26171
-
AdamBast #25811 hallottam valami olyasmit is hogy fenn akarják tartani az árát x évig (most nem emlékszek konkrétan)
tehát még pár évig biztosan nem lesz olcsóbb. nem tudom hogy igaz-e -
#25810 legalább addigra biztos olcsóbb lesz :D -
#25809 Sajnálom,hogy ennyire kihalt a D2. Persze nem mai játék már,tisztában vagyok vele. De a 3 valami borzalmas lett... És visszasírom a régi időket.. Remélem pár száz patch után megpróbálja megütni majd a 2 szintjét,de szerintem ez még évek kérdése... -
AdamBast #25808 single jobban megy szerintem manapság, mint bnet.
ladder reset-ek és patch-ek alkalmával van nagyobb élet bneten, és tekintve hogy mindkettő régen volt, meg a d3 is kijött közbe, nem hiszem hogy sokan tolnák. magyar játékosokat mindig találsz fent, de állandó társat biztos hogy nem.
azért mondom hogy "hiszem" mert én is ha előveszem a játékot, fel se megyek bnetre, tehát nem tudom. hálón játszok tesómmal vagy inkább single-ben -
#25807 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék,hogy mennyire megy még a D2? Most ezt arra értem hogy túlnyomó részt vannak inkább botok mint játékosok? Évekig játszottam anno vele,bár sose voltam PRO de szerettem. Megvásároltam kb. másfél hónapja a D3-at,de 20 óra játék után úgy éreztem,hogy elegem van és letöröltem.(a vicc az,hogy eladni sem tudom). Érdekelne viszont,hogy "él" e még a második rész,és hogy itt a fórumozók között van e olyan aki rendszeresen játszik e még vele! Előre is köszi a válaszokat!
Üdv, D. -
AdamBast #25806 igen, a shiver jobb. (chilling-nek meg semmi értelme) -
Retsu #25805 Na igen, ezen gondolkoom h cold ágból assist skillnek melyik lenne a jobb:az alapskill frozen, vagy a shiver armor? Inkább a shiver felé hajlok. Az enchant, fire mastery, warmth alapskilleken kívül(+1ik pajzs) nem nagyon akarok másra rakni. Life steal se probléma igazából, szal csak nem olyan gáz ha alacsonyabb a hp. Bár ha tudnék pl. olyan övet ami jó sokat ad vitára/lifera azt használnám. -
AdamBast #25804 ha átkonvertálod akkor már az a kari is fog tudni menni act5-ön
ha alapból úgy indítod akkor diablo megölése után a pandemonium fortressben megjelenik egy portál act5-re (harrogath-ba) és mehetsz tovább -
#25803 na, a sorc is beért. Eddig a necromancerhez és az amazonhoz képest vele volt legkönnyebb a játék :) De kérdésem is van. Mi történik, ha sima játékos karaktert ingame átkonvertálok az extensionhöz? És ha extensionös karaktert indítok, akkor az elmegy Diabloig és csak simán hozzáteszi a kiegészítő részét? -
#25802 AR-t mondjuk pont ki lehet váltani egy ignores target defense-el. Én tuti mindent vita-ra pakolnék, 75% blockhoz cuccokból megszerezném a szükséges dex-et, a cuccokhoz szükséges str-t szintén a cuccok biztosítanák, energy meg úgyse kell. Ha nagyon kell mana, akkor poti vagy mana steal. Rengeteg +skilles cuccot adnék rá, amiken lehetőség szerint az előző kommentemben felsorolt dolgok lennének túlsúlyban, na meg némi resist... és így talán tudna haladni a kari. Soso-nak én még valamelyik pajzsot fejleszteném cold ágon, illetve ha marad pont thunder storm-ra is raknék, sebzés-kiegészítésnek jó lehet fire immunok ellen. -
Retsu #25801 Igaz, mondjuk az AR nem probléma annyira, dex úgyis kell elég sok. Lesz ebből az evickélésből vmi nighton is szerintem. Mindenesetre normal players 8on úgy vágta a councilt, mint kés a vajat, Mephi se volt túl nagy kihívás:) -
#25800 Az beteg, hasonló lehet a melee necro-hoz... az a bajom ezekkel, hogy kéne nekik sok hp, sok attack rate, jó fhr, értelmes attack speed, magas def, meg esetleg jó block amit egy alapvetően caster karakterrel nehéz elérni. Csak úgy magatalálósan biztos nem indítanék ilyet, hanem jó előre kitalálnám, hogy milyen felszerelést adnék rá, és úgy nagyjából összegyűjteném más karakterekkel, utána mehetne a móka. Azért csinálnám így, mert bár normalon még elevickél valahogy, de nighton értelmes felszerelés nélkül szerintem esélytelen egy ilyen build, hellen meg főleg. -
