26171
-
Mirk #22642 xDD
ilyet se csináltam még
Elkezdtem egy summon necrot, gondoltam végigtolom vele a single playert... Más is azt tapasztalja hogy summon necroval a Nightmare a legkönyebb? Normalban actbossoknál még hullanak rendesen a csontik, többször kell elugranom valahova új sereget csinálni, de Nightmaren egy csonti se fekszik ki, simán leverik az összes bosst. -
#22641 SZtem csinalj uj játékot és ha a q-t aktiv csináld meg ujra. :D -
#22640 Rofl......Mit szoptam be nem igaz.....Act3,Quest 2....Meg kell szerezni vmi gibdinn nevű kardot....Necro vagyok épp szintet léptem....Leöltem a szörynet akinél a Gibdinn van és szintet léptem.Benyomtam a vasgólemet kipróbálom milKattingatok a talajon ide-oda csak ne idézi meg,de egyszercsak megjelenik..Na mondom ok,akkor marokljuk fel a gibdinnt ami az előbb még ott feküdt...eltűnt...Ez a szerencsétlen a Gibdinnből csinálta a gólemet...ilyenkor mit lehet csinálni?ha elmentem akkor visszakerül a helyére?A quest irja h markoljam fel a cuccot amit szépen gólemmé alakitottam....Ha elmentm és visszatöltöm,majd kinyirom a szörnyet akkor ott lesz a kard? -
#22639 én is a dio 3 után vettem elő :) -
#22638 fú azigen :o -
#22637 forrás: Diablo Páholy -
#22636 hát igen,kultjáték:)
Diablo 2 az eladási top lista élén!
Úgy tûnik, nem csak a mi kedvünk jött meg ismét a régi Diablok újboli végigjátszásához. A bejelentés óta eltelt több mint egy hét, megjöttek a múlt heti jelentések, mely szerint az Észak Amerikai top5 eladási lista ELSÕ helyére került a Diablo Battle Chest, mely tartalmazza a Diablo1, Diablo2, Lord Of Destruction játékokat.
Angliában a 4. helyezést sikerült elcsípni.
Azért nem rossz teljesítmény egy 7 évvel ezelõtti játéktól az tuti:) -
samuka99 #22635 szeretem a forumokat csak nem én trágárkodom csak.engem is beszólnak nem csak én. -
Aspyrin #22634 Ne trágárkodj itt, mert gyorsan ki leszel vágva.
Ezt veheted figyelmeztetésnek.
Ha nem szereted a fórumot, akkor kerüld el.
További jókat! -
samuka99 #22633 TRade menü:
O zod,cham
N 1 ist,ber,jah -
#22632 sirdond gyere már majd fel,mert már nagyon kéne az a white monarch:) -
samuka99 #22631 akkor nemtom.
nekem az ablak mod miatt volt a tempban.
-
#22630 ablak mod sincs, semmi. orig + 1.12 patch és kész. mind1 -
samuka99 #22629 zsirfecske,asszem az ablak mod tilos használni mert " adds-on progam"...
én se használom többé és azota nem kaptam tempbant. -
samuka99 #22628 nem játszom egésznap sajna.
most se d2-zem.forumozom. -
#22627 bazdmeg mondtam h ne reagáljatok már erre az idiótára,a faszért kell szétbaszni a topicot.gratula mindenkinek -
#22626 Bas*zki... te mikor játszol, ha egésznap itt vagy ?
(nem kell válaszolnod...)
-
#22625 najó, elegem van ezekből a bnet-es tiltásokból. semmi bot, semmi hack tisztán toltam mindigis. beléptem játszani kicsit, előtte cuccolni próbáltam 3 kari között (direkt lassan meg minden). uccsónál richtig tempbant kapok, néhány óráig pihi, persze épp földön volt a cucc két kari között. 41 mf-es stealskull veszett el miatta, merc-nek akartam feltenni...
