Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bauer15
"A druida magas, impozáns karakter. Tudása az elementális mágiára, alakváltó és megidézõ mágiákra terjed ki. Az elemek közül a hideggel és a széllel bánik a legjobban, és tornádójával vagy vulkánjával hatalmas sebzéseket tud okozni. Átváltozhat keselyûvé, farkassá vagy akár mammuttá is, mindegyiknek más elõnye van."
Ezt az sg-n olvastam és a Druida tényleg tud mamuttá változni ?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Kereskedj, jó móka 😄

Vagy ha megfizeted, biztos adnak amulettet 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

nem tûzfal a probléma
bauer15
és véletelenül új embereket nem akarnak csinálni?
vagy azt nem tudja senki:?

Rettenthető
Bnet Ladderen ad valaki nekem tal-rasha amut, tal-rasha páncélért? (magatalálós vagyok, de már a 3. tal armort találom és az amut a f*sznak nem bírja ide adni)

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Davidus
rosszul hallottad mert peccs is készül😛

V9ykn8_TZL0

Sheltem
Állítólag már nem lesz reset, mostmár nem foglalkozik a blizzard a d2vel. Namost, hogy ez igaz e vagy sem nem tudom, ezt hallottam.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

tûzfal?

de vagyok. épp ez a gond. nemtom most mit csináljak. valami ötlet?
Carmang
Úgy tûnik mintha nem lennél netre kapcsolódva.

még 1 darabig nem lesz 😞

Sziasztok!

Megvettem eredetiben a Diablo II-t kiegészítõvel együtt. Szerettem volna játszani Battle.net-en, de nem enged fel. Ezt írja ki nekem:

If using a modem, you may need to connect to your internet service provider before connecting to Battle.net

Hogy tudom ezt megoldani?
Srácok, volt már ladder reset? Azért kérdem, mert nagyon régóta nem vettem elõ a Dio2-t, mostanság WoW-oztam, de kedvet kaptam hozzá újra. De ha a közeljövõben lesz reset, akkor addig nem kezdek új karit.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Nem az act5-röl, hanem a -act5 kapcsolóról 😊

Tehát ugyanúgy ahogy a -w ablakban futtat a -actx (x=2-5) uj karakter generálásakor x-edik Act-ba tesz le a karaktert a kb odavaló szintüként.
bauer15
nem ott akarok játszani hanem egy ismerõssel

bneten csak az 1.11b-vel játszhatsz, nincs mese

hétköznap singlezek
csak beírom
lesz egy lvl 33 unstatted/skilled karim
lehet játszani.

bauer15
hello az lenne a kérdésem hogy hogyan lehetne megoldani hogy amikor belépek a játékba ne frissítsen mert ugye a magyarítás egy régebbi verzióval fut csak és a legujabbat rakta fel magának.
és a magyarításról csak úgy tudok hozzájutni ha kérek egy kódot?

Ennek csak én nem látom az értelmét, vagy tényleg nincs is? :S

Tudtátok a következõket act 5-rõl?:
Elkészít neked egy karit lvl 33-ig anélkül, hogy egy pontot is elnyomna a skillekre.
Nincsenek wp-k felvéve, minden küldetés nyitott.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

envoka
Pedig jó lenne ha valaki lefordítaná, mert pl. én, (meg gondolom aki nem tud angolul) egy kukkot sem értek belõle.

http://sacred2.hu/

Single playeresek:
did you know about -act 5

for singleplayer ?

makes your new character level 33 unstatted and unskilled in a5 town

no wp's no q done

discuss
nincs kedvem fordítani :<

jobbkatt az ikonra, parancsikon fül, cél-nál meghagyod,ami van és szóköz után -w

Lvl 95+-os karival menyj és Diadem-ot adjál neki. Ritkán ad jót, de ebböl lehet jó, és mivel amugy semmit nem ér, igy szerintem ezt érdemes próbálgatni.
envoka
Én hell-en szoktam próbálkozni. Onnan is vissza lehet menni normal act 1-be. A quest nem évül el.

http://sacred2.hu/

süsd el simán, nem sokat ér. Esetleg várj act 2 közepéig (kígyó templom) és egy ottani tárgyból csinálj valamit.
még egy kérdés, hogy a karcsinak a kalápácsot viszzavitttem és imbueolni akar nekem valamit... azt érdemes eltenni késõbbre vagy most?!
hogy lehet ablakban futtatni a játékot skacok?😄 szeretnék filmet nézni közben, és 22 colos monitorom van😄
1: eredeti a cd?
2: modot tettél fel mellé?

egy reinstall mindig segít szerintem :]

Hi all!
Az miért van hogy belépek 1 gamebe és kb 1 perc mulva ezt a hibaüzenetet kapom :
Diablo II Error
Assertion Failure
Expression : hInventori

ja és csak 1.10-el csinálja ezt!
elõre is thx!!
Rettenthető
Létezik olyan item kalkulátor, mint ez csak 1.11-re? Vagy akkora változás nem törpént 1.10 és 1.11 közötti drop-t illetõen?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

ott is csak a revive szopat
meg a meteor
meg a fury (torchcsal méginkább)

