Final Fantasy Vlll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A maga nemében mindeggyik FF nagyon jó. Nekem a 8 a favorit. Talán mert azzal játszottam elõször.
glitch=hiba
Az FF9 milyen? Jobb mint a 8?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

dinomano
nem tudom, én ps1-en totalm 9et :-)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Na annyit jelent, h.:A PCSX2 volt az 1. ps2-s emulátor, ami kiadások mutatott is valamit. Ma az emu futatt néhány gammát (a glitches nemtom mit takar), de a fõ prob a sebesség. Úgy néz ki, h. min. 5 Ghz-s gép kell a játékok tökéletes futtatásához.

<#szomoru1>

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

ffxi
Bocs! De gyenge az angol tudásom 😞

Fákjúal!

Meg se próbáld egyiket sem. Amennyire én tudom PS2-höz még nincs jól mûködõ emu.

"PCSX2 was the first PS2 emulator to be released which actually did something. Today, the emulator runs many commercial games with few glitches - however, the main problem is the speed. Right now, it'd require a 5 Ghz machine to properly emulate the console."

ffxi
PS2-höz melyiket ajánlanád?

Fákjúal!

csak Neked, csak most (van itt minden mint a bucsuban):

emulátor

amit én használok:
ePSXe
PSXeven

mindkettõvel megy <#nyes>

Na lassan csordogál a IX.

Kérdés.

Nincs valami nagy kedvem szöszmötölni az emu-val.

Melyik a legjobb hozzá?

És hol lehet bios-t meg mhozzávalókat leszedni?
dinomano
nezd meg torrentreactor.net -en, anno ott lattam, de én psx-es verziot; bizti van pc-sben is..keress rá, vagy kutakodj, amugy bittorrent-kliensröl tölthetö... vagy esetleg kukkold meg piratebay.com-on is, az is durvanagy bittorrent-site...

Terminátor14
hali! Be tudnád nekem linkelni ezt az oalsz torrentet? Nagyon örülnék neki..😊

CSAK a Fradi

dinomano
én anno a p1-es atlantis gémet töltöttem le espnaolba...mondjuk ott mind1 volt, tök könnyü+alap maszkalos gém volt (szép volt, szerettem nagyon...); szoval nem rpg; nem szamitott ha "porfavor"-oztak neha...
Anno jopar ISO val ugy jartam; h. veletlen eredeti japcsit irtam ki(Hmmm..pl. egyik strat. rpg-nel, hmmm... jo volt a menü... :-) ); jah, meg egyik japcsi gém leirasanal az volt a szöveg; h. "könnyü a jatek, csak figyeld a szövegetm, amit kiir a gém, h. hol mit hasznalj..Hmmm"...ki voltam segitve vele.. :-DDD
amugy szép nyelv a spanyol+olasz is; csak hat az english a vilagnyelv...

- Rinoa! Del tutti mi a móre de eszqulettó?
- Mammmamia Sguall!

Na most torrentel szedek eggyet. Csak siman Final Fantas IX a neve...
Afe
de az totál olasz. én pontosan ezzel szoptam csak a 8-al. simán letöltöttem az ITA FFVIII-at, a f@szom se gondolta, hogy olaszul is kijött a game. 1 hétig töltöttem mire lejött.. volt káromkodás rendesen mikor nem englisül komunikált már a telepítés sem😊

A **** **** hogy a ***** és acélrudat a ******! Pedog ez a verzió a legjobban seedelt...

Hol szerezhetem be ezt a király gamét? Torrent?
ffxi
Nincs gond csak ügyesnek kell lenni..
<#smile>

Fákjúal!

dinomano
tudom, h. szebb a graf pc-n; de eredetiben az igazi minden. PS1-en fogom kinyomni; már csak azééé is mer' arra van meg a gém+mert mint lentebb irtam, vmi videocard gondja volt... :-D
D.

dinomano
szia...De-de, az ITA az italian verzijo lesz sztem; en is sok iso-val (PS1-PC)talalkozom... :-/
D.

Az emuleben beírtam a 9-et. A legtobb helyen meglévõ a PSX game ITA kezdetû...

Az ita az mit jelent? Reméllem nem Italyt... Szóval az az angol verzió?
ffxi
FX5200-esemen próbléma mentesen fut, persze kell ügyesen beállítani a dolgokat és hab a tortán a patch. Szebb mint PS1-en. De nem csak azért jobb, hanem a gép véletlenszerûen jól "generál" dolgokat.

