Final Fantasy Vlll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
Hali!
Nekem egy 2 CD-s verzió van meg aminek van külön setup.exe-je. Elméletileg ez teljes verzió PC-re...

A magyarosítást nem lehetne valahova feltölteni? Mondjuk a magyarositas.hu-ra?
Ott legalább mindenki megtalálná.

Davidus
jajj de jó volt ez a game!😊

V9ykn8_TZL0

wordsworth
En siman degeneratorrral olom van vagy 30 malborom tentaclem

PSP user n\' soon ps3 user too :)

A Mug-gal én is próbálkoztam, de egyszer sem tudtam lopni semmit. A skill egyébként az initiative, de hiába van mind a három karimnak bekapcsolva még így is volt, hogy õ támadott elõször. Szerintem a legegyszerûbb úgy legyõni ha az összes karakter életereje sárgába van,így lehet limit break-et nyomni. Nálam ez vált be leginkább. Persze nem árt ha Squall lionheart-ja megvan.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Shaman
Nah látom a Malboro nevü szörnnyel itt sokan nem bírtak...

Több megoldás is van.Nekem mindkettõ bejött.
1. Lemented a gammát futkosol,míg találkozol egy Malboroval,s ha jön Odin kinyírja. (nekem 2-szer is jött). ha nem jön visszatöltöd.
2. Gyorsítanod kell magadon,asszem van olyan GF tulajdonság,hogy mindenképp te kezdessz a csatában. Ekkor fõhösünkkel attack helyett Mug-ozol egyet,s utána futás. Jó esetben van idõd elfutni.
(Nekem azért fõhössel,mert anno annak volt beállítva az a GF aki a Mug tulajdonságot adja) Egyébként a Mug-al lopsz vagy mi kilopsz a lénybõl cuccot,jelen esetben a nagyon fontos Malboro tentacle-t.
3. van még egy megoldás,de már olyan nagyon rég játszottam,hogy nem emléxem pontosan,de ha védve vagy 4 szellemi dologra 100%-osan,akkor kinyírható a Malboro sima harccal. Persze ezt max 1 emberre tudod megcsinálni,tehát a maradék elesik a csatában,de hát bumm..:-ppp

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

azt hittem csak pár mega

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Terminátor14
dc++ ;-)

CSAK a Fradi

wordsworth
aha 254MB szoljal ha talaltal olyan mailt amin atlehet 😄

át küldöd nekem e-mailbe?

wordsworth
volt itt belinkelve. en is csinaltam neki honlapot csak a mocskos tarhelyesek letorolte..

A fõ csapatom nekem is Zell, Squall, Rinoa. De õk már mind a hárman 100-as szintûek. Most a többieket tápolom. Eshtarba már nem tudok menni, ugyanis nincs meg a Ragnarok. A Granidi forestben kóválygok.
Azt a magyarítást honnan lehet leszedni ami mûködik XP alatt is?

Terminátor14
Nah, hát most a 3. Cd végén vagyok, indulok Ellone-ért lunetic pondora-ba (remélem jól írom)

A karik elég gyengék még, de a 4. CD-t tápolással kezdem majd.

CSAK a Fradi

wordsworth
jah arra gondolok. Én majd ha lesz ki s idom megmutatom hogy allnak az en karijaim.

Terminátor14
Nálam Squall, Rinoa, Selphie lenne, de nem tudok sehogy sem csapatot váltani, ezért Selphie helyett Zell van.
A karakterlapnál arra gondolsz, ahol látszanak a junction-ölt varázslatok, meg a tulajdonságok?

CSAK a Fradi

wordsworth
zsotesz. Lehet. Elmesz eastharba amikor lunar cry elkezdodott. Akkor tele lesz szornyel minden. Keresni kell egy fekete ruhas csakot aki tamaszkodik a korlatnak. Beszelsz vele mikor nekedugrik egy elnoyle olyan mint az elejen elvoret 😄
Es ez altalab 2-3 energy krisztalyt ad. Amugy nekem a focapatom: zell, squall, rinoa
A masik ugye egyertelmu: Ott meg Irvine lesz a legerosebb.

Irwin limitjei is elég durvák. Az AP ammo talán a legjobb. Max damaget sebez és kb. 4-et 5-öt lehet vele lõni. Energy crystal-t nem lehet valahogy csinálni?

wordsworth
Tenyleg nagyon komoly az, hogy belinkelem status attackba a draint.. lionhearttel sebzek jelenleg 2000et 100szintu mobba... hehe akar mekkorat ramut siman visszaszivom mert reaadasul speedem maxos tehat mig o ut 1wt en utok 3mat 😄 bahamutot levagnam csak utessel

wepon=weapon

Én Ultima wepont gyõztem le a lionheart limit-tel. Akkor csinálta meg elõször. Mázlim volt, hogy beadta. Az egyébként véletlenszerû a limit-nél hogy ad-e második támadást és milyet?
Valaki mondja már meg legyen szíves, hogy Ultimecia kastélyánál hol van a 4. rejetett ajtó ami a Ragnarokhoz visz. A végigjátszás azt írja, hogy a lánc jobb oldalán, de nem találom.

