Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mit értesz nemesítés alatt?

hali mindenkinek!
nemrégiben elõvettem a játékot,de lenne egy olyan hibám h nem tudok nemesíteni...semmilyen tárgyat nem tudok beletenni h megcsinálja...
vki help!?

plu604
Valakinek nincsen véletlenül elfekvõben egy D II + LoD cd kulcsa amit kölcsön adna?
Két cimborámmal szeretnénk LANozni egyet, és Battle.net-en lenne az igazi, de az egyiküknek nincs eredeti játéka. Természetesen semmi sem garantálja így vadidegenül hogy a kölcsön végén visszakpja az illetõ a CD kulcsát, erre csak a szavamat tudom adni, más biztosítékot sajnos nem, de akinek ez elég, vagy esetleg úgysem DII-zik már, az kölcsönadhatná. Esetleg még egy ncore meghívót fel tudunk ajánlani cserébe 😊
Akiben megvan a vállalkozó szellem, írjon egy pm-et 😊

Sippie
vaterával az a bajom hogy ha nem bontatlan a cucc, akkor a cd kulcsot rég lenyúlhatták és hozzáadhatták egy már meglévõ bnet accounthoz, nekem pedig kéne a bnet is. De rákérdezek az eladónál, köszi.
Sippie
Sziasztok!
Nem tudjátok lehet-e még kapni valahol a kiegészítõt jóárasítva csak önmagában? Sima diablo2 megvan, valami 2ezer ft körüli értékre gondoltam, dobozos verzióban. (ha nincs akkor marad a digitális változat 10 dolcsiért)
Elõre is köszi.
pont azért, mert az egyik ladder a másik meg non ladder. nem játszhatnak együtt.

How much can you take,before you snap?

az mért van hogy nekem van egy amazonom, havernak egy assassin és nem tudunk együtt online játszani mert ladder character meg non-ladder character és nem enged csatlakoznom a játékhoz?
gerey
Május 2-án lesz a következõ.

sz4bolcs
köszi

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

A hivatalos oldal szerint: 2011. okt. 7. volt az utolsó ladder reset idõpontja.

Hivatalos számokat nem tudok mondani, de azért most is elég sokan játszanak még. Viszont nagyon sok a bot, és a spam...

sz4bolcs
Valaki, aki aktív játékos meg tudná nekem mondani 1, mikor volt szerver és ladder reset?
2, Az emúlt 2-3 évben mennyien pártoltak el a játéktól bneten?

Más lesz, mint a 2. A második rész lényege ugye az mf volt. A minél jobb cuccok keresése és erre épült rá a pvp is, meg maga a diablo "piac", hogy tradelhettél akármit. Ez volt a mozgató rugó,természetesen bnet-en. Ezen kívül még van egy nagyon jó hangulata és jól felépített mechanikája sok apró dologgal.

Az,hogy a D3 mit hoz majd, a következõ egy évben kiderülhet, de az biztos,hogy teljesen más lesz,mint a 2. Itt tuti nem lesznek hammerdinek, vagy cold sorc-ok meg trap assák, hanem csak witch doctorok, wizardok, barbárok, demon hunterek és monkok. szerintem 😊

Klemice
abszolút nem ilyen lesz a 3, hiába diablo, más játékot fogunk kapni mint a 2
biztos jó lesz, de teljesen más
legalábbis szerintem

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

sz4bolcs
Jaj, most összegyûlt a szememben pár könnycsepp, mikor arra gondoltam, hogy hány 'álmatlan éjszakám' volt Dio2 miatt. 😄

Javazon
cold sorc
hammerdin
summon necro
smiter
trap assa

enigma, arach, mara, soj, bul....

Hiába a 3 perfect mara, ami soha nem esett több év játék után sem: Shadow dancer, és Tyrael's Might

Szeritnetek lesz ilyen jó a 3 ?

sz4bolcs
ohh, ismerõs nick, ismerõs nick... 😄

Nem tudom hogy múlhat el egy ilyen múlttal rendelkezõ oldal ennyire nyomtalanul, de szerintem egyszerûen vége...

neked is köszi a tippeket 😉

am az engem is érdekelne h mi van a Diablo Páhollyal.. tudtok vmit?? :S

köszi a tippeket 😊
most jön normal act3 (24es a kari). act2 eléggé leves volt vele 😊

Nem tudja valaki, hogy a Diablo Páholy miért nem jön be, mi történt az oldallal?
Essense: ezekelujra tudod osztani a skill/stat pontjaidat.

blur55:
mágia használokal sokkal könnyebb játszani, minden szinten sokkalerösebb leszel,mig egy fegyver használó nem. Nmre szerintem kéne 1k damage hogy jól menjen. :S

