Final Fantasy Vlll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nézd meg a megagames.com cimen itt láttam hozzá cracket.Nem tudom,hogy müködik e mert nekkem még nincs letöltve.
nemigaz senki nemtudja mit csinaljak

en leszedtem feltettem de cracket sehol se latok es azt irja mindig tegyerm be az 1.cd-t??????

grebber
Szép a game grafja megéri leszedni?

Next PC upgrade: 2022

grebber
Feltették a gamet IDE!

Next PC upgrade: 2022

Edeával dumálni kell, adni fog egy papirt, amire irkált,
akkor kezd el keresni a white seed shipet, Centra zátonyos, félszigetes területén....

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

grayfox
hi!
ha valakinek megvan a 7-8 pc-s változat vagy esetleg tudná hogy merre lelem légyszi dobjon egy mélt 😊 nagyon megköszönném elõre is!!(sehol nem találom)
[email protected]

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Davidus
Itt én is elakadtam anno😊

V9ykn8_TZL0

Seth
héza=háza

PSN ID.: Beegabor

Seth
Egy kis öbölben van ( tényleg arra Edea héza körül), de már több éve hogy játszottam-ennyi rémlik
Anno én is sokat kerestem

PSN ID.: Beegabor

SecMan
Hello!

Remélem valaki hajlandó lesz segíteni, kissé elakadtam a 3. CD-n, miután Laguna-val legyaktam a Ruby Dragon-t nem tudom merre kéne menni. Edea mondta hogy a White SEED ship-et keressem, de nem találom. Megnéztem már több leírást és fórumot is, de mindenhol csak annyit írnak hogy Edea házától nem messze észak felé. De én semmit nem találok arrafelé, pedig már 6x körbejártam. Valaki legyen szives segítsen, akár egy savegame vagy screenshot is jó lenne, legalább látnám hogy hova kéne menni.

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Sikerült megoldani! Találtam egy tömörített verziót is amihez nem kell gardent használni! Akit érdekell lépjen fel az Alvilág Trió Hubra => inferno-trio.no-ip.com vagy az Elite Hubra => elite-hub.no-ip.com:4242, és ott keresse oO_Oo -t vagyis engem 😊 tõlem letölteheti a telepítõs magyarosítást(266mega) Bye-Bye

3P
Major!

A gondod valoszínüleg abból adódhat, hogy XP az oprendszered.
Ezzel ugyanis az a gond, hogy van az a magyaritó progi (asszem garden.exe), s ez nem tudja a magyarított fileokat visszacsomagolni, pedig látszólag megcsinálja, de valójában sajna mégsem, s hiányoznak majd az érintett filok, mert a gardian törli az eredeti angolt. Ezek a fileok tartalamazzák egyébként a párbeszédket...

Ps. Ha azt akarod, hogy mûködjön, akkor egy másik gépnél csináld meg a magyarítást amin nem Windows XP van, pl. Win98, vagy Win ME, majd ezt a 3 db magyarított filet (ami kb. 400 M😎, vidd el az XP-s gépedre...

Ps2. A játék csak akkor fog futni, ha a lemez az elsõ számú CD meghajtódban van, persze lehet az emulált rom is, csak akkor annak legyen ABC szerint a legalacsonyabb betûjele...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Sephi
Hogy a rakba... tenyleg van magyarositas ehez a jatekhoz vaz?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hi! az FF8 magyarosításával van gondom: minden jól megy fel is rakom...aztán new gém és kilép a winbe a magyarítás után, de ha nem rakom fel akkor nem lép ki! Please Help!

Nekem akkor segíthetnél😄 a problémám pár sorral lejebb! + valaki nem tudná egy kicsit finomabban megfogalmazni a magyarosítást mert nekem a telepités leírásából nem sikerült megcsinálnom...

BÁRKINEK GONDJA VAN A GÉMMEL KÉRDEZZEN ENGEM!!!

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Sheltem
Major nem írnád meg nekem az ff8at ? Sehogy nem tudok hozzájutni...CSerébe írok bármilyen új játékot vagy dvdket neked... [email protected] ra írj

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Hi! Elakadtam ! Most ott vagyok, hogy beértem TRABIA GARDENBE...aztán valamit kincset kell megkeresni vagy mit azt sem találom 😄 nah persze azt sem tudom merre tovább please help!

