Final Fantasy Vlll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wordsworth
Nekem soha nem akart dobi a ruby... viszont 70%nal tart a magyarositas letöltése 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Seth
Playstation-ön könnyû volt legyõzni
Az volt a trükk, hogy felnyitottad a playstation cd fedelét, és így végülis nem tudott támadni,mert nem töltötte be az adatokat, cask mentek a körök sorban -persze te se tudtál támadni, de a menübe lehetett mászkálni. És asszem selphie-nek volt az a limit támadása hogy The End,ami egybõl kinyír mindenkit,csak nehezen lehet elõhozni. De ha elõjött, abban a körben lecsuktad a fedelet,gép töltött tovább, beadta a The Endet vége....
Persze ez tulképp csalásnak minõsül, dehát ha vki nem bír vele a szükség nagy úr 😊

PSN ID.: Beegabor

úgy, hogy az ezen a helyen az egyik ruby dragonnal vívott csata után kaptam energy crystal-t. Abból csináltam pulse ammot. A többi hozzávaló meg volt. Tonberry (?) Junk shop-ja pedig mindig kéznél van. Csak ezután már nem tudtam menteni.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

wordsworth
heh.. de hogyan vesztetted el a lionheatet?

Miért nem lehetett egy q*rva mentési pontot berakni Ultima weapon elé? Kb. fél óra játékom meg a lionheart-om odalett. Az a szemét weapon levert.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

wordsworth
na toroco mikor veszel fel msnre? en mar felvettelek

wordsworth
Az jóóó. Nem tudnád valahova feltölteni? szetdarabolva lehetseges lenne siman. 260MB durvan.

rorr
a 98-as particiómon megcsináltam aztán bemásoltam az xp-s telepítésemre!

wordsworth
hogy? masnal feltepiteted akinek mondjuk 98 van fenn? es akko hazavitted xpre?

rorr
Én is úgy magyarítottam!

wordsworth
És XPn nem megy a magyarositas ne is probalkozzatok vele :/ Esetleg meg tudjatok hogy lehetne? hvarhoz elmentek akinek esetleg 98 van... és ott magyarositani es utanna kiirni azt az egesz data konyvtarat mer asszem abba van benne.. na mindegy en 24/15ot dcn toltok, mert nem mindig van fenn a gyerek

wordsworth
Toroco msnnel megtudnal dobni? hatha osszetudunk valamit hozni.. de az biztos ha senki nem tudja beszerezni valami modot talalunk es felnyomom valahova.. mar nincs sok hatra csak hat ritkan van a csakonak slotja.. nevet azert nem mondok mert felesleges hogy megtobben raakadjunk. eleg ha en toltom.

wordsworth
Na emberek en is elkezdtem lefele szedni.. hat-- 57%NAL tartok es felfogom valahova tolni de ha valaki megtudna szerezni..

Azt nem hogy kinél. Én a matrix, koli és az independence-en voltam fent. ezen volt. de lehet hogy megtudom szerezni a magyaritott fájlokat

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Terminátor14
Meg tudnád mondani, hogy melyik hubon látad? Esetleg kinél, milyen néven? Mert sajnos én nem találtam sehol.

CSAK a Fradi

ffxi
Mind1! Megkockáztatom! Induljon a format c:....

Fákjúal!

mekem is kérte a cd-t a megfelelõ részek után. ugy is van magyaritás. De elvileg DC++rol lelehet szedni a magyaritott fájlokat. én már láttam. 200-300MB között mozog. Ha te magyaritod le akkor kb 1,5-3GB helyre lesz szükséged.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Terminátor14
Mivel én nem raktam fel a honosítást, ezért nem tudok biztosat mondani, de szerintem teljesen mind1...
Szóval mennie kell 😊

CSAK a Fradi

ffxi
Asszem ,akó felrakom még ma win-t. Ja és még nem vagyok tisztában a dolgokkal, szal csak az olyan gámára vonatkozik, amely full-osan föl van telepítve(cd berakás nélkül), arra vonatkozik ez a magyarítást? Akó így fölöslegesen rakom föl a win-t, mert nekem cd-t kell állandóan beraknom!!! THX

Fákjúal!

Terminátor14
2000-re és xp-re nem lehet felrakni...
illetve van egy nagyobb (több száz mb-s) változat, ami nem ilyen macerás, na ez mûködne, csakhogy nekem nem sikerült sehol sem megtalálni.

CSAK a Fradi

ffxi
Na! Senkit sem érdekli a magyaritást? Ezek szerint csak Én nem'tok angolul?

Fákjúal!