Fákjúal!

dinomano
en a 9-es utan nyomom a VII-et, és ég és föld; pedig egy hardveren, platfromon megy a VII+IX is...nem hiaba, az egyik egy indulo jatek volt ps1-en, a masik meg kimenö gém...(4év)eleg nagy a különbseg...még a nem realtime renderelt dolgok terén is sokkal szebb volt 9; a 9 videoi bödületesen jok voltak+ (mivel kb. a 9fél éve nyomtam...); a mai Geforce-radeon stb. idökben nem sürün fordul elö, h. egy ps1-es gém graf-jatol elajul vki... :-) nah, egy (csak a gém soran 1X hasznalhato magic soran...) ugy leesett az allam, h. 1hétig nem talaltam... :-D 30 Mhz, 2 Mbyte software rendering... :-D Oszt majd kisült a szemem, olyan tüzlabdak voltak+egyebek... :-D A VII is aranyos+nagyon hangulatos; a fight közben jol neznek ki karik; de nagyon gányák amikor az allokepek elött feszitenek, kb. 5poligonbol all mindenki... négyszögletes kezek, stb... Nem fikazom, mert 96os a gém; és még ma is jatekmenetre siman megallja helyet; nagyon hangulatos+nagyon valtozatos; a mai "nextgen"; csili-vili faxomtuggya uj gémeknek feleilyen hangulatuk sincs... meg a 9 sem volt ilyen jo, mint a VII-es...se harcrendszerre; se valtozatossagra... a VIIIrol még nem nyilatkozom, annak 7 utan allok neki..amugy durva, h. mekkora különbseg van 7-es+8as rész között is grafikaban; a VIII-asnal megint csak neztem...a mozgas picit szögeletes, 9ben szebb volt...a VIIben viszont még nem volt motion capture; beprogramozott, szögeletes mozgasok vannak; amit meg kell szokni...beugrik 1 jelenet; az elejeröl mikor Barett mérgében boxzsakot püfföl...2percbe telett, mire rajöttem mit csinal, a karimozgas annyi volt, h. vibralva remegett a karakter... :-DDDDnah nem fikazom, régi gém+nagyon szupi a VII+ az összes FF...

az én kártyám viszi a 8bites texturát 😄

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

5CD 1 install és 4 játék cd

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Afe
a pc-s is uaz csak itt van 1 instal cd is.

sztem aki kicsit is fogékony az anime-ra v a mangára az lehet pc-s konzolos akármi, annak tuti bejön az FF.
én még az USA verzioval nyomtam végig ezt ps-en amikor kijött, de sajna az FF7-et már nem bírtam a graf miatt. jobb lett vna, ha a 8 elõtt játszom, de talán majd a remake-t PS3-on.

dinomano
A pc-s verzio hany cd-s? olvastam vmi oylat, h. van 5 cd-s verzio..az miben mas? az original ps1-es 4 cd-s, azt tudom... Van hozza vmi bonus-cd is? :-O
Mennyire fura pc-sként a konzol (japcsi)rpg stiulsra? nekem nem az; nyomom öket ps-en, és már megszoktam a khm...neha erdekes desing-t...

Afe
nálam a 6600GT se vágja a 8bites texturát így az álló képes háttéreknél nagy fekete téglalapok vannak, ezért kénytelen vok átrakni softveres renderer-be.
csak így nincs bilinear filter és a 3d szép pixeles.

dinomano
én még anno win98on néztem, kb.2honapja; és nem a full gémet, csak a netes demot; de voltak gondjai...

9600pro val nyomom most és nincs semmi baja a grafikának. de mikor win2000 volt fent akkor viszont csíkos volt a háttér, bár ez lehet hogy azért volt mert ne volt fent uj driver a kártyához, most meg van egy 5.12 catalyst.

dinomano
aham... spell-ekkel semmi gond ugyszint? nem tudom, nekem Geforce2-vel gondban volt eleg rendesen... sebaj, majd nyomom original verziot... :-D ps1-est küldöm majd, amugy még vhol szekreny mélyén ott az S3 triom is... :-D

barret
En 9600-pro karival vegigjatszottam.annyi hiba,hogy a 8 bites texturakat nem kezeli.Amugy szep volt,semmi furcsa kephiba.
Ff8-at regi pci-videokartyaval szepen lehet jatszani.kb 500 ft😛

Bérbe vehet? reklámfelület...

dinomano
én most szereztem meg original programot; marmint a ps1-es verzijot, FF8bol... magyaritas nem kell, tudok englisht... 1 kérdésem van:anno probaltam pc-n az FF8demot(geforce2-ön...) és ott nagyon elbarmolta a grafot a pc; a karikbol hianyoztak pilogonok(neha eltünt kéz-láb)+hatter hianyos volt + becsikozott néha...mas is talalkozott hasonlo problemaval?
még szerencse, h. van ps1-esem; kisebb felbontassal de megy... Anno lattam 1-2 ps1-esröl atirt pc demot...pc-n meg lehet szokni az atportolasi gondokat? ugy értem, egy csomo allokepes ps1-es gém (jo, nem csomo, de sok...) kijött pc-re is(dino crisis2 - residentek, ffVII), és az anno 640*480as, vagy akarhanyas (nem tudom pontosan ps1-felbontast) allokepeket nem rendereltek ujra, csak felnagyitottak, ezert elmosodott lett, viszont nagy felbont. miatt karakterek kevesbe szemcsesek; élesebbek; igy (habar a ps1-es grafikailag szemcsesebb, mégis az összhatas terén vhogy egységesebb a kinézet; nem ütnek el hattertöl karik...)
amugy ugyanaz a pc-s FFVII+FFVIII mint ps-es? most tolom VII-et...

hol laksz? lehet hogy megoldható könnyen?

