Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maphack =)
Legális megoldást nem ismerek.
Legális megoldást nem ismerek.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Létezik valami nem túl illegális program, ami bnetes dió mellett futtatható, de semmi egyéb funkciója nincs, csak más színnel mutatja a rúnákat?
Nem tom volt-e már valakinek hullatúrós barbárja, de izgalmas karakter. Ahogy megy az északi hegyek, hófödte bércei között, és csak úgy hágja halomba az összes hullát, mennyei az érzés; vagy amikor a kénköves pokol bugyraiban, amikor ki-ki fordul valami érdekesebb egy-egy olyan hullából, ami amúgy soha nem ad semmit (Vile child).
Igaz én nem ww-sre csináltam, hanem conc-ra, de meglepõ volt, hogy milyen könnyen kinyírtam a Hell Ancikat (azt hittem neccesebb lesz, de még csak egy sor healing potion sem fogyott), pedig alacsony költségvetésû cuccban nyomom (nem trade-lek, csak maga találós vagyok, igaz van egy sorcom, de ennyi).
Nem tom volt-e már valakinek hullatúrós barbárja, de izgalmas karakter. Ahogy megy az északi hegyek, hófödte bércei között, és csak úgy hágja halomba az összes hullát, mennyei az érzés; vagy amikor a kénköves pokol bugyraiban, amikor ki-ki fordul valami érdekesebb egy-egy olyan hullából, ami amúgy soha nem ad semmit (Vile child).
Igaz én nem ww-sre csináltam, hanem conc-ra, de meglepõ volt, hogy milyen könnyen kinyírtam a Hell Ancikat (azt hittem neccesebb lesz, de még csak egy sor healing potion sem fogyott), pedig alacsony költségvetésû cuccban nyomom (nem trade-lek, csak maga találós vagyok, igaz van egy sorcom, de ennyi).
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
ha tõle kérsz segítséget, akkor miért nem írsz neki egy üzenetet?
egyébként a hangnemet zsebre lehet rakni
paul15 - ne warezoljunk, 1 - a cdkulcsok 99%a bannolt v használják 2 - vegye csak meg mki ezt a gamet, nem egy 14k-ba kerülõ csoda.
"Parsztok..." - látom eléggé habzik már a szád, nem tudsz egy szót se leírni, kicsit aknakeresõzz.
még egy ilyen, aztán azt hiszem, a további hozzászólásaid el fognak tûnni - tudod, nekem egy kattintás.
egyébként a hangnemet zsebre lehet rakni
paul15 - ne warezoljunk, 1 - a cdkulcsok 99%a bannolt v használják 2 - vegye csak meg mki ezt a gamet, nem egy 14k-ba kerülõ csoda.
"Parsztok..." - látom eléggé habzik már a szád, nem tudsz egy szót se leírni, kicsit aknakeresõzz.
még egy ilyen, aztán azt hiszem, a további hozzászólásaid el fognak tûnni - tudod, nekem egy kattintás.
ez tipikus crack hiba. próbálj ki egy másik cracket, ha azzal is csinálja akkor nem tudom.
How much can you take,before you snap?
Mármint telepítéshez.
Lenne egy kérdésem. Kanin játszok, és feltettem egy c3po nevû mh-t. Valamiért állandóan kidobott "We have a big error guys 😞" hibaüzenettel. Letöröltem feltettem másik mh-t. Pár napig jó, utánna megint elkezdi kiirni az erroros üzenetet, ha valamely act bizonyos részére megyek és kidob az asztalra. Ilyenkor ujra kell tegyem diot, vagy csak simán felteszem 1.10-es patchet, majd vissza 1.11-et és akkor jó szokott lenni, de van amikor ujrakell installálnom. Tegnap ujrainstalláltam, de utánna megint kiirta a hibaüzenetet pl:. ha Akarahoz akarok menni. Nemtudjátok mi lehet a gond? Valami regedit fájl? Köszönöm elõre is a segítséget.
