30315
lesz e 2000 beiras 2000 ig ?:)
  • Punkerwork
    picsába a sötétzöldekkel.
  • Dzsini
    szél nálunk nem lenne okés, csak az osztrák határ környékén állandó irányú és erejű, hogy megérje - vízlépcső lehetne, de azt a szlovákokkal nem tudjuk megszervezni, geotermikust egyelőre nem lehet nagy méretekben, naperőműveknek meg nincs elég hely - itt délalföldön lehetne, de itt búzamezők vannak :)
    az atomerőmű egyértelműen a legjobb lenne a mai tudomány és technika alapján, csak amiatt meg a zöldek sírnak.
  • Punkerwork
    meg a szél stb, és persze a kapzsi korrupt bürokraták nem is engedik hogy több legyen.
  • Dzsini
    mert kevés az atomerőművünk... 40%-ot hoz, a többit egyelőre így érdemes előállítani :)
  • Punkerwork
    bírná a pazarlást,elégetni a gázt hogy áram legyen, ez basszus agyrém volt számomra mindig.
  • Dzsini
    az ország jól bírná, de jobb nem rizikózni, hátha márciusig elhúzódik a balhé... Európa nem-szovjet részének legnagyobb gáztartalékán ülünk (kb. a fél Alföld)
  • Punkerwork
    szombaton "szén" szünet, ilyen utóljára talán a 60-as években volt, mivé lesz ez a világ? az országról nem is beszélve.....
  • Punker
    kicsit furcsán néztek rám tavasszal gyöngyösön mikor közöltem elképzelésem sincs a kódomról, ugyanis 6 vagy 7 év alatt sose használtam (nem volt mire)
  • Dzsini
    ej, ezért jó az elektronikus nyilvántartás...
  • Punker
    hát nekem a matek kb ált suli 5- osztályától nagy ellenség volt mindig is. amúgy nem tom mert ennyiszer tuti nem voltam vizsgázni csak trüközztek a pénz miatt szerintem a lemondottból nem megjelent vizsgát csináltak, aztán gyöngyösön 6 év kihagyás után matekból mentem vissza elöször, második futásra meglett a 2-es :D

ja és elmondhatom hogy matek3-ból 3 különböző tanárnál is voltam bent.
  • Dzsini
    nekem még az 1. netszolgáltatómnál ragadt bent 1000 ft-om (egyszer emeltek árat, a csekk már a magasabb összegről jött, viszont belül kevesebbet vontak) - azóta évente küldik az elszámolást, hogy van náluk pénzem :) (és kb. 5 éve más szolgáltatja a netet...)

nem sanszos, hogy ha kérném, akkor visszautalnák :P

miért buktál te ennyiszer matekból? matek jó móka :)
  • Punker
    ja hát azt nem tudom hogy a túlfizetett UV csekkemet visszakapom e valaha, mert beparáztattak hogy szerintük 5x megbuktam matekból fizessek 6x 5000-et (persze nem fizettem be az egészet), de végül csak 10-et vontak le így van 5k túlfizetésem.
  • Dzsini
    nekem a lakótársam egy féléven át járta a különféle irodákat (hallgatói önkormányzat, kari iroda, ilyen referens, olyan akármi), hogy az alanyi jogon járó szociális támogatását - amit megítéltek és megkapta róla az igazolást talán esetleg el is utalják... aztán félév végén megkapta egyben. (jobb helyeken a késedelmes befizetésért a banki alapkamat kétszeresét szokták felszámítani, ha viszont ők fizetnek örülni kell, hogy egyáltalán megkapod... viszont fél évig párizsi volt hús helyett az ebéd)
  • Punker
    augusztusban feljelentkeztem ugyanerre a szigorlatra nem tartották meg kérnem kellett halasztást 6000, a halasztást dec 20-ig adták meg!!! (vicces hogy január végéig van a félév) feljelentkeztem dec 7-ére szigorlatra (Gyöngyös), létszám hiány miatt nem tartják meg, dec 16 (Pest) a létszám betelt, most megint befizettem 6000-et levél nem jött meddig kaptam halasztást, csak feloldották a letiltásom.....
    tiszta szerencse hogy az itteni központot megszüntették a kritikán aluli ügyintézések miatt.
  • Dzsini
    ne aggódj, az "államilag finanszírozott" is ugyanígy megy, cask ott állam bácsi fizet - belépéskor általányt, így minden intézmény érdeke, hogy minél több embert vegyen fel (és minél hamarabb kirúgja, hogy ne kelljen neki ösztöndíjat fizetni, meg műszaki suliknál a labort fűteni...)
  • Punker
    utolsó szemeszterre 68k-t fizettem anno, egész félévben egy előadás lett volna diploma munka tervezés címszóval, nem tartották meg.....

amúgy rohadt köcsög szemét banda az egész arról csak a dolog július óta hogy minél több pénzt szedjenek le rólunk :(
  • Dzsini
    azért nálunk van előnye, hogy már harmadév második félév óta van szakdolgozati szeminárium... ha nem is haladunk sokat, legalább az ötlet már körvonalazódik
  • Punker
    előtte diplomamunka kéne, csak nem tom miről
  • Lteebee
    Csak az államvizsga lesz hátra?
  • Punker
    viszont elméletileg 17-én Közgé szigorlat és akkor nincs több fősulis vizsgám már.
  • Punker
    nem valószínű 9-kor kezdődött az óra 12-kor már itthon voltam,
    csináld ezt csináld azt de hogy ez miért is lenne jó azt nem mondják el, borzalmas a tanár.....
  • Dzsini
    ilyen hülyeséget jobb is, ha nem tanulsz :)
  • Lteebee
    Kiszorulok innen...
  • Dzsini
    én meg itthonról :) de tudok putty-t indítani az egyetemi könyvtári szerverre
  • Punkerwork
    MS03 szerverről netezek, hurááá.....
  • Gabesz amd64
    Hay

Buék neketek
  • Punker
    ez kész :D
  • Dzsini
    nini télleg :) heppi boldogot
  • Punker
    thx
  • Lteebee
    1994-ig vállalható...
  • Lteebee
    Füled érjen bokáig!
  • Dzsini
    Petri György
    Horatiusnak rossz napja van

A szeretettel nem tudok mit kezdeni – – –
    Tartsanak el, és hízelegjenek,
    de ugyanakkor hagyjanak békén,
    küldjenek pénzt postán.
    Azt is unom, hogy hízelegjenek.
    Veszitsenek el nagyobb összeget az utcán,
    amit én majd véletlenül megtalálok.
    Legyenek elragadtatva tőlem a hátam mögött,
    hogy én tényleg egészen véletlenül visszahalljam
    valakitől, aki nem is tudja, hogy rólam beszél.
    Irassák rám a házukat, és haljanak meg.
  • Akos 001
    Pfff...akkor idén sem lesz változás.
  • Lteebee
    Kapcsolt áru.
    Egyik nem, a többi sem...ahogy eddig :)
  • Akos 001
    és válasszunk egyet?
  • Lteebee
    Boldogat, tisztát, igazat!
  • Akos 001
    Búékot mindenkinek...

-hull a hav
  • SHADOWEYES7
    BUÉK mindenkinek :)
  • Dzsini
    mókás új évet - és hátha meglesz a 2000...
  • Punker
    http://i75.photobucket.com/albums/i290/ccowboys/happynewyear1ga.jpg