30315
lesz e 2000 beiras 2000 ig ?:)
-
#29915 XP-s outlook express-ből hogy mentsem ki a mail-eket és címeket? eljött az ideje hogy win7-et kipróbáljam. -
#29914 na hagyjál, most volt itt a főnök hogy elmehetnék délben, de mivel a kolléga nő fél 1-re megy fogorvoshoz ezt buktam. -
#29913 Nyugtasd magad azzal, hogy ha nem lenne biztos hiányolnák :D -
#29912 netezek :D
a törvény kötelezi a szolgáltató heti egy hosszított ügyfélfogadási időre (reggel 8-tól este 8-ig) 3 év alatt egyetlen egy ember volt az is 18:05-kor esett be, tehát nem igénylik az ügyfelek ezt a szolgáltatást. magyarul halál fölösleges. -
#29911 ahogy én látom sok helyen a legtöbb munka felesleges, csak ciki lenne 2 tényleg rátermett emberrel megcsinálni azt, amin most 8 dolgozik...
viszel könyvet, és lehet olvasni - olyan ügyelet? -
#29910 a fölösleges munkánál nincs rosszabb. -
#29909 szegény te? -
#29908 hát persze hogy csütörtök a hónap uccsó napja, mehetek 8-ig ügyelni (kamuból) -
#29907 kolléganő arra jön melózni reggeli úszás után, úgyhogy ő hozza nekünk ezeket :D -
#29906 az már megérdemel egy szemöldökemelést - gondolom lekváros jellegű, de akkor is vagány ötlet. -
#29905 áfonyásat fogom még megkóstolni -
#29904 jaaa - elég hirtelen témaváltás volt, nem sikerült lekövetni :)
Én kakaóscsigából az igazi kakaósat szeretem, nem a csokoládés fajtát... (meg a fahéjast, de az másik pályán játszik) -
#29903 nyílt egy albán pékség, és van "kakaós csiga" és valami isteni :D -
#29902 hogy kinek a micsodája? -
#29901 albán "kakaós csiga" mocsok jó! -
#29900 Igazából ha csak átlagos böngészésre használod, akkor mindegyik bőven megfelelő, azt kell használni, amelyik kényelmes.
Ha extra igényeid vannak, akkor már lehet szűkíteni. -
#29899 Opera, már több, mint egy évtizede :) -
#29898 te mit használsz most? -
#29897 akkor ne használd :) Szerencsére van választék, bőséges. -
#29896 ez a 4-es róka nem tetszik :( -
#29895 első nap
második nap -
#29894 úgyis nagyböjt van, csatlakozhatsz :) -
#29893 anélkül meghalunk, így csak kell egy új máj aszem, de az tuti hogy most hónapokig méregtelenítek -
#29892 Nem rossz összesítés :) én a berúgásokat kihagytam volna belőle :P -
#29891 első nap utazás lebetegedés + berúgás, második nap 100km/h -ás széllökések ezért feladtuk + berúgás, harmadik nap túra találkozás 4 magyar túrázóval és 4 határőrrel (ha az ukrán határhoz mentek sétálni legyen nálatok valami dokument, nálam nem volt) + ocsmány nagy berúgás, negyedik nap hazatérés fáradtság -
#29890 -
#29889 hétvégén lesz mit nézni -
#29888 Nekünk is van a cégnél.
Mondjuk nekünk Flir van, az egy kicsivel még a Flukenál is komolyabb gyártó hőkamerák tekintetében. -
#29887 közben megoldódott (gyáriszámot kellett regisztrálni) ahhoz hogy a kamerából kinyerjem a felvételeket,
annyiban speckós hogy nem sima képfájlokat készít, hanem tárolja a képen a hőadatokat is. pl a facebookra feltöltött kutyás képet ha a nyers verzióban nézem akkor kiírja hány fokos a szeme, az orra a füle, a lábai, mögötte a fal. 1 foknál kisebb eltérést is mér a gép. -
#29886 De milyen szoftvert keresel amúgy?
Nagyon kevés szoftvert adnak ingyen Fluke-ék. -
#29885 Ma lenne 100 éves nagyapám, kár hogy nem ismertem :( -
#29884 most éppen lassan ideggörcsöt kapok, mert nem találok driver-t hozzá :(
Fluke Ti20-as kamera, a gyártó honlapján balfasz vagyok megtalálni a software-t hogy lehúzzam a kutyáról készített képet a gépről -
#29883 Mit csináltál? -
#29882 a hőkamera vicces dolog :D -
#29881 70 körüli kérdés, kérdésenként maximum 15 másodperc - 20 percen belül mindenképp, de inkább 15. -
#29880 Mennyi idő kitölteni? -
#29879 Ezért (sem) lehet az ilyen teszteket kultúrafüggetlenre megírni, még a vizuális logikás részt sem, egyszerűen ha nem foglalkozik ilyesmivel az ember, akkor nem fog ráállni a szeme. Plusz a balkezesség is besegít, stb.
Én a 115-130as csoportba kerültem bele (még az is lehet, hogy fizethet nekünk, hogy mensa tag legyen, jöjjön tesztet írni :D ), gyerekkoromban is imádtam ezeket a rajzos feladatokat, szerintem a matekosoknál rontottam bőven, a fejszámolás sose volt az erősségem. -
#29878 ez mocsok nehéz tele geometriás kérdéssel amit én soha nem tudtam, nagyon gyenge lett :( -
#29877 Ezt írtam, vagyis először megnéztem hogy a valóságshow szereplők mit töltöttek ki, és a tv honlapján is ugyanez szerepel, utána mentem a mensa oldalára és ott is kitöltöttem, azért lett több a második mert volt olyan kérdés amit már jól tudtam, először viszont elrontottam. -
#29876 ezt próbáld ki - jó nehéz :)