ketezer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
majdnem megkérdeztem ám, hogy egy netkávézóban hogy is lehet net nélkül dolgozni, de aztán mégsem 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lteebee
De majd mondd el, miért nem sajnálod Malina Hedviget, a Zenit TV-t, az Egri Markhot Ferenc kórházat, a vízlépcsõt, az 500 milliárdot a metróra, a 10 év múlva bezárandó atomerõmû helyett nem épülõ másikat, az abortuszra évrõl évre emelt oep keretet...

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
Alig várom.

Punkerwork
elveszett ember 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

VinylToy
Mindenki hogy ráér 😄

Na majd ha az én munkahelyemen is lesz újra internet, akkor elmondom hogy miért nem sajnálom a jól összevert futballhuligánokat. 😄DD

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Lteebee
KK

Akos 001
Sosem lehet tudni... 😛

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Lteebee
Én nem vagyok elborulva és nem is akarok lenni.
De felírom, még akarhatok.

Akos 001

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Punker
ha el akartok borulni agyilag olvassátok el az Elme Gyilkosait.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lteebee
Világos, de határozott fentrõl, meg lentrõl jövõ kommunikációval az emberek felvilágosíthatóak arról, hogy miért jobb, ha könyvet olvasnak annál, hogy celeb vagyokot, meg gyõzikét néznek.

De magától a szerencsétlen proletár nem jön rá, hogy érdemes a nehezebb, rögösebb utat választani.

Az meg, hogy Ganz Ábrahámról az idegösszeomlását emelik ki, az kábé annyi, mint a vallással és a keresztény erkölcsösséggel kapcsolatban pedofil papokról beszélni.
Egyértelmûen és módszeresen degradálják, ami érték.
Ezért van az az ocsmány drótkefe emlékmû az 56-osok terén.

Dzsini
aha, köszönöm. Érdekes, hogy sem a róla elnevezett sulinál, se a wikin nincs megemlítve ilyen irányú tevékenysége - csak az, hogy idegösszeomlotta magát 😞 (meg amit tudtam a nehézipari fejlesztésérõl)

a globálhoz meg - én nem tartom valószínûnek, hogy ez az irány radikális felfordulás nélkül meg tud változni - ez a gazdasági zûrzavar, és ahogy a legtöbb helyen kezelik szerintem nagyon jól mutatja, hogy eszük ágában sincs a kormánylapátot elmozdítani.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lteebee
Nincsenek illúzióim, a globalizmus csicskái, szálláscsinálói elõnyben, többségben vannak, de elképzelhetõnek tartom a lassú visszatérést a valódi értékekhez.

Lteebee
Az elsõ volt, aki olyan szociális juttatásokat alkalmazott Magyarországon a gyárában, mint a nyugdíj, vagy a fizetett szabadság(talán betegszabadság)
És lássuk be, ezek inkább hosszútávú(esetleg középtávú) érdekeket szolgáltak.
A szabadságharc idején pedig természetesen ágyúkat öntött saját üzemében, nem nézve, hogy rajtaveszthet, ami majdnem be is következett.

Dzsini
úgy legyen.
Sajnos jelenleg inkább azt látom, hogy nem csak nálunk, hanem mindenhol elsõdleges cél a tömeg elbutítása, figyelmének elterelése, hogy ne foglalkozzon azzal, mi történik "odafent", hanem az legyen a fontos, hogy kit szavaztak ki a dzsungelbõl...
a demokráciában (Platóni értelemben) az emberek gondolkodnak, saját véleményük van, és felelõsségteljesen kiállnak döntéseik mellett. Jelenleg ez - szerintem - a lakosság túlnyomó többségére nem igaz.

Dzsini
a Wiki nem segített hirtelen - nem ismerem a történetet

Lteebee
Én ki tudom mondani, valószínûleg vannak még ilyenek.
Dehát mivel mindenki magából indul ki, hiszem, hogy nagy nehézségek árán, lehet még egyszer felelõs kormányunk és talán ez még az én életemben megtörténik.
És abban is hiszek, hogy 4 év elegendõ megmutatni számos embernek, hogy hogyan kell felelõsen kormányozni.