Lenne egy kérdésem. Kanin játszok, és feltettem egy c3po nevû mh-t. Valamiért állandóan kidobott "We have a big error guys 😞" hibaüzenettel. Letöröltem feltettem másik mh-t. Pár napig jó, utánna megint elkezdi kiirni az erroros üzenetet, ha valamely act bizonyos részére megyek és kidob az asztalra. Ilyenkor ujra kell tegyem diot, vagy csak simán felteszem 1.10-es patchet, majd vissza 1.11-et és akkor jó szokott lenni, de van amikor ujrakell installálnom. Tegnap ujrainstalláltam, de utánna megint kiirta a hibaüzenetet pl:. ha Akarahoz akarok menni. Nemtudjátok mi lehet a gond? Valami regedit fájl? Köszönöm elõre is a segítséget.
Parsztok...
Melyik hsz? (érzem a hansúlyt, a viccelõdésen😉
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Jah, meg persze az is kiakasztó, hogy az ilyen felesleges kommentek miatt eltûnik a süllyesztõben az én nagggyon fontos kérdésem a hirelingek szintlépésérõl!!!😄
Nah ez persze vicc, de arreat summit errõl nem ír.
Nah ez persze vicc, de arreat summit errõl nem ír.
Lehet, hogy pettyet erõs volt a hasonlat, de b@zmeg, olvass vissza, kb 20 kommenttel ezelõtt srác idejön, mert elakadt a játékban, leírtam neki RÉSZLETESEN, hogy mit csináljon, mert a kérdése egy gamer fórumra tartozik, és ebben már én is tudok segíteni, ahogy az én kérdéseimre pedig tapasztaltabb játékosok válaszolnak.
De idejössz Te, azzal, hogy mikor van a születésnapod, meg anyukád nem veszi meg, meg adjunk cd-keyt, meg linket(!) a fullos dio2-höz...
4 évig Starcraftoztam, az ottani fórumon az ilyen kommenteket egybõl törölték, mert NEM IDE VALÓ! Ha lejmolni akarsz a boltból, akkor sem kérdezed meg, hogy hogyan kell csinálni...
Amúgy meg gondold végig kérlek, egy számgép minimum 100k, a neted tuti havonta legalább 3000ft, ami kb. pont egy dio2 ára... mi is megvettük, nem kunyeráltunk se image-t, se kódot...
Ha a játékban van problémád, nagyon szívesen segítünk! Én is. Mert nem vagyok ám kis köcsög...😉
De idejössz Te, azzal, hogy mikor van a születésnapod, meg anyukád nem veszi meg, meg adjunk cd-keyt, meg linket(!) a fullos dio2-höz...
4 évig Starcraftoztam, az ottani fórumon az ilyen kommenteket egybõl törölték, mert NEM IDE VALÓ! Ha lejmolni akarsz a boltból, akkor sem kérdezed meg, hogy hogyan kell csinálni...
Amúgy meg gondold végig kérlek, egy számgép minimum 100k, a neted tuti havonta legalább 3000ft, ami kb. pont egy dio2 ára... mi is megvettük, nem kunyeráltunk se image-t, se kódot...
Ha a játékban van problémád, nagyon szívesen segítünk! Én is. Mert nem vagyok ám kis köcsög...😉
most mit vársz ilyen kis pöcsöktõl? nem tudom mit gondolnak egyesek, azt hiszik,hogy körülöttük forog a világ? 3000 Ft az ma már nem is pénz,pedig ezért egy (vagyis inkább 2) minõségi játékot kapsz ami több év múlva is játszható lesz, ezt tapasztalatból mondom
bocs a hangnemért, csak ilyeneken úgy fel tudom **szni magam
bocs a hangnemért, csak ilyeneken úgy fel tudom **szni magam
How much can you take,before you snap?
Kicsit legyél már kreatív. Használd az agyad légyszi. Gondolom anyukád megtanított legalább erre...
A google piszok jó kis oldal. Használd bátran.
A google piszok jó kis oldal. Használd bátran.
Én tudom ezt és nem is mondtam volna rá ha ezeket nem írja:
"szerintem fogj egy focilabdát, ahhoz nem kell ész..."
"Bár mondom, a foci lényegesen egyszerûbb elfoglaltság...😉"
Ha ezeket nem mondja akkor csak annyit írtam volna neki hogy ezek nem jó ötletek nekem...
De akkor megkérem BLAZE11 et hogy segítsen.A serial kódhoz mit írjak be mert van nagyon sok féle kód és több óra lenne õket próbálgatni.
Elõre is köszi
És én BLAZE11-et KÉRTEM NEM Iron Maident és NEM is dexkill t!!!
