Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sas6
Hali, ez a ring szerintetek mit ér ?

SZinte biztos, hogy így van, Egy ismerõsõm nagy Bot illetve egyébb segédeszközök híve volt, na és õ mutatott statisztikát, hogy mik esnek countess-nél. Asszem fél évig nyomta napi szinten két karakterrel felváltva ( a temp ban miatt ugye) és tényleg volt Lo runája, vex, gul ist stb, számuk kb exponenciális gröbére vetítve értendõ. A lényeg hogy 1 azaz egy darab Lo runa esett konkrétan, így simán felfogható, hogy baromi kicsi eséllyel ugyan, de esik.

Rettenthetõ
Pl. itt is olvashattad:

Drop-calculator

gyk.:

Special monster - Hell;
The Countess

Show Rune Drops from the Source [ sort by chance ]

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Sas6
Ral rúna + bármilyen páncél jellegû tárgy javított páncél (etherealt nem javít)

Ezt megcsináltam a vipermagival, de semmi nem történt csak eltünt a ral runam :D Mitörtént? :O

Davidus
így van

V9ykn8_TZL0

Sas6
hát. én valahol ugy olvastan dobhat egészen Lo runaig. de mar nemtom hol.. Na mdinegy én ugylattam h õ dobta de akk lehet nem.

envoka
Õ csak Pul-t dobhat maximum, ha jól tudom.
Azt eltudom képzelni, valamelyik dögbõl esett, amelyek körülötte vannak.

http://sacred2.hu/

countest? <#hehe>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Sas6
ÁÁÁÁÁÁÁÁ Dobott egy UM runat countest :D:D

Sas6
Amugy most mki ujrakezdi meg benéz kicsit?:D:D

Sas6
bezzeg mikor nap mint nap mf elsz nem esik semmi :D:D

Rettenthetõ
Tegnap én is benéztem, és végigfutottam néhány mf helyet.
Hát nem pont esett egy arany színû spiderweb sash? :-)
Meg persze egy arany gyûrû és természetesen az is Nagel (2x-s)

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Hehe, kedvet kaptam egy kicsi játékhoz én is, de nem akarok új karit kezdeni. van egy jófajta hammerpalám, ha valakinek kell huzi akkor szóljon :)

How much can you take,before you snap?

Azért ez nem kis teljesítmény, tegnap én is benéztem már a nosztalgia kedvéért, toltam is 2 baalrunt, hát mit mondjak eléggé adrenalin rush stygian doll-k meg burning soulok Throne of Destruction-ban. Dobott is Baal egy barna gyûrût, de nagel 16 lett :(. Mennyit imádkoztunk istenem ilyenkor, hogy soj esetleg Bk legyen :)

Lehet csinálni kéne egy új karit, de azt felcuccolni újfent, na ahhoz nincs kedvem. Marad a hammer pala meg orb-insight sorcom.

Rettenthetõ
Hm.
Nekem minden értelmes karakterem önerõbõl lett feltolva, nem huzigatós. Ezen felül magatalálós vagyok abszolute, nem csoda, hogy most kicsit pihetetem a játékot. Amikor egykor mh miatt kényszer pihenõn voltam blizz jóvoltából, azóta nem használok semmilyen csaló progot (akkor is csak mh volt a színes rúna nevek miatt, hogy nehogy ott maradjon egy).

Igaz, kisebb kariknál eljátszottam a saját kari aljas támogatását (pl. fõ karival kreálás és akkor act III-ban nem kell semmit összeszedni, hogy lemehessek a utolsó wphez). De inkább ez, mint hf-ért...

Jó, amíg megvolt a 77-es sorceressem, én is el tudtam vele boldogulni hellen :D

Sas6
az szép:) Én hellen siman ölöm andy,mephi,nihlatak,baal-t :) burning soul-os gázos ige nekem is :D De a mercem a light immunokat leuti sokszor :)

én már majdhogynem elboldogulok hellen egyedül :P
csak ne lenne az a sok lightning immun, meg burning soul :\
90 es furys amazonom van:)
Sas6
ez igaz :) hellen mar nehézkes a dolog.

Én CSAK úgy játszottam (:

Szerintem elég élvezetes része a játéknak mindig újabb és újabb tárgyakat találni.. Hellen már sajnos nem lehet így "élvezetbõl" játszani, úgyhogy akkorra már kell vásárolni, vagy másik katarkeremtõl tárgyat kérni.

Sas6
:D:D AMugy én is gondolkodtam azon hogy msot mar van egy jokis mf sosom, elkezdek egy karit ugy h nem huzatom magam. de ha belegondolok tuti hamar megunnam ugy :S PEdig jolenne ugy tolni.

