Final Fantasy Vlll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Meglehet úgy csinálni, hogy az egész világon csak az open szabály legyen,semmi más....
PSN ID.: Beegabor
Ez az egyetlen mód a Dark Matter megszerzésére?
A végigjátszásban azt olvastam, hogy egy 4. ajtón lehet visszajutni a Ragnarokhoz. Ez az ajtó a lánc oldalán van. Én nem találtam. Remélem nem csak akkor lehet rajta bemenni ha megvan a Siren GF Move-Find képessége.
A Shockwave Pulsar a legerõsebb kékmágia, csak az utolsó elõtti fõellenség Griever használja..
Ja és ami nagyon fontos, csak akkor tudod elõállítani a Dark Mattert Siren Tool-RF-jével, ha Siren 100-as szintû
Curse Spike-ot ezektõl tudsz szerezni:
Creeps,Death Claw,Forbidden,Grand Mantis,Imp,Malboro,Tri-Face.
Amugy most 3CD-nel tartok... Edea eleg lazan ment. a Vegen minden karimon silence volt.. de beszopta mivel zell altalaban 700at sebzett ra mig squall 800 😄
Darkside támadás mellé status attacknak berakni drainet.
Status attacknak betesz az ember egy berserket meg egy blindet...
Namost ugye berserkel csak tamad mig blindel meg alig talal el
Ehez az ember szed jo kis EVA-t aztan hozza se lehet erni 😊
Mikor megtamadjak a szornyek esthart akkor van egy sotet hapi aki all egy korlatnal es mikor megszolitod akkor rohog es utanna radtamad egy elvoret szeru leny.
Na ha ezt megolod 2-3 energy kristalyt kapsz.
1 engery kristaly--->10 pulse ammo
1 pulse ammo--------> 5 ultima 😊
Ti hogy alltok? en most vettem uj fegyokat meg tapoltam maris jobban allok.
Squalnak flame saber 3900hp
rinoanak 4200hp alapfegyver
zellnek maverick 1050hp es kb 600as sebzes(hala ifritnek)
Ja és a legjobb kartyazni ha szerzel 5 gf kartyat és onnantol kezdve nem lehet vesziteni
en ezeket hasznalom:
diablo
ifrit
2borthers card
minimog
Harmadszorra Kashkabald sivatagba kell menni( Centra Ruins keleti felén egy sziget.Ugyanúgy csata, elrepül
Utoljára Trabia Garden-tõl keletre a domboldalon(sziklszirt vagy mittomén mi), csata..elrepül
Most menj vissza oda, ahonnan felszálltunk a Balamb Gardennel
Itt találsz egy cuki alient, akinek ha adsz 5 elixirt, akkor neked adja kártyáját(lvl.5 Pupu Card juhéé.....ritkaság)Meg is ölheted de akkor buktad a kártyát..végleg
Ja és mindeközbe nem árt, ha felrakod Diablo Ench-none abilitijét, ne fárasszanak a felesleges harcok (az ufo-ra nincs hatással-õ támadni fog)
Swedish people are albino monkeys
Nah án már a magyarított játékkal tolom, köszi mindenkinek, aki közremûködött a honosítás megosztásában!
Viszont lenne egy problémám is. Az intro alatt a hang recseg, néha elmegy, néha visszijön, de max 3-4mp-re. Nem tudjátok, hogyan lehetne ezt megoldani?
CSAK a Fradi
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Nehezen,de megoldottam...
Ide csomagolni ...ott felulirni szal nekem nehez volt...
Bérbe vehet? reklámfelület...
Nekem bejott,sokkal jobb magyarul! Kb otodszor jatszottam vegig a kastelyig...
Ott mar semmi erdekes,es a vege nagyon konnyu.Lehangolo😛
Amugy megadod az msned? kellene.
En is letoltottem,de szerencsere meg tudtam oldani a magyaritassal😊
Igaz 1 nap volt a magyaritas😛PPP
Nehezen jottem ra.
Masfel megas filebol lett asszem masfel giga anyag...Ez aztan a surites!
Garden.exe a magyaritas neve,hibatlanul muxik.Leirast is tartalmaz a magyaritashoz kepekkel illusztralva😄
Csak a vaksik nem latjak!
Van a menuben egy cucc,ami megmutatja a rejtett dolgokat😛
Tobb helyen vannak ilyenek.
Pontos nevere mar nem emlexem...
De ha berakod,lesz mentohely Ultima elott!!!
Fent a lift elott lesz.