Sheltem
Eden meg az Ultima Weaponnál lesz az nem annyira gáz.Omega Weapon annál inkább 😉

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Bahamutot nem egyszerû megszerezni 😊 Magas szinten(50+) menj oda jó sok növénnyel, kb másodpercenként megtámadnak.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

A többi GF már megvan, pontosabban még kettõ hiányzik Bahamut és Eden.

ffxi
Na és XP-n nem próbáltad? És, h van neked a játék? Fullosan fönn van a gépen? Az cd berakós van? Gondolom ez számít, mert gondolom cd nélkülis mûxik csak. Nem?

Fákjúal!

win98ban a magyarito prodi megcsinálja. win2000 ben nem sikerült nekem.

ffxi
Véget ér minden, ami eddig érthetetlen volt. Legalább is remélem😊

Fákjúal!

ffxi
Megvan a gáma magyarítása, de nem sikerült felraknom<#rinya>. Sûrgõsen próbáljátok meg Ti is és szóljatok, ha nektek sikerült.<#worship>THX

Fákjúal!

Seth
Siren meg mutatta volna a rejtett draw pointokat, az se elhanyagolható a játék elsõ felében

Seth
Vigyázz, mert még van 1-2 akiket fõellenségektõl kell draw-olni, el ne hagyd õket
pölö Carbuncle(a parádén az iguanaktól lehet elcsórni) vagy
leviathan Norg-tól balamb gardenben,
Pandemonia Fujitól Balamb Garden támadásakor,
Alexander edeától asszem a parádés csatában

Köszi. Nekem ezek szerint marad Leftly és Behemoth. Sajnos a Siren GF-et nem szereztem meg az elsõ górétól.

Seth
Lefty, Behemoth.
Biggs-tõl-fõellenség 2.cd-n (az egyik idióta katona a dollet toronyból😊)
Ultima Weapontõl is lehet, de az kemény csata, inkább ilyennel ne próbálkozz

illetve Siren L Mag-RF képességével 1 db Mesmerize Blade-bõl kapsz 20 db-ot

Seth
amikor beleér a szürke sávba a csík, akkor kell nyomni...

Squall-lal a limit break-nél a triggert (nálam az "E" billentyû) ritmusra kell nyomkodni vagy minél gyorsabban? Nekem a kb. 4 alkalomból eddig egyszer tudtam 2 hits-et elérni (eddig ez aut-n volt.).

Regen-t melyik szörnytõl lehet draw-olni (vagy draw point)? Vagy lehet valamilyen tárgyból készíteni? A Ruby Dragon breath(?) támadását lehet valamilyen elemental defens-sel csökkenteni vagy ez mindig kb. 10000 HP-t sebez?

ffxi
Ja, mert én kiszálltam és úgy mentem be<#zavart1>

Fákjúal!

Seth
akkor még magába a bázisba se jutottál be? Akkor kocsival kell bemenni

ffxi
Nincs! Miért? Hol lehet beszerezni? Minden fontos infó fontos!!! THX

Fákjúal!

Seth
Huh, már nem emlékszem nagyon, van rajtad álruha??? Mert akkor csak sétálj be nyugodtan, ne fuss és akkor beengednek...asszem

ffxi
PLS!! thx

Fákjúal!

Köszi!

ffxi
HELP! 2.Cd-nél tartok és vmi rakétákat láttam elindulni. Utána Selphie-vel nem tudom hová kell menni. Voltam a kilövõbázison, de ott nem engedtek be. Sztem be kell jutni vhogy. De nem tudom hogy? TXH

Fákjúal!

Seth
Status defense-re az ultima a legjobb,de jó még a full-life, meg a shell

Seth
Fishermans Horizonnál a fõellenségtõl lehet lopni (tank vagy mi)
Illetve Galbadia Garden környékén a tengerpartnál kell harcolni Adamantoise-al
(nagyranõtt teknõs). Harc végén kapod(vagy nem 50-50%)

Adamatine-t hol lehet szerezni? A végigjátszásba azt írja, hogy FH Boss-tól kell ellopni. Az ki? Jelenleg ott tartok, hogy megmentettem Rinoat az eshtari kórházból. Most tápolom a karaktereket és próbálom begyûjteni a maradék GF-et.
A marlboro tentacle ellen milyen status defense-t kell beállítani?

ffxi
<#worship><#worship><#worship><#worship>

Fákjúal!

Seth
ITT keress olyat hogy "Seed Test Guide"-a vége fele

ffxi
Segícsen vki!!! Nem tudom megírni a TEST-et, égõ de csak Level 2-nél vagyok, de nagyon idegesítõ. Léccí, hálásan kösz!!!

Fákjúal!

Seth
Akkor majd én elmesélem, hogy majd a White Seed-ek hajóján kéri egy fickó, és ha ingyen odaadjuk akkor kapjuk meg a Shiva kártyát (meg még valamit,asszem Rename kártyát)

ffxi
Japán fantázia! Hiába<#rinya>

Fákjúal!