Sheltem
Nekem 99es szintû volt a chocobo és 9999et sebzett. Amúgy tökmindegy hogy 9999 vagy 10000(többet úgyse fog).
Lionheart télleg brutál, mindig megdobbant a szívem amikor az a combo sikeredett, anélkül az omega weapont legyõzni sztem kb lehetetlen lenne. Télleg legyõzte valaki? 😄 Kinek mit adott?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

wordsworth
Hat igen a lionheart az brutko... 100.000 feletti damage... cheat.. 😄 es sokszor bejon

Seth
Ki mondta hogy a legnagyobbat fogja sebezni? Azt mondtam 5 számjegyût, azaz min 10K-t. És GF 5 számjegyût csak Eden tud. Csak olvastam hogy meg lehet csinálni hogy a chocobo is 9999 fölé menjen.
A Lionheart meg brutális.. 😄

PSN ID.: Beegabor

wordsworth
Termi kaijaid karakterlapjarol nincs keped? megneznem aztis 😊 en majd rakok be hogy hogy allok

wordsworth
😊 elegge hulye helyen van raadasul nekem a fele belelogott egy sziklaba..

Terminátor14
hopsz, közben sikerült rábukkannom 😊
Kössz a segítséget! 😊

CSAK a Fradi

Terminátor14
köszike, most már gondolom hol van, de még mindíg nem találom 😞

[/url][/img]

jó helyen járok?

CSAK a Fradi

wordsworth
termi. Van 3 kilõgõ sziklacsoport a térképen.
Ha megnyitod a térképet akkor ott az alsóbb részen balra. na azok mögött egy öbölben.
En meg most fejlodgetek mert mar megvan a ragnarok pokolszigeten baszom a rezet... 😊

Sheltem
Ha felnyomod a kis játékban(külön exe) Chocobo level szintjét 99re és megidézed a játékban 9999et sebez. Szóval az tulzás, hogy a legnagyobbat sebzi, ami a legnagyobb sebzés a játékban az a Lionheart Combo miután megszerezted a kardot.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Terminátor14
Valaki segítsen pls...
a 3. Cd elején tartok, és nem találom a seed hajót 😞 merre van?

CSAK a Fradi

Seth

DarkHorSe
es azt merre talalok?

Swedish people are albino monkeys

Seth
pölö Blue Dragon-tól lehet lopni

DarkHorSe
honnan tudok fury fragmentet szerezni?

Swedish people are albino monkeys

Leginkább arra jó, h "könnyen" szerezz jó tárgyakat a játékba, és ha már fáradt vagy, hogy Tonberry-z vagy valami, de unatkozol, akkor a lehetõ legjobb választás! 😛

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

wordsworth
en jatszogattam vele.. de nem eri mag max mobilon mikor utazol.. de azt nem tudom hogy lehetne megcsinani

Seth
Ja lenne egy kérdésem. Én ugye ps-en nyomtam a final8-at. Namármost annak a japán meg usa verziójában benne volt egy chocobos minijáték, amit ilyen kis pocket szerûségre lehett tölteni és mint egy kvarcjátékkal lehetett játszani.
Úgytudom hogy ez benne van a pc-s verzióban is, csak éppen a gépen lehet játszani.

És állítólag azzal fel lehet úgy fejleszteni a chocobo támadását, hogy 5 számjegyût sebezzen.
Próbálta már valaki?? Azt hallottam hogy borzalmasan néz ki így pc képernyõjén, de kiváncsi vok rá 😊

wordsworth
Király megvan a Lionheart... 😄
Amugy legegyszerubben megszerezheto cucc mert:
Minotaur cardjat atalakitod 10 adamantineva
utanna estarban szerzel energy kristalyt
És bluedragon megolod 10x es van dragon fangod is. megéri 😊

Seth
Akkor város vagy ahogy jónak látod....mert ugyebár minden városban mások a szabályok. de azt ne kérdezd, hogy hol, mi, mert már nemtom

wordsworth
Amugy meg nincs meg a Rare item.. ahhoz le kellene olnom bahamutot... 😊
Még egyenlorre nem akarom. Majd ha a 3 fo karim 99 lesz. akko majd auraval kicsinalom siman.

wordsworth
Hmm de milyen helyszinek? vagy mi?

Seth
akkor rakd fel a rare-t a biztonság kedvéért

a szabályt meg változtasd úgy, hogy mondjuk A helyszínen játszassz(ahol számodra elõnyös szabály van). Majd utána elmész egy B helyszínre ( ahol van vmi szar szabály),majd ott játsz(elõtte ments). Megkérdezik tõled, hogy akarod e kombinálni a két régió szabályait, erre mond hogy akarod. Ha a parti végén nem írja ki, hogy a szabály elterjedt ebben a régióban, akkor töltsd vissza az állást és próbálkozz újra....

wordsworth
Hat en leoltem parat es nem dobtak.. na majd meg olok. Viszont a kartya szabalyt meg mindig jo lenne valahogy visszatenni openre... Mert nagyooon szar...

Seth
GF-rõl volt szó nem kártyáról... Siren-t bukta így is úgy is...

barret
Ha levered a kartyaklubot es a kartyakiralynot,akkor a negyedik cd-n a Ragnarokon az osszes elhagyott kartyat visszanyerheted...De ez nem egyszeru dolog😛

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
Kapsz egy oklevelet hogy legyozted ennyi😛P

Bérbe vehet? reklámfelület...

Seth
ja és nem rare item

Seth
Ezeknél van:
Blue Dragon: Island Closest to Hell
Trabia- Winter Island (közel a hegyekhez)
Trabia- Hawkwind Plains (az erdõben)

Grendel: Island Closest to Hell
Winhill- Winhill Bluffs
Galbadia - Lallapahooza Canyon
Deep Sea Deposit

Hexadragon: Island Closest to Hell
Esthar- Talle Mountains
Esthar- Great Plains of Esthar

wordsworth
Már csak dragon fang kell a lionhearthoz..

wordsworth
Amugy Dragon Fangot csak rare itemmel lehet szerezni? :/

Seth
XII ???? whoaa...még meg se jelent...