Lteebee
Ganz Ábrahám

Dzsini
hiteles-e ebben a tekintetben az, aki saját tudtán kívül téves információk/források alapján hoz ítéletet, és ezek ismeretében választ egy közös boldogulási irányt?

és ha felhívják a figyelmét egy más nézõpontra, tud-e változtatni meggyõzõdésén, vagy revideálni álláspontját?

ki tudja-e mondani, hogy "tévedtem", "hibáztam"? akár sok évvel késõbb is?

Lteebee
Gyakran eszembe jut Széchenyi, meg egyéb nyilvánvalóan a saját érdekeik elé közösségi érdekeket helyezõ magyarok neve.
Számomra hitelesnek tekinthetõ, aki egy közös boldogulásért próbál tenni.

Lteebee
F1 topikba nem járok évek óta.
Elég gyenge eresztés az sg-s f1 szurkoló.

Dzsini
F1-topicba jársz még? érdekes állapotok lehetnek ott, tegnap este lakótárs egész hangosan szurkolt nemtomkinek 😄

Dzsini
a "hiteles" emberrel van a legnagyobb probléma 😞 természetes, hogy mindenki a saját szempontjából, a saját érdekeit tekintve ábrázolja az eseményeket, legyen az bármilyen kis vagy nagy horderejû

....és még ha el is mesélik, ki hallgatja meg/hisz nekik, ha van más, aki érdekesebben tud mesélni, és jobbnak tûnik azt elhinni, mint ezt?

úgysem lesz olyan, hogy mindenkinek tessen az, amit beszélnek a Zemberek

Lteebee
Amúgy az is csoda, hogy fórumozok.
Nem is értem.
A minap kiosztottam 3 pontot.

Lteebee
Nincs gáz, csak most így van kedvem írni😊

Lteebee
Remélhetõleg a bajorimrefélék nem pusztulnak ki még mielõtt nagynyilvánosság elõtt, hiteles emberek egyszer elmesélik, mit, miért, mennyiért tettek és kik ellen!

Lteebee
"Van olyan ember, aki szûzen hal meg, vagyis soha nem szexel
életében?"

Igen. Programozók és World of Warcraft játékosok.

Dzsini
ugye tudod, hogy nem ezt írtam oda? 😊

a rádiókabaréban Bajor Imre játszik néha Lujzaváros szurkolót, neki szokott lenni egy tipikus kérdése: "meccs is volt?"

Dzsini
a kérdés megfogalmazása tényleg nem jó, "melyik pártvezetõ" lett volna a helyes - nem én csináltam 😊

Lteebee
A "melyik párt vezetõje" kérdésre miért személynevek az adott válaszok(egy kivételével)?

Persze elhiszem, hogy az átlagmagyar sötétsége leszûrhetõ így is, de ha már statisztikát készít valaki, kicsit figyelhetne, hátha valaki tud magyarul az olvasók közül😊

Lteebee
Hát igen.
Én buta, fasiszta, szélsõséges szemétláda!
Zavar, ha néhány embert a fején ütlegelnek viperával csak azért, mert magyar.
De szemét vagyok!
És nyilván kirekesztõ is, innen meg már elég könnyen továbbfûzhetõ.
Miért is nem kérek bocsánatot Szlovákiától?

Dzsini

Dzsini
mikor láttál te utoljára valóságtartalmat a hírekben? 😄
ahogy a régi klasszikus mondta volt: "ugyan már, királylány...."

meghallgatod/megnézed a híreket, pár forrásból, és megpróbálod megtalálni benne azokat a morzsákat, amelyek fontosak (elszólások, véletlenül elejtett mondatok) - ha nem elég ügyesek, akkor találsz 1-2t, és lesz valami fogalmad arról, hogy mi történik, nem csak arról, hogy mit mutogatnak neked.

