Final Fantasy Vlll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Fákjúal!
Odin már meg van, de nagy mázli kéne, hogy pont akkor jöjjön elõ. Bár 3-szor így sikerült leverni az ellent. Érdemes egyébként a játék ezen szakaszában begyûjteni a maradék GF-et? Rinoa megmentése a köv. küldetés.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Fákjúal!
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
vagy a [email protected] ra kuldje el plz plz
SAMURAI POWA :) p4 2.8 800mhzFSB, 2x256DDR corsair, FX 5600 powa :)
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
PSN ID.: Beegabor
http://www.gamesdomain.com/patches/f/2401.html
Talán win2000-ben nem mûködik a garden? PLZ help!!!!!!
Vagy mondjatok valami másik magyarítást.
Köszi
De nekem se indul el, és ahogy itt olvasom, másnak is volt ilyen gondja. Nekem is kéri az elsõ cd-t állandóan. Már felraktam mindenféle cracket, végigpróbálgattam minden cd-vel, de egyik se jó.
Lehet hogy ez az xp miatt van? Nem hinném. Tud valaki segíteni?
http://zsirmo.webbiz.hu/download/ff8/FinalFantasy8vegigjatszas.doc
Elsõ ránézésre a párbeszédek le vannak fordítva. Viszont a tutorialok nincsenek. 😞
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
PSN ID.: Beegabor
Hálózatba összekötött géppár egyikérõl lehet csak a másik gépre telepíteni a gammát. (Törés hiányában)
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Viszont ezt a Virtual machine proggyt ki lehetne próbálni a Toca 2 telepítésénél.
Ráadásul van amit nem értek-a fegyverem mostanra már 65%-ban tûzzel sebez mégsem okoz nagyobb sebzést semmiféle lény ellen mint korábban...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Hogyan sikerült feltennetek a magyarítást az FF8-ra?
A mellékelt instrukció elég zavaros.
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Azért én mindig várok kicsit mig más leszedni.Most bejött a várakozás.
Next PC upgrade: 2022