30315
lesz e 2000 beiras 2000 ig ?:)
  • Punker
    XP-s outlook express-ből hogy mentsem ki a mail-eket és címeket? eljött az ideje hogy win7-et kipróbáljam.
  • Punkerwork
    na hagyjál, most volt itt a főnök hogy elmehetnék délben, de mivel a kolléga nő fél 1-re megy fogorvoshoz ezt buktam.
  • Dzsini
    Nyugtasd magad azzal, hogy ha nem lenne biztos hiányolnák :D
  • Punkerwork
    netezek :D

a törvény kötelezi a szolgáltató heti egy hosszított ügyfélfogadási időre (reggel 8-tól este 8-ig) 3 év alatt egyetlen egy ember volt az is 18:05-kor esett be, tehát nem igénylik az ügyfelek ezt a szolgáltatást. magyarul halál fölösleges.
  • Dzsini
    ahogy én látom sok helyen a legtöbb munka felesleges, csak ciki lenne 2 tényleg rátermett emberrel megcsinálni azt, amin most 8 dolgozik...

viszel könyvet, és lehet olvasni - olyan ügyelet?
  • Punkerwork
    a fölösleges munkánál nincs rosszabb.
  • Dzsini
    szegény te?
  • Punkerwork
    hát persze hogy csütörtök a hónap uccsó napja, mehetek 8-ig ügyelni (kamuból)
  • Punkerwork
    kolléganő arra jön melózni reggeli úszás után, úgyhogy ő hozza nekünk ezeket :D
  • Dzsini
    az már megérdemel egy szemöldökemelést - gondolom lekváros jellegű, de akkor is vagány ötlet.
  • Punkerwork
    áfonyásat fogom még megkóstolni
  • Dzsini
    jaaa - elég hirtelen témaváltás volt, nem sikerült lekövetni :)

Én kakaóscsigából az igazi kakaósat szeretem, nem a csokoládés fajtát... (meg a fahéjast, de az másik pályán játszik)
  • Punkerwork
    nyílt egy albán pékség, és van "kakaós csiga" és valami isteni :D
  • Dzsini
    hogy kinek a micsodája?
  • Punkerwork
    albán "kakaós csiga" mocsok jó!
  • Dzsini
    Igazából ha csak átlagos böngészésre használod, akkor mindegyik bőven megfelelő, azt kell használni, amelyik kényelmes.

Ha extra igényeid vannak, akkor már lehet szűkíteni.
  • Dzsini
    Opera, már több, mint egy évtizede :)
  • Punkerwork
    te mit használsz most?
  • Dzsini
    akkor ne használd :) Szerencsére van választék, bőséges.
  • Punkerwork
    ez a 4-es róka nem tetszik :(
  • Punkerwork
    első nap

második nap
  • Dzsini
    úgyis nagyböjt van, csatlakozhatsz :)
  • Punker
    anélkül meghalunk, így csak kell egy új máj aszem, de az tuti hogy most hónapokig méregtelenítek
  • Dzsini
    Nem rossz összesítés :) én a berúgásokat kihagytam volna belőle :P
  • Punker
    első nap utazás lebetegedés + berúgás, második nap 100km/h -ás széllökések ezért feladtuk + berúgás, harmadik nap túra találkozás 4 magyar túrázóval és 4 határőrrel (ha az ukrán határhoz mentek sétálni legyen nálatok valami dokument, nálam nem volt) + ocsmány nagy berúgás, negyedik nap hazatérés fáradtság
  • Dzsini
  • Punker
    hétvégén lesz mit nézni
  • Lteebee
    Nekünk is van a cégnél.
    Mondjuk nekünk Flir van, az egy kicsivel még a Flukenál is komolyabb gyártó hőkamerák tekintetében.
  • Punkerwork
    közben megoldódott (gyáriszámot kellett regisztrálni) ahhoz hogy a kamerából kinyerjem a felvételeket,
    annyiban speckós hogy nem sima képfájlokat készít, hanem tárolja a képen a hőadatokat is. pl a facebookra feltöltött kutyás képet ha a nyers verzióban nézem akkor kiírja hány fokos a szeme, az orra a füle, a lábai, mögötte a fal. 1 foknál kisebb eltérést is mér a gép.
  • Lteebee
    De milyen szoftvert keresel amúgy?
    Nagyon kevés szoftvert adnak ingyen Fluke-ék.
  • Punker
    Ma lenne 100 éves nagyapám, kár hogy nem ismertem :(
  • Punker
    most éppen lassan ideggörcsöt kapok, mert nem találok driver-t hozzá :(

Fluke Ti20-as kamera, a gyártó honlapján balfasz vagyok megtalálni a software-t hogy lehúzzam a kutyáról készített képet a gépről
  • Lteebee
    Mit csináltál?
  • Punkerwork
    a hőkamera vicces dolog :D
  • Dzsini
    70 körüli kérdés, kérdésenként maximum 15 másodperc - 20 percen belül mindenképp, de inkább 15.
  • Lteebee
    Mennyi idő kitölteni?
  • Dzsini
    Ezért (sem) lehet az ilyen teszteket kultúrafüggetlenre megírni, még a vizuális logikás részt sem, egyszerűen ha nem foglalkozik ilyesmivel az ember, akkor nem fog ráállni a szeme. Plusz a balkezesség is besegít, stb.

Én a 115-130as csoportba kerültem bele (még az is lehet, hogy fizethet nekünk, hogy mensa tag legyen, jöjjön tesztet írni :D ), gyerekkoromban is imádtam ezeket a rajzos feladatokat, szerintem a matekosoknál rontottam bőven, a fejszámolás sose volt az erősségem.
  • Punkerwork
    ez mocsok nehéz tele geometriás kérdéssel amit én soha nem tudtam, nagyon gyenge lett :(
  • VinylToy #29877
    Ezt írtam, vagyis először megnéztem hogy a valóságshow szereplők mit töltöttek ki, és a tv honlapján is ugyanez szerepel, utána mentem a mensa oldalára és ott is kitöltöttem, azért lett több a második mert volt olyan kérdés amit már jól tudtam, először viszont elrontottam.
  • Dzsini
    ezt próbáld ki - jó nehéz :)