30315
lesz e 2000 beiras 2000 ig ?:)
  • VinylToy #29875
    Azért megnyugtat a tudat hogy az átlag felett rendelkezem, ha egy picivel is. :D
  • Dzsini
    Kétszer ugyanazt a tesztet kitöltve már torzul az eredmény, ez is ugyanúgy tanulható (egyáltalán a tesztek "gondolkodásmódja" megismerhető).
    Ezért is egy teljeskörű IQ teszt (mint amit a Mensa-ék is csinálnak) több óra, és rengeteg feladattípus van benne. És még így sem kultúrafüggetlen, bármennyire is próbálkoznak.
  • VinylToy #29873
    Ha kitöltesz egy iq tesztet és az eredmény 106 lesz, majd ugyanazt a tesztet újra kitöltve 110 jön ki akkor, sokadszorra kijöhet egy extrém magas érték is? :D
  • Dzsini
    van benne valami:
  • Punkerwork
    meglátjuk :D
  • VinylToy #29870
    Egyre jobban csinálják.
  • Dzsini
    a képek alapján szép világvége környék :)
  • Punkerwork
    szombat reggel indulok lengyel ősvadonba , Wetlina-ban lesz a szállásunk (érdemes ránézni gúgliban, tényleg szinte érintetlen)
  • Dzsini
    Mikor jön a tavasz?

Péntektől kora tavasz
  • Punker
    nem rossz ték :D
  • Dzsini
    hetedike van, hétfő, hét óra hét perc.
  • Punker
    Jéggel, csorgatva nem csöpögtetve? :D

• Dzsini
    én akkor egy kakaót kérnék :)
  • Punker
    Mátrafüred mai nevét 1893-ban kapta hideg vízű fürdőjére utalva, Ótátrafüred mintájára... Balatonfüred a Balaton-part legrégebbi üdülőhelye. Ismertségét a Balaton közelsége mellett elsősorban szénsavas forrásainak és mediterrán jellegű klímájának köszönheti.

ok nem kérdeztem semmit :D
  • Punker
    Dzsini a füred szónak van valami jelentése?
    tegnapi túrán a teljes agyhalál beállása előtt agyaltunk hogy mi lehet az összefüggés Balatonfüred - Mátrafüred és Ótátrafüred között :D
  • VinylToy #29860
  • Dzsini
    Itt sárga, nemrég cserélték ki az utcai lámpáinkat, és elég furcsa a fényük :)
  • Lteebee
    Olyan szép!
    Fehér minden!
  • Punker
    ne káromkodj!
  • Dzsini
    Hurrá, itt is havazik :/
  • Lteebee
    Bár úgy lenne!
    Mármint hogy a naptár szerint is, meg valójában is.
  • VinylToy #29854
    Tavasz
  • Punkerwork
    link? :D
  • VinylToy #29852
    Ma néztem meg én is, mert láttam demotivalo-n és nem akartam elhinni, hogy tényleg ilyet írnak, és mégis. :D
  • Dzsini
    amúgy :)
  • Dzsini
    Meteorológia szerint még ~3 hét a tavaszi napforduló
  • VinylToy #29849
    A naptár szerint tavasz van! :D
  • Punkerwork
    legyen már vége.
  • Lteebee
    Télen tél van.
  • Punkerwork
    nem rontjátok el a kedvem akkor se (már tele van a tököm a téllel a köddel,a homállyal)
  • Dzsini
    Itt csak köd, egy kis dérrel (dél-Buda).

Szegeden 10+ centi hó :)
  • Lteebee
    Esik a hó.
  • Punkerwork
    Süt a süta :D
  • Punker
    facebook-ra toltam fel képeket. (ha vagy ott)
  • Dzsini
    :(
  • Punker
    tele van a nemzeti park tarvágással bármerre megyek, nem szükség ez hanem köcsögség, eleve miért egy erdész a nemzeti park vezetője évek óta, a "jó" viszony az erdészettel című rész mindig fontosabb volt neki mint a tényleges természetvédelem.
  • Dzsini
    Valószínűleg a tarvágást - természetvédelmi részen - nem véletlenül csinálták, hanem szükségből. A lopás rész szomorú :(
  • Punker
    csak iszonyat a pusztítás, a külső részeken a fatolvajok tüntetnek el komplett erdőket, bent meg az erdészet csinál tarvágást, hihetetlen :(
  • Dzsini
    Jaa :) Akkor erre még nem jártam. Szép környék.
  • Punker
    na szal itt voltam