Final Fantasy Vlll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dc++

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

SNAKE01
Hi!!!A Final Fantasy X-et a XI-et vagy a XII-õt nem tudjátok honnan lehet letölteni???????

A 4. ajtót hogy lehet felderíteni a láncoknál?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

wordsworth
az jólenne... mert most minden szar van már.. kurva idegesito... valtogattam a szabalyt.. de avval csak azt ertem el hogy meg tobb szart rakott be es elvertem 100k gilt

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Seth
Valahogy pedig meg lehet változtatni, attól függ milyen régióban játszol, de már marhára nem emlékszem.
Meglehet úgy csinálni, hogy az egész világon csak az open szabály legyen,semmi más....

PSN ID.: Beegabor

wordsworth
Naja de nem lehet valasztani hogy mire

Seth
fizetsz a kártyakirálynõnek és módosítja a szabályt....

wordsworth
Nekem meg a legfõbb gondom az, hogy az a szemét kártyakirálynõ szabályt módosított már a második cd elején és azota nem játszok mert: random, plus, open... ez a szabály... namost nem vagyok hajlando random lapokkal jaccani raadasul a tarde: dift ami azt jelenti hogy elveszi az osszes lapot ha vesztek...

Hát lehet, hogy duplán megszívom azt, hogy az elején elhagytam a Siren GF-et.
Ez az egyetlen mód a Dark Matter megszerzésére?
A végigjátszásban azt olvastam, hogy egy 4. ajtón lehet visszajutni a Ragnarokhoz. Ez az ajtó a lánc oldalán van. Én nem találtam. Remélem nem csak akkor lehet rajta bemenni ha megvan a Siren GF Move-Find képessége.

Seth
100 db Curse Spike-ból kapsz egy Dark Mattert-ezt kell használni Quistisen
A Shockwave Pulsar a legerõsebb kékmágia, csak az utolsó elõtti fõellenség Griever használja..

Ja és ami nagyon fontos, csak akkor tudod elõállítani a Dark Mattert Siren Tool-RF-jével, ha Siren 100-as szintû

Curse Spike-ot ezektõl tudsz szerezni:
Creeps,Death Claw,Forbidden,Grand Mantis,Imp,Malboro,Tri-Face.

Omega Weaponnal érdemes harcolni? Ad valami különleges cuccot?

Olvastam a végigjlátszásban, hogy Qistisnek van egy olyan limitje, hogy a "Shockwave Pulsar". Ezt milyen tárgyból lehet megtanulni és hol lehet ilyet találni?

wordsworth
Nekem meg kezd ugye izgalmas lenni a törtenet.. szoval fejlodni is kellene.. de inkabb haladnek ^^

Edeat én is könnyen kinyírtam, most a vége fele járok. Az a baj, hogy a 6 karakterbõl 3 elég alacsony szinten van úgyhogy õket még tápolnom kell. Most megyek majd visszaszerezni a ragnarokot aztán meg tápolom a három karaktert.

wordsworth
Hmm a drain mit is csinal? Jaaah szivja a HPt.
Amugy most 3CD-nel tartok... Edea eleg lazan ment. a Vegen minden karimon silence volt.. de beszopta mivel zell altalaban 700at sebzett ra mig squall 800 😄

Ez is egy jó kombó:
Darkside támadás mellé status attacknak berakni drainet.

wordsworth
Na mivan ma senki nem ir ide? 😄

wordsworth
amugy kis kombon gondolkoztam:
Status attacknak betesz az ember egy berserket meg egy blindet...
Namost ugye berserkel csak tamad mig blindel meg alig talal el
Ehez az ember szed jo kis EVA-t aztan hozza se lehet erni 😊

wordsworth
Ja és szte könnyen lehet ugy ultimat szerezni hogy:
Mikor megtamadjak a szornyek esthart akkor van egy sotet hapi aki all egy korlatnal es mikor megszolitod akkor rohog es utanna radtamad egy elvoret szeru leny.
Na ha ezt megolod 2-3 energy kristalyt kapsz.
1 engery kristaly--->10 pulse ammo
1 pulse ammo--------> 5 ultima 😊

wordsworth
Hehe egesz jol haladok. mar repul a gardenem most kell menni blamb citybe 😊
Ti hogy alltok? en most vettem uj fegyokat meg tapoltam maris jobban allok.
Squalnak flame saber 3900hp
rinoanak 4200hp alapfegyver
zellnek maverick 1050hp es kb 600as sebzes(hala ifritnek)
Ja és a legjobb kartyazni ha szerzel 5 gf kartyat és onnantol kezdve nem lehet vesziteni
en ezeket hasznalom:
diablo
ifrit
2borthers card
minimog

Seth
Windhill után menj Mandy Beach-re(Timbertõl délre).Itt is mászkálj kicsit amíg meg nem támad, de ugyanúgy elrepül.
Harmadszorra Kashkabald sivatagba kell menni( Centra Ruins keleti felén egy sziget.Ugyanúgy csata, elrepül
Utoljára Trabia Garden-tõl keletre a domboldalon(sziklszirt vagy mittomén mi), csata..elrepül
Most menj vissza oda, ahonnan felszálltunk a Balamb Gardennel
Itt találsz egy cuki alient, akinek ha adsz 5 elixirt, akkor neked adja kártyáját(lvl.5 Pupu Card juhéé.....ritkaság)Meg is ölheted de akkor buktad a kártyát..végleg
Ja és mindeközbe nem árt, ha felrakod Diablo Ench-none abilitijét, ne fárasszanak a felesleges harcok (az ufo-ra nincs hatással-õ támadni fog)

