Final Fantasy Vlll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Ha már úgy is felvettél, akkor majd átküldöm egy pecset, talán az segít, hogy szebb legyen.

Fákjúal!

Fonixxx
Sikerült elindítanom,isten vagyok😊)
A legjobb grafikai beállítást hogy lehet elérni??Ahogy néztem nem sokat lehet álítani sajna 640*480nál nincs is nagyobb😞

Fonixxx
Ugy se megy sajna!Nem értem mi lehet!?Felvettelek msn-re amugy!

ffxi
Hát õõõõ, le kell tiltani a többi meghajtókat.

Fákjúal!

Fonixxx
Vagy Crackelni kell esetleg?Hol talállok hozzá?

Fonixxx
HY!

Leszedtem a Final 8-at 5Cd FLT verzió!De vmiért nem megy,pedig feltenni sikerült,amikor indítanám az Új Játékot kiírja,hogy rakjam be az 1 discet!Virtuális meghajtóban benne van,de úgy se jó,meg ahogy írtátok ki is írtam lemezre,meg regeditben áttírtam a meghajtót,de ugy se jó.
Van vkinek vmi ötlete,lehet vmit elbasztam!?!😞(

Kössz a helpet

Seth
"A hangkártya újjult meg Gef 440 -rõl Gef 6100-ra"

videókártyát akartál írni ^^

Nekem 6600-as van de nem sikerült rábírnom hogy rendesen mûködjön a hardware-es gyorsítás, csak software-esen ment (bár úgy elég pixeles,de ha nincs más akkor ez van). Ugyanis nem tudja ez a vidkari a 8 bit színpalettát,ami a game-hez kellene. Patch nem segített, de azért próbáld meg hátha.

PSN ID.: Beegabor

ffxi
Jah nekem meg van, de már elfelejtettem hogy honnan töltöttem.

Fákjúal!

rég
M?ár rág játszottam vele de most amikor elõvettem (gépfejlesztés után) szép csíkos + meg szétesett a kép.

Nincs valami Pach az ilyenre. A hangkártya újjult meg Gef 440 -rõl Gef 6100-ra.
Igazad volt Y-al müködik!
Köszi Szépen a segitséget!

Seth
Z helyett Y??? hátha

PSN ID.: Beegabor

Sikerült felrakni,és megy is rendesen!Elakadtam viszont amikor a Rádió toronynál amikor a bazi nagy robot elöl kell menekülni,akkor elkellene futni de nemfutnak.Irja hogy a Z,C to escape de nyomom mint az állat és maradnak harcolnak tovább.Ennek mi a trükkje?
Félre ne értesetek nemvagyok láma a játékban,playstation-on többször végigvittem,ismerem a küldiket történetet,csak más az irányitás pc-n..

hát azért lényeges hányszor, a négyszeres erõ azért durva lenne. igazábol lvl50ig nem vettem észre hogy nagyon erõsõdnének, de lvl50 után idönként igen csak meglepödtem. Pl az irongiantot anno elég jól tudtam álni, most meg elég durvák. igazábol az tünt fel hogy Squallal egy szörnyre ütöttem 1300at, aztán hirtelen ugyan arra, már csak alig a felét, vagy annyit sem.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Én ezt nem tudom megerõsíteni, én nem gyúrtam ki õket ennyire

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

ffxi
Pontosan hányszor az nem lényeges, de biztos erõsebbek. Mert miértelme lenne? Az arány ugyanúgy mintha te lv10-en és annyit sebzel nekik stb...

Fákjúal!

Igaz az hogy ha a karakterek elérik a lvl 99et, akkor minden szörny 4szer erõsebb lesz? ezt még régen hallottam valakitõl

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

vagy csináld azt, hogy egy ujrairható CDre ird ki az install CDt, installáld fel. ezután a starmenübõl elinditod a futtatást. beirod regedit . itt bemész a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Square Soft, Inc\FINAL FANTASY VIII\1.00 be és itt a DataDrive-ot modositod a CD meghajtó betüjeléröl a kivánt virtuális meghajtó betüjelére. nekem igy mûködött.

ffxi
Rendszereszközökben le kell tilnai a valós meghajtókat.

