536
Pokémon
-
Misty #385 hy dzsinni remélem teccik a fórum -
Misty #382 ezt nem szánom reklámnak:
csináltam egy ojan témát hogy pokémon játékok,akinek gondja van irhat oda,és ha tudtok,kérek tippeket a Stadiumhoz -
Kulagép #376 Na idefigyelj te ,,valaki" azt írok erre a szar oldalra amit akarok te kis pöcs. -
Kulagép #375 Tudjátok ki a legjobb? A segget nyaló sárga nemtudommi. Ott nyávog azon a kurva képernyőn,
de még egy szavát nem értettem meg. -
stocki #374 Mindenki aki útálja a pokémont az írhat az anti pokémon fórumon, amit én hoztam létre. -
stocki #373 Pokémonnál még a Sailor Moon is jobb! -
#369 De ezzel a súlyfelesleggel még lesznek gondjaid úgyhogy itt van 3 fekete pont is. -
#368 de legalabb nem tagadod.
1 pirospont erte... -
#365 Ja ha Balekvárosról meg ne is beszéljek:>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> -
#364 Hát lyet még a felnöttek is nézik ezt a s*rt.Már mindenen FIKACHu MEG FOKECHu.Már unom.Szerintem be kellene tiltani mer a kispulyák aszt hiszik hogy ők az Ess le Ketchup meg stb.Ha meg 10-év alatt vagytok akkor megértelek titeket.Még a drog is jobb ettől a hányástól. -
#361 legalább élvezed?
én meg mazohista de nem szeretem -
#354 na megtaláltam... itten van ne :
http://index.hu/politika/bulvar/geller/ -
#353 Valószínűleg ezt akarta. -
#352 UriGeller jelenleg az izraeli titkosszolgálatnak dolgozik. Ott elismerik a paraképességeket. sok másik országnak is van hasonló ügyosztálya, hátha... :))
amúgy a nintendot perelte be, végülis ők a jogtulajdonosok. de szerintem jópénzzel befogták az arcát. -
#351 amilyen marhak az macsik meg komolyan is veszik es telleg birosagra fordulnak bar bizots nagy penz van aban hogy kanalakat dorzsölget az ember... -
#350 :) -
#349 azt hallottátok hogy az urigeller is beperelte őket? az 1ik izé ugyanis 2 kanalat hajlítgat, és japánul a neve is urigeller-re hasonlít... be akarta tiltatni az egész hajcihőt :)))) -
#348 Igaz minden szó, amit írsz. -
#347 Szaud Arabia szerint a Pokemon cionista osszeeskuves. Meg le is vezettek miert. Vicc. Dilisek ezek az arabok -
#346 Charizard a legjobb, azt kész
Nem nézem! -
TBWonder #343 Jack nem örül! -
TBWonder #340 :) -
TBWonder #338 LTB elutazott, hagyj üzenetet! -
TBWonder #336 Szerintem csináljatok egy cserét és lesz egy degenerált meg egy normális osztály.
Ja, és mindketten jól ellesztek a hasonló pajtásaitokkal, a toleranciáról hallanotok se kell. -
#330 egy kis dobozkában egy kevés. a raktárhoz meg csak szerdán megyek. -
#328 nincs most annyi fűszer nálam, hogy igazmondó transzba kerüljek... :) -
#326 csillagszemű juhász módszer. a valódiak színét nem lehet visszaadni monitoron keresztül :)) -
#324 *.* -
#322 :( miértnem? -
#320 *kezd elolvadni a széken ülve... most már csak egy hosszú emil hiányzik, és teljes a boldogság...* -
#318 köszi :) -
#316 Ejnye... elrontottad. Hiába, az igazit nehéz lemásolni :DD -
#314 ÖÖÖÖÖÖÖÖöööööööö izé :)) -
#312 A valódi már nem elég? ;))
(bocs) -
#310 ki a durva? -
#307 tudom ez itt nem a rulez vitzek rész, de most kaptok... valahogy idevág :)
Csavo bemegy a nyockerbe, hatan nagy felirat : Utalom az osszes ciganyt!!!
Bemegy az elso krimoba, elkezd iszogatni . Nem telik el 2 perc odalep hozza
egy nagydarab ordas kancigany. * Mi van a hatadra irva ???? * Latod cigany,
ez az egyik dolog amit utalok bennetek, hogy nem tudtok olvasni. * Mit
mondtal ????? * Latod cigany, ez a masodik dolog amit utalok bennetek, hogy
suketek vagytok. * Ha' gyere ki
jatszuk le, fehir patkany !!!! * Kimennek, a cigo elorant egy hatalmas kest
es elkezd vele hadonaszni, mire a csavo: * Latod cigany, ez a harmadik dolog
amit utalok bennetek hogy kest rantotok ott, ahol lovoldozes lesz. -
#303 Hoppá .) -
#299 Vagy amerikai módra: A látásában súlyosan korátozottak közt a hallásában és beszédkészségében súlyosan korlátozott.. -
#295 Hétvégén itt voltak kölcsön az unokaöcsik... nézni kellett, hát.... láttam jobbakat, de a maiak közt... vakok közt félszemű a király -
#290 Tyűűha :D