30315
lesz e 2000 beiras 2000 ig ?:)
-
#28995 picsába a sötétzöldekkel. -
#28994 szél nálunk nem lenne okés, csak az osztrák határ környékén állandó irányú és erejű, hogy megérje - vízlépcső lehetne, de azt a szlovákokkal nem tudjuk megszervezni, geotermikust egyelőre nem lehet nagy méretekben, naperőműveknek meg nincs elég hely - itt délalföldön lehetne, de itt búzamezők vannak :)
az atomerőmű egyértelműen a legjobb lenne a mai tudomány és technika alapján, csak amiatt meg a zöldek sírnak. -
#28993 meg a szél stb, és persze a kapzsi korrupt bürokraták nem is engedik hogy több legyen. -
#28992 mert kevés az atomerőművünk... 40%-ot hoz, a többit egyelőre így érdemes előállítani :) -
#28991 bírná a pazarlást,elégetni a gázt hogy áram legyen, ez basszus agyrém volt számomra mindig. -
#28990 az ország jól bírná, de jobb nem rizikózni, hátha márciusig elhúzódik a balhé... Európa nem-szovjet részének legnagyobb gáztartalékán ülünk (kb. a fél Alföld) -
#28989 szombaton "szén" szünet, ilyen utóljára talán a 60-as években volt, mivé lesz ez a világ? az országról nem is beszélve..... -
#28988 kicsit furcsán néztek rám tavasszal gyöngyösön mikor közöltem elképzelésem sincs a kódomról, ugyanis 6 vagy 7 év alatt sose használtam (nem volt mire) -
#28987 ej, ezért jó az elektronikus nyilvántartás... -
#28986 hát nekem a matek kb ált suli 5- osztályától nagy ellenség volt mindig is. amúgy nem tom mert ennyiszer tuti nem voltam vizsgázni csak trüközztek a pénz miatt szerintem a lemondottból nem megjelent vizsgát csináltak, aztán gyöngyösön 6 év kihagyás után matekból mentem vissza elöször, második futásra meglett a 2-es :D
ja és elmondhatom hogy matek3-ból 3 különböző tanárnál is voltam bent. -
#28985 nekem még az 1. netszolgáltatómnál ragadt bent 1000 ft-om (egyszer emeltek árat, a csekk már a magasabb összegről jött, viszont belül kevesebbet vontak) - azóta évente küldik az elszámolást, hogy van náluk pénzem :) (és kb. 5 éve más szolgáltatja a netet...)
nem sanszos, hogy ha kérném, akkor visszautalnák :P
miért buktál te ennyiszer matekból? matek jó móka :) -
#28984 ja hát azt nem tudom hogy a túlfizetett UV csekkemet visszakapom e valaha, mert beparáztattak hogy szerintük 5x megbuktam matekból fizessek 6x 5000-et (persze nem fizettem be az egészet), de végül csak 10-et vontak le így van 5k túlfizetésem. -
#28983 nekem a lakótársam egy féléven át járta a különféle irodákat (hallgatói önkormányzat, kari iroda, ilyen referens, olyan akármi), hogy az alanyi jogon járó szociális támogatását - amit megítéltek és megkapta róla az igazolást talán esetleg el is utalják... aztán félév végén megkapta egyben. (jobb helyeken a késedelmes befizetésért a banki alapkamat kétszeresét szokták felszámítani, ha viszont ők fizetnek örülni kell, hogy egyáltalán megkapod... viszont fél évig párizsi volt hús helyett az ebéd) -
#28982 augusztusban feljelentkeztem ugyanerre a szigorlatra nem tartották meg kérnem kellett halasztást 6000, a halasztást dec 20-ig adták meg!!! (vicces hogy január végéig van a félév) feljelentkeztem dec 7-ére szigorlatra (Gyöngyös), létszám hiány miatt nem tartják meg, dec 16 (Pest) a létszám betelt, most megint befizettem 6000-et levél nem jött meddig kaptam halasztást, csak feloldották a letiltásom.....
tiszta szerencse hogy az itteni központot megszüntették a kritikán aluli ügyintézések miatt. -
#28981 ne aggódj, az "államilag finanszírozott" is ugyanígy megy, cask ott állam bácsi fizet - belépéskor általányt, így minden intézmény érdeke, hogy minél több embert vegyen fel (és minél hamarabb kirúgja, hogy ne kelljen neki ösztöndíjat fizetni, meg műszaki suliknál a labort fűteni...) -
#28980 utolsó szemeszterre 68k-t fizettem anno, egész félévben egy előadás lett volna diploma munka tervezés címszóval, nem tartották meg.....
amúgy rohadt köcsög szemét banda az egész arról csak a dolog július óta hogy minél több pénzt szedjenek le rólunk :( -
#28979 azért nálunk van előnye, hogy már harmadév második félév óta van szakdolgozati szeminárium... ha nem is haladunk sokat, legalább az ötlet már körvonalazódik -
#28978 előtte diplomamunka kéne, csak nem tom miről -
#28977 Csak az államvizsga lesz hátra? -
#28976 viszont elméletileg 17-én Közgé szigorlat és akkor nincs több fősulis vizsgám már. -
#28975 nem valószínű 9-kor kezdődött az óra 12-kor már itthon voltam,
csináld ezt csináld azt de hogy ez miért is lenne jó azt nem mondják el, borzalmas a tanár..... -
#28974 ilyen hülyeséget jobb is, ha nem tanulsz :) -
#28973 Kiszorulok innen... -
#28972 én meg itthonról :) de tudok putty-t indítani az egyetemi könyvtári szerverre -
#28971 MS03 szerverről netezek, hurááá..... -
#28970 Hay
Buék neketek -
#28969 ez kész :D -
#28968 nini télleg :) heppi boldogot -
#28967 thx -
#28966 1994-ig vállalható... -
#28965 Füled érjen bokáig! -
#28964 Petri György
Horatiusnak rossz napja van
A szeretettel nem tudok mit kezdeni – – –
Tartsanak el, és hízelegjenek,
de ugyanakkor hagyjanak békén,
küldjenek pénzt postán.
Azt is unom, hogy hízelegjenek.
Veszitsenek el nagyobb összeget az utcán,
amit én majd véletlenül megtalálok.
Legyenek elragadtatva tőlem a hátam mögött,
hogy én tényleg egészen véletlenül visszahalljam
valakitől, aki nem is tudja, hogy rólam beszél.
Irassák rám a házukat, és haljanak meg. -
#28963 Pfff...akkor idén sem lesz változás. -
#28962 Kapcsolt áru.
Egyik nem, a többi sem...ahogy eddig :) -
#28961 és válasszunk egyet? -
#28960 Boldogat, tisztát, igazat! -
#28959 Búékot mindenkinek...
-hull a hav -
#28958 BUÉK mindenkinek :) -
#28957 mókás új évet - és hátha meglesz a 2000... -
#28956 http://i75.photobucket.com/albums/i290/ccowboys/happynewyear1ga.jpg