Fákjúal!

Sziasztok!
Nagynehezen beszereztem a játékot.De nemtudom felrakni. Van 5 cd,mindegyiken .ccd .cue .sub .img file. Bemountolom az install cd-t daemoonal de semmi.
Valaki tudna segiteni?

Rakd össze a lion heart-öt. Ha annak a limit break-e bejön akkor ultima weaponnek vége. Nekem mázlim volt.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

asszem 255,de már nem emlékszem pontosan

a bahamut már megvan, szedek pár fegyver alkatrész, aztán megyen eden ellen

mennyi a max?

Eden-t símán lehet max-ra boost-olni.

az nem semmi. Talán majd egyszer sikerül. Mintha ez attól is függne, hogy milyen szintü a GF. az enyémek még csak lvl40 körül vannak. De már csak 2 hiányzik. a bahamut, meg az eden

Terminátor14
Nálam vmelyik 210ig ment. De hogy melyikük, azt már nemtom

Viszont 170et majdnem minddel sikeülr elérni.

CSAK a Fradi

Ki meddig tudta legjobban boost-olni a GFeket? Én az Alexandert 158ig, A Pandemonat meg 155 ig.

THX

ffxi
90%!!!!

Fákjúal!

MKpowaa
kár

ffxi
Hûû aztat nemtom.

Fákjúal!

nem tudod a készitõ honlapjának a cimét, ahol meglehetne tudni a magyaritás állapotát? ami link van nekem az már nem jó

ffxi
Jah... készülõben van a cucc.

Fákjúal!

nézd csak meg mégegyszer mit kérdeztem! Nem voltál elég figyelmes. 😄

ffxi
Már mióta van...
Pontosan itt!

Fákjúal!

Nem tudtok valamit a Final fantasy VII magyarításáról? elkészült már? a honlap amin régen volt errõl infó már nem mûködik.

Lehet hogy hibas a cd de nem hinnem szerintem valami a gépeddel van.

esetleg valamilyen codec nincsen feltelepitve ami szukseges a vidohoz. de amugy sztem eleg jo szep videok vannak a gameban ahoz kepest hogy regi jatek.

szal mondom codec vagy nezz meg valamit video kartya drivert rakj fel vagy valami
nem nagyon tom milehet.... sorry
HEllo!

NEmtudjátok mivel lehet, hogy elinditom a játékot és az Eidos videó közben megfagy. Másolt

Miskolci vagyok 😞
Darth ha nyíregyi vagy akkor elviszem neked szivesen 😄<#vigyor4>

rapidshare rol szedtem a 8 at ugy birom 😄 hogy setup disc leszedem mdf formatum fasza demon felrakom kira. play disc 1 et leszedem az mar nem deamonos de ez meg kisebb problema mi tortenik csomagolom ki jajj crc hiba 😄 nevetseges ez az egesz szar
hát én a helyedben a végén fejlõdgetnék mert akor kurva nehéz lesz megszerezni a többi cuccot meg megölni egy két ellen-t a fejlõdést mindig a végére kell hagyni .... ez egy jó tanács.. 😛

igen, megmarad a mentés, nyugodtam felteheted a magyarítást.

Fresh Duke
Ha felnyomom a fordítást megmarad az állásom?
Mondjuk a 2.CD-nek a közepén vagyok csak, de eléggé fejlettek a GF-jeim, és nem akarom elõrõl kezdeni (,bár egyszer úgy is elõrõl kezdem, csak nem most).

A heavy cost. I pay it gladly.

nekem tetszik hunnal
anno psen nyomtam englis
de azért jobb magyarul szer

Egyetértek 😛 Max 5 magyarított játékkal játszottam pár éve... akkor döntönttem úgy, hogy maradok az angolnál... sokkal jobb úgy 😄

szerintem jól van lefordítva, és asszem csak egy mondat van ami kimaradt a fordításból, meg van egy két helyesírási hiba

én félek magyarosítással elkezdeni megint mert félek hogy kurva szarul fordítják le majd :\ Amugy meg szeritenm kurva jó angolul játszani vele mert legalább ghyakorlod az angolt meg angolukl az igazi azért mégis 😛