Final Fantasy Vlll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem egy 2 CD-s verzió van meg aminek van külön setup.exe-je. Elméletileg ez teljes verzió PC-re...
A magyarosítást nem lehetne valahova feltölteni? Mondjuk a magyarositas.hu-ra?
Ott legalább mindenki megtalálná.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Több megoldás is van.Nekem mindkettõ bejött.
1. Lemented a gammát futkosol,míg találkozol egy Malboroval,s ha jön Odin kinyírja. (nekem 2-szer is jött). ha nem jön visszatöltöd.
2. Gyorsítanod kell magadon,asszem van olyan GF tulajdonság,hogy mindenképp te kezdessz a csatában. Ekkor fõhösünkkel attack helyett Mug-ozol egyet,s utána futás. Jó esetben van idõd elfutni.
(Nekem azért fõhössel,mert anno annak volt beállítva az a GF aki a Mug tulajdonságot adja) Egyébként a Mug-al lopsz vagy mi kilopsz a lénybõl cuccot,jelen esetben a nagyon fontos Malboro tentacle-t.
3. van még egy megoldás,de már olyan nagyon rég játszottam,hogy nem emléxem pontosan,de ha védve vagy 4 szellemi dologra 100%-osan,akkor kinyírható a Malboro sima harccal. Persze ezt max 1 emberre tudod megcsinálni,tehát a maradék elesik a csatában,de hát bumm..:-ppp
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Azt a magyarítást honnan lehet leszedni ami mûködik XP alatt is?
A karakterlapnál arra gondolsz, ahol látszanak a junction-ölt varázslatok, meg a tulajdonságok?
CSAK a Fradi
Es ez altalab 2-3 energy krisztalyt ad. Amugy nekem a focapatom: zell, squall, rinoa
A masik ugye egyertelmu: Ott meg Irvine lesz a legerosebb.
Valaki mondja már meg legyen szíves, hogy Ultimecia kastélyánál hol van a 4. rejetett ajtó ami a Ragnarokhoz visz. A végigjátszás azt írja, hogy a lánc jobb oldalán, de nem találom.
Lionheart télleg brutál, mindig megdobbant a szívem amikor az a combo sikeredett, anélkül az omega weapont legyõzni sztem kb lehetetlen lenne. Télleg legyõzte valaki? 😄 Kinek mit adott?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A Lionheart meg brutális.. 😄
PSN ID.: Beegabor
[/url][/img]
jó helyen járok?
CSAK a Fradi
Ha megnyitod a térképet akkor ott az alsóbb részen balra. na azok mögött egy öbölben.
En meg most fejlodgetek mert mar megvan a ragnarok pokolszigeten baszom a rezet... 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
a 3. Cd elején tartok, és nem találom a seed hajót 😞 merre van?
CSAK a Fradi
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Úgytudom hogy ez benne van a pc-s verzióban is, csak éppen a gépen lehet játszani.
És állítólag azzal fel lehet úgy fejleszteni a chocobo támadását, hogy 5 számjegyût sebezzen.
Próbálta már valaki?? Azt hallottam hogy borzalmasan néz ki így pc képernyõjén, de kiváncsi vok rá 😊
Amugy legegyszerubben megszerezheto cucc mert:
Minotaur cardjat atalakitod 10 adamantineva
utanna estarban szerzel energy kristalyt
És bluedragon megolod 10x es van dragon fangod is. megéri 😊
Még egyenlorre nem akarom. Majd ha a 3 fo karim 99 lesz. akko majd auraval kicsinalom siman.
a szabályt meg változtasd úgy, hogy mondjuk A helyszínen játszassz(ahol számodra elõnyös szabály van). Majd utána elmész egy B helyszínre ( ahol van vmi szar szabály),majd ott játsz(elõtte ments). Megkérdezik tõled, hogy akarod e kombinálni a két régió szabályait, erre mond hogy akarod. Ha a parti végén nem írja ki, hogy a szabály elterjedt ebben a régióban, akkor töltsd vissza az állást és próbálkozz újra....
Bérbe vehet? reklámfelület...
Blue Dragon: Island Closest to Hell
Trabia- Winter Island (közel a hegyekhez)
Trabia- Hawkwind Plains (az erdõben)
Grendel: Island Closest to Hell
Winhill- Winhill Bluffs
Galbadia - Lallapahooza Canyon
Deep Sea Deposit
Hexadragon: Island Closest to Hell
Esthar- Talle Mountains
Esthar- Great Plains of Esthar