Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rusty jewel of carnage... fejbõl nemtom, majd késõbb megnézem😊 30 valamenyi lehet asszem, de lehet, hogy rosszul emlékszem
Hmm, annak a 19ed/15maxdmg jewelnek mennyi a lvl req-je?
egy full IK barbar setbe pazarlás a perf ed jewel?😮

tehát ha a fegyverbe teszem az ed/maxdam jewelt akkor mindkettõ hatása érvényesül?
iasnak meg nincs értelme, nem, legalábbis arraet summiton w leírásnál ezt vettem ki...😊
Mi a lényege az azonos tulajdonságú és különbözõ req lvl-ü jeweleknek? Pl. Vermilion +11-15 To Maximum Damage (58) és Carnage +11-15 Maximum Damage (25)

Nagyon kreatív vagyok😊
nem

érdemes tudni, hogy az ed/max jewelek bugosak,ha nem fegyverbe teszed õket
tehát vagy maxdmg, vagy ias/ed vagy csak ed
másrészrõl egy ik sisakba még véletlenül sem tennék perfektet

ww IK barbarnak a sisakjába maxdam jewel vagy ed jewel a jobb? Most tekintsük el attól, hogy Jancsipapa szerint inkább lottózzak😊

Amúgy csak perfektet érdemes használni (40ed) mert van kisebb (34ed) és egy 19ed/15maxdam-osom is... tudom, a perfekt az szép😊
Valaki eltudná mondani hogy a diablo 2-be hogy lehet felmenni tört szerókra??????
#21389 - ben ott az elsõ link, érdemes tényleg egy sorcot kezdeni, mert ugyan könnyen hal, de attól még sokat sebez, cucc nélkül is
egy hammerpala pedig teleport nélkül lassú, nehézkes vele a játék sok helyen

Köszönöm , de ha valaki tud még linket azt megköszönöm.

ha most kezdted a gamet akkor na palát indíts, pontosabban ne hammer palát,mert egy jó hammerdin drága :s
egyébként:hun1.rakanis.hu

How much can you take,before you snap?

Sziasztok

Én most kezdtem a gamet 1 normális palát akarok összehozni , de mindehol az enigma cuccot emlegik és nem találok errõl normális magyar leírást . Ha valaki tud linket vagy leírná hálás lennék.
Köszönöm elõre is

üdv
pzs

tisztában vagyok vele😊 én a zárthelyikre gondolok😉 Mi félévente két zh-t írtunk, ha átlagul >1,9 mehettél vizsgázni😊
a vizsgaidõszak januárban volt 😉

A skilles dolgot én is így gondoltam... De amúgy a játék csomó "bugos" tárgyat generál ám. Van pl egy teljesen normális hófehér bonewave-em 596-os deffel... nah mindegy.

A egyetemi élet bizony nem könnyû, buliba járni, másnap kipihenni... és ilyentájt kezdõdik az elsõ zh idõszak, amikor minden pöcs tanár egy hét alatt akarja megiratni a maga zh-ját...:S S közben lépést tartani bnet napról-napra változó szokásaival...😊
Egy jelzés lett volna, h élek, csak nem olyan könnyû az egyetemi élet, mint hinnétek ;>
de most szétspamoltam a topicot, jöhetnek a további kérdések.

http://www.battle.net/diablo2exp/items/magic/jewels.shtml
e szerint a ruby (+31-40%ed) prefixhez 66-os szintû szörny kell legalább, a fervor (15ias) suffixhez pedig 39, tehát 66-os szinten felüli lények kidobhatják az áhított jewelt, de ha ilyenre vadászol, akkor inkább lottózz, ott hamarabb lesz sikered.
2 assa skillt pedig csakis kék, sárga v barna clawok adhatnak, ezekbe pedig nem rakhatsz rúnaszavakat.

http://www.hun1.rakanis.hu/D2Lexikon/Irasok/season4_guide.html - itt egy jó leírás
http://www.hun1.rakanis.hu/D2Lexikon/szotar.html - itt a szótár a szakzsargonhoz
alap itemeket meg tudunk talán nézni neked Lacival, ha europe softcore ladderben játszol.

Eredeti játék, olyan cd-kulcs, amit jelenleg más nem használ és nincsen letiltva, netkapcsolat és pc, ami viszi.
patchet tölt magától, ha ezek adottak (márpedig az utsó kettõ megvan valószínûleg).
amennyiben az elsõ kettõvel van gond, akkor cdgalaxis v ahol most meg tudod venni, kifizeted az x990 ft-ot és máris tolhatod neten - ezekben viszont ne kérj segítséget, mert csúnya sárga háromszögeket rakatok a neved mellé, benne kövér felkiáltójellel.

Hello!!!

Az a problémám hogy felszeretnék menni a netre játszani de nem tom hogy kell.Ha lenne valaki aki segíteni az kérem írjon!

Elõre is kösz!!!
Szia Jani, látom van véleményed... 😄
.

tigeroo
jójó, mindegy :-DDD!
kezdtem egy cold sorcit, bossokból akarok kincseket vadászni
(de ezzel már tuti boostoltatni fogom magamat, nincs kedvem actokkal veszõdni)
az a lényeg, hogy élvezd😊
késõbb majd rájösssz arra, amit Hannibal Lecter is hangozat: "az alapelv az egyszerûség". Ha werewolf-ot csinálsz, nincs szükséged direwolfra... mivel nem tudsz rá tenni 20 pöttyöt, nm végén, hellen nem veszed hasznát, így nem is fogod használni😊
tigeroo
lvl 53
raktam egy keveset az állatkert ágra is:d
(health oak + dire wolfz)
most megnéztem, hogy mire gondolsz, igazad van, a dmg-ük átlaga azonos, de 15-15 str/dex-et spórolok...

