Ultima IX.
Oldal 1 / 6Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zenét nem tudjátok hogy lehetne kiszedni a játékból? Leginkább az kéne amelyik a 8. oltár megtisztításánál megy, a túlvilágon, vagy hol😄
na, a multkori incidens utan ismet nekilattam, bar most abban a gargoyles utani barlangban elakadtam, de majd megoldom. egyelore semmi durva bug szerencsere.
Figy, ez az intro, ha ki vannak rippelve a videok a verziodbol, persze, h nem latod ezt a videot...
`Take a look to the sky just before you die`
a megoldas: 1.19 es patchet toltsd le, utana elindul xp n
Üdv! Végre megszereztem ismét a játékot, de az istennek nem tudom elindítani XP-n Fenn van a 1.18-as peccs, meg elvileg van hozzá crack is, de nem mûködik. Elindítom a crackelt EXE-t és csak kettõt villan a HDD-m de b*szik elindulni. Crack nélkül meg ugye kéri a cd-t. Pedig Full install volt , meg minden.
Tud valaki jó cracket hozzá?
Tud valaki jó cracket hozzá?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ok, lehet tényleg van, de most modemmel netezek és nem volt kedvem keresgélni vele😄. de akkor is dühtõ. az már akkor is teljesen más karakter lesz.
ja meg kicsit összevissza írtam, mert a a notebookban néha hozzáérek az egérhez, és akkor onnan ír. szal helyesírási hibát ne nézzétek. htx
ja meg kicsit összevissza írtam, mert a a notebookban néha hozzáérek az egérhez, és akkor onnan ír. szal helyesírási hibát ne nézzétek. htx
ezt aztan jo okosan megaszontad, ahogy kell...
googleba beirod, hogy Ultima IX: Ascension save game, es mit ad isten? kiad 1 tonna oldalt, amibol kapasbol volt 3, ami tele volt save gamekkel.. nahat ?!
googleba beirod, hogy Ultima IX: Ascension save game, es mit ad isten? kiad 1 tonna oldalt, amibol kapasbol volt 3, ami tele volt save gamekkel.. nahat ?!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
GECI, KIBASZOTT, BUGOS SZAR! 1 forintot nem ér. olyan kurva hiábák vannak benne, hogy már az elején nem tudok továbbjutni, ugyanis az oltár megtisttása után nem az
d rúnát, így azt nem tudom megmutatni ravennek, õ meg nem visz el... fasza. én nem kezdem elölrõl. neten meg mát ugye nem sûrûn találni 7 éves játékhoz elmentést. esetleg nektek valmelyikõtöknek?
d rúnát, így azt nem tudom megmutatni ravennek, õ meg nem visz el... fasza. én nem kezdem elölrõl. neten meg mát ugye nem sûrûn találni 7 éves játékhoz elmentést. esetleg nektek valmelyikõtöknek?
esetleg nézz körül, lehet kijött valami javító patch
érdekes. régen azt hittem, hogy a gépem lassú, és azért akad. de most már tuti, hogy rosszul van optimalizálva. 3.2GHz, 1024MB ram, 9800pro, és megakad pár másodpercre, ha megnyitom a menüt.
amúgy még annó mikor játszottam vele, volt egy olyan videó, hogy kijön egy oszlop a földbõl, és a tetejérõl leesik egy kõ, és az egyon üt egy parasztot. az mikor látható, mert én úgy emlékeztem, hoyg akkor, mikor megérkezem britanniába, de még nem láttam.
amúgy most meg nem tudok játszani vele, mert ahol a gép van, ott kibontották a ház oldalát, és minden le van takarva, máshol meg lusta vagyok összedugni😄
amúgy még annó mikor játszottam vele, volt egy olyan videó, hogy kijön egy oszlop a földbõl, és a tetejérõl leesik egy kõ, és az egyon üt egy parasztot. az mikor látható, mert én úgy emlékeztem, hoyg akkor, mikor megérkezem britanniába, de még nem láttam.
amúgy most meg nem tudok játszani vele, mert ahol a gép van, ott kibontották a ház oldalát, és minden le van takarva, máshol meg lusta vagyok összedugni😄
gratula, majd mesélj milyen, engem is érdekel
nah, csak sikerült. jövõhéten ha minden igaz már britanniában cseszem el az egséz napomat.
viszont bazzeg elnéztem. azt hittem 19 dollár, közben mikor már megredneltem akkor váltotta át dollárba és úgy 36. anyám megöl😄
viszont bazzeg elnéztem. azt hittem 19 dollár, közben mikor már megredneltem akkor váltotta át dollárba és úgy 36. anyám megöl😄
azért linkeltem a német eBay-t, mert közel van, postailag kényelmes és gyors
de nézz körül az angol eBay-en és az amerikain, biztos találsz
de nézz körül az angol eBay-en és az amerikain, biztos találsz
most amúgy ezeknek csak a kézikönyve német, vagy a játékban a beszéd is az? mert én úgy emlékszem van németül beszélõ verzió is. itt azt látom, hogy még a dobozra is németül van írva, hogy egy epikus történet..... beszélek németül, de iszonyatosan utálok...
a kurva életbe má, komolyan mondom! még amazonról sem lehet megrendelni. vki nem tud egy tuti címet?
kipróbálnám, csak a VIII-at láttam, esetleg weben elérhetõ valahol?
