Final Fantasy Vlll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

En azzal nem tudtam mit csinálni. kár hogy nem lehet megnézni.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

ffxi
Ja, sikerült! Köszi a tanácsokat. Habár én úgy csináltam, h letiltottam a fizikai drive-t(esközkezelõben), az olyan mintha kihúznám, csak 1szerûbb. És utána betöltöttem a felmásolt image-et a Dtools-szal. Így is jó, mindenkinek egyedien jön be<#vigyor3> Tudom, h nem illik ide, de ezért is különbözunk a konozolosoktól<#eljen> Még 1 kérdést: Item\girl next door(naughty magazine)-al mit kell csinálni? THX

Fákjúal!

Turtle shell-t honnan lehet szerezni? Hogyan lehet legyõzni a marlboro tenteacle szörnyet? Az elsõ támadásával rámoszt valami halálmágiát, poisont, és silence-t. Ekkor a karaktereim körbe-körbe forognak és nem tudok semmit csinálni. 17-rõl megy vissza egy számláló ha letelik meghalnak. Próbáltam úgy is, hogy az egyik karakternek beállítottam az initiativ képességet és a doom-ot, csak az a gond, hogy a doom-ot nem tudom ráküldeni. Val.szeg immunis rá?
Odin már meg van, de nagy mázli kéne, hogy pont akkor jöjjön elõ. Bár 3-szor így sikerült leverni az ellent. Érdemes egyébként a játék ezen szakaszában begyûjteni a maradék GF-et? Rinoa megmentése a köv. küldetés.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Én úgy csináltam, hogy felmásoltam a játék könyvtárába a 2-5.cd tartalmát, aztán egy nocd crack futtatása után már ment is a game.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Istencsászár
talán probáld meg hogycsak a daemon tools legyen mint "optikai meghajtó" szvsz huzd kia cdromot

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ffxi
tudna vki segíteni? Hogyan lehet FF8-at HDD-rõl gémelni? Az a helyzet, hogy lementettem mind a lemezt ISO-ba, de akkor is kéri a fizikai drive-ról a disk-et. Köszi nagyon elõre😊

Fákjúal!

Sadun Tryst
itt valószínûleg találsz majd valami érdekeset.

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

plz valaki linkejlen be 1 magyar leiarast a Final Fantasy VIII hoz

vagy a [email protected] ra kuldje el plz plz

SAMURAI POWA :) p4 2.8 800mhzFSB, 2x256DDR corsair, FX 5600 powa :)

Középen van úgy emlékszem. Ott ahol nincs híd. Keresd azt a szobát ahol van a fogaskerék és ott be kell tenni egyet, vagy kivenni. Nem emlékszem pontosan. Utána a láncot ki kell akasztani ami a kis ajtót tartja. Akkor bezúdul a viz és a híd felemelkedik középen és akkor bemehetsz. Lesz bent GF.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Köszi! Idõközben rájöttem. Magyarítottam és jó. Vannak benne sajna komoly hibák.

mikor jelent meg az utolsó verzió pc-re és hányas? illetve várható a közeljövõben hogy megjelenik egy újabb?

Tudnátok segitenni nem találom az ismeretlen király sirját pedig már bejártam minden irányt tudnátok segiteni , hogy pontossan merre keresem ha lehet valami pontos helymeghatározással mert nem találom.
Seth
Hát a 9. rész nem tartozik a kedvenceim közé...inkább látnám a 10-et majd a 12-t PC-re

PSN ID.: Beegabor

rorr
pc-re csak a nyolcig volt most lesz talán 😊 új rész de szerintem a hetedik hangulatát nem lehet überelni!

rorr
csak win98 és me alatt megy a dolog xp-n 200-en nem jó!!!

Seth
Ja...végülis nemsokára adják ki a 12. részt

ennek egyik részét sem törték fel? minden játékot ami érdekelt megszereztem netrõl, de ennek egyik részével sem találkoztam. azt hiszem a 9-nél jár most

Itt hol találom meg azt a patchet ami eltünteti a csíkokat?
http://www.gamesdomain.com/patches/f/2401.html

A 7hez nincs magyarítás?

Segitsetek magyarítani. Nem sikerült a gardennel. Meg csinálta a tömörítéseket és nem lett magyar. A megmaradt 3GB kitömörített dolgot meg legalább 1 órát törölte a gép.
Talán win2000-ben nem mûködik a garden? PLZ help!!!!!!
Vagy mondjatok valami másik magyarítást.

