30315
lesz e 2000 beiras 2000 ig ?:)
  • Lteebee
    Nem rossz.
  • Punkerwork
    szentpétervári iskolában a gyerekek játszanak az udvaron. a labda kirepül a kerítésen. arra jön egy kopasz, szakállas bácsi és visszadobja a labdát. a tanítónő erre elsírja magát. amikor kérdezik, hogy miért sír, akkor a következőt mondja: gyerekek. látjátok milyen kedves ember ez a lenin elvtárs! ő dobta vissza a labdátokat. pedig közétek is lövethetett volna!
  • Lteebee
    Szerintem nyomjál valamit bolti tapasztalataidból.
    Raktárkészlet-kezelés, árképzés, ilyenek.
    A lényeg, hogy legyen néhány valós példa, amiket ők esettanulmánynak hívnak és hogy tégy okos javaslatokat, hogy hogyan kéne jól csinálni.
    Pikpak 60 oldalnál leszel:)
  • Punker
    gazdasági-info, de inkább a gazdasági dominál.
  • Lteebee
    De milyen szakot is nyomsz?
  • Punker
    kéne valami értelmes diplomamunka ötlet, hogy nyáron államvizsgázhassak.
  • Lteebee
    Szép munka.
    Most, hogy megvan a szigorlat, elkezdhetsz Drábikot, Csathot, Bogárt olvasni :)
  • Dzsini
    gratula :)
  • Punker
    3-as lett a közgé szigorlatom :D
  • Lteebee
    És ki nevelte őket ilyenné?
  • Punker
    milyen barbár kölkök lehetnek azok akik felgyújtják a szelektív gyűjtő szigetet hogy porig égjen :(
  • Punker
    a hírek nem hozták le a tegnapi "túszdrámát" pedig apámék sokáig foltozgatták a C-ket utána.
  • Dzsini
    K:-Egyébként a bölcsészek mire jók?

-szépen ejtik hogy "elvitelre?"
    -kinevelni a következő bölcsészgenerációt, hogy legyen kinek kinevelni a rákövetkező bölcsészgenerációt
    -én úgy hallottam, ők írják azokat a könyveket, amik a még olvasható ponyvák és a már olvasható szakkönyvek között vannak
  • Dzsini
    Hát igen, ott alapvetően ez az összefogó erő, erre építik fel az identitásukat - Európában ez 1789 és 1945 között volt "divat"...
  • Lteebee
    Igen, csak mi nem faji alapon ünnepeltetjük magunkat, ha eredményt érünk el.
    Mondjuk nekünk nem is szabad.
  • Dzsini
    ...és bármelyik "civilizált" országban, ahol a határok nyitottak vagy mondjuk az elmúlt 150 évben változtak is.
  • Dzsini
    mondjuk az is igaz, hogy kishazánkban is el lehet ugyanezt játszani, csak szlovák-román-német/sváb/osztrák-török-orosz-mittudoménmilyen keverékekkel
    (én még egész egységes vagyok, 3 generációra visszamenet 3/4 rész német-sváb vagyok)
  • Lteebee
    És ami a legfontosabb: büszke feketepárducok!
  • Punker
    szal ők igazi új amerikaiak és nem őslakók :D
  • Dzsini
    most miért bántjátok, egy betegség miatt fehéredett ki a bőre ő is mondta...
    amúgy Obama is félvér, Woods meg kínai(1/4)-thai(1/4)-afrikai(1/4)-indián(1/8)-holland(1/8) keverék :)
  • Lteebee
    Igazi fail.

Pedig jacko aztán igazi afronigger, fullfekete, nem ilyen hami-féle innen egy kis gyorsaságot, onnan meg egy kis intelligenciát öröklök félvér:)
  • Punker
    jacko elbaszta :D

• Dzsini
    nagyon ötletesek
  • Punker
    vannak ráérő emberek
  • Lteebee
    Nehéz nekik.
  • Punker
  • Dzsini
    Sir Terry Leahy
  • Lteebee
    Maradjunk annyiban, hogy angol állampolgárok!
  • Dzsini
    két (szintén angol) cég van, amelyiknek 3%-nál nagyobb részvénytulajdona van, a vezetőség szintén mind angol...
  • Lteebee
    Ja, és a tesco sem angol tulajdon.
    De ez messzire vezet.
  • Dzsini
    De nincs semmi gond, mert van Tesco meg használt angol ruhabolt... hiába no, a britek nagy gyarmatosítók voltak és nem felejtenek. Csak most nem aranyat visznek haza az üveggyöngyökért.
  • Lteebee
    Épp akartam írni, hogy találó, amit kidobtál iwiwre.

Még néhány külföldi tulajdonú médium fogyasztását... bele lehet gondolni.
    Meg egy-két országidegen ideológia befogadását...
  • Punker
    Kovács Jánost pontosan reggel 6 órakor ébresztette órája (made in China).Amíg a kávéfőzője (made in China) a reggeli kávét (product of Brasilia) csepegtette, lezuhanyzott, a hajszárírtóval (made in Tajwan) megszárította a haját, a villanyborotvájával (made in China) megborotválkozott. Egy pólót (made in India) és farmert (made in Singapore) húzott. Lábait sportcipőbe (made in Korea) bujtatta. A kenyérpirítójából (made in Philippines) kinyert pirítóst reggelizett, majd menedzserkalkulátorán (made in Mexico) megnézte aznapi feladatait. Az óráját (made in Switzerland) beállította a rádió (made in China) alapján, beült autójába (made in Germany), és mint már hónapok óta álláskeresésbe fogott.
    Az ismét eredménytelen nap végén János hazament, papucsot (made in China) húzott, fogott egy üveg bort (made in France) és bekapcsolta tévéjét (made in Japan). Amíg a brazil sorozatot nézte, elgondolkodott, miért nem talált ma sem egy elfogadhatóan fizető magyar munkahelyet...
  • Punkerwork
    dehogynem :(
  • Dzsini
    akkor nem is vagy beteg :) ha tudsz rendesen eleget enni
  • Punker
    vannak 3 kilót fogytam tegnap reggel óta (és kajáltam rendesen)
  • Dzsini
    vannak előnyei is akkor... bár 38.8 az már elég sok :(
  • Punker
    38,8-ig ment fel, most becherovka-t iszok citrommal

de legalább tudtam Dune-t olvasni ma vagy 200 oldlat átrágtam.
  • Dzsini
    azóta tartogatod? ajjajj :(
  • Punker
    minden kórság, már szilveszterkor beteg voltam, mostanra kiütött :(