Final Fantasy Vlll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys

DarkHorSe

erre a problemara tud valaki megoldast? nem akarom software renderingel futtatni

DarkHorSe
eszkozkezeloben le kell tiltani a cd olvasot, ezutan daemonal olvasd be a cd-t igy nem kell semmi crack meg nocd

Sziasztok!
Valaki le tudná nekem írni hogy hogyan tudom elndítani a játékot? Mikor felrakom (optianal game datával) és új játékot kezdenék mindíg a cd1et kéri. Próbáltam regedittel, cdcrackel, nocd-vel, átírni a meghajtók nevét. Légyszi valaki nagyon alaposan lépésrõl, lépésre írja le hogy hogy rakta fel és índította el a gamet. Elõre is köszi.
Kösz szépen!
Terminátor14
www.magyaritasok.hu -ról szedd le a 200 valahány mb-os verziót, azt csak ki kell tömöríteni és menni fog 😊 (ffVIII complett telepítése szükséges)

CSAK a Fradi

Van valaki aki használt a játékhoz magyarosítást?
Megpróbáltam felrakni de nem sikerül, pedig úgy csináltam ahogy le van írva.
Van valamipatch is hozzá hogy az NVDIA kártyákon is menjen, normális felbontásban. Sajna nem tudom honnan lehet ezt leszeni de talán az itteniek...
Kösz szépen!
Királyok vagytok! Én meg amatör. Kár hogy csak ilyen kis felbontásban megy.
Bucser
startmenu -> futtatas-> regedit ->entert nyomsz

Ott pedig bent keresed ezt az utvonalat amit ide leírtak.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bocs de nem nagyom vágom az ilyen dolgokat. Az a regedit az hol van? A játék könyvtárában kellene lennie?
Seth
regeditben keresd meg a játékhoz tartozó bejegyzést (most nincs fenn nemtom leellenõrizni sry.. talán current software-->square-->ffVII)aztán ott van vmi cd boot-tal kapcsolatos bejegyzés, hogy mi a cd betûjele. Na azt átírod a daemon meghajtó betûjelére

PSN ID.: Beegabor

Csá!
Kellene egy kis segítség. Felinstalláltam a játékot, utána játék kezdéskor kéri az egyes cd-t. Betöltöm a daemonba, aztán kiírja hogy rossz cd.
Tudja valaki hogy mi lehet a baj?
azt má megtettem,de ugyan az volt,amit te írtál
ffxi
<#nemtudom>
Akkor olvass vissza<#buck>

Fákjúal!

nem
ffxi
De sikerült?

Fákjúal!

vagyis neked thx
Thx
látom nem naon tudsz olvasni......
ffxi
Ha úgy van feltelepítve a gém, h "config"-os akkor 1szerûen felül kell írni. FFVIII mappában kell csak keresgélni az adott fájlokat.

Fákjúal!

Bucser
csak egy kicsit kellene visszaolvasnod...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hali!az lenne a kérdésem,hogy a 253 megás magyarosítással mit kell csinálni?bemásoltam mindenhova,azt semmi.Visszaolvastam de még mindíg semmi
ffxi
LOL

Fákjúal!

ez is megoldódott. a játékban az én monitorom elég sötét sajnos, és még max fényerõn is alig vettem észre egy ajtót ami mögött volt egy szörny még

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

na most az a probléma hogy a ragnarokon megöltem minden szörnyet és nem tudok bemenni a vezérlõbe. valami biztonsági rendszer aktivizálódása miatt. hogyan kell megoldani ezt a helyzetet?

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

már megoldódott

ffxi
Pedig ott van ahol az ûrhajó van. Most nemtom fejbõl.

Fákjúal!

Sürgõs segitség kellene. a Lunar basen vagyok(ûrbázis) és nem találom az öltözõt ahol rinoa van és fel kéne huzni az ûrruhát. minden fele jártam már de nem találtam meg. help

dinomano
köszi a képet, én lementettem..késõbb még jol jöhet... :-D

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Afe
na megtaláltam egy szekrény alján a régi ujságot, ebben benne van minden:
FFVIII .kártyák

Afe
én a minimog karit probálom +találni a gardenben, mert Norg legyõzése után már nincs a rohangászó kölöknél. a kislány aki megtaláta a kártyáit azt monta, hogy elvesztett párat belõle.
a kártyakirálynõs bulit régen játszottam ps-en vmi leírásból..szal már nem emlékszem pontosan, de a királynõt kellett több városban is lenyomni, hogy tudjak szerezni ilyen értékesebb lapokat másoktól. nem kis móka, elég kemény a csaj.

dinomano
aham..vmi értelme mégiscsak van...a9. részben pl. semmi értelme sem volt a kartyazasnak, max. annyi, h. meg kellett nyerni a fõ kartyaversenyt; h. tovabbmenjen a sztori 1ik helyszinen; de az sem volt vészes, elsöre meglett; gond nelkül.. Ott is lehetett kartyazni mindenkivel, csak ertelme nem votl nagyon sztem; legalabbis én nem jöttem rá, h. szolgal-e vmire...

nem utáltam meg csak iszonyatosan felidegesített.

a hármas cd elején edea házában lehet cidel kártyázni. sajna az elején én is elfelejtettem. adeanal meg van edea kártya elég sokat szarakodtam mire meglette. különösebb értelme nincs a kártyázásnak. néhány kártyából lehet fegyverhez itemet csinálni.én most össze akartam szedni a jobb kártyákat. eddig van: shiva, quezacolt, minimog, angelo, pandemona, selphie, zell, edea, seifer, ami fontosabb megszerezhetõ, meg azok a gf kártyák amik alapból kapod a gf mellé. most majd a quistis, irvine ra megyek rá. a CQQet hogyan lehet elindítani?

dinomano
aham..köszi tippet; még nem alltam neki 8adik résznek, majd nekikezdek hamarosan... :-D Még VII végén vagyok...