#25799 miért? sokkal jobb játék mint a diablo 3
a diablo 3 egyenesen a sorozat meggyalázása -
AdamBast #25798 nekem volt olyanom, lanon bírta, single-ben nem. de matriarch lett azért -
Retsu #25797 Én most kezdek szokatlan, már-már őrültségnek nevezhető karikat indítani, a változatosság kedvéért:) Legújabb szülemény: melee sorc aka enchantress :D Normal act2ben még nem nehéz vele, azért későbbiekben is reménykedek. Majd ha jön a fire mastery...azért szerintem ütni fog. -
Aspyrin #25796 :))))) -
#25795 gyerekkoromban a necromancerrel a sivatagig vittem de akkor valahogy nem fogott meg annyira mint most, bár akkoriban többet FPS-eztem :)
vagy a géppel történt valami, vagy csak valahogy elfelejtődött, nemtom, csak arra emlékeztem hogy jó volt gyakni az ellent, felszedni a kihullott pénzt, meg hogy egy sivatagig jutottam:) -
#25794 Lol, ti most kezdtek Dio2-zni? :D -
#25793 single, de patchelt game, egyszer lehet módosítani a skilleket. -
#25792 az egy ágas sorciknak mindig az a halála amikor imu lénybe futnak bele. Gondolom single gamet nyomtok szóval ott nagyon meg kell gondolni hogy mit is fejleszt az ember mert nicns lehetőség variálni emlékeim szerint. A cold sorcomban amikor volt azt szerettem hogy a glaciallal le lehetett fagyasztani a tömeg javát amíg cd-n volt az orb vagy a másik spell most nem jut eszembe a neve. Viszont iszonyat sebzéseket meg a light sorcal lehet elérni. igaz b-neten de volt olyan sorcom aminek a végén már 30-40k körül volt a sebzése. (lehet megcsalnak az emlékeim akkor elnézést érte):) -
Retsu #25791 Az frankó. Sorci fejlesztésben nem tudok nyilatkozni, de mondom zealotnál a holy freeze nagyon adja:) Lassítás+dmg, királyság! AR miatt meg azért nem aggódom, mert 1. Zealt úgyis maxolom, 2. dex is meglesz úgy 150 körül, 3. Bár jelentéktelennek tűnhet a blessed aim AR bónusza, azért ha felviszem úgy 10ig, +skilles cuccokkal már nem is olyan jelentéktelen az szerintem. Szal végszó: COLD RULEZ! -
#25790 Na ez elég érdekesre sikerült, szerencsére tök érdekes lett a játék a skillfejlesztgetésektől, miközben vittem előre a történetet. A staff firewallja tetszett (és szükségem is volt rá), ezért vittem skillt a tűzre, közben néztem milyen fun a blaze is, és azt hittem már tök fölösleges volt a 10 db. cold pontom. Aztán lvl 24-en néztem hogy a meteor nagyobbat sebez, rányomtam egyet, de akkor már a blizzardot is akartam látni, oda is egyet. Aztán kiderült hogy az előbbi késletetett szar, a utóbbi viszont folyamatos, ezért az írt sebzés többszörösét viszi be, na itt megtérültek a pontjaim, onnantól azt vittem tovább, és a korábbi skillekből nagy bónusza is van. Az elején gyenge cold spellek itt kompenzálódnak, úgyhogy remekül körbejártam két ellentétes skill-fát, egy +3-as chain lightningot meg staffból megtapasztaltam. Bár jó lett volna látni hogyan hat a Thunder storm, de villámra nem viszek pontot :) -
Aspyrin #25789 tárhelyemen volt -
#25788 és miért került le a banner?:) -
Aspyrin #25787 Sziasztok, lemondtam a házigazda szerepkörről. Amennyiben a bannerre szüksége van valakinek, szívesen elküldöm/feltöltöm valahová. -
#25786 én most legelőször egy cold sorceresst akartam csinálni, de szegény olyan hatástalan volt hogy miután staffokban megtapasztaltam a firewall + chain lightningot, inkább azt fejlesztettem tovább... :) a cold eddig nem nagyon volt hatékony területre -
Retsu #25785 Hello! Múltkor a Frostwind említése beindította a fantáziám, úgyhogy belekezdtem 1 holy freeze palába. A kérdés: ennél jobbat ne is keressek endgame fegyvernek, vagy azért van jobb lehetőség is? Pl. Azurewrath-al kapcsolatban: ugye ad 13as szintű sanctuaryt. Namost ha a holy freezem magasabb szintű, akkor "felülírja" azt vagy nem? Előre is kösz! -
AdamBast #25784 a lightsabre mindenképp.