A summon necro megérkezéséig nincs is gond 😄DD

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

nekem Radeon 9200 van és nem tapasztaltam ilyesmit

Ha nem eredeti akkor nem tudunk segíteni, sajnálom.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Valaki tudja, hogy lehet megoldani a battlenet multit? Mert ha elindítom, azt írja ki hogy nem tudja azonosítani a verziót. mit tegyek?
A Windows most épp a Daytona, valami buherált... De már rég megvan ez a gondom... Friss windows-zal is ez van. Lehet az SP2-es, Sima, EE-s, mind1.
De régen a Radeon 9200-assal is ez volt... Am a gép: Intel Celeron 1,7 Ghz, 1GB RAM, meg az nVidia 6600 260 MB (AGP).
az biztos,h a d2 szívja ki az életet a gépbõl 😄

Az olyan jellegû rángatási problémákat, amiket általában nem lehet logikus módon lekövetkeztetni (nekem is volt anno sok hasonló gondom) egészen a windows-ig kell (érdemes) visszavezetni. Lehet hogy már kicsit el van fáradva az operációs rendszered és nem bírja annyira gyárõdést. Windows reinstall segíthet a dolgon, már ha van kedved ezzel tötyörészni.

Ha ez nem lehet a probléma, mert pl. friss a windows, akkor passzolok.

Hali!
Azt nem tudjátok hogy az miért van nekem hogy ha a Diablo 2 LoD-nak a video beállításnál, ami a mappájában van, a Dirct3D-n van akkor a játék "szaggat" vagy "rángat" amikor be van nyomva a térkép. De ha a DirectDraw-on van akkor meg jó, de akkor olyan furin néz ki... Tud vki valami megoldást? 1.11-es patch van fenn... Ha valakinek volt ilyen, és meg tudta oldani az válaszoljon pls!
Elõre is THX! (VGA: Nvidia 6600 256 Mb) Ilyen van haveromnak is és neki nincs ilyen gond...

Üdv.: Bibi55
Köszi, valami ilyenre gondoltam én is...

Volt egy post, amiben vki azt ecsetelte, hogy a hireling might aurája lvl20 és a rajta lévõ mittoménmilyen sityak ad + 2all skillt, meg a BC is +1-et... ebbõl gondoltam, de túl nagy tápnap tünt. Amúgy egy paladinnal is might-os segítõje van, most néztem meg, és az ~+60% damot ad a zealra, amibõl az jön ki, hogy lvl3-as...

Köszönöm szépen!😊
http://mousepad-d2.com/phpBB2/viewtopic.php?t=21822

ez lesz az

How much can you take,before you snap?

mousepad maphack?

How much can you take,before you snap?

Zan
Ja még annyit szerettem volna kérdezni,hogy nem tudtok egy müködö 1.11b-s maphacket ajánlani VISTA alá?:S

C3po lenne a jo,csak amit találtam az nem megy vista alatt...

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Zan
Hello!

Ahogy én tudom,a csicsok(hireling) auraja nem változik az egy adott szintre van belöve.Viszont szintenként 2-3 statpontal nöl mindenük,az életük meg szintenként kb. 50-el!De szerintem erre te is rájöttél már😊!

Érdemes lvl 20-25 körül venni csicsot,lvl 20 asat,mindenképpen offosat(might aurásat),vagy végül is night act 2 es,defes is jo berserkes barb mellé,holy freeze aura miatt.Csak akkor nincs + dam,amit megjegyzek igy sincs sok,ha magic dammal sebzel,akkor minimálisat dob csak rajta(a kardod alapsebzését növeli meg 40%-al,nem pedig a berserket).Ha nem lvl 20-25 körül veszed meg a csicsot késöbb véleményem szerintem nem fogja álni a sarat hellen!Nekem most lvl 92 es a csicsom,lvl 15 ösen vettem,igy most van neki alapjáraton 3.7 k lifeja,felboozva 4.5-5k😊!Tudom nem olyan sok,de arra elég,hogy egyedül kinyirja hell ancit,ha arrol van szo(obi a fegyoja),mondjuk el tart egy darabig,meg potiznom is kell öt,de megoldja😊!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Szerintem ez azért van mert a berserk az magic dmg-vel sebez, nem fizikálissal.
Szóval hirelingek...
vettem egy lvl45-ös hirelinget, barbar mellé. a berserk damage-t 15%-al növelte csak. Ez normális? A might lvl1-en +40% damaget ad...
Rettenthető
Hát ez az, hogy csak a maphack van, azt meg inkább nem... :-/

Nemtom melyik hsz, de azt kérdeztem, hogy a hirelingek miként lépnek szintet? Mennyi a max szintje a képességüknek stb? Pl a might aurás hirelingem 5 szintet lépett, de a might aurája (csak számolni tudtam ugyan) de nem változott...
plu604
fogd vissza magad, pláne ha segítséget kérni jöttél.