536
Pokémon
  • Lteebee
    Mármint az első fele ugye? A mondat második felét csak azért írtam, hogy ne legyen megint olyan rövid a hozzászólásom.
    Még asziszitek, buta vagyok, vagy túl alacsonyan kvalifikált. Aszt közbe meg mégse.
  • Lteebee
    Nyilván vannak dolgok, amikben különleges vagy, de ez a film szerintem minden nőnek tetszik.
  • Lteebee
    Tudom.
  • Lteebee
    Lehet rajta nevetgélni, lányoknak kifejezetten ajánlom. Vannak érzelgős jelenetek is.
  • Lteebee
    A Mel Gibson filmet.

Hmm... jópofa...
  • Lteebee
    Már nem emlékszem, miről beszélsz, úgyhogy gondolom nem.
    De most csak benéztem, megyünk mindjárt moziba a lánnyal.
  • Lteebee
    Mostanság meg ólomból nem?
  • Lteebee
    Ólom?
  • Efreet
    Felvilágosítok egy kicsit, ha nem baj. a manga az a japán stílusú képregény, az anime az a rajzfilm. A többi stimmel. (amúgy én a normális, igényes anime-t kedvelem (wlég nehéz dolog magyarországon beszerezni))
  • Lteebee
    ólmós?

Bocs, de elég tompa vagyok.
  • Lteebee
    Nekem a régi diznik tetszettek, amiket még kézzel rajzoltak. A mostani rajzfilmektől nem vagyok elájulva. Lehet manga vagy nem manga.
  • Waterhorse
    Ezen az a röhejes,hogy már a szálkát is észreveszik az efféle manga stílusu rajzfilmekben,holott ha megnézel egy Disney-t abban is láthatsz érdekes dolgokat.Ezért mondom,hogy akkor ennyi erővel betilthatnák azokat is.
  • Laalee
    en meg azt nem hogy lehet ezt nezni csaladi program szinten... 10 evesnek is alcsony a szinvonala...
  • Lteebee
    Nem tudom. Ezen mit lehet röhögni?
  • Lacc
    JESSZUSOM! Hány évesek vagytok, hogy ilyen agyamentségeket néztek?? Charmander a legaranyosabb...??? URAMSEGICCS!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
  • Waterhorse
    Már ennek is szórakoznak a beszüntetésével!!!! Több országban beszüntették már.Volt valami ilyen hogy két gyerek leugrott az emeletről mert utánozni akarta a pokémonokat.Hát öccsém,akkor tilcsák be a Tom és Jerry-t is vagy minden Walt Disney-t,mert azért ezekben is vannak brutális jelenetek,amiekt ha megtennék valószínű nem élném túl.Hát ilyenekkel szórakoztatnak.Ezen fél órát röhögtünk a családdal.
    Igen a mozifilmekben vannak a legerőssebbek,Mewtwo pl. legyőzhetetlen(meg asszem Mew is)!
    Zsozsó(!):Dragonball.Legalább nevezd nevén.
  • Zsozso(!)
    NEM! volt az a songokus b******
  • Efreet
    Nem lehet nem nezni egy 5 es egy 2 eves unokaocs mellett.. es ha nem ertek hozza, le vagyok "hujezve" :)
  • Zsozso(!)
    ez is nagyon gagyi mint anno a ....
  • Efreet
    meg kell nezni a 2 nagyfilmet... abbol azert kiderul 1-2 dolog. amugy mew es mewtwo tunik a ket legkemenyebbnek. marmint az ismertek es listazottak kozul. mondjuk a masodik filmben is volt egy.. francseemlekszikanevere.
  • Lteebee
    Mindig jólesik az elismerés, pláne ilyen sokat látott, nagytudású arcoktól.
  • Assassin
    :)
  • Lteebee
    Nekem is mindig ez a bajom. Szakítok egy csajjal és van, hogy két hónap is eltelik, mire jön a következő rés.
    ASH:Az RTL 2-n kb. április 6.-tól folytatják a pokémon-t és meg fog jelenni nálluk(meg remélem,hogy nállunk is)a Pokémon Gold és Silver Game Boy-ra!
  • Lteebee
    ja
    Bocs:bázisa.
    ASH:Én meg azt a részt várom már,amikor felrobban a Rakéták bátisa és Mewtwo elrepül.
    jwgao:Már ne haraguggy,de,aki így ír helyesen,az már inkább hallgasson!
  • Lteebee
    Jaja. És az a helyes kék, ferdecsíkos izompóló van rajtam.
  • Assassin
    Mi ez valami istenverte divatbemutató?:)
  • Lteebee
    Kösz, de nem.

Kér valaki egy tiktakot?
  • speed
    en is utalom a berogzodott helyesirasi hibakat, de azt ilyen forumban/emailben nem nagyon szoktam szova tenni, mert eliras is le7
  • Lteebee
    Az, hogy lehet már parasztul is ragzani az ik-es igéket, engem egy kicsit frusztrál.

Másokat?
  • Spheriot
    ASH már neharagudj de hány éves vagy, mert 14 fölött már kicsit ciki, hogy Unga-bunga angi-bangivá változását várod.
  • dilic
    igazad van, beutalom az öcsémet, és a barátját is...
  • Spheriot
    VAn egy négy és nyolc éves fiam , odavannak ezekért a pokémonokért, én meg vehetem a nekik kártyák tömkelegét. Jól kivan találva.

SZóval szerintem aki már kilépett az ált suliból és pokémont gyüjt az menjen el pszichiáterhez.
  • speed
    irjatok mar elvakult rajongok!
    al elozo fikazasthreadrol lemaradtam;)
  • Lteebee
    Az a baj, hogy nem tudja értelmesen megfogalmazni és szvakba önteni.
  • Lteebee
    Notorious(he-he)