Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mire kéne gyúrni trapper assassinnak hogy gyorsabban rakja le a csapdákat? nem fcr, hanem <...>. Na ez mi?
A sorc-cal, nekróval, barbival idõnként csapok egy kört manapság.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Mivel ott is moderátori tisztem van, enyhén reklámszagúnak érezném, ha kiraknám a rakát már bannernek :\
de ha szeretnétek 8)
egy új képet is keresek már, ez elég régi 😊
accnevekrõl meg annyit, hogy ki lehet írni signiturebe, én nem szívesen osztom meg mindenkivel, hogy min játszok
de utólag megcsináltam minden küldetést😊
még csak 1 karakterem van (lvl68 druida)
/f r accname : leveszi az adott nevet a listáról
/f l : kiirja a lista összes nevét és mutatja, hogy jelen vannak e, vagy offline-ok.
Azt viszont nem tudom mennyien lehetnek a friend list-n, hogy van e korlátja.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
köszii
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Én mindig úgy csináltam a karijaimat (bneten), hogy nyiottam egy Norm act1 szobát, oda beléptek vagy 5-n és szépen végig nyomtuk normált.
Sorci volt kedvenc karim, nem kell neki infi se igazábol (bár jobb), általában én az enchantos fegyot adtam csicsora ethes legerõsebb cuccba (egyiknek se tudom már a nevét), plusz rá egy leviathan és egy ethes andisapi ral-al. Így végighúztam bárkit Hellen elég rövid idõ alatt...
(még 8 players szobában is)
Amugy /f list --> fredlist
/f add accnév ---> személy felvétele
/f r acc név ---> ac törlésre a listáról. ÕÕ ez az utolso lehet nemigy van😄
lenyúlták a hf-em majd leave...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
én:
*E.gg)blu3.tmplr
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
http://www.hun1.rakanis.hu/Elsosegely/tippek-tanacsok.html
http://www.hun1.rakanis.hu/D2Lexikon/Irasok/season4_guide.html
skillek:
blizz
mastery
ice blast
bolt
glacial
ezekre 20-20 ebben a sorrendben
aztán 1-1 tele, warmyth, static
(spellek, cuccok, stratégia..)
de bnem találok se a páholyon, se a fórumkeresõben
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Fun pvp karik oké haverokkal, máskülönben feleslges érték és idõ pocséklás. Szerinte !!!
Többieknek is köszi a account neveket, aki még nincs listán azt felveszem.
*sirdond2
How much can you take,before you snap?
pont ma raktam fel😄
vmi mf sorcit összekéne rakni😊
(csak noob vagyok a diablohoz, van egy "húzott" 62es dudum és kész)
http://sacred2.hu/
Hullatúrós barbárommal megöltem a high council-kat act 3-ban (Hell) és mit túrt ki az egyikbõl? Persze Vex rúnát. Bezzeg, ha tolnám éjjel-nappal, nem adna semmit...
Warrinak detto csak lopás van meg res, se str, se dex/AR. Ennek se jó
Ez jó nézni, meg esetleg ha valaki ad érte egy két apróságot. *
*(Figyelem/Pozor!! szigoruan saját vélemény, aktívan nem játszok már 1 éve, tessék ezt bekalkulálni ha jön egy anyázás, hogy mégis érne valamit)