Punker
amiknek nincs valóság tartalma, lásd a kórházas nyilatkozatok 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
nem, de azért szerencsére másod, harmadvonalon elmondanak néhol valódi híreket is...

Punker
sajna nem lehet mindig hair-t nézzni 😄

Dzsini
sikerült az elmúlt napok vezetõ hírévé tenni, grat nekik, ennél jobb cirkusz tényleg nem kell a népnek, mint az etnikai gyûlölködés <#shakehead>

Akos 001
mindegyik ugyan azt mondta el 1000x...

Lteebee
És képzeld el, hogy valaki megkérdezné a tótokat, hogy miért nincs azonosító a rohamrendõreiken.
Slota meg azt mondaná, hogy ezek? ezek rebiszesek, barátságból kaptuk kölcsön õket gyurcsitól.

Punker
már elõre látom a köv nemzeti ünnepre itthon is bevezetik a füstös plexit a sisakokra.....

Lteebee
Csak mert van, aki nem látt, mi történt

Esetleg nem ugyanazt a filmet nézi, mint mások...

Dzsini
hogy "mi vagyunk" a szlávok - én nem, úgyhogy nem "mi" - maximum "ti", vagy "õk" (attól függ te honnan származol - apropó a Fornetti alapító rokon?) 😉

Dzsini
miért akarna bármit tenni? kiváló irány arra, hogy a feszültségeket levezesse a "tömeg" itt is, ott is - komolyabb balhé úgy sem lesz, és így legalább ezzel foglalkoznak az emberek, nem az esetleges komolyabb problémákkal.

...ha már kenyér egyre kevesebb van, cirkusz legyen egyre több.

Lteebee
És mit is kérsz ki magadnak? 😊

Dzsini
kikérem magamnak, én nem vagyok szláv 😄 3/4 rész sváb vagyok, nagypapámnak még volt olyan testvére, aki nem nagyon tanult meg magyarul, bár ideköltözött (és nem magyarította a vezetéknevét)

Lteebee
És ha következmények nélkül tiporhatnak magyarokat az itteni kékruhások, ha szarral kenhetik be nemzeti emlékmûveinket, akkor miért is ne tenne így a tót söpredék?
Mit fogunk tenni? göncz? gyurcsány?
LOL

Lteebee
És melyik híradóban?
Még a fidesztv is maszatolt tegnap.

Dzsini
Mindig kell egy hely/lehetõség, ahova a munkaszüneti napokon unatkozó emberek elmehetnek balhét keverni, verekedni, stb... Ráadásul jó idõ volt, még többen mentek, és könnyû casus belli-t találni rá a szlovák-magyar barátságban.

Lteebee
Ha egy kicsit olvasgatsz, kiderül, hogy nem kiirtottuk az õslakosokat, hanem mi vagyunk azok.
István politikája szerint pedig bárki jöhet, még identitását is megõrizheti, de kurvára álljon be mögé, különben dirib-darabra lesz szedve.
És fájhat is a sok párszáz évvel ezelõttig írott nyelvvel sem rendelkezõ szlávnak egy több, mint ezeréves államiságú nemzet, amelynek van saját történelme, írásmódja, kultúrája.

Olvastátok, hogy megtalálták a zsolnai vár maradványait? Szétbuldózerezték.

Akos 001
figyelj én nem tudom mi volt...ismerõs volt...õ is csak ugyan azt mondta mint a híradóban...meg nem is vádolok senkit hogy csináltak volna valamit...amiért megérdemelték volna

hát...az õ tudatalattijukban bizony soha nem lesz ez...mert egyetlen dolog amitõl irtóznak az ez a tény
ja igen,a másodikkal tényleg nem egyszerû...csak nem marad meg sokáig az a helyzet hogy senkinek nem kell,kellünk...mi...