DarkHorSe
http://ff8hun.atw.hu/ ide felraktam a magyaritast nemtom meddig marad fent 8)

Swedish people are albino monkeys

Az UFO-s küldetést hogy kell megcsinálni? Winhill közelében találtam egyet. Elõször azt hittem valami bug, mert átváltott csatára. A csatatéren viszont nem volt senki majd egy kicsit késõbb egy UFO elrepült. Töltöttem le térképet azon is van bejelölve pár hely.

wordsworth
Ja en mar a kilovo allomasnal vagyok ^^ kicsit gyengek a karaktereim, de ugy terveztem, hogy akkor tapolom majd oket ha mar repul a garden.

Terminátor14
hi all!
Nah án már a magyarított játékkal tolom, köszi mindenkinek, aki közremûködött a honosítás megosztásában!
Viszont lenne egy problémám is. Az intro alatt a hang recseg, néha elmegy, néha visszijön, de max 3-4mp-re. Nem tudjátok, hogyan lehetne ezt megoldani?

CSAK a Fradi

DarkHorSe
holnapra feltoltom vhova

DarkHorSe
magyar nyelvu vegigjatszast tud vki?

ffxi
Akó' most honnan?😞

Fákjúal!

Sorry. a srác már letörölte.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Bocsi! nem voltam itthon. ma éjjel valószineleg már tudok tölteni mnsen ha kell valakinek.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

wordsworth
mocsok atw,,,

wordsworth
A fenebe ahogy nezem letörölték az oldalt... uj tarhelyet kell majd neznem sztem.... qulazkontnak van egy olyan kepessege hogy card. Avval pl attudod valtoztatni a szornyeket kartyava

DarkHorSe
leszedtem a magyarositast szuperul muxik 1000 koszi erte, lenne 1 kerdesem hogy tudom megszerezni a szornyektol a kartyajukat?

wordsworth
screw et az elejen midob?

Terminátor14
1000 köszönet 😊

CSAK a Fradi

wordsworth

wordsworth
Na. barret ismerõsének megvan a fullos magyarosítás ami kell nekünk ezért feltölti egy oldalra. amint fennlesz kirakom ide a linket ahonnan lelehet szedni!!<#worship><#worship><#taps><#taps><#nevetes1><#nevetes1><#whatever>

wordsworth
Csak tarhely kellene ahova ugy feltudom tolteni hogy nem torlik de nezek valami ingyenset

wordsworth
igen. mindenkinel ez van akinek xp vagy 2000 van.. de ha minden jolmegy par nap es lenn lesz nekem a jó és akkor feltöltöm valahova szal türelem.

DarkHorSe
en mindent ugy csinaltam ahogy a mellekelt leirasba van de amikor elkezdodne a jatek kivag a winfosba :/

Swedish people are albino monkeys&#65279;

barret
Csak a masfel megas magyarito progi van meg!
Nehezen,de megoldottam...
Ide csomagolni ...ott felulirni szal nekem nehez volt...

Bérbe vehet? reklámfelület...

wordsworth
😄

barret
Nagyon sokaig tart a magyaritas,olan mintha lefagyna a gep...
Nekem bejott,sokkal jobb magyarul! Kb otodszor jatszottam vegig a kastelyig...
Ott mar semmi erdekes,es a vege nagyon konnyu.Lehangolo😛

wordsworth
hmm es neked megvan? es nem osztottad meg velunk? :'(((
Amugy megadod az msned? kellene.

barret

En is letoltottem,de szerencsere meg tudtam oldani a magyaritassal😊

wordsworth
Igen de nem mindenkinel mukodik. Viszont en is szedem le netrol es hamarosan lennlesz a 254MBps verzio most vagyok 72%nal.. majd felteszem valahova ha egyaltalan erdekel valakit?

barret
Nekem xp van.es magyarul jatszottam vegig:
Igaz 1 nap volt a magyaritas😛PPP
Nehezen jottem ra.
Masfel megas filebol lett asszem masfel giga anyag...Ez aztan a surites!
Garden.exe a magyaritas neve,hibatlanul muxik.Leirast is tartalmaz a magyaritashoz kepekkel illusztralva😄

barret
Van ott mentespont...
Csak a vaksik nem latjak!
Van a menuben egy cucc,ami megmutatja a rejtett dolgokat😛
Tobb helyen vannak ilyenek.
Pontos nevere mar nem emlexem...
De ha berakod,lesz mentohely Ultima elott!!!
Fent a lift elott lesz.

barret
Mindenkit tunningolj,mert a jatek vegen mindenkire szukseg lesz.

Érdemes mindenkit 100-as szintre tuningolni vagy elég csak a fõ party-t. Nálam Zell, Squall és Rinoa alkotják az elsõ csapatot, a másik három karakter a kettes csapat. Az a gond velük hogy kb. 20-as szint környékén vannak.