gyorsabb meg indestructible -
Retsu #25783 Na, még 2 szint és használhatom a limbet:) Viszont szert tettem 1 lightsabre-re is, csak ahhoz még pumpálnom kellene a dexet. A kérdés, hogy amíg nincs jobb, mi a jobb, ez vagy a light? -
AdamBast #25782 a páhollyal mi van, nem tudja senki?
már kb egy éve megszűnt, mi?
de 1-2 hete már más üzenetet ír ki az oldal. nem 404 hanem 403-as hiba van, nem tudom hogy jelent-e valamit? van alaki aki belsős vagy akár csak fórumozott ott? -
AdamBast #25781 igen, azért írtam hogy single. ez jutott.
de azon a képen két helyre oda van írva hogy (+1) azok az előző orbból vannak, 16 jön ki belőle csak. -
sirdond #25780 lawbringer phase blade-ben (máig a kedvencem)
vagy a nagytesója, azurewrath, bár azt szinte lehetetlen beszerezni,ha nem bnet-en játszol -
sirdond #25779 -
AdamBast #25778 az viszont nem igaz amit írtál, hogy szokatlan build, sokan vittek ilyen karit, köztük én is. máig az az egyik kedvencem, néha tolok vele pár hell mefirunt. nekem frostwind van betéve fegyvernek, itt megnézheted hogy mit bír 5playersben:
http://www.youtube.com/watch?v=brU4H9qRoG4
single-ben ez volt ami elég gyors is, meg elementál sebzést is ad -
EnxTheOne #25777 Frozen orbnak a központi golyoja amikor felrobban, hány tüske jön ki belöle? :D -
EnxTheOne #25776 Vagy talán a golem életének megfeleö tüz sebzés? :S
Az kb 10k környékén van, bo-val +a druida szellemel lehet talán 20K
is. (van egy gyürü amivel meglehet idézni a szellemet)
Resist csökkentö átokal jo kis kamikaze harcos lehet. :S
-
Retsu #25775 Kösz a tippet! De azon is gondolkozom h a limbet csak 1 ideig fogom használni, endgame-re nem ártana vmi ütősebb elemental dmg cucc. Rúnaszavakból lawbringert néztem, elég jónak tűnik, de ha vkinek lenne jobb ötlete, megköszönném! Mert ugye convictionhoz sok ele dmg kellene, ez a build lényege, nem annyira a gyorsaság. -
AdamBast #25774 attól függ, hogy kapsz-e más tárgyakból ias-t!
számold össze hogy mennyi van, és itt nézd meg hogy megéri-e a shael-t belerakni:
http://diablo2.ingame.de/tips/calcs/weaponspeed.php?lang=english -
#25773 wikin nem nagyon taglalják, lehet hogy egy standard? -
Retsu #25772 Hello! Van 1 lvl 50es conviction zealotom(szokatlan build tudom, de gondoltam kipróbálom). Mi lenne a jobb majd demon limb-be, shael vagy amn? Gondolom így is viszonylag jó life stealem lesz, de megéri az 1 shaeles gyorsítás, vagy mást rakjak bele?