Sarapetike
ööö nekem meg van mind a kettö !!! 😊 hol laksz ?

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

ffxi
Nagyon jól tetted 😊

Fákjúal!

Seth
nem?? kár o_O*

PSN ID.: Beegabor

Sarapetike
ime a seed teszt válaszai ! igy kicsit könyebb 😊

Level 1 Y N Y Y Y N N Y N N
Level 2 Y N Y Y Y N Y Y N N
Level 3 N N Y N Y Y Y N Y N
Level 4 N Y Y Y N N Y Y N N
Level 5 N N N Y Y N N Y Y Y
Level 6 Y N Y Y N N Y Y N Y
Level 7 Y Y Y Y Y Y N Y Y N
Level 8 N Y N N Y Y N N Y N
Level 9 N Y N N N N N N Y Y
Level 10 Y N N N N N N N Y N

Level 11 Y Y N Y Y N Y N N Y
Level 12 N Y N N Y N Y N Y N
Level 13 Y N N N Y N N N N N
Level 14 Y Y Y Y N Y Y N Y N
Level 15 Y Y N N N N N Y N Y
Level 16 Y N N Y N Y N N Y N
Level 17 Y N N N Y N N Y N N
Level 18 Y N N N Y N N N N N
Level 19 Y N N Y N N N N N Y
Level 20 Y Y N Y N Y Y Y N N

Level 21 Y Y Y Y N N Y Y Y N
Level 22 N N N Y N N N Y Y N
Level 23 Y N N N N Y Y Y Y Y
Level 24 Y Y N N Y Y N N N Y
Level 25 Y N Y Y Y N N Y N N
Level 26 Y Y N Y N Y N Y N N
Level 27 N Y N N N N Y N Y N
Level 28 Y N N Y Y Y N Y N N
Level 29 N N N Y Y N N N Y N
Level 30 N Y N N N N Y N N N

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Seth
Valaki nem írja ki nekem dvd-re a 7-et meg a 8-at????? Kéne,megjött a játékhoz a kedvem(van már 2 éve is talánhogy végigvittem 😊)Ha van aki segíteni tud privátban megbeszéljük

nekem is most csökkent a rangom. most 15500 gilt kapok.

Nem az útom méssz sokat harcolsz= Seed rang nõ.
Úton mész harcból sokszor elmenekülsz = Seed rang csökken
ffxi
Vmelyik GF olyan tulajdonsággal rendlekezik, h kártyákat item-mé alakícson át. Asszem Tonberry GF-nek van ilyenje.
Hogyhogy nekem folyton csökken a seed level-em és újra és újra kell teszteket csinálnom?

Fákjúal!

nem is gondoltam arra hogy átalakitsam õket. majd megpróbálom.

a gil nem gond abból van sok. megcsináltam néhány Seed tesztet.

ffxi
Válcs be vmire. Ha abból a vmiból is sok van, akkor add el, hogy legyen mitõl több gil-et

Fákjúal!

azt nem tudjátok hogyan lehet a kártyákat eldobni amiböl sok van vagy nem kellenek

Bucser
Már mikor az elsõ fansubok kijöttek meglett😊 (kb fél éve talán??) Egy dolog tény a hangulata isteni meg a fightok is😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Szerintem jó volt a mgyarítás. Nekem tetszett. Meg is jött a kedvem, már szünet után kezdem is újra. 😊
ya már tom veled még a Hungaron játszottunk.

Ya jó a magyaritás, eddig egy vagy két angol mondatot találtam meg kb 3-4 helyesirási hibát.

az egyiken szét röhögtem magam. az elszántságról beszéltek és az volt irvahogy "Az elszántás fáj..". de amúgy nagyonjó és sokkal élvezhetõbb az egész. Sajnos a menük nem magyarok. lehet hogy azokat nem lehet átirni.

Én nemrég kezdtem ujva magyarul. most 10óra 30 perc a játékidõm. És Galbadia gerdenhez most jutottam el.

Seth
Seth meg Snake asszem, 1000 éve nem játszom...
no mindegy ez offtopic
Final VIII magyarítás milyen lett, még nem próbáltam. Sztori érthetõbb valamelyest??

ya néha néha még igen. a HunROn vagyok még mindig, de közben voltam vagy 3-4 szerveren de mind megszüntek. Most van megint egy uj majd beirom a topicjába a cimet, 7/5/3 a rate asszem, csak haverom miatt maradtam a hunron. Te nyomog még valahol? Mi is volt a kariaid neve?

Seth
Hohó Toroco, nyomod még a Ragnarok-ot ? 😄