30315
lesz e 2000 beiras 2000 ig ?:)
-
#29835 ez nem az a szarvaskő csak 1 szikla :D
az északi völgyekben jég és 1-2 centis hó volt, fennt semmi, déli völgyek sár sár és még több sár. -
#29834 nálatok volt hó? Itt sütött a nap, Szegedi ismerős meg 20-25 centis hóban bukdácsolt..
Szarvaskőn még tizenéve én is jártam... -
#29833 -
#29832 huhú milyen helyeken jártam ma
valami huszita pince vár rendszer mesebeli kinccsel, csak senki nem tudja hol a bejárat :D -
#29831 -
#29830 -
#29829 Facepalmos szmájli. -
#29828 ehhez külön szeretnék gratulálni a képzést vezetőknek... (nem is tudom milyen szmájli kellene ide) -
#29827 élesben tanulunk :D -
#29826 jahogy nem a tanítás keretében csináltad az 5 számlát :) -
#29825 de én nem tesztet csináltam leszámláztam x munkát az önkormányzatnak kb fél milla értékben, holott nem lenne rá jogosultságom :D -
#29824 Nem azt mondták, hogy számlázz, hanem hogy tanulj meg számlázni :D Ezek az apró mosolyok forrásai a mindennapokban.
Én is tudok könyvtári szoftverben katalogizálni, kölcsönözni, sőt az adminisztrációs modul nagy részét is kipróbáltuk, de csak a _TESZT adatbázisban :) -
#29823 ungarishe betyár valóság:
tanuljak meg számlázni az önkormányzatnak, oktatás pipa, megcsináltam 5 számlát. vissza a saját gépemhez ja hogy nincs is jogosultságom a software azon részéhez :D -
#29822 látod, gyorsan újítsátok meg a palettát :) mekkora jó ötlet plafonra szerelni mázsás szünetmenteseket :D -
#29821 Zsenik ezek az olaszok!
Mi meg itt okoskodunk :) -
#29820 plafonra szerelhető változat?
Projektoroknál már láttam olyat... -
#29819 Vagy fejjel lefele helyezték üzembe a hülyék :) -
#29818 ti nézitek fejjel lefele :D -
#29817 Van egy konkurens gyártó, akinek az egyik gépében felülről fúj lefele a hűtőventillátor :) -
#29816 csak küldj neki egy hatodikos (kb.) fizikatankönyvet :)
komolyra fordítva: gőzöm sincs... valahogy fel kellene vetni nála, hogy milyen módon áramlik a hő lefele, ha mondjuk nincs semmiféle ventilátor vagy egyéb, célirányos huzat kialakítva -
#29815 Panaszos levélben a kedves ügyfél:
"A hő a felső lakásokból áramlik az alsóbb szintekre."
Ötleteket kérek hogy írjam meg neki azt hogy hülye mint a segg, úgy hogy később a bíróságon (úgyis per lesz belőle) ne legyen baj??? -
#29814 annyira nem is volt sok, csak 15 túra, és a rövid távokat nem is szentségeltem végig :D -
#29813 hát, ahogy utánaolvastam... -
#29812 Teljesítménytúrázók Minősítési Rendszere 2010: Bronz fokozat, elérve. -
#29811 tegnap egy Karvaly pár megtámadta a madarainkat, nagyon szép madár! -
#29810 Téli Mátra 25 km teljesítve, hát csak visszamentem :D -
#29809 Valamilyennek igen - vagy egy hivatalos, látható változatnak (ez ha jól rémlik XP professional óta része a windowsoknak, és 2-3 gombnyomás bekapcsolni), vagy egy rejtett, hátsókapusnak.
A hivatalos változatnál a rendszer szól az épp a gépet használónak, hogy most jelentkeznek be a gépre máshonnan, és az ő munkamenete felfüggesztődik.
A hátsó kapus változatnál elméletileg nincs ilyen, de ezekhez nem értek - ott ideális esetben megvan a hozzáférésed a filerendszerhez, de az ilyesmit nyújtó program már az újabb rendszereken szerintem átlag felhasználó számára nehezen vagy nem elérhető. -
#29808 Távoli asztalhoz nem kell kliensnek futnia rajta? -
#29807 A legegyszerűbb megoldás az, ha arra a gépre telepítesz (vagy valahogy megoldod a felkerülését) egy "hátsó ajtót" - ahova már be lehet mászkálni. Ennél bonyolultabb pedig biztosan van, de ahhoz biztosan komoly(abb) linuxos és biztonságtechnikai ismeretek kellenek. Minden ilyen esetben a leggyengébb láncszem ma már az ember, aki kiadja pl. a jelszavát, és akkor távoli asztal eléréssel bejelentkezel vagy ilyesmi. -
#29806 Na ez az!
Mindig hallom, hogy milyen alacsony szinten van itt az adatbiztonság, meg hogy emberek wifi-znek és nem aggódnak, hogy mások hozzáférhetnek a személyes adataikhoz.
Most kipróbálnám, hogyan is megy ez a hozzáférés.
Fájlokat szeretnék átmásolni a hálózaton lévő egyéb pc-kről. -
#29805 Ha nincs megosztva, akkor mégis hogyan szeretnél benne túrkálni?! Könyvtárakat szeretnél listázni, vagy mit csinálnál? -
#29804 Nem:) -
#29803 Ilyesmire gondolsz? -
#29802 Tudtok olyan progit, amivel a hálózaton lévő egyéb pc-kben túrkálhat az ember anélkül, hogy azok meg lennének osztva? -
#29801 "Ha egy kutya megugatja a holdat, az vallás, amikor az idegeneket ugatja meg, az patriotizmus." -
#29800 most épp anyázok, a fantasztikus számlázó szét is esett az első ügyfél lekérdezésnél.....
amúgy még nem tudja a főnök mit is akar. -
#29799 Mit csinálsz? -
#29798 jó ez a meló, eddig 1 db telefon volt ma :D -
#29797 az előző inka volt, ez méginkább - szép darab, már csak kellene hozzá 3 HD monitor egymás mellé, és menne háttérképeknek :) -
#29796 tessék