezni?

ffxi
nem tudom, hogy hányszor fogok még próbálkozni! Erõsícsen meg vki! Magyarítás XP-n mûködik-e?

THX!!!

Fákjúal!

ja,és 1 érdekesség:a lion heart-ot a 2.cd-n meg lehet szerezni...
fury fregmen:blue dragon

pulse ammo:energy cristalt(elnoyle-tõl)vagy dragon fang-ot(blue dragon-tól)szerzel,és gyártassz a cristal-ból a card mod-ban a fang-ból az ammo rf-ben

adamantine-t a minotauros kártyából vagy adamantois-tól

mon stone-t toramától

star fregmentet ha tomberry megvan,és be van tanítva neki az összes vásárlós cucc+estharban megvannak nyitva a boltok vehetsz(hogy ki adja arra már nememléxem)

red fangot ha jól emléxem red bat és/vagy bomb ad

hexadragon ellen a kamikaze+a renzokuken jól mûköde esetleg eden+doomtrain
Disk
Helló!
Újjabb segítséget szeretnék kérni.Nem tudjátok ,melyik dolog és hol dobja a star illetve fury fragment-et, a pulse ammo-t, moon stone-t, red fang-et és adamantine-t?
Ja és a Hexadragon ellen mi az ami nagyon hatásos?

Disk
Köszönöm a segítséget, megtaláltam.