Lejött végre, felraktam, a crack csak full install mellett mûködik. Eddig még csak annyira jutottam, hogy ki tudtam menni a kertbe
Eddig még semmilyen gond nem volt xp alatt... Esetleg késõbb? Na majd holnap meglátjuk, most szunya.
Eddig még semmilyen gond nem volt xp alatt... Esetleg késõbb? Na majd holnap meglátjuk, most szunya.
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
Régebben én is kerestem mindenhol, de csak nem találtam meg. Aztán ma reggel megleltem bittorrenten.
Ultima IX
Egy-két óra múlva lejön, átlag 30-40K-val tudtam szedni lefelé.
Már csak abban bízom hogy mûködni is fog
Ultima IX
Egy-két óra múlva lejön, átlag 30-40K-val tudtam szedni lefelé.
Már csak abban bízom hogy mûködni is fog
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
ha te mondod. de nekem amúgy vmi olyasmit csinál, hogy forrás x/y és ezzel szarakodik egy csomót. aztán utána egy 10 percig tölt. mintha lefagyna.
Ez teljesen normális az elején. Beletelik pár napba, mire nekilendül.
Futtasd minél többet az eMule-t, és az upload speed-et állítsd legalább 10k-ra.
Minél többet tölt valaki tõled, annál nagyobb prioritást kapsz te is nála, és annál hamarabb tudsz tölteni.
Csak türelem, elõbb-utóbb lejön... 😊
Futtasd minél többet az eMule-t, és az upload speed-et állítsd legalább 10k-ra.
Minél többet tölt valaki tõled, annál nagyobb prioritást kapsz te is nála, és annál hamarabb tudsz tölteni.
Csak türelem, elõbb-utóbb lejön... 😊
na,és azokat a fájlneveket hova másoljambe,vagy mit kezdjek vele? nem vágom. emule már fel van rakva.
A feltöltését sajnos nem vállalom, ADSL-lel kicsit sokáig tartana. 😞
2CD-s, 1.2 GB körüli, úgyhogy amit találtál az legfeljebb az egyik CD, vagy valamilyen rip változat lehet.
Az eDonkey-val kapcsolatban nézz körül a www.sharereactor.com-on, onnan le lehet tölteni az eDonkey kliensek legújabb verzióit. Én az eMule-t ajánlom.
Ugyanott ha rákeresel az Ultima 9-re, találsz linket hozzá (eMule-be valót).
A SuperSubtitles fórumon (http://forum.supergamez.hu/forum.php3?azonosito=SuperSubtitles) van magyar nyelvû eDonkey/eMule topic, azt is érdemes végigolvasgatni.
A sharereactor-os Ultima9 tartalmazza a legutolsó hivatalos patch-et, de érdemes letölteni hozzá no-cd patch-et a www.gamecopyworld.com-ról, azzal valahogy stabilabban mûködik.
Az eDonkey-val kapcsolatban nézz körül a www.sharereactor.com-on, onnan le lehet tölteni az eDonkey kliensek legújabb verzióit. Én az eMule-t ajánlom.
Ugyanott ha rákeresel az Ultima 9-re, találsz linket hozzá (eMule-be valót).
A SuperSubtitles fórumon (http://forum.supergamez.hu/forum.php3?azonosito=SuperSubtitles) van magyar nyelvû eDonkey/eMule topic, azt is érdemes végigolvasgatni.
A sharereactor-os Ultima9 tartalmazza a legutolsó hivatalos patch-et, de érdemes letölteni hozzá no-cd patch-et a www.gamecopyworld.com-ról, azzal valahogy stabilabban mûködik.
nem tudod feldobni vhova? mérete mekkora? mert találtam egy 635 megás vmit. csak nem szedi le. érdemes vele szórakoznom? lehet az?
eDonkey hálózat: én onnan szedtem
DC-n is biztosan fönt van vhol
IRC eFNet #oldgames -en esetleg elõfordulhat
nagyon kétlem, hogy warez site-okon valaha is megtalálod
DC-n is biztosan fönt van vhol
IRC eFNet #oldgames -en esetleg elõfordulhat
nagyon kétlem, hogy warez site-okon valaha is megtalálod
faszom! már vagy 100 warez siteot megnéztem, de sehonnan se lehet letölteni. vkinek vmi tuti tipp?
ha 2 lenne az egyiket ajandekba adnam, mert aki ennyire szereti, mint en , az ingyen megerdemel egy peldanyt... Sajna csak egy van, es felbecsulhetetlen az erteke szamomra...
Rohadt rosszul tetted, hogy eladtad...foleg 3 rugoert. Ha nekem most nem lenne meg, 10et is adnek erte...Halistennek megvan... Egyebkent az Electronic artsot kene felhivni, ok lehet tudnak meg szerezni...
Rohadt rosszul tetted, hogy eladtad...foleg 3 rugoert. Ha nekem most nem lenne meg, 10et is adnek erte...Halistennek megvan... Egyebkent az Electronic artsot kene felhivni, ok lehet tudnak meg szerezni...
Sajna originben mar itt Magyarorszagon nem kaphato, en is csak Olaszorszagban talaltam egyet...😊 Ezt a gamezt szerezd meg, mert szamomra minden idok legnagyobbika!
1.19 es patch az xp patch, keresobe ird be, oszt meg is van...
Oldal 1 / 6Következő →