vkinek vane estleg stealskullja feles vmiért? grrr -
samuka99 #22624 biztos.és te is. -
#22623 Azert egy erdeme van samukanak, idejet nem tudom mikor volt d2 a top10ben a topikok kozott... Bar kizart, hogy barki is orulne e ketes dicsosegnek. -
samuka99 #22622 engem csak azért érdekel a duel,mert te lenoobozol,és megmutatnám hogy tényleg te vagy a noob,mert félsz tölem.nincs mit veszitened,csak a hülye eszed,hogy lenoobozol engem. -
#22621 Jaja ismerős érzés, velem is megesett sokszor :D
Amugy ne válaszoljatok már samukanak télleg, majd megunja. -
samuka99 #22620 hát ez a játék elég nagy függöséget okozhat -
sirdond #22619 egyrészt, az mf hammerdin és duelre nincsenek cuccaim, másrészt nl duel nem érdekel, úgyanúgy, mint te sem :) -
#22618 Jó lenne ide is egy SQUELCH gomb.
-
FlyingV #22617 bakker csak egy gondolat akkora egy gusztustalanul aljas ez a gém! ugye belépek este 10kor, mert jól esne egy kis gyilok, majd 1 óra múlva amikor kilépek, már hajnali fél négy van... :S xDD -
samuka99 #22616 én se shopból vettem,én is sokat tradeltem hogy sok mindenem legyen és még mindig nemvok fullos,drága noob sirdond2!
nem mersz duelezni:)
noob vagy!
-
FlyingV #22615 Sziasztok! épp most olvasom elejétől a diablo3 topikot és látom, megy a nagy Bnetezés!:)
Szóval gondoltam csinálok egy jó kis serverbefagyasztós raiser necro-t (kezdésnek), de tökmindegy, ha az nem jó nektek, jövök mással, de beszállhatok én is a partykba?:) -
#22614 Nekem egy charger palam van, born2fxxk segitett megcsinalni.
Kellene hozza meg par cucc, cow boots, death sash, meg vmi zold armor zeal palak ellen hogy meglegyen a max blockom. Amzugy fun kari lett :D
15 life sct veszek minden mennyisegben :P
18as, 500hp, 100-2.5 dmg
-
sirdond #22613 én kickes assán, vagy bowamán gondolkozok -
sirdond #22612 lld= low level dual
darkhorse: szerintem átállok én is arra, tök fun az egész :D
te milyen karival nyomulsz?
egyébként samu, ez nem munka ez játék. és ez a legnagyobb parasztság,hogy elkéred valakinek a runedropját,amiből talán meg tud venni pár cuccot egy kezdő játékos, mert nem shopból vásárol mint te. de, ilyan elvakult, 9éves emberek fejéből ezt nem lehet kiverni :(
nem veszed észre,hogy mindenki hülye és csak te vagy az okos? -
samuka99 #22611 skacok,nekem munka valaki huzni act1-act5ig.
ezért kérném érte a hf-t.
csak azt huzom ingyen aki a barátom,tesom,ismerösöm..
idegent mért huzjak ingyen?tuti hogy átbaszt.inkább hfért vállalom.
nemtom miért szóltok ti bele ilyesmibe..ti kezdtétek.. -
#22610 Valaki elkuldhetne par napra strandolni samukat, mert a forumos palyafutasa kezd erdekes ivet felvenni... -
Mirk #22609 Eddig csak azt gondolták rólad hogy kapzsi meg buta vagy amiért nem húzol ingyen mást, de most azért szépen leírtad magad ezzel a hsz-el. -
samuka99 #22608 nemvok csalo...normálisan játszom,de hát ti cigányok,talán nem..
amugy én ugy szoktam csinálni hogy elötte végig segitek utána hf...nem ugy mint tik..ja és sirdond simán lenyomom a szaros hammer palád.majd ráérsz 1 duelre? -
#22607 en :D -
#22606 Vagy majd HF elött mki save and exit :D -
#22605 Mi az az lld ?
-
sirdond #22604 szokott valaki még lld-zni born2fxxk-on kívűl? -
sirdond #22603 Aspy én a helyedben minden hozzászólását kitörölném, mert úgy is csak spam
egybként meg van előző ladderból a hammám, úgyhogy nlben is mindenkit húzok :) úgyhogy nehogy írni merjen neki valaki.