Ejnye hol marad a kihívás, hol marad az élmény? :D

Sas6
Értem. Hát én nem tettem meg törölték is õket -.- na midnegy msotmár :D

Nem, csak a karik miatt ugrom fel néha.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sas6
Jahm ez, értem. Köszi. Amugy Te még szoktál D2-zni ? :)

Sas6
Amugymit jelent az Ondal?? Baalrunba, a honalpon van rola szo de nem értem még. Ez mcisoda pontosan vki leirna légyszives ?

Sas6
#21625 itt már leis van irva a link :D pár hsz.el hátrébb.

Link

Kezdésnek itt egy link.

Darthmushroom
hát majd megprobálok neki ülni itt a forumnak és keresni linket...:D

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Sas6
mindenféleképpem MF sorcot csinálj, mert MF elni kel lezerrel :) LEjjebb találsz honlapokat, ahol so ksok leirást találsz.

:DDD

Ez soha nem lesz vitatéma !!!

A Bot az csalás akármit mondasz. Csináld meg amit a Bot megcsinált helyetted (2-300run-t egyfolytában éjszaka) és rájössz miért.
Darthmushroom
valaki tudna segiteni elsõnek fogok játcani a diabloval és h milyen karaktert csinaljak és persze h mire adjak.. válaszokat elõre is thx

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

setuh
ki tudna adni par kezdo cuccot sorcinak pls?:D

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

envoka
Mennyit ér egy CD kulcs (alap Dio + LoD) runában ?
Nekem van felesleges, mert az egyik példányból a LoD cd tönkrement, így kénytelen voltam venni még egy példányt. De gondolom a CD key használható (eredeti).

nagyon NEM tudlak sajnálni.
elég vhol cd-kulcsot venni, nem kell új játékot ezért

http://www.hun1.rakanis.hu/D2Lexikon/Irasok/lvl49_barb.html
nem mindenütt jó, már máshogy csinálnám, de alapot adhat

én is így gondoltam, addíg amíg el nem kezdtem unni...
sajnos simán megunható:(, 90 ig ha eltolod a karit és nem unod meg ...na olyan nincs
Megkérdem azért, miért is lenne csalás?
Azért, hogy hellen egy light sorc magától runolgasson, ahhoz azért kell cucc, meg lvl. Ergo dolgoztam a karival elég sokat. Namost, ha én ezzel a karival runolgatok bot segítségével, mert vizsgaidõszakban nyilván tanulni fogok, nem éjjel-nappal runolni, hogy legyen rúnám, cuccom, stb., azt én nem tartom csalásnak, hisz nem rögtön egy perfekt karit kaptam. De mindegy, ez úgyis örök vita tárgya lesz.
Nyilván nem fogok venni 2-3 játékot, max legközelebb nem használok bot-ot. Ennyi.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Sas6
hát én nemtudom mi értelme van ennek a bot-nak:S Szerintem a játékélményt rontja hogy 2 mp és ottvagyunk baalnal :S sokkal jobb lenne ha rendes emberekkel mennénk és ugy gyõznénk le õket..

envoka
Háát igen, ezt jól megszívtad. Köszönd magadnak !
Szerintem vegyél mindjárt 2-3 példányt a dióból, aztán tudod használni ezeket a hogyishívjákokat... csalásokat.

D2Jsp-t használtam, bár régebbi verziót, Countess-runokat csinált a Sorcom. Csak azt sajnálom, hogy volt a Sorci-n Mara, Tal Arm, Raven ring, War Traveler perf, Chance gurad perf, Occu, Rhyme shield meg ezek, amik egy jó mf-sorchoz kellenek, meg hát pár jobb rúna az inventory-ban, um, pul stb. Meg egy két unique, amit már találtam.

De hát erre mondják, hogy tanulópénz. :D

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Rettenthetõ
meg ha írni is tudnék, az is jó lenne.

Rettenthetõ
el lettek ajándokzva.

setuh
hat mondjuk fs-ben jobb lenne de ha nem lehet csak ablakban szep meretben jatszani, az is jo...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

hja én is ált a botos baal runokra szoktam bemenni.. mert ugye a hammer pala csak végigveri és megy a kövi... szintlépéshez jó az....
csak hát én nem mernék kockáztatni bár már unom a játékot:(
van 2 90 es karim
-de ezek szerint van mûködõ bot, amit nem bannol a rendszer
Sas6
Milyen BOT-os használtál amugy? Ez olyan dolog hogy megnézi a karijaidat?

engem eccer maphack miatt zártak ki, de 30 nap utam visszakaptam a cd keyem.... ha jol emlékszem

Na, akkor vehetek új Dio2-t. Azért köszi. :)

Széthúzott képpel vagy ablakban.

q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek

Nincs.