Sheltem
OK laczo akkor írj plz és megbizniszeljük a dolgot! Nekem köll az ff8.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

na a problema oka megvan...a magyaritas!
vki el tudna magyarazni kicsit 'szõkenõsebben' hogy hogy kell feltelepiteni?
üdv! az a problema lépett fel nálam,hogy nem indul ez a fránya final fantasy viii!:/
ott akad meg hogy rámegyek a new game -re,és amikor jönne a bevezetõ anim akkor egyszeruen kidob a winbe.amikor meg atallitom a kompatibilitasi modot win98 ra,akkor meg egyszeruen fekete kepernyo marad és nem tortenik semmi😞
a masinám: p4 2ghz 512ram GfTi4200 64 ram és windows xp
ha vki tud vmit a problemamra plz segitsen,mert szeretnem vegignyomni harmadszorra is😊)
Szerintem itt minden infót megtalálsz a témában:

http://guides.ign.com/guides/3847/page_9.html

A Devour-t ugye Eden tudja? Ilyen alapon biztosan nem valami szemét képesség! A szonár a chocobo fogáshoz kell, jelez vagy sípol amikor chcobo jön. (nem igazán emlékszem mert a chocobo témával úgy 2 éve foglalkoztam) de egy kis infó:

In Final Fantasy VIII there are seven Chocobo Forests. For all you Squaresoft game players, you know what a Chocobo is. It looks like a chicken. It's yellow all over. They are about the same height as humans and can help you throughout the game in many ways including transportation (encounter none), contact with Chocobo's World and summon in battle. Chocobo can walk on land and shallow water. Be careful, if you enter a town, the Chocobo will leave. It will also leave if you get off. I once got myself stranded on Trabia by getting off a Chocobo and not being able to walk back.

To find a Chocobo, you must have all the Chicobos (baby Chocobos) return to the trees but one. This can be hard. After you win your first Chocobo, you get a Chicobo called Boko. You can summon him in battle using a special item, and summon him from Chocobo's World to give you the items you have found there. In each of the seven forests, there is a treasure, Chocobo, Chicobos, and a ChocoBoy. ChocoBoy will give you your whistles, sell you items, hints, and catch you a Chocobo (it costs you).

There are two whistles, ChocoSonar, and ChocoZiner. ChocoSonar detects Chicobos, and ChocoZiner catches them. The ChocoSonar will become louder when you approach a Chicobo. If you use the ChocoZiner in the wrong place, it will get stolen. After you got the Chocobo, walk around and sound the ChocoZiner (it won't get stolen after the mother Chocobo has come down) and when you get to the spot where the treasure is, the Chocobo will dig it up for you.

SSS: Ok,megvan kösz. Ezeken aztán tényleg majdnem minden rajta van. Majdnem minden... Ekkora szívást... Pont az nincs fent,hogy mit csinál a Devour,meg hogy mit kell csinálni a Chocobo erdõkben a szonárral meg ezekkel.(Ha jól tudom úgy van,ha minden Forestben megcsinálod a küldetéseket:jó sorrendben potyognak a kis csirkék,akkor a szentélyben megkapod a Chocobo kártyát)
Legalább tudom honnan másoltad ki a KártyaClubbos szöveget 😉

Sheltem
Valaki nem akarja megírni nekem? 😞 Nagyon kellene...Tudom warez meg minden de máshol nem tudom beszerezni...CSerébe írok bármit...([email protected])

Itt megvan minden:

http://www.flactem.com/ocelot/ff8/

vagy:

http://www.rpgclassics.com/shrines/psx/ff8/

A chocobo forest annyi, hogy ha odamégy egybe akkor 1 kisrác fogad, nála tudsz cuccokat venni a chocobo fogáshoz de némi pénzért fog egyet ha nem akarsz szenvedni vele. Elsõ alkalommal ajándékba a egy kis chocobot ami 1 rjtett GF. Item menübõl lehet elõhozni asszem a Ghysahl green nevõ cuccal. Edenen kívül az egyetlen GF ami 9999 felett sebez. A Devour-ról fingom sincs, egyszer sem használtam.

Ja egy dolgot kifelejtettem a hozzászólásból. Ezt a leírást meg tudnád mondani,hogy hol találtad,vagy át tudnád küldeni? Gondolom van benne szó a Devour-ról meg a Chocobo forestekrõl is...

SSS: kösz,azt hiszem most leesett hogy kell õket "elõszedni" a Gardenbõl... 😉

Ha angolul megfelel:

Balam Garden Card Club
The Card Club of Balam Garden is a group of players in the Garden that are really good. Defeating them will not only fufill a side quest, but can also net you some sweet cards you would otherwise be unable to aquire. I played at least 5 games with each, and will tell you any 'special cards' they chose to use. To complete the card club side quest you must:

Win at least 15 games against Balam Garden Occupants
Defeat CC Jack
Defeat CC Joker
Defeat CC Club
Defeat CC Diamond
Defeat CC Spade
Defeat CC Heart
Defeat CC King
Win 15 games:
I was unable to verify the number 15 for two reasons. First, it looks like you can't take on the CC at the very beginning of the game. Therefore, since I get the Quistis and Mini Mog cards right off the bat, I had played way more then 15 games.