"szerintem fogj egy focilabdát, ahhoz nem kell ész..."
"Bár mondom, a foci lényegesen egyszerûbb elfoglaltság...😉"
Ha ezeket nem mondja akkor csak annyit írtam volna neki hogy ezek nem jó ötletek nekem...
De akkor megkérem BLAZE11 et hogy segítsen.A serial kódhoz mit írjak be mert van nagyon sok féle kód és több óra lenne õket próbálgatni.
Elõre is köszi
És én BLAZE11-et KÉRTEM NEM Iron Maident és NEM is dexkill t!!!
Egy kicsit végiggondolhatnád: hányszor jönnek kuncsorogni linkért, torrentért, décéért, anyámkínjáért mindenféle emberkék, mindenkinek csak ezt tudjuk mondani: NINCS. Ennyi.
Azért hogy dexkillnek elege van mindenbõl, és ilyen üzenetet írt, nem kell foglalkozni vele, mellesleg megsértõdni se kellene rajta, te nem szoktál viccelõdni a haverjaiddal? (ott volt a szmájli, csak úgy mondom)
Mellesleg kell lennie valami txt filenak amiben benne kell hogy legyen. Ha nincs akkor Googlezzál, vagy hasonlók, mert a sajátunkat (remélem megérted) nem fogjuk megadni... 😄
Azért hogy dexkillnek elege van mindenbõl, és ilyen üzenetet írt, nem kell foglalkozni vele, mellesleg megsértõdni se kellene rajta, te nem szoktál viccelõdni a haverjaiddal? (ott volt a szmájli, csak úgy mondom)
Mellesleg kell lennie valami txt filenak amiben benne kell hogy legyen. Ha nincs akkor Googlezzál, vagy hasonlók, mert a sajátunkat (remélem megérted) nem fogjuk megadni... 😄
Nézd ez itt egy fórum és ha köcsögözöl akkor az se fog segíteni aki megtehetné.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Nem kéne bele szólnod ha nem is tudod mirõl van...Én nem dexkill tõl kérek segítséget én blaze tõl kérek...
Hoppá még is lenne valami.látom hogy van nekem is ehez a torrenthez hasonlóm vagyis ugyan ez.Én azt hittem hogy az a baj hogy....Amikor sikerül elindítanom az installt akkor kér valami nevet és a kódot.A névhez D2 õt szktam beírni de kódhoz meiket írjam be???Annyi féle kód van hátha tudsz segíteni blaze....
Köszi blaze11 most töltöm a torrentet.Remélem jó lesz
dexkill!!! te egy kicsit köcsög vagy de nem is nagyon érdekel mert én nekem csak a játék kell végigjátszás is megvan úgyhogy nem kell segítség.
De köszi blaze
dexkill!!! te egy kicsit köcsög vagy de nem is nagyon érdekel mert én nekem csak a játék kell végigjátszás is megvan úgyhogy nem kell segítség.
De köszi blaze
Remélem még tart a spammelõs idõszakod. Nem akarsz mesélni nekem privátüzenetben milyen az életed, és hogy mire számítsak? 😊
bocs, dregonose üzenetére ment...
szerintem fogj egy focilabdát, ahhoz nem kell ész...
Lehetõségeid:
- "Anyu! Én most szeretnék Dio2-vel játszani, kérlek szépen most vedd meg, elõszülinapi ajándékként!"
- kapsz zsebpénzt? Tegyél félre belõle! Néhány hét, max hónap és összejön.
- legyél anyuci rendes kicsi fia, vidd le a szemet, takarítsd ki a garázst, vágjál fát (meg jó pofát mindehhez) és cserébe kérjél egy dio2-t...
- Iskolába jársz? És egy 200-300 fõs suliban senkinek nincs meg?😮 Nem már... írd ki faliújságra, hogy a bolti ár feléért dio2-t veszel... tuti lesz aki eladja...
- torrent/DC! Utóbbi valszeg eredményesebb lesz. Azt felejtsd el, hogy vki egy linket hozzád vág, mert NINCS ILYEN!
Bár mondom, a foci lényegesen egyszerûbb elfoglaltság...😉
Lehetõségeid:
- "Anyu! Én most szeretnék Dio2-vel játszani, kérlek szépen most vedd meg, elõszülinapi ajándékként!"
