Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt az sg-n olvastam és a Druida tényleg tud mamuttá változni ?
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Vagy ha megfizeted, biztos adnak amulettet 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
vagy azt nem tudja senki:?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Megvettem eredetiben a Diablo II-t kiegészítõvel együtt. Szerettem volna játszani Battle.net-en, de nem enged fel. Ezt írja ki nekem:
If using a modem, you may need to connect to your internet service provider before connecting to Battle.net
Hogy tudom ezt megoldani?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Tehát ugyanúgy ahogy a -w ablakban futtat a -actx (x=2-5) uj karakter generálásakor x-edik Act-ba tesz le a karaktert a kb odavaló szintüként.
csak beírom
lesz egy lvl 33 unstatted/skilled karim
lehet játszani.
és a magyarításról csak úgy tudok hozzájutni ha kérek egy kódot?
Elkészít neked egy karit lvl 33-ig anélkül, hogy egy pontot is elnyomna a skillekre.
Nincsenek wp-k felvéve, minden küldetés nyitott.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
http://sacred2.hu/
did you know about -act 5
for singleplayer ?
makes your new character level 33 unstatted and unskilled in a5 town
no wp's no q done
discuss
nincs kedvem fordítani :<
http://sacred2.hu/
2: modot tettél fel mellé?
egy reinstall mindig segít szerintem :]
Az miért van hogy belépek 1 gamebe és kb 1 perc mulva ezt a hibaüzenetet kapom :
Diablo II Error
Assertion Failure
Expression : hInventori
ja és csak 1.10-el csinálja ezt!
elõre is thx!!
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
meg a meteor
meg a fury (torchcsal méginkább)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
De régen a Radeon 9200-assal is ez volt... Am a gép: Intel Celeron 1,7 Ghz, 1GB RAM, meg az nVidia 6600 260 MB (AGP).
Ha ez nem lehet a probléma, mert pl. friss a windows, akkor passzolok.
Azt nem tudjátok hogy az miért van nekem hogy ha a Diablo 2 LoD-nak a video beállításnál, ami a mappájában van, a Dirct3D-n van akkor a játék "szaggat" vagy "rángat" amikor be van nyomva a térkép. De ha a DirectDraw-on van akkor meg jó, de akkor olyan furin néz ki... Tud vki valami megoldást? 1.11-es patch van fenn... Ha valakinek volt ilyen, és meg tudta oldani az válaszoljon pls!
Elõre is THX! (VGA: Nvidia 6600 256 Mb) Ilyen van haveromnak is és neki nincs ilyen gond...
Üdv.: Bibi55
Volt egy post, amiben vki azt ecsetelte, hogy a hireling might aurája lvl20 és a rajta lévõ mittoménmilyen sityak ad + 2all skillt, meg a BC is +1-et... ebbõl gondoltam, de túl nagy tápnap tünt. Amúgy egy paladinnal is might-os segítõje van, most néztem meg, és az ~+60% damot ad a zealra, amibõl az jön ki, hogy lvl3-as...
Köszönöm szépen!😊
ez lesz az
How much can you take,before you snap?
How much can you take,before you snap?
C3po lenne a jo,csak amit találtam az nem megy vista alatt...
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Ahogy én tudom,a csicsok(hireling) auraja nem változik az egy adott szintre van belöve.Viszont szintenként 2-3 statpontal nöl mindenük,az életük meg szintenként kb. 50-el!De szerintem erre te is rájöttél már😊!
Érdemes lvl 20-25 körül venni csicsot,lvl 20 asat,mindenképpen offosat(might aurásat),vagy végül is night act 2 es,defes is jo berserkes barb mellé,holy freeze aura miatt.Csak akkor nincs + dam,amit megjegyzek igy sincs sok,ha magic dammal sebzel,akkor minimálisat dob csak rajta(a kardod alapsebzését növeli meg 40%-al,nem pedig a berserket).Ha nem lvl 20-25 körül veszed meg a csicsot késöbb véleményem szerintem nem fogja álni a sarat hellen!Nekem most lvl 92 es a csicsom,lvl 15 ösen vettem,igy most van neki alapjáraton 3.7 k lifeja,felboozva 4.5-5k😊!Tudom nem olyan sok,de arra elég,hogy egyedül kinyirja hell ancit,ha arrol van szo(obi a fegyoja),mondjuk el tart egy darabig,meg potiznom is kell öt,de megoldja😊!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
vettem egy lvl45-ös hirelinget, barbar mellé. a berserk damage-t 15%-al növelte csak. Ez normális? A might lvl1-en +40% damaget ad...