Final Fantasy Vlll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az FF9 milyen? Jobb mint a 8?
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
<#szomoru1>#szomoru1>
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
"PCSX2 was the first PS2 emulator to be released which actually did something. Today, the emulator runs many commercial games with few glitches - however, the main problem is the speed. Right now, it'd require a 5 Ghz machine to properly emulate the console."
emulátor
amit én használok:
ePSXe
PSXeven
mindkettõvel megy <#nyes>#nyes>
Kérdés.
Nincs valami nagy kedvem szöszmötölni az emu-val.
Melyik a legjobb hozzá?
És hol lehet bios-t meg mhozzávalókat leszedni?
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Anno jopar ISO val ugy jartam; h. veletlen eredeti japcsit irtam ki(Hmmm..pl. egyik strat. rpg-nel, hmmm... jo volt a menü... :-) ); jah, meg egyik japcsi gém leirasanal az volt a szöveg; h. "könnyü a jatek, csak figyeld a szövegetm, amit kiir a gém, h. hol mit hasznalj..Hmmm"...ki voltam segitve vele.. :-DDD
amugy szép nyelv a spanyol+olasz is; csak hat az english a vilagnyelv...
- Mammmamia Sguall!
Na most torrentel szedek eggyet. Csak siman Final Fantas IX a neve...
Hol szerezhetem be ezt a király gamét? Torrent?
D.
D.
Az ita az mit jelent? Reméllem nem Italyt... Szóval az az angol verzió?
Fákjúal!
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
sztem aki kicsit is fogékony az anime-ra v a mangára az lehet pc-s konzolos akármi, annak tuti bejön az FF.
én még az USA verzioval nyomtam végig ezt ps-en amikor kijött, de sajna az FF7-et már nem bírtam a graf miatt. jobb lett vna, ha a 8 elõtt játszom, de talán majd a remake-t PS3-on.
Mennyire fura pc-sként a konzol (japcsi)rpg stiulsra? nekem nem az; nyomom öket ps-en, és már megszoktam a khm...neha erdekes desing-t...
csak így nincs bilinear filter és a 3d szép pixeles.
Ff8-at regi pci-videokartyaval szepen lehet jatszani.kb 500 ft😛
Bérbe vehet? reklámfelület...
még szerencse, h. van ps1-esem; kisebb felbontassal de megy... Anno lattam 1-2 ps1-esröl atirt pc demot...pc-n meg lehet szokni az atportolasi gondokat? ugy értem, egy csomo allokepes ps1-es gém (jo, nem csomo, de sok...) kijött pc-re is(dino crisis2 - residentek, ffVII), és az anno 640*480as, vagy akarhanyas (nem tudom pontosan ps1-felbontast) allokepeket nem rendereltek ujra, csak felnagyitottak, ezert elmosodott lett, viszont nagy felbont. miatt karakterek kevesbe szemcsesek; élesebbek; igy (habar a ps1-es grafikailag szemcsesebb, mégis az összhatas terén vhogy egységesebb a kinézet; nem ütnek el hattertöl karik...)
amugy ugyanaz a pc-s FFVII+FFVIII mint ps-es? most tolom VII-et...
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Level 1 Y N Y Y Y N N Y N N
Level 2 Y N Y Y Y N Y Y N N
Level 3 N N Y N Y Y Y N Y N
Level 4 N Y Y Y N N Y Y N N
Level 5 N N N Y Y N N Y Y Y
Level 6 Y N Y Y N N Y Y N Y
Level 7 Y Y Y Y Y Y N Y Y N
Level 8 N Y N N Y Y N N Y N
Level 9 N Y N N N N N N Y Y
Level 10 Y N N N N N N N Y N
Level 11 Y Y N Y Y N Y N N Y
Level 12 N Y N N Y N Y N Y N
Level 13 Y N N N Y N N N N N
Level 14 Y Y Y Y N Y Y N Y N
Level 15 Y Y N N N N N Y N Y
Level 16 Y N N Y N Y N N Y N
Level 17 Y N N N Y N N Y N N
Level 18 Y N N N Y N N N N N
Level 19 Y N N Y N N N N N Y
Level 20 Y Y N Y N Y Y Y N N
Level 21 Y Y Y Y N N Y Y Y N
Level 22 N N N Y N N N Y Y N
Level 23 Y N N N N Y Y Y Y Y
Level 24 Y Y N N Y Y N N N Y
Level 25 Y N Y Y Y N N Y N N
Level 26 Y Y N Y N Y N Y N N
Level 27 N Y N N N N Y N Y N
Level 28 Y N N Y Y Y N Y N N
Level 29 N N N Y Y N N N Y N
Level 30 N Y N N N N Y N N N
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
PSN ID.: Beegabor
Úton mész harcból sokszor elmenekülsz = Seed rang csökken
Hogyhogy nekem folyton csökken a seed level-em és újra és újra kell teszteket csinálnom?
Fákjúal!
Fákjúal!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ya jó a magyaritás, eddig egy vagy két angol mondatot találtam meg kb 3-4 helyesirási hibát.
az egyiken szét röhögtem magam. az elszántságról beszéltek és az volt irvahogy "Az elszántás fáj..". de amúgy nagyonjó és sokkal élvezhetõbb az egész. Sajnos a menük nem magyarok. lehet hogy azokat nem lehet átirni.
Én nemrég kezdtem ujva magyarul. most 10óra 30 perc a játékidõm. És Galbadia gerdenhez most jutottam el.
no mindegy ez offtopic
Final VIII magyarítás milyen lett, még nem próbáltam. Sztori érthetõbb valamelyest??
PSN ID.: Beegabor