- kapsz zsebpénzt? Tegyél félre belõle! Néhány hét, max hónap és összejön.
- legyél anyuci rendes kicsi fia, vidd le a szemet, takarítsd ki a garázst, vágjál fát (meg jó pofát mindehhez) és cserébe kérjél egy dio2-t...
- Iskolába jársz? És egy 200-300 fõs suliban senkinek nincs meg?😮 Nem már... írd ki faliújságra, hogy a bolti ár feléért dio2-t veszel... tuti lesz aki eladja...
- torrent/DC! Utóbbi valszeg eredményesebb lesz. Azt felejtsd el, hogy vki egy linket hozzád vág, mert NINCS ILYEN!
Bár mondom, a foci lényegesen egyszerûbb elfoglaltság...😉
huh, mi van itt... 😄😄
... got nothin to share with you...
sorry de nekem 1 pontos leírás kéne!
Ott is má mászkáltam de nemnaon segített!!
Amugy http://www.fulldls.com/torrent-games-397467.html itt leszedheted+van pár progi is hozzta ami hasznos fõleg a d2 edition 😄
Ott is má mászkáltam de nemnaon segített!!
Amugy http://www.fulldls.com/torrent-games-397467.html itt leszedheted+van pár progi is hozzta ami hasznos fõleg a d2 edition 😄
Hello én nekem nincs saját fizetésem ezért nincs pénzem.Anyám nem akarja megvenni nekem a Diabló2 õt és szülinapom is september közepén lesz.Addig meg találok más játékot.
Vagyis nekem van egy Demó Diabló 2 õm de teljesben kéne.Torrentrõl nem tok leszedni mert amit leszedtem vagy demó vagy nem is jó.
Ezért szeretnék valakitõl kérni egy linket hogy honnan tom leszedni a D2 õt teljes verzióban vagy egy linket hogy honnan szedjem le a crack et hogy teljes legyen.
Elõre is köszönöm....
Vagyis nekem van egy Demó Diabló 2 õm de teljesben kéne.Torrentrõl nem tok leszedni mert amit leszedtem vagy demó vagy nem is jó.
Ezért szeretnék valakitõl kérni egy linket hogy honnan tom leszedni a D2 õt teljes verzióban vagy egy linket hogy honnan szedjem le a crack et hogy teljes legyen.
Elõre is köszönöm....
battle.net
figyelj már...4ezer forintért kapsz 2 játékot...megéri, vedd meg (ha meg nem jönne be: legalább a tok jól néz ki a polcodon<#idiota>#idiota>)
figyelj már...4ezer forintért kapsz 2 játékot...megéri, vedd meg (ha meg nem jönne be: legalább a tok jól néz ki a polcodon<#idiota>#idiota>)
hogyan tudok onlinon játszani(valamit má összehoztam)!
DE szeretnék 1 pontos leírástkérni köszi!!
ti hol játszotok??
DE szeretnék 1 pontos leírástkérni köszi!!
ti hol játszotok??
Köszi most mindent szakszerûen csinálok :-)
olvasom a végigjátszást és elmélet jónak kell lennie ha igy sem fog mükszizni akkor nem tudom de azért köszi a segitséget mégegyszer
olvasom a végigjátszást és elmélet jónak kell lennie ha igy sem fog mükszizni akkor nem tudom de azért köszi a segitséget mégegyszer
lol Te! ehhez sem angolul nem kell tudni, de a gamet nem kell ismerni, ez valami komolyabb gány. Nem tört verziód van véletlenül? Valami elszart izé lehet, nekem a legeslõ SC-m volt hasonló😊
Szerezz origi gamet, vagy telepítsd újra, vagy nézd emg, hogy tud-e menteni (elég hely a vinyón, nem írásvédett-e a mappa, stb...)