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

nearo
Az azért túlzás, hogy semmit se számít, viszont az tény, hogy ez az alig 700-as def nighton már a fallenek ellen is meglehetõsen kevés.
A találati esély a következõ képlettel számolódik:
100 * AR / (AR + DR) * 2 * alvl / (alvl + dlvl)
AR - attack rate
DR - def
alvl - a támadó szintje
dlvl - a védekezõ szintje
Amennyiben a támadó a játékos, egy kaszttól függõ bónusz adódik az alvl-hez:
+20 Barbarians and Paladins
+15 Assassins
+5 Amazons and Druids
-10 Necromancers
-15 Sorceresses

Ebbõl látszik, hogy védekezni sokkal nehezebb, mint támadni. Ahhoz, hogy egy a karakterrel megegyezõ szintû szörny ellen 95% defünk legyen kb 20-szor annyi def kell, mint amekkora a szörny attack rate-je, viszont egy 95%-os találati esélyhez (barbár esetén) 4-6-szor akkora AR is elég, mint a szörny def-je.

A szörnyek statjait egyébként itt lehet megtalálni.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

plu604
defense úgy tudom semmit sem számít... resistance-ek? szerintem elég kevés lesz neki, ha ilyen könnyen hal.

kérdésem a következõ, sziasztok

egy barátommal szoktam lanon játszani, egy barbárja van és így néz ki a karaktere: str 101 dex 95 vit 94 en 15. attack damage 193-270 az attack ratingje 1051. defense 686. life 437.

na most az a helyzet, hogy befejeztük a játékot, elindultunk nightmare fokozaton, és míg a kis varázslónõm lassan mephisto-nál van, a haver ezzel a karakterrel andarielt képtelen volt kinyírni. alig talál el valakit és hihetetlenül lassú csatában. mit kellene csinálni vele, mert ilyen értékek mellett röhögve végig kellene mennie a játékon, erre 2 ütés bárkitõl és meghalt. ötletek?
nearo
Én ezt a dropcalculator-t szoktam használni:
http://dropcalc.silospen.com/item.php

Nekem tegnap walkolt dc... hát nem lett anni-m 😄
Summon necroval mentem neki, ráteléztem, kb ráfingott kétszer a minionjaimra és eltûnt mindenki.

Más: hell Duriel dobott egy olyat, hogy "twisted essence of suffering". Ez mire jó?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

hat a kulcsos kuldiben igazatok volt, nagyon durva , egyenlore kifog rajtam a dolog😊 pedig hellen lazan olom baalt meg barmely mas szornyet😊
2-ot utnek nalam aztan menekulhetek is hazafele😛
lenne meg egy kerdesem set targyakat szeretnek oszgeyujteni, van valami progi ami megmutatja hgy egy adott targyat hol tudok megtalalni, vagy hol a nagyobb valosiznuseg arra hogy hozzajuthatok?
"Everything that has a beginning has an end..."

Ha nem akarsz Plugyval veszõdni, leszedhedet ezt: ApocalypticX's Drop Mod. Csak singleben használd, multiban tiltott!

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

nearo
nem tudja valaki véletlenül, hogy mi van a diablo páhollyal? jó kis oldal volt, nézegettem néha, de most úgy tûnik lelõtték az oldalt 😞

nearo
itt
Kicsit lejjebb tekersz, és ott lesz a letöltési link.
Nekem plugy csak 1.13c-vel mûködik, 1.13d-vel nem volt hajlandó elindulni.

Lenne egy aprócska megjegyzésem: az, hogy hellen lazán tudsz haladni még nem jelent semmit. A három überboss a kulcsos portálok mögött, meg aztán a másik három tristramban messze erõsebbek bárminél, mint amivel eddig találkoztál a játékban. Úgyhogy kösd fel a gatyád 😊

mi az a mod, es honann lehet letolteni hogy mukodik, legyszi segitsen valaki....
annyira elmenta kedvema dologtol mikor oszgeyujtottem azokat a kulcsokat es nem mukodik a dolog...
single-ben amúgy sem mûködik az über quest

valamilyen mod kell, pl plugy

az az egyet meg nem, baal van mar csak hatra hell fokozatbol, az osszes tobbi kuldi kesz, gondoltam eloszor megcsinalom a kulcsos dolgot...
ezek szerint eloszor teljesen vegig kell vinni hellt?
alakvalto macis druidaval vagyok, eleg siman megy a hell 1.13 alatt... bar mig rajottem hogy osszam el megfeleloen a skilleket azt hittem megoregszem..
Ic3 m4n
hellbaalt megölted?

