30315
lesz e 2000 beiras 2000 ig ?:)
-
#29035 influenziázol vagy csak megfáztad magad? -
#29034 lázas vagyok :( -
#29033 Thx -
#29032 Tökjó. -
#29031 vonat lett, gond nélkül, időben. -
#29030 pont ilyen -
#29029 Milyen kocsi? -
#29028 csak egy dogára mentem be aztán léptem tovább,azért kellett
[egyébként tényleg laza] -
#29027 kocsival suliba? laza...... -
#29026 ma majdnem ott kellett hagynom a kocsit a sulinál nem voltak megszórva az utak :S -
realp #29025 Sztem simán vonattal gyere, a busz úgyis késni fog min. 40 percet a jég miatt -
#29024 vonat kb. 40 perccel lassabb meg párszáz forinttal drágább - csomagom nincs sok, hogy elférés miatt aggódjak, inkább a jég... -
#29023 vonat sokkal lassabb? én jobban szeretek vonatozni (ott lehet cigizni) elférek meg minden. -
#29022 Simán. -
#29021 reggel kiderül :D -
#29020 holnap reggel merjek busszal felmenni Pestre? -
#29019 Így sose lesz 2000. -
#29018 nem, itt 2 közlekedési társaság van - egyik üzemelteti a villamos+trolikat (SZKT), másik a buszokat+a környék helyközi járatait (Tiszavolán) -
#29017 de szegeden nem BKV-van, amúgy én még mindig gyaloglok :D -
#29016 nem hiszem, egy ügyvéd pont ezzel lőtte ki gyakorlatilag az összes 'tilosbanparkolós' fotózást, hiszen a digitális fényképezőgépek órája nincs hitelesítve (délben átállítják délután 3-ra), így az ő állításuk (ott álltam akkor) áll szemben az én állításommal (nem álltam ott) - és nálunk továbbra is az ártatlanság vélelme az alap.
gondolom ugyanezt el lehet lőni a tilos-az-utcára-menni mókánál is... bár itt rendőrök jeleznek a jegyzőnél.
másik érdekes kérdés most, hogy kötelezhetnek-e 1 teljes napi parkolási díj kifizetésére, ha én reggel nem indulhatok munkába az autómmal - és ha igen, ezt ki téríti nekem?
.....
mellékszál: itt Szegeden a pm. _kéri_ az embereket, hogy hagyják otthon az autókat, biztatásként hétvégéig ingyenessé tette a tömegközlekedést, a közlekedési társaságokkal egyetértésben. -
#29015 És van ilyen fényképezőjük szemkilövőéknek? -
#29014 jaja, hírekben így mondták be: "megtalálta a rendőrség a módszert, hogy hogyan lehet mégis büntetni a rendelettel szemben cselekvőket" :)
jegyzőt értesít, az bizonyítékokat gyűjt (fotó, mint a parkolási bírságnál - hitelesített fényképezőgépből, amiben a megfelelő EXIF van, hiszen én mondhatom, hogy aznap nem is én voltam hanem előző nap fotóztak le), majd ha
<jogiszaknyelv>
fennáll a rendeletsértés tényállása akkor foganatosíthatja a bírság kiszabását
</jogiszaknyelv>
:) -
#29013 valami levegő munkacsoport vagy mi szerint, a rendőröknek a jegyzőt kell értesíteni aki kiszabhatja a 100k-s bírságot, (bazze 1 hét alatt tuti nyereséges lenne a költségvetés, papíron) -
#29012 Képzeljük el a következő helyzetet!
Sejtem, hogy előbb-utób szükséges lehet szmogriadót elrendelni, emiatt korlátozni a gépjármű-forgalmat.
Meghozom a szükséges törvényt, módosítom a meglévőt, hozzárendelem a megfelelő büntetési tételeket.
Az emberek tudomására hozom.
És amikor helyzet van korlátozok és szankcionálok.
És nem reggel kilenckor kihirdetem, hogy aznap 11-től érvényben van a korlátozás, de nem szankcionálok, mert balfaszjancsi vagyok és csak a lopáson járt az eszem az eddigi életem során.
:) -
#29011 Utoljára az arisztokrácia védte meg a népet saját magától és másoktól. -
#29010 mi értelme annak, hogy csak a páros számú autók futhatnak, ha semmilyen módon nem tartathatják ezt be, nem lehet büntetni, stb... maximum csúnyán néznek rád.
nem baj, legalább lehet trombitálni, hogy intézkednek. -
#29009 ha értelmes magasságban húznád meg a vonalat alig lenne szavazó - az meg nem demokrácia a mai értelemben :) -
#29008 Én azért csak kötném bizonyos ismeretekhez, ismérvekhez, hajlandósághoz a válaszói jogot... -
#29007 Nálunk -10 volt.
Bizony 4-5-öt is teker a Merci, mielőtt beindul:) -
#29006 reggel durva volt a -13-ban lesétálni suliba -
#29005 ejj de csípős hideg van kint... -
#29004 Ték... LOL... -
#29003 de kit érdekel, amíg van használt angol ruha bolt és tecsó? -
#29002 Ja:)
Főleg a soha el nem készülő típusú:)
Közben a Forint megint 275 fölé zuhant:( -
#29001 látom ám a tékre hajtást ;) 4 hozzászólás...
amúgy részben kanadáé gondolom, de az a kiaknázatlan mező - ez a tartalék az, amit lassan töltögetnek évek óta, azt is a meglevő gázmezőkbe táplálják vissza.
a metró meg különben is fontosabb, mint holmi erőművek :D főleg a földalatti villamos típusú :) -
#29000 Kábé 1,5-2 négyes metró ára lenne.
És olyan nincs, hogy nincs pénz. -
#28999 Atomerőmű építése ~10 év, a jelenlegi engedélye asszem, még 8 évre szól.
no comment -
#28998 Az a gáztartalék nem kanadáé véletlenül? -
#28997 Szerintem a válság már csak arra a pár napra kell, amíg meghatározott tonna urániumot és foszfort puffogtatnak el a haverok. -
#28996 mondjuk azt is megnézném mikor szed össze az ország annyi pénzt egy kupacba, hogy pár év alatt felhúzzon egy erőművet - és melyik város nem visítana miatta, hogy kétfejű gyerekek lesznek ott is, mint Pakson évtizedek óta :D
...inkább kilépnek a világörökség programból, hogy szalmaerőművet építsenek szalma nélkül
bolond ez a világ :)