Final Fantasy Vlll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
erre a problemara tud valaki megoldast? nem akarom software renderingel futtatni
Swedish people are albino monkeys
Swedish people are albino monkeys
Valaki le tudná nekem írni hogy hogyan tudom elndítani a játékot? Mikor felrakom (optianal game datával) és új játékot kezdenék mindíg a cd1et kéri. Próbáltam regedittel, cdcrackel, nocd-vel, átírni a meghajtók nevét. Légyszi valaki nagyon alaposan lépésrõl, lépésre írja le hogy hogy rakta fel és índította el a gamet. Elõre is köszi.
CSAK a Fradi
Megpróbáltam felrakni de nem sikerül, pedig úgy csináltam ahogy le van írva.
Királyok vagytok! Én meg amatör. Kár hogy csak ilyen kis felbontásban megy.
Ott pedig bent keresed ezt az utvonalat amit ide leírtak.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
PSN ID.: Beegabor
Kellene egy kis segítség. Felinstalláltam a játékot, utána játék kezdéskor kéri az egyes cd-t. Betöltöm a daemonba, aztán kiírja hogy rossz cd.
Tudja valaki hogy mi lehet a baj?
Fákjúal!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
FFVIII .kártyák
a kártyakirálynõs bulit régen játszottam ps-en vmi leírásból..szal már nem emlékszem pontosan, de a királynõt kellett több városban is lenyomni, hogy tudjak szerezni ilyen értékesebb lapokat másoktól. nem kis móka, elég kemény a csaj.
D.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Jah, a 9 meg uj vilag viszont full nosztalgikus a régi részekböl.. Pl. a Vivi is nagyon régi kari+összes szörny felujitas majdnem; nezz meg régi screenshot-okat (NES+SNES)keress rá neten; FF I-II-II; lesz egy két ismerös monszta, csak 8 biten; 8X8as spriteokkal! :-) Jo votl a 9, a harcrendszere közel sem volt annyira jol eltalalt sztem mint VII-é; 7ben sokkal jobban lehet technikazni, strategiazni...