Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Drop-calculator
gyk.:
Special monster - Hell;
The Countess
Show Rune Drops from the Source [ sort by chance ]
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Ezt megcsináltam a vipermagival, de semmi nem történt csak eltünt a ral runam :D Mitörtént? :O
Azt eltudom képzelni, valamelyik dögbõl esett, amelyek körülötte vannak.
http://sacred2.hu/
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Hát nem pont esett egy arany színû spiderweb sash? :-)
Meg persze egy arany gyûrû és természetesen az is Nagel (2x-s)
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
How much can you take,before you snap?
Lehet csinálni kéne egy új karit, de azt felcuccolni újfent, na ahhoz nincs kedvem. Marad a hammer pala meg orb-insight sorcom.
Nekem minden értelmes karakterem önerõbõl lett feltolva, nem huzigatós. Ezen felül magatalálós vagyok abszolute, nem csoda, hogy most kicsit pihetetem a játékot. Amikor egykor mh miatt kényszer pihenõn voltam blizz jóvoltából, azóta nem használok semmilyen csaló progot (akkor is csak mh volt a színes rúna nevek miatt, hogy nehogy ott maradjon egy).
Igaz, kisebb kariknál eljátszottam a saját kari aljas támogatását (pl. fõ karival kreálás és akkor act III-ban nem kell semmit összeszedni, hogy lemehessek a utolsó wphez). De inkább ez, mint hf-ért...
csak ne lenne az a sok lightning immun, meg burning soul :\
90 es furys amazonom van:)
Szerintem elég élvezetes része a játéknak mindig újabb és újabb tárgyakat találni.. Hellen már sajnos nem lehet így "élvezetbõl" játszani, úgyhogy akkorra már kell vásárolni, vagy másik katarkeremtõl tárgyat kérni.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Ez soha nem lesz vitatéma !!!
A Bot az csalás akármit mondasz. Csináld meg amit a Bot megcsinált helyetted (2-300run-t egyfolytában éjszaka) és rájössz miért.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Nekem van felesleges, mert az egyik példányból a LoD cd tönkrement, így kénytelen voltam venni még egy példányt. De gondolom a CD key használható (eredeti).
elég vhol cd-kulcsot venni, nem kell új játékot ezért
nem mindenütt jó, már máshogy csinálnám, de alapot adhat
sajnos simán megunható:(, 90 ig ha eltolod a karit és nem unod meg ...na olyan nincs
Azért, hogy hellen egy light sorc magától runolgasson, ahhoz azért kell cucc, meg lvl. Ergo dolgoztam a karival elég sokat. Namost, ha én ezzel a karival runolgatok bot segítségével, mert vizsgaidõszakban nyilván tanulni fogok, nem éjjel-nappal runolni, hogy legyen rúnám, cuccom, stb., azt én nem tartom csalásnak, hisz nem rögtön egy perfekt karit kaptam. De mindegy, ez úgyis örök vita tárgya lesz.
Nyilván nem fogok venni 2-3 játékot, max legközelebb nem használok bot-ot. Ennyi.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Szerintem vegyél mindjárt 2-3 példányt a dióból, aztán tudod használni ezeket a hogyishívjákokat... csalásokat.
De hát erre mondják, hogy tanulópénz. :D
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
csak hát én nem mernék kockáztatni bár már unom a játékot:(
van 2 90 es karim
-de ezek szerint van mûködõ bot, amit nem bannol a rendszer
engem eccer maphack miatt zártak ki, de 30 nap utam visszakaptam a cd keyem.... ha jol emlékszem
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek