26171
-
#22362 1.11 character editor létezik? -
#22361 kb 20 hozzászólást kellett volna visszaolvasni, de ha rájöttél magadtól, akkor végülis mind1. -
#22360 rendben,köszi :) -
Csabi015 #22359 rájöttem hogykell windowed modba játszani, így tényleg nem akad de nagyon pici a kép -
Csabi015 #22358 Nemtudom egyszerűe nem lehet, le is fényképeztem de nem tudom hogy kell beszúrni ide azthiszem 7-10_xp32_dd_ccc_wdm_enu_53250 Catalystem van most fenn -
#22357 110 szerintem -
#22356 játék során hány skill pontot lehet szétosztani? -
#22355 fú nekem olyan laggspikejaim vannak hogy nemigaz :S
meg sokszor leesik az fps 10 alá...:-D
azért ezt már nem kéne 2008-ban :)
amugy haladok, lassan travincialban vagyok a javazonommal (bejött a charged strike is, már jobb 1 fokkal) -
Aspyrin #22354 -
HammeRed #22353 Egyébként ha valaki viszi tovább a régi karaktereit non ladderben szívesen adok cuccokat,runákat mert én nem játszok már velük és sajnálnám a jobb cuccokat elveszni.
Ha valakit érdekel akkor kűldjön egy PM-et. -
HammeRed #22352
Alakul,alakul :-).
Ez a skiptobnet jó dolog köszi érte... -
#22351 Engem pedig 1 sol rúnával :C
Van hel rúnám és alkudhatunk is. -
#22350 sg-s kapcsolatokra való tekintettel,ha vki megdobna egy 4s karddal vagy pajzzsal,annak nagyon megköszönném:) /w Aradebil -
#22349 Nem tudom mondtam-e már, hogy mennyire szeretem Hell-n az undead stygian doll-okat, vagy az undead flayer-ket. -
#22348 hohoho... elcsórtam bátyám d2-jét, ha valaki mostanság kezdett új kari szóljon :D -
#22347 :D esku igyfogom tolni otthon is ablakban :D ez nagyon jooooooooo :D:D Áá nem is tudtam h lehet ilyen:D ez minden más játéknal is igy van ablakban futas?:D -
PunkZoli #22346 én sopranost nézek közben:D -
#22345 ááá ez kuuuurt jo h ablakban fut :D:D igy tudok msn-ezni is tok lazán :D áááá -
#22344 Nagyon komplikált az accom :-)
Rettentheto -
#22343 wháá siekrült :D köszönöm szépen:) Am mi is az accod Bneten?:) -
#22342 Késő van már, nem figyelsz.
Az csak egy példa volt, hogy a kapcsolót hogy alkalmazd. Ha ablakban akarod, akkor szóköz és -w és máris ablakban fut. -
#22341 hm megcsináltam , de még mindig normálisan megyy annyi h egybol felmegy bnetre :) -
#22340 A parancsikon, jobb klikk, tulajdonságok, cél:
"X:\...\Diablo II\Diablo II.exe" -skiptobnet -
#22339 hm nekem ez most magas volt:D -
#22338 -w kapcsolóval (azt hiszem).
-skiptobnet kapcsolóval pedig nem kell szarakodni az intróval, hanem egyből bnetre csatlakozol. -
#22337 hogyan is lehet d2-t ablakban futtatni?:D -
#22336 Igen én is igy csináltam régen:) de sokszor csalodtam:D most már mindig haverral cuccolok:) -
#22335 kreálj game-et jelszóval, és maradj bent <1 percig, akkor fix ideig (pár perc) megmarad a játék. eldobod földre cuccost, kilépsz, másik karival jelszóval védve belépsz és felveszed. 100-ból kb 3x vesztesz el bármit is így, pl. hálózati hiba miatt nem tudsz visszalépni :) -
#22334 anno egy rangerrel vittem végig a játékot,de az már nagyon rég volt... -
#22333 van rá mód,ha van 2 db eredeti diablod.
egyszerűbb megbízni valakiben,hogy maradjon bennt amíg "cuccolsz".Illetve kicsit kockázatos verzsön is van:kreálj egy gamet,maradj bent legalább 5 percig,majd lépj ki és gyorsan vissza,ha mákod van még nem törlődik a game automatikusan -
#22332 Ez engem is érdekelne.. -
#22331 Játsz windowed modban és nem fog szaggatni kicsit se. -
#22330 hali!
nincs valami progi amivel két doiót tudok megnyitni és cserélgetni a cucaim a karakterek között? van egy necróm minden trangal csakhogy az armor a sorcinál van. ezért kéne. előre is kösz -
#22329 vá nekem kicsit magas a diablo, túl összetett ahhoz képest hogy hack'n slash:)
aztse tudom mit hogy tápoljak az amazonommal..milyen cuccokat keressek stb..meg a lightning spelljeim sem olyan jók :S csak a manát eszik :D
most olvasgatom picit a páholyt aztán...kikapcsolódás -
#22328 nah megjött az új gép,megy a dio,mf sorcim már 21es:) megint föggő leszek,neee :S -
#22327 Ez így elég tág, attól függ mit akarsz csinálni. -
#22326 többnyire azt ajánlják hogy minden pont menjen vitalityre, meg strengthre egy kicsi, de én szoktam rakni energyre is néhányat, az elején jó. Egyébként kezdj el játszani, aztán kitapasztalod :) -
Shark96 #22325 Hat, a necronal az idezesekre, a sorcnal, a fagy varazslatokra. (bocs de fasyom ki van ma, ezzel a kurva angol windowsal) -
#22324 ó je sikerült:) Most áttettem 2d-re. It amugy mifog msot változni a játékban? ugyan olyan lesz csak lehet h nem fog belassulni? -
#22323 igen,installnál kérdezi ha jól emlékszem.