iegn single-ben jatszom. tehat akkor nincs mod arar hogy megszerezzem az unique charmot?
single-ben próbálod? mert,ha jól emlékszem, az über game csak battle.net-en mûködik.

ha single-ben vagy,akkor használnod kell valamilyen mod-ot

udv , lenne egy kerdeesem
oszegyujtottem a 3-3 kulcsot key of hate, key of distruction es key of terror, hell fokozaton meg akarom nyitni a kapukat hogy a uber boszikat legyozzem az utolso fejezetben...
de hiaba pakolok be 1-1 kulcsot mindegyikbol a harodic cube-ba utanna transmute...
nem tortenik semmi..
mi a teendo? miert nem mukodik a dolog?
20 oaksage
20 tornado
20 hurrican
20 cyclone armor
1-20 twister
1 arctic blast
1-1 Raven, spirit wolf, dire wolf, grizzly

használj minél több all/druid skill-t adó itemet és nm act2 offensive mercet.

ha sok enemy van akkor spirit wolfokat idézz, ha csak egy nagy (act boss) akkor grizzlyt. hurrican és oak legyen mindig, és tornadoval támadj ezerrel.
Ic3 m4n
oak sage vagy valami ilyesmi?!😄

Ic3 m4n
fissurét maxold mindenképp, az a legjobb, meg ami ahhoz ad %damot, azt is
meg szerintem érdemes egy olyan idézõs cuccra rakni egyet ami lifehoz ad

Vki játszik/játszott valaha elementális druidával??
Ha igen tudna adni pár tippet, mert most kezdtem el egyet szingliben. 😊

Bobber
Hát nem tudom akor nálad mi a probléma de ha ezt végigcsinálod:

Hogyan futtathatom a Diablo II-t Windows Vistán?

Indítsd el a Diablo II.exe fájlt. Körülbelül 2 másodperc után meg fog állni.
Indítsd el a Game.exe fájlt. Ez is meg fog állni 2 másodperc múlva.
Ezután indítsd el a D2VidTst.exe fájlt. Ez elindítja a videokártya tesztjét, de kb. 10 másodperc múlva a Diablo II betöltése is folytatódni fog.

Ezt minden egyes elindításkor meg kell tenned, de ezután a játék tökéletesen mûködik (az Alt+Tab is).

és mégse megy rendesen akkor csak azt tudom javasolni hogy szedd le tényleg bnetrõl iso-ban (valójában egy exe file lesz ha jók az emlékeim) és azt telepítsd fel. Azzal semmi gondod nem lehet.

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

repvez
ezért irtam,mert igy csinálja nekem ezeket a grafikai hibákat .
elindul a játék,de kevés a szinmélység és a szinek is torzak.
Bobber
20 hozzászólást visszaolvasol és megvan a megoldás. pont én írtam az egyiket

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

repvez
tudna valaki segiteni?
feltettem a dio2+lod kombót 1,13c patchel mindegyiket, win7 64bit társaságában és mikor rákattintok az inditásra látszólag nem történik semmi,majd5-10 perc után egyszercsak beadja a játékot,de mindengéle inverz pár bites szinmélységgel.

Mit kéne állitani , hogy megjavuljon a kinézet és gyors legyen a betöltés?
Az exéét átállitottam XP SP3 as kompatibilitás modba,de semmi változás.

Egy toshiba satelite l750D-16K-n futtatnám, minden driver a legfrissebb
én a kelpie snare-t imádtam mindig az mf sorcommal. elég underrated, annak ellenére, hogy bossok ellen (is) brutális. sokan azt hiszik használhatatlan ezért tök olcsón adják. pedig egy eth high ed-es upgradelve nagyon jó damage-t produkál és még life is van rajta.

másik nagy kedvencem az obedience volt 😊

low lvl duel. 😄 Arrol nekem a lvl 9/lvl 18/lvl 49-esek jutnak az eszembe. 😄 Lvl 49-eseket +12 skillel se tudtam sebezni érdemben. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Hát igen, régen csináltunk haverokkal low lvl dueleket, azok voltak a legizgalmasabbak... Meg mikor többen elindítottunk egy karaktert és volt x órányi idõ a fejlõdésre külsõ segítség nélkül, aztán az idõ leteltekor aki ahol áll és ment a pvp körbe, régi szép idõk...

Bossok ellen clay golem és decepfry. Mozdulni se tudnak. 😄
Pvpben is jó lenne, csak duel gameben nem müködik mert már szinte csak a keménymag játszik. Magyarul évek óta a duel gameben a játékosok 99%-nak übergigahigjtech cuccai vannak. 😞

Ic3 m4n
ment privi