Ultima IX.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jockey
Helló srácok, tud valkai valami pecsféleségrõl a játékhoz?
még anno régen megvettem a gammát, de az xp-n nem fut, van ehhez valami optimalizáló vagy javító pecs?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

[Jakuza]
Eh az nekem nagyon nem jott be nekem.
De remelem mar keszul az Ultima Underworld 3. 😉

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

The Garrett
Ultima Online -t nyomjuk vagy 10 en még 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Gladiator
talán nézd meg mire írta. jobb alsó sarok az üzenetében?

[Jakuza]
Mit eleg sokan ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

The Garrett
Elég sokan!!!!!!!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Gladiator
most már mindjá jön az ULTIMA X, viszont az már csak online lesz. és az ultima online folytatása, de akkor mér X, mér nem ultima online 2? mind1. ritka szar a modellek grafikája.

JAJA. Állat volt a hangulata, meg a grafikája is.

[Jakuza]
HM. Csak kozles keppen az Ultima IX : rdemptionbol is keszul egy Morrowind enginjevel keszult remake. Link ITT

[Jakuza]
Ezt is nezzetek meg.
Maganemberek csinaljak a remaket az 1. reszbol , azthiszem erdemes belekukkantani.
Ultima 1 TechDemo

Gladiator
walakie: http://ultima9.supergamez.hu

DarkHorSe
Csatlakozom ,soha sehol nem leltem rá

Swedish people are albino monkeys

na! ez az a gammma a Loch Ness-el egyetemben, mait még a DC-n sem tudtam anno megszerezni.😞(

gergou
Egyet ertek, aki ebben a topicban szidni meri, az feljen tolem este😊)

`Take a look to the sky just before you die`

Ez a(z 1ik) best game ami csak letezik.
zippofcy
Ezzel a szarral? Kizart dolog mert nem tudom.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Gladiator
Játszik még vki ezzel? :-))