Ultima IX.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még anno régen megvettem a gammát, de az xp-n nem fut, van ehhez valami optimalizáló vagy javító pecs?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
De remelem mar keszul az Ultima Underworld 3. 😉
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Maganemberek csinaljak a remaket az 1. reszbol , azthiszem erdemes belekukkantani.
Ultima 1 TechDemo
`Take a look to the sky just before you die`
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)