Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amikor felrobban a fire golem, annak mitöl függ a sebzése (a robbanásnak)?
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Kajak ugy varom a holnapot mintha legalabb egy kiegeszito jonne hozza,igy kellett volna kiadjak...
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
A harmast meg ugy jellemeznem,mint egy hosszabb single player jatek.Elvittem infernoig,itt meg farmoltam valamennyit, benne van kb 70 ora jatek idom,de mar keptelen vagyok jatszani vele annyira meguntam es semmi nem motival,hogy jatszak.
Aki rendszeresen vesz jatekokat es nem csak a multi miatt,annak biztos megerte,mert egyszer vegig vinni tenyleg elvezetes,csak a gond ott van,hogy en ugy vettem meg,hogy meg par ev mulva esetleg 10 ev muvla is jatszani fogok vele neha,de ha mar most nem birok, ez elegge kizart.Ekkorat meg nem csalodtam jatekban amit megvettem.Azt hittem a blizzard garancia lesz,hogy megeri megvennem a megjelenes elso napjan,de megtanultam mostmar,hogy ezentul mindig varok par hetet honapot mielott vennek egy jatekot :)
Roviden ennyi lenne.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Az eddig tapasztaltak alapján képtelenek együttmûködni -gondolkodni a játékosokkal.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Segítséget kérnék a Dibalo II játékhoz!Feltelepítettem a játékot és a 1.12 patches.Feltettem a magyarosítást de még mindig az angolt írta nem a magyar nyelvet a játékban.Kicseréltem a Patch_D2.mpg a Magyarosított Patch_D2.Elindítottam a játékot elindult és amikor a menübe lépnék kilép és kiír valamit.Nem tudnátok segíteni?
Mivel korábban jó kapcsolatban voltam az oldallal, gondoltam megosztom az itt lévõkkel, hogy pár hónapja ismét megnyílt a rakanis.hu fórum. Amennyiben van kedved tagja lenni a mi szerény diablos közösségünknek is, szívesen látunk.
További jó fórumozást!
-joey-
Swedish people are albino monkeys
phalanx: ha akarták volna, vagy érdekük lenne, akkor már rég tettek volna valamit d2 érdekében. emlékszem mennyire ígérgették,hogy az 1.13 patch milyen változásokat hoz, új content, stb... és mi lett belõle? egy év csúszás és egy nagy semmi.
a diablo sorozat ott halt meg, amikor a a blizzard north kivált a cégbõl.
How much can you take,before you snap?
Szóval összegezve D3:
grafika: szép, de nem elég nyomasztó
zene: teljesen jellegtelen/felejthetõ
skill/stat/item rendszer: szar, kár részletezni
story: kiszámítható, bugyuta
játékélmény: gyakorlatilag az elsõ 1-2 végigjátszás után elfogy, unalomba fullad
Szóval ennyit a D3-ról, kettõ nekem még most is nagyon adja, de ott meg a botok miatt nincs már értelme játszani (single playerben meg nincs kedvem) Ez is hihetetlen, hogy blizz szarik rá, hiába régi a játék, annyit megérdemelnie hogy legalább egy minimális erõfeszítést tegyenek a tisztán tartására, abból a töménytelen pénzbõl amit kitermelt nekik a trilógia, igazán kitelne.
meg kell várni még jó néhány patch-et,addig ez egész olyan, mint egy fizetett béta(bugokról nem is beszélve). így utólag úgy gondolom mégis jobb lett volna,ha úgy tesznek,mint a runic games-nél és elhúzzák a megjelenést, legalább a blizzconig. úgy legalább egy teljes játékot kaptunk volna
Csak kiváncsi vagyok a véleményetekre. Lehet, hogy nem itt kéne érdeklõdni. Szóval, mint régi d2-es fanok, mi a véleményetek a 3-ról?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Elkezdtem újra játszani a dio2-vel, úgy döntöttem, egy bowzon-al tolom majd végig.. Az egyetlen problémám, hogy nem jöttem rá, hogyan mûködik a mana leech. Azt olvastam minden bowzon stratégiáról szóló leírásban, hogy energyre egyáltalán nem kell rakni, mert az amazon mana leech-e megoldja ezt a problémát.. ez nem volt sehol sem részletesen kifejtve, de ahol mégis, ott azt írták, hogy minden nyíllal szerzett fizikai sebzés után van mana leech... na most ez nekem sehogysem akar mûködni.. valaki meg tudná mondani, hogyan lehet ezt a képességet mûködésre bírni?:)
Mégegyszer köszönöm.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ha biztonsági mentést szeretnék készíteni a d2+lod-ról, az megoldható?
Úgy értem, hogy mind a 4 cd-t beraknám image-be, aztán kiírnám õket 1 dvd-re. Ez mûködne crack meg minden hülyeség nélkül?
Single érdekel.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
...vágod?
Pl. az amazonnál én vacilláltam hogy mire gyúrjak, elõször nyilakra mentem, késõbb meg átvittem az összes pontot a javelinekre, úgy nagyon mókás lett nézni ahogy hullanak. Ha mentést csinálsz pont-átállítás elõtt, szerintem bármennyi lehetõséget kipróbálhatsz, élvezetesebb ha magad taktikázol.
Amiket fejleszteni kell, 1 pont warmth, 1 pont frozen armor, 1 telekinezis, 1 teleport, a maradek pont meg ice bolt, ice blast, meg glacial spike, utana meg blizzard. A pontokkal szerintem nem erdemes tartalekolni, ugyis egymast erositik.
Amatõr játékosként, lenne pár kérdésem. Sorceress-el játszom. Milyen build az, amit normalon single-ben játszva használnom kéne ahhoz, hogy könnyen végigzúzzam a game-et?

Ha semmivel nem mûködik az gáz, de figyelj arra, hogy csak fehér tárggyal mûködik. Tehát se socketed, se magic, talán még superior se. Továbbá fogyó eszközt se lehet asszem (dobófegyver).