Final Fantasy Vlll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Én is újra fogom nyomni<#dumcsi>

Fákjúal!

DarkHorSe
most 80%on van a forditas, es oktober vegere tervezik a kiadast ^^

Swedish people are albino monkeys&#65279;

ha az meglesz tuti hogy újra végig játszom azt

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

DarkHorSe
es keszul a ff7 magyaritasa is (:

ffxi
Sirály, mi?

Fákjúal!

zsir
elkezdem elõröl mert van már full hun!!!!!

nah vok megjöttem edzõtáborból 😊 ha kell msn-enen átküldhetem a mentéseket majd 😊

gratulálok. szép teljesítmény. nekem még egyszer sem sikerült. egyszer elveszett a mentés ultimecia elött. aztán kétszer vittem el odáig, hogy a ragnarokkal közlekedem, de utána mindig másik játékkal kezdtem el játszani, de egyszer végig fogom vinni.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Mármnint hibátlanul? Mert nekem ment csak teljesen fekete kockás+9más volt. Szoftveresen meg full elmosódott az egész. 😞
Seth
software-esen neked is mennie kéne

PSN ID.: Beegabor

Akkor pls maygaráz el nekem is gogy csináltad. Egy Gef6100-om van (Kissé butított 6200-es.)
aki rendesen fullre akarja kinyomni a játékot az minimum 65 óra elõre szólok 😄

Köcce
naon jó
beáll
software és tuti
ninc graf hiba
köcce a segitséget

szeritnem igen, de amuyg a grfika növelése érdekében amikor elindul a játék vagy indítsátok el a FF8config.exe-t és pipáljátok ki a High res fonts-ot ha valaki megakad a játékban kérdezzen tõlem nyugodtan 12-szer kinyomtam már 😊

megy a dolog
naon zsir
csak fekete kockás
köcce a segitséget mindenkitöl

fx 7950 gtx2 az gáz?

Én feltettem simán a cd-rõl és ment lazán windows XP balde edition-on pont tegnap nyomtam ki. Az egyetlen dolog ami nem teccik hogy ha jó a videókártyád akkor az engine miat laggol Eden meg egyéb movik/GF-ek jah és amikor megöltem ultimecia-t akor lefagyott szal outro-t nem tudtam megnézni 😞

na ja
megnézem
a regeditet az itt leirtak alapján áll be
köszönöm az eddigi segitséget

na igen. ez is egy jó megoldás, és már 40-50 forintért is lehet venni cd-t.

Disk
Ha kiírod CD-re a CD olvasóból beolvasa kérdés nélkül.

szerintem ne tiltsd le a meghajtókat, ha már regeditben átírtad. biztos hogy jót irtál át? már nem emlékszem hogy van e más is amivel összekeverhetõ e.

Csak az a baj hogy öröké kéri a lemezt
hiába állitom be a regeditbe meg tiltom le a mehajtókat

sõt biztos hogy megy xp alatt is mert pár hónapja ujra elkezdtem, de megint nem vittem végig.

szerintem xp alatt is simán fut, mint 2000 alatt. ha mégsem akkor próbáldmeg beáálítani a kompatibilitást win2000re

hy!
xp alatt hogy lehet futtatni?

DarkHorSe
lecsereltem, nem segitett :/

81.95-

Tényleg! Nekem is ez volt sokáig! Csak nemrég cseréltem le a vidkarival eggyütt. (Persz ewz is gef.) Nem oyaln ördöngõsség. Lesazedni meg felrakni az újatt majd ismét leszedni... 5 perc max...
Seth
mind1, most úgyis a 10-et kezdtem el megint

ffxi
Anno 81.95-vel ment nekem és persze kell pecselni.

Fákjúal!

Seth
Na akkor nem vagyok hülye ^^
Innentõl egyértelmû, hogy vid kari drivert kell cserélni. Nade mikorira (meg fõleg kinek van kedve állandóan váltogatni 😊)

Nekem sem... Pedig régen ment ezzel... A fekee foltokellen vajon van valami? Ha rendeelt választok akkor + a teljes kép szétesik... 😞
DarkHorSe
a geforce patch a vizszintes csikokat szunteti meg, ezeket a fekete foltokat sajna nem :/

Lord Myn
Simán függhet. Utoljára tavaly tavasszal játszottam a játékkal és a mostani 91.xx-es driver-rel már többször volt, hogy nem mûködik valami régebbi game.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Seth
tuti, korábban be is linkeltem asszem vkinek. A vid kari forceware-jétõl nem függhet a dolog??

Lord Myn
Biztos, hogy a GeForce-osat töltötted le? (Mert van 1 'sima' patch is)

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Seth
Még1x mondom, nekem nem segített...

Lord Myn
Tessék: http://www.bestdownload.com/view.php?detail=843

Én meg pont ezt keresem most? Tud valaki helyat, ahonnan le lehet tölteni?
Lord Myn
Már nem tudom honnan szedtem, azt hiszem keresõbe írtam be vagy gamershell.com.

Lord Myn
Pont ezen segít a GeForce 1.2 Patch, a feketeségeken. (legalábbis a leírás szerint, én patch nélkül ki sem próbáltam)

Jah.. a Geforce kátyákhoz lévõ javítást. Amivel Geforce kártyá
kkal jól megy. Megvolt régen ez a patch, de már nincs meg. + Ha még lenne hozzá valamilyen patch...
Seth
he? mitis?

Csak most nézem nincs meg... Honnman szedhetem le?
Seth
Nekem kezdetektõl fogva be lehetett kapcsolni a hw 3d-t. Namármost, ha nem kapcsolom be, tehát szoftveresen megy, akkor semmi gond, olyan mint ps-en. Ha bekapcsolom, akkor az alább berakott képhez hasonló feketeségek vannak a képernyõn. A setup-ban ugye van az az öndiagnosztikai rendszer és a 8 bit palette textures(vagy mi) az failed, minden más passed. És ezen a patch sem segített semmit

Nekem is. A pach jól mûködöt...
Lord Myn
Nekem mûködött... Azelõtt be sem tudtam kapcsolni a HW3D-t. Mit értesz azalatt, hogy nem mûködik rendesen a megjelenítés? (Én nem vettem észre semmi hibát)

Seth
Lóf@szt mûködik, nálam legalábbis nem változott semmit (gef6600)
Eddíg is volt hw 3d(karaktereken, 3d cuccokon látszik), csak mivel hiányzik egy feature a kártyámból, ezért akármit csinálhatnak nem fog mûködni rendesen a megjelenítés.

Lord Myn
Van rá megoldás, fel kell tenni az 1.2-es patchet (külön van GeForce-os és Ati-s) és mûködik a hardware-s 3D.

Seth
nincs rá megoldáa, nem tudja a videókarid a 8 bit palettát , túl új. Max veszel pár ezerért egy régi videókarit. Azt nemtom ati-nál miképp van,tudják e az újabbak ezt a régi "feature-t" 😄, de geforce-ok esetében ez a helyzet

DarkHorSe
http://img.photobucket.com/albums/v728/FlipZam/Snap2.jpg

anyadat sg