Szerezz origi gamet, vagy telepítsd újra, vagy nézd emg, hogy tud-e menteni (elég hely a vinyón, nem írásvédett-e a mappa, stb...)
dexkill : mindenesetre köszi az eddig it is megproszálom érthetöbben :-)
az a lényeg hogy a feladatokat megcsináltam completre az elsõ pályán aztán kilépek a játékból aztán másnap mondjuk elkezdek játszani vele megint és akkor már complet failed -et ir az eddig megcsinált feladataimra és hiába csinálom meg a második pályát is nem enged tovább ... mind1 nekiugrom megint aztán meglátjuk mi lesz
az a lényeg hogy a feladatokat megcsináltam completre az elsõ pályán aztán kilépek a játékból aztán másnap mondjuk elkezdek játszani vele megint és akkor már complet failed -et ir az eddig megcsinált feladataimra és hiába csinálom meg a második pályát is nem enged tovább ... mind1 nekiugrom megint aztán meglátjuk mi lesz
rusty - nincs lvlreq
carnage - lvl 18
basszameg, fejbõl megy, ha az egyetem menne így fejbõl. . . . . .
carnage - lvl 18
basszameg, fejbõl megy, ha az egyetem menne így fejbõl. . . . . .
na de akkor kapsz manát, ha megütnek, az pedig gyakran nem következik be
ha meg mégis, akkor se annyit, hogy ne kelljen inni
a seten nincs 10%nyi mana és lifeleech? :S
ha meg mégis, akkor se annyit, hogy ne kelljen inni
a seten nincs 10%nyi mana és lifeleech? :S
kb fingom sincs mit írtál le itt😊
Csinálsz egy karaktert. Belépsz a gamebe. Lekezded act1-en, Den of evil, Blood Raven... stb... mész tovább... a quest-lapon (Q) a 6. questet is megkapod, Andariel kinyírása. Kinyírod, utána odamész a stash-ed mellett áldogáló fickóhoz, Warriv-hoz, és rányomsz a 'sail to east' szövegre. Akkor rövid video után act 2-n találod magad... Aztán így tovább... act3-ban a mefistonál lévõ piros tp-n mész át, act4-en tyrael nyit egy piros portált, act5-ön meg baal halála után nyílik egy, amibe ha bemész kijátszottad normalt. Így menni fog?😊
Csinálsz egy karaktert. Belépsz a gamebe. Lekezded act1-en, Den of evil, Blood Raven... stb... mész tovább... a quest-lapon (Q) a 6. questet is megkapod, Andariel kinyírása. Kinyírod, utána odamész a stash-ed mellett áldogáló fickóhoz, Warriv-hoz, és rányomsz a 'sail to east' szövegre. Akkor rövid video után act 2-n találod magad... Aztán így tovább... act3-ban a mefistonál lévõ piros tp-n mész át, act4-en tyrael nyit egy piros portált, act5-ön meg baal halála után nyílik egy, amibe ha bemész kijátszottad normalt. Így menni fog?😊
az a baj hogy megcsinálom a feladatokat és kiirja hogy comlete aztán mondjuk kilépek a játékból és elkezdem megint akkor már nem comlete amiket megcsináltam és nem enged tovább a második pályán néztem már szótárbol is meg mindenhogyan de nem jött össze ezért gondoltam magyarositással csak egyértelmübb . De azért köszi itt a mail : [email protected]
mind 1 megproszálom megint csak uncsi végig nyomni megint mind 2 pályát mert a mentésem odalett a cd-n
mind 1 megproszálom megint csak uncsi végig nyomni megint mind 2 pályát mert a mentésem odalett a cd-n
inkább adj egy mail címet, küldök Neked egy dio2 gaming guide-t (végigjátszás leírást) magyarul. Benne van, hogy hova kell menni, mit kell kereseni, kivel kell beszélni a táborban stb.
Azonkívül szerintem azok alatt az "évek" alatt azt az 50 db angol szót, ami dio2 végigjátszásához kell szerintem simán meg tudtad volna tanulni😉
Azonkívül szerintem azok alatt az "évek" alatt azt az 50 db angol szót, ami dio2 végigjátszásához kell szerintem simán meg tudtad volna tanulni😉
Van külön egy forditásom azt nem tudom valahogyan bemásolni az angol szöveg helyére és akkor magyar lenne de nem tudom melyik a szöveg fájl .
valaki segithetne mert évek ota nem tudom végig játszani és nem tudom hol akadok el mert nem értem mit mondanak a második pályát megcsinálom és nem enged tovább a harmadikra . légyszi valaki
valaki segithetne mert évek ota nem tudom végig játszani és nem tudom hol akadok el mert nem értem mit mondanak a második pályát megcsinálom és nem enged tovább a harmadikra . légyszi valaki
Óóó. 😞
Azt hittem ez battleneten van.
