30315
lesz e 2000 beiras 2000 ig ?:)
  • Punker
    ez nem az a szarvaskő csak 1 szikla :D

az északi völgyekben jég és 1-2 centis hó volt, fennt semmi, déli völgyek sár sár és még több sár.
  • Dzsini
    nálatok volt hó? Itt sütött a nap, Szegedi ismerős meg 20-25 centis hóban bukdácsolt..
    Szarvaskőn még tizenéve én is jártam...
  • Punker
  • Punker
    huhú milyen helyeken jártam ma
    valami huszita pince vár rendszer mesebeli kinccsel, csak senki nem tudja hol a bejárat :D
  • VinylToy #29831
  • Dzsini
  • Lteebee
    Facepalmos szmájli.
  • Dzsini
    ehhez külön szeretnék gratulálni a képzést vezetőknek... (nem is tudom milyen szmájli kellene ide)
  • Punkerwork
    élesben tanulunk :D
  • Dzsini
    jahogy nem a tanítás keretében csináltad az 5 számlát :)
  • Punkerwork
    de én nem tesztet csináltam leszámláztam x munkát az önkormányzatnak kb fél milla értékben, holott nem lenne rá jogosultságom :D
  • Dzsini
    Nem azt mondták, hogy számlázz, hanem hogy tanulj meg számlázni :D Ezek az apró mosolyok forrásai a mindennapokban.

Én is tudok könyvtári szoftverben katalogizálni, kölcsönözni, sőt az adminisztrációs modul nagy részét is kipróbáltuk, de csak a _TESZT adatbázisban :)
  • Punkerwork
    ungarishe betyár valóság:

tanuljak meg számlázni az önkormányzatnak, oktatás pipa, megcsináltam 5 számlát. vissza a saját gépemhez ja hogy nincs is jogosultságom a software azon részéhez :D
  • Dzsini
    látod, gyorsan újítsátok meg a palettát :) mekkora jó ötlet plafonra szerelni mázsás szünetmenteseket :D
  • Lteebee
    Zsenik ezek az olaszok!
    Mi meg itt okoskodunk :)
  • Dzsini
    plafonra szerelhető változat?

Projektoroknál már láttam olyat...
  • Lteebee
    Vagy fejjel lefele helyezték üzembe a hülyék :)
  • Dzsini
    ti nézitek fejjel lefele :D
  • Lteebee
    Van egy konkurens gyártó, akinek az egyik gépében felülről fúj lefele a hűtőventillátor :)
  • Dzsini
    csak küldj neki egy hatodikos (kb.) fizikatankönyvet :)

komolyra fordítva: gőzöm sincs... valahogy fel kellene vetni nála, hogy milyen módon áramlik a hő lefele, ha mondjuk nincs semmiféle ventilátor vagy egyéb, célirányos huzat kialakítva
  • Punkerwork
    Panaszos levélben a kedves ügyfél:

"A hő a felső lakásokból áramlik az alsóbb szintekre."

Ötleteket kérek hogy írjam meg neki azt hogy hülye mint a segg, úgy hogy később a bíróságon (úgyis per lesz belőle) ne legyen baj???
  • Punker
    annyira nem is volt sok, csak 15 túra, és a rövid távokat nem is szentségeltem végig :D
  • Dzsini
    hát, ahogy utánaolvastam...
  • Punker
    Teljesítménytúrázók Minősítési Rendszere 2010: Bronz fokozat, elérve.
  • Punkerwork
    tegnap egy Karvaly pár megtámadta a madarainkat, nagyon szép madár!
  • Punker
    Téli Mátra 25 km teljesítve, hát csak visszamentem :D
  • Dzsini
    Valamilyennek igen - vagy egy hivatalos, látható változatnak (ez ha jól rémlik XP professional óta része a windowsoknak, és 2-3 gombnyomás bekapcsolni), vagy egy rejtett, hátsókapusnak.

A hivatalos változatnál a rendszer szól az épp a gépet használónak, hogy most jelentkeznek be a gépre máshonnan, és az ő munkamenete felfüggesztődik.

A hátsó kapus változatnál elméletileg nincs ilyen, de ezekhez nem értek - ott ideális esetben megvan a hozzáférésed a filerendszerhez, de az ilyesmit nyújtó program már az újabb rendszereken szerintem átlag felhasználó számára nehezen vagy nem elérhető.
  • Lteebee
    Távoli asztalhoz nem kell kliensnek futnia rajta?
  • Dzsini
    A legegyszerűbb megoldás az, ha arra a gépre telepítesz (vagy valahogy megoldod a felkerülését) egy "hátsó ajtót" - ahova már be lehet mászkálni. Ennél bonyolultabb pedig biztosan van, de ahhoz biztosan komoly(abb) linuxos és biztonságtechnikai ismeretek kellenek. Minden ilyen esetben a leggyengébb láncszem ma már az ember, aki kiadja pl. a jelszavát, és akkor távoli asztal eléréssel bejelentkezel vagy ilyesmi.
  • Lteebee
    Na ez az!
    Mindig hallom, hogy milyen alacsony szinten van itt az adatbiztonság, meg hogy emberek wifi-znek és nem aggódnak, hogy mások hozzáférhetnek a személyes adataikhoz.
    Most kipróbálnám, hogyan is megy ez a hozzáférés.
    Fájlokat szeretnék átmásolni a hálózaton lévő egyéb pc-kről.
  • VinylToy #29805
    Ha nincs megosztva, akkor mégis hogyan szeretnél benne túrkálni?! Könyvtárakat szeretnél listázni, vagy mit csinálnál?
  • Lteebee
    Nem:)
  • VinylToy #29803
    Ilyesmire gondolsz?
  • Lteebee
    Tudtok olyan progit, amivel a hálózaton lévő egyéb pc-kben túrkálhat az ember anélkül, hogy azok meg lennének osztva?
  • Punker
    "Ha egy kutya megugatja a holdat, az vallás, amikor az idegeneket ugatja meg, az patriotizmus."
  • Punkerwork
    most épp anyázok, a fantasztikus számlázó szét is esett az első ügyfél lekérdezésnél.....

amúgy még nem tudja a főnök mit is akar.
  • Lteebee
    Mit csinálsz?
  • Punkerwork
    jó ez a meló, eddig 1 db telefon volt ma :D
  • Dzsini
    az előző inka volt, ez méginkább - szép darab, már csak kellene hozzá 3 HD monitor egymás mellé, és menne háttérképeknek :)
  • Punker
    tessék