Köszi

Hali! Nem indulási gondom nekem is volt. Én mindig cd-rõl istalláltam, az aktuális lemezt virtuálról használtam. Rájöttem a megoldásra. Nem kell a meghajtókat átnevezni, van egyszerübb módja. A registry-ben (ha jól irtam) meg kell keresni és átirni a meghajtó betüjelét ahonnan a játék induljon.

rorr
írd ki lemezre!

Lacc
Kicsit megkésve leszedtem most én is 😊

De nekem se indul el, és ahogy itt olvasom, másnak is volt ilyen gondja. Nekem is kéri az elsõ cd-t állandóan. Már felraktam mindenféle cracket, végigpróbálgattam minden cd-vel, de egyik se jó.
Lehet hogy ez az xp miatt van? Nem hinném. Tud valaki segíteni?
Nem olvastam végig ezt a topic-ot, így nem tudom, hogy valaki feltett-e már ezt a linket. Ha igen, szerintem akkor sem árt, ha újra szerepel, egyébként egész véletlenül találtam rá, és ami a lényeg, magyarul van😊.

http://zsirmo.webbiz.hu/download/ff8/FinalFantasy8vegigjatszas.doc

Wanted
A lenti címrõl szedtem én is.
Elsõ ránézésre a párbeszédek le vannak fordítva. Viszont a tutorialok nincsenek. 😞

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Seth

<a href=http://free.srv.hu/r/a/ravenest/ford/ff8/ff8.html target=_blank>Próbáld meg innen!</a>
MKpowaa
Wanted!
Honnan szerváltad a magyarositást?

Wanted
csak a telepítéshez kellene.
Hálózatba összekötött géppár egyikérõl lehet csak a másik gépre telepíteni a gammát. (Törés hiányában)

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Mivel emulált gép, borzasztó lassú és csak egy s3-as videókártyát emulál.
Wanted
Van egy win98 partícióm ilyen esetekre. 😊
Viszont ezt a Virtual machine proggyt ki lehetne próbálni a Toca 2 telepítésénél.

Én letöltöttem a Microsofttól egy Connectix Virtual Machine demót (erre elég), csináltam egy virtuális gépet Win 98-cal, felraktam az FF8-at megcsináltam a fordítást, kimásoltam ami kell aztán töröltem az egészet. Most megy XP alatt magyarul.
Wanted
Kösz a helpet. Megpróbálom 98 alatt.

Eye-scream
7 tényleg jobb, a 8-ban a szép, de állandóan ismétlõdõ GF idézéseket el lehet unni... (Mikor pl az alloszaurusz ellen kell harcolni a tréningzónában az iszonyat unalmas volt)
Ráadásul van amit nem értek-a fegyverem mostanra már 65%-ban tûzzel sebez mégsem okoz nagyobb sebzést semmiféle lény ellen mint korábban...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

A magyarítás telepítõ (Garden) nem mûködik XP alatt! Nem rossz az a leírás kövesd lépésrõl-lépésre, csak ne XP-t használj! Egyébként három fájlt ír át és utána magyarul megy az FF. Ha már megvannak az átírt fáljok azokat XP alatt bemásolva a programba, már mûködnek.
VIII is, de nemannyira mint a VII

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

VII kibaszottjó

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Én kivettem könyvtárból és lemásoltam...minek a sok warezolás meg krekkelés?

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

grebber
Na megy már normálisan annak akinek eddig a cd-t kérte?

Next PC upgrade: 2022

Wanted
Hi!
Hogyan sikerült feltennetek a magyarítást az FF8-ra?
A mellékelt instrukció elég zavaros.

Ne az egyes cd-t rakjátok be, az ugyanis az install disk. A 2-es cd a disk1, a 3-as a disk2 stb.

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.

Eye-scream
Már ha lesz krekk ugye D:

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Hehe én pont most nyomulok a VII-el, utána lehet végigviszem ezt is 😊

Azt próbáltátok már, hogy a C drive-ra telepíteni és a legalacsonyabb betûjelû (pl.😄)cd drive-ról? Régi a program lehetnek még ilyen "furcsa" kívánalmai.
Hát 2000-ben szép volt, azóta eltelt pár év, ami a játék értékébõl nem von le semmit, de ne hasonlítsd a grafikáját a mai csili-vili csodákhoz. De!!! Egyáltalán nem csúnya, csak régi.
grebber
Az tényleg gáz még jó hogy nem szedte el 😊
Azért én mindig várok kicsit mig más leszedni.Most bejött a várakozás.

nekem se megy meg mindig elegge idegesito hogy letoltottem 5cd-t es nemerek vele semmit

Hiába probáltam a crakel mindig kéri az 1-es cd-t
grebber
Nem megy crackel sem???

Hát nekem sem sikerült elinditanni a játékot valaki tudja a megoldást.