A cucc szürke, 3 socketes tárgy volt. Ezért kérdeztem, mert all skill-t még nem láttam nem színes tárgyon. Ugyan ezért kérdeztem azt a +2 berserkes rage helm-et is mert még semmilyen tárgyon nem láttam bers/ww skill-t (sõt frenzy-t is csak a Fury rw-n), mondván, hogy túl nagy táp lenne...
Örülök, ha tetszik, majd kíváncsi leszek hellen mennyire fogod szeretni. 😊
Egyrészt a chaos-t suwayaah-ba szokták tenni, mert annak a legnagyobb a dmg-je, legkisebb a str/dex reqje és 3 socket lehet benne.
Másrészt nem mindegy hogy milyen skill van rajta.
Ez a 2 assa skill, amit említesz, nem is létezhet olyan clawon, amibe rw-t lehet tenni. Ez nem valami magic tárgy?
tigeroo
na baalrunoztam ma reggel egy pöttyet...lvl37😊
kurvajo ez a shapeshifter druid!!
Köszönöm szépen, érdekes gondolatokat olvastam😊 Az account fogalmával és a max 8 karival nem voltam tisztában😊

Egyetlen dolgot nem értek... miért lenne szar claw a scissors suwayyah? A legnagyobb karom, helles... a 2 assa skill az táp, nem?😮

40ed jewelt hol dobálnak? 15ias meg csak egy van, ezek is ritka cuccok, mi?😊
Na, csak most olvasom, hogy már megválaszolták elõttem ezeket a kérdéseket... 😊
Nembaj, a szándék a fontos. 😄
704 pgem vagyis 1 -->ACCOUNTNYI<-- . Szóval nem egy karakter...
Egy ACCOUNT. 8 kari van egy accounton. Egy karira 88 pgem fér.
88*8=704. Remélem érthetõ. 😊
A 3sock 30frw tiara/diadem azért jó, mert telepakolják 40ed/15ias jewellel, ami igen komoly kis cucc lehet egy duel amazonra. Ez a titka.
És a bneten általában ilyen cuccokért nem lemekkel, hanem hr-ekkel fizetnek. Örülök, ha segíthettem.
Persze, karakterspecifikus tárgyakra kerülhetnek az adott kari skilljei...
Nincs ezen semmi meglepõ.
A 2 assa skilles suwayaah-ba meg nem tennék chaos-t, fõleg ha magic... 😊
Meg amúgy sem olyan olcsó dolog, hogy bármilyen szar clawba beletedd, szóval felejtõs.
Helo
Játszál players 8-ba. 😊
Act 3 -at lv 30on fejeztem be.
tigeroo
nah, mire kipucoltam a viper tempelt pont meglett a 20-as szint
^^
tigeroo
kösz mégegyszer<#eljen>
vigyori14
abba a circlet be 40/15 jewel eket szoktak tenni, duelben bow amák használják.

tigeroo
nincs msn címed?
most fenntvagyok battleneten, /whisper *sirdond-ra azt irja hogy offline vagy

*krampusz10 a felh. nevem
írtam, hogy whispelj rám mert úgy könnyebb megbeszélni hogy mit akarsz

tigeroo
ittvagy? van fél órám..
(privit is irtam már😊)
na mindegy az enyém *sirdond
whispelj rám és majd megbeszéljük

Sheltem
Egy account 8 karakter. És az inventorydon kívül a láda és a cubeba is fér. számold ki.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

hun1.rak-en a kezdõknek szóló helpben láttam ezt "704 pgem, vagyis egy accounnyi..." ez mit jelent? Egy karinál nem fér egy 704 db gem...

Másik: néztem értéklistát, nem vagytok normálisok!😄 Hogy a faxomba fizetek ki egy 3soc, 30 frw tiarát, adok érte 7000 lemet?😄 (már persze, ha nem jsp-n üzletelek, tehát nincs fg-m...) Amúgy az frw és a life az nem csak kék tárgyakra kerülhet? Akkor mire jó egy 3 sock kék cucc. rw nem mûködik bennük, mf-elni ptopázzal?😮 Vagy...?
mi a bnetes accod? 5 perc és fent vagyok,aztán elhúzlak nomr baalig

Tegnap találtam nm act4 rof-ban:

rage mask
req lvl 30
def 90
3 sock
2 to berserk

Létezhet ilyen tárgy legálisan?😮 Még soha nem láttam berserket semmilyen tárgyon. Öcsém meg talált egy 2 assa skill-es scissors suwayyah-t, 3 sockettel, szinte követeli a Chaos-t!😊 Ezek nem bugok?
Hajrá...
tigeroo
na kezdtem egy druidát, act 1-et most pörgettem ki (lvl 15)
tigeroo
11 tõl nekemisjó😊

köszönöm😄
okés, holnap délelõtt 11tõl ráérek, ha neked is jó.

magic boy:csak bnetes ladder cuccokat tudok adni

tigeroo
majd baal runozok...
(act I-II-t ugyis kifogom pucolni...de act III-tól már boostoltatni fogom magam..az ritkaszar)