26171
-
#22402 jovan aszittem minden mf soso standard 100stres:) ha nem,az enyém akkor is:) -
#22401 thx :) -
#22400 defiance max -
#22399 smiternel mire érdemes még tenni ha kivan amxolva a smite,holy shield, fanatism ? -
#22398 Ha nem bírja el, akkor azért szerencsés lenne, ha leírnád a soso-d paramétereit, mert hiába tennék el neked 4 sockos superior monarch-t, ha egy negyed akkora pajzsot sem bírsz el...
Persze ezt most még megcsináltam magamnak, de szóval, ha találnék. -
#22397 go bnet,nagyon sokan kezdenek karit,hidd el,bőven fogsz partit találni! -
#22396 az pont nem jó,nem bírja el a sosóm:) -
#22395 van aki most kezd/mostanság kezdett új karit?
mer én is indítanék egyet és most h nincs suli+beteg vagyok szal nem tudok menni sehova ráérnék kb reggel 10től este 10ig -.-
szal van valaki?
meg érdekelne h milyen karit lenne érdemes csinálnom.. -
sirdond #22394 nekem van egy 4 sockos armorom azt hiszem
great hauberk 4xx def a hajól rémlik,de majd estefelé leszek fent bneten és megmondom ;) -
#22393 nektek is lehalt a szerver? -
#22392 senki xD ezért adjatok nekem 4s armort,és keresek én nektek cuccokat:)
amúgy később valakinek nincs kedve über tristram témában közösködni? -
#22391 hát jaja eléggé drága most még minden. de kiaz aki emg is veszi ennyiért?... Jo a shakot megveszi ktalan emrt az téleg nagyon jo de a többit nem biztos. -
Aspyrin #22390 Éppen fordítva, most minden tárgynak sokkal magasabb az ára, mint normál esetben. Nézz körül kicsit, shako például=ist+mal, tal=armor ber, stb.stb.. -
#22389 Egyébként továbbra is keresek 4s shieldet,armort illetve 3s helmet,rohadt idegesítő hogy nem tudok mf-elni,és bocin sem akarnak kiesni a cuccok -
#22388 egy próbát megér,de mivel még a dupe-olók nem léptek akcióba,ezért még mindennek van értéke!Ne a téli/tavaszi helyzetből indulj ki! -
#22387 hát nemtom, én bármit amit elakarok adni annyiért amennyit ér, kiröhögnek... -
PunkZoli #22386 komolytalan.. sokkal többet ér most egy ilyen rúna mint anno.. pul ért simán lehet kapni sztem titánt -
Aspyrin #22385 Viper most um-tól indul, titan is, stormot láttam már pul-ért. -
Aspyrin #22384 Draculon nincs castolási lehetőség, csak a csizmán. -
#22383 1.10 alatt volt csak ama-m,és úgy emléxem h titan a legfontosabb,anélkül folyton repairolni kell:) eth-et nemtom h lehet-e venni belőle,de simát tuti:) 1 stormshield is beleférhet sztem (már ha azt akarsz pajzsnak) -
PunkZoli #22382 van egy um om ,amazon vagyok, mire váltsam fel szerintetek skacok?
én ebből vennék egy vipermagit, egy titánt és egy satyót :) -
#22381 hát jó majd szétnézek :) -
#22380 Foggalmam sincs én is teljes árzavarban vagyok mostanság,huncsatin meg senki se akar válaszolni -.- d2jsp-n nézd meg hogyé adják,és ahhoz próbálj meg viszonyítani -
#22379 Huh a draculus mennyibe kerül msotanság? Egy olyan közepes féle. :D -
#22378 hát ha minőségi cuccon kell akkor: Draculs vagy Marrowwalk
http://www.battle.net/diablo2exp/items/elite/ugloves.shtml
http://www.battle.net/diablo2exp/items/elite/uboots.shtml -
#22377 nah akkor majd keresek egy olyat :P Köszike -
Aspyrin #22376 Wandokon gyakori. -
#22375 Ahham ,értem köszike nektem az infót :) Amugy van olyan cucc akkor amin van ilyen átok? Vagy akkor kéne hivni egy necrót is ? -
#22374 heh smiter guide-ot olvasgatunk:)Life Tapot leírták,a precast meg az,h mielőtt odamész gyepálni,a cucchoz adott lifetapből elnyomsz egyet az überre:)Nagyon hatásos,szinte nulla cuccal alázhatsz vele Tristramban:) -
#22373 ideis berom hátha:)
N 4s armor,4s shield
N perfect topaz O másmilyen pg -
Aspyrin #22372 "A bevitt közelharci fizikai sebzés 50%-át kapja meg a támadó life-ban, így kicsit utánaszámolva megértjük, miért nagyon jó ez a skill. Ha pl. egy játékos 2000-et sebez egy Life Tap-pel megátkozott szörnyön, akkor kap 1000 life-ot. Ez szinte halhatatlanná tehet minden erős közelharci fizikai sebzéssel rendelkező karaktert." (diablo.hu) -
#22371 használhatsz karakter editort de hogy bentre nem mész fel vele az biztos :) openre felmehetsz, de ott meg kötelező használni mert ott mki csítel. -
#22370 Mi is pontosan a Life Tap precast ? -
#22369 csak open karit tudsz megnyitni vagy azt sem -
#22368 engem viszont érdekelne valami karakter editor
meg kérdés h jár e érte acc ban? mer nem bneten szeretném használni csak singlebe kipróbálnám h hogy hasítana,probalok megtervezni magamnak vmi jó karit,külső guide nélkül.. :\ -
#22367 tárgytalan -
Csabi015 #22366 Olvastam visszafele de azt nem láttam, a skiptobnet alapján gondoltam hátha azt végülis sikerült -
#22365 Nincs kedve vkinek hamachi-n 1.0.7 diablo expanionnal jatszani? -
JancsiPapa #22364 gratz!
egy pites devilkintől vagy egy cowbosstók már én is találtam, nagyobb volt a meglepetésem :P -
sirdond #22363 hú grat érte ;)