Afe
sztem az egyik legjobb dolog a gameban a kártyázás, fõleg ha tod a szabályokat, akkor nagyon rá lehet kattanni a dologra. quezacotl-nak lesz egy card mod nevû ability-e, amivel nagyon ritka tárgyakat lehet készíteni a lapokból. pl a fegyverek vásárlásához elengedhetetlen.

dinomano
cardgémek engem nagyon nem izgattak, még 9ben sem; de sztem 9nél(már amennyit kartyaztam..) nem csalt a program... :-/ Kartyaknak van vmi értelme 8ban? Ugy ertem kapsz érte vmi cuccokat? :-O
D.

Azért ez miatt ne utáld meg a játékot. Én amikor elõször végigvittem nem is foglalkoztam a kártyázással. Szerintem inkább játszd végig.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Afe
ha jol tom az Cidnél van a gardenbe az elején, és ott még tök 1szerûek a szabályok. én speciel megfeledkeztem errõl, és a 2es cd-n már nem hajlandó velem zsugázni. majd talán késõbb. a kártyakirálynõ küldetésekbe meg bele se merek fogni.

kezdem megutálni ezt a játékot. hihetetlen hogy mennyire csal. mintha NFS el játszanék. A seifer kártyát szinte lehetetlen megszerezni. same/plus, és random szabályok vannak. amikor random betesz hozzán 3 gf kártyát akkor nála tuti nem adja ki a seifer kártyát és simán megnyerem. amikor nekem szarabbak és csak egy gf van akkor nála ott a seifer kártya és nincs olyan meccs hogy ne same val, plusal, vagy comboval gyõzne. már egy órája szarakodom vele de még nem tudta elnyerni.

dinomano
a 9ben ki tudod szedni varazslatokat slot-okbol siman; oszt tudod mashova pakolni..pl. taktikazni is lehet picit; ha oylan védelmed van (pl. sleep ellen), amit egy adott területen a föszörnyek amugysem hasznalnanak ellened, at tudod pakolni mashova; ahol üresedes van...term. csak oda tudsz pakolni, ahol megjelent a kis üres "lyuk"; és a lyuk mellett irja hany kristalyod kell...

AZ FF9-ben akkor uyge úyg tanulok hogy a szintlépsénél kapott kristályokat beillesztem a feltûnt slot-okba. Ha megtanultam kiszedhetem a kristályokat? Vagy hogy nyithatok meg új üres slotokat?
ffxi
Vmelyik GF ability-je képes tárgyakká átváltani és fordítva is.

Fákjúal!

hol?

ffxi
Válsd be!

Fákjúal!

Nem tudja valaki hogy hogyan lehetne megyszabadulni a varázslatoktól? minden karakterem majdnem fullon van. minden bõl 100 van minden karinál, és ilyen hogy fire meg az egyes szintü varázslatok nem kellenének már sõt atalán a 2eseksem, de nem tudom hogyan lehetne eldobni õket. egyik gf nek sincs olyan képessége hogy itemet csináljon varázsból. mind csak várázslatot csinál itembõl a kiirás alapján. karakterenként 4-500 varázslatot meg nem lehet elharcolni. most törtem be a gardennel FHba. és a leviatánig vannak meg a gf ek

dinomano
szia...a VIIes azert oylan amilyen, mert a 6-os utani vilagot vittek tovabb(nem teljesen uyganaz a 7es...); allitolag a 10 ugyanabban a vilagban jatszodik..anno picit nyomtam 6ost(supernintendo emun!!!); ott is 3 karis fight van; kis spritekarakterekkel... a 6osban az a sztori, h. eltünik a magic a vilagrol, ezert nekiallnak felfejlödni technikaliag, és ujra megjelenik a magic..ennyit tudok sztorijabol, vannak benn lepegetök stb...A 7es is erdekes a kevert -mai, picit jövöbeli+magic-es vilagaval...-
Jah, a 9 meg uj vilag viszont full nosztalgikus a régi részekböl.. Pl. a Vivi is nagyon régi kari+összes szörny felujitas majdnem; nezz meg régi screenshot-okat (NES+SNES)keress rá neten; FF I-II-II; lesz egy két ismerös monszta, csak 8 biten; 8X8as spriteokkal! :-) Jo votl a 9, a harcrendszere közel sem volt annyira jol eltalalt sztem mint VII-é; 7ben sokkal jobban lehet technikazni, strategiazni...

Afe
nekem nem nagyon jött be a 9 a 8 után. mikor megláttam a gyerekszerû karaktereket a 8 ciberpunk karijai után háát..,de aztán megszoktam és nem zavart. vhol hallottam, hogy a 6. részre hajaznak. meg ha jol emlékszem a harcrendszer se volt olyan szimpi, túlságosan szétcsúszott volt nekem már a harc menete, de vszinleg a négykarakter irányítása miatt lehetett. mindent leszámítva azért nem szabad kihagyni ezt a részt sem, mert nagyon jó.

én csak a 7el meg a 8al játszottam. nekem mind a kettõ nagyon bejött