CC Jack:
Once you have won enough games, feel free to head over and take this guy on. He's the guy that first tells you about the CC. You can find him (appears randomly) hanging around the front lobby. He usally walks in from either the top righ or bottom of screen. If you haven't won enough games, he will ask if he has told you about the CC yet. He did not appear to play with any 'special cards.'

CC Joker:
Card Club Joker will only play you after you have defeated CC Jack. He is also called 'Man From Garden' in other areas (Like Galbadia Prison and once you have the 'Call Shop' skill.) He runs the only buy/sell place in Balam Garden. You can find him (appears randomly) in the Training Center, standing on the end of the 'dock.' If you go there and he's gone, just leave the screen and return. Even after you defeat him, you may want to continue playing until you win the Leviathan card from him. When you defeat him, he will add the 'View GF Information' function to your battle meter.

CC Club:
Card Club Club (Now you know why they always refer to this as the CC group in the english version of this game) appears randomly around the dormitory. Piece of advice, if you have just come from Joker, save your game in the dorm first, then come back and try to take on this guy. He does not apppear to play with any 'special cards.'

CC Diamond:
The CC Diamond is actually 2 people. They are the 2 girls that hang out in front of the directory in the lobby of Balam. If you do not see them, wait a few seconds. They sometimes appear from the bottom right. If this is the case, you will have to wait until they are stopped in front of the directory before you can talk to them. They did not appear to play with any special cards.

CC Spade:
Remember back on Disc 1 I told you to remember the guy who gave you your starter pack of cards? Well, he's the Spade of the CC group. He does not appear to play with any special cards.

CC Heart:
Head up to the bridge and challange Xu. She uses Carbuncle. At this point, the battles get REALLY TOUGH. Be sure to have saved your game before attempting this battle. Another interesting thing to remember here is that she plays easier after the first battle. So rememeber, you don't have to win Carbuncle on the first battle. Of if you feel like you have to, substitute a Malboro (or equally powerfull but not unique card.)

CC King:
To get King to show up, you have to first 'Card' (B2, etc) to the doctor. When you do, she will tell you that she is no longer the King. To find the king. Go to your dorm and SAVE. Then rest. If the King doesn't challenge you in the middle of the night, leave the dorm and then return. Repeat Rest and Leave routine until satisfied. Again, you don't have to win the Special Card (Gilgamesh) right off the bat. You can always do that later. The CC King will tell you when and where the King allows challenges.

Sheltem
Valaki nem írná ki nekem? Régen eladtam és most nagyon kéne...Helyette cserébe írok más gamet, vagy dvdt...Plz
Email: [email protected]

Ja meg akkor már még egy dolog 😉
Van egy parancs,amit sosem szoktam használni,mert mindig más dolgokat csinál össze-vissza. Nem igazán sikerül még rájönnöm,hogy mi az a Devour. Ha valaki tudja segítsen plz!

Hali!

Na ezzel a magyarosítással most egy régi álmom valósult meg. Kösz 😉

Amúgy tudna segíteni valaki abban,hogy hol található a Balamb Gardenben az a bizonyos "kártyaklub" ? Egy csomó GF kártya pl tõlük szedhetõ el,de még egyszer nem találkoztam velük,pedig már amióta megvan a játék,elég sok idõ elment vele az életembõl ;P
Ja meg akkor még egy dolog,ami szintén rejtély maradt idáig... A chocobo erdõkben mit kell azokkal a nyomi csibékkel szenvedni,hogy teljesíteni tudjam a 7 küldetést a Chicobo kártyáért? Föl nem fogom,hogy hogy kell õket "lepotyogtatni"...

Elõre is kösz: Nikau
(ui.: Kártyaklub fontosabb lenne...)

Hali

Látogasd meg YarYar oldalát.

Spenser
Szasztok

Van ehez a játékhoz magyarosítás vagy végigjáccás ???

Aquli
Hi! Megoldódott a dolog, ha bárkinek ilyen gondja lesz, látogasson el IDE: http://www.gamesdomain.com/patches/f/2401.html
Mark

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
Helósztok!
Lenne egy problémám: Gf fx 5600-om van, és az ff8 xp alatt vízszintes csíkokat rajzol a monitorra. Elég zavaró, igaz tudok ettõl játszani, de azért jó lenne megoldás.
Márk

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Nekiálltam z FF8 fordításának, tényleg kéne az az 1. CD.

\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"

Sephi
Meg hogy alitolag .... az is 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hi!

Nekem viszont kéne FF8 CD. Csak nem az összes, hanem a Play disc-ek közül az elsõ. A setup meg a 2-3-4 CD-k még megvannak, viszont az tönkrement. Én is fizetek, de 1000-n felül nem megyek.

\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"

barret
😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

Iori
mi aktuális még?

I love this game!