Azt hittem ez battleneten van.
Az alapjátékot akarom magyarositani az egyszerûség kedvéért.
vagy muszály feltenni a lord of.. kiegészítõt és csak azt tudom ?
vagy muszály feltenni a lord of.. kiegészítõt és csak azt tudom ?
Sziasztok lenne egy kis probléma évek óta proszálom magyarositani a diablo 2 és nem igazán jön össze sosem esetleg valaki röviden letudná irni mert sehol nem irják le konkrétan hogy mit kell csinálni. feltelepitem a diablo 2 és utána lévõ lépésekre lennék kiváncsi ......
olyanokat olvastam hogy patch-elni kell de hogy melyiket mert van ezer féle szal ha valaki tudna segiteni oriásan nagyon megköszönném
olyanokat olvastam hogy patch-elni kell de hogy melyiket mert van ezer féle szal ha valaki tudna segiteni oriásan nagyon megköszönném
JancsiPapa elõtt ismét kalapot emelek, igen lvl18😊
De sajnálom, asszem ki foglak ábrándítani, mert ez a jewel single/lan karinál van... Bár nagyon csábító az ajánlatod!😊 Esetleg open bnet-en lebonyolíthatjuk, de szerintem azzal sem mész semmire😞
De sajnálom, asszem ki foglak ábrándítani, mert ez a jewel single/lan karinál van... Bár nagyon csábító az ajánlatod!😊 Esetleg open bnet-en lebonyolíthatjuk, de szerintem azzal sem mész semmire😞
Ha az a 19ed 15maxdmg 18-as szintû, akkor kár lenne ilyenre használni, arra én igényt tartanék. 😊
Tudok adni érte 38ed jewelt, ha kell, vagy mást is, megbeszélhetnénk. 😉
Tudok adni érte 38ed jewelt, ha kell, vagy mást is, megbeszélhetnénk. 😉
sejtettem, hogy némi fogalomazavar van...😊 Mondd, mi értelme lenne a Vex 7% mana stolen-jének, ha egy ith-el 15%-ot rabolhatok (ráadásul helm/shield/armor segítségével is)? Asszem ith képessége az 15% damage taken goes to mana, vagyis az engem ért sebzõdés 15 %-át a mana nyeli el, nem az élet. Szerintem.
A satyekba csak Te akarsz ias-t tenni, nekem meg sem fordult a fejemben😉 Õszintén, én a maulba sem akartam tenni ias-t, hanem -15% req jewelt (az armorba is természetesen) és azt az említett 19ed/15maxdam jewelt (kivéve ha lesz jobb... felesleges ohm, 40ed).
Biztos vagy benne, hogy 30 ias-tól gyorsabban ütni a ww??? meg erõsíti ezt valaki?😄 Egyszerûen nem értem arreat summit-on a ww ias számítását...😞
A satyekba csak Te akarsz ias-t tenni, nekem meg sem fordult a fejemben😉 Õszintén, én a maulba sem akartam tenni ias-t, hanem -15% req jewelt (az armorba is természetesen) és azt az említett 19ed/15maxdam jewelt (kivéve ha lesz jobb... felesleges ohm, 40ed).
Biztos vagy benne, hogy 30 ias-tól gyorsabban ütni a ww??? meg erõsíti ezt valaki?😄 Egyszerûen nem értem arreat summit-on a ww ias számítását...😞
legközelebb pici felkiáltójel 😉
js és WWnél csak a fegyveren lévõ IASt nézi szal a sapkábha hiába raksz IASt
Maulba kell 2 shael vagy xx/15 jewel
Maulba kell 2 shael vagy xx/15 jewel
V9ykn8_TZL0
ith rúna=soha nem kell mana piát innod(kivéve ha mana burnolnek😄)
+30 IAS és 6ot üt a WW másodpercenként(amúgy csak négyet)
+30 IAS és 6ot üt a WW másodpercenként(amúgy csak négyet)
V9ykn8_TZL0
így lehet akár 30 maxdam is egy jewelen
de nem értem a kérdést
de nem értem a kérdést
akkor 18
a breakpointot már értem, de a ww-breakpointot még mindig nem...:S
De ith rúna? Ne már...
De ith rúna? Ne már...