Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemrégiben elõvettem a játékot,de lenne egy olyan hibám h nem tudok nemesíteni...semmilyen tárgyat nem tudok beletenni h megcsinálja...
vki help!?
Két cimborámmal szeretnénk LANozni egyet, és Battle.net-en lenne az igazi, de az egyiküknek nincs eredeti játéka. Természetesen semmi sem garantálja így vadidegenül hogy a kölcsön végén visszakpja az illetõ a CD kulcsát, erre csak a szavamat tudom adni, más biztosítékot sajnos nem, de akinek ez elég, vagy esetleg úgysem DII-zik már, az kölcsönadhatná. Esetleg még egy ncore meghívót fel tudunk ajánlani cserébe 😊
Akiben megvan a vállalkozó szellem, írjon egy pm-et 😊
Nem tudjátok lehet-e még kapni valahol a kiegészítõt jóárasítva csak önmagában? Sima diablo2 megvan, valami 2ezer ft körüli értékre gondoltam, dobozos verzióban. (ha nincs akkor marad a digitális változat 10 dolcsiért)
Elõre is köszi.
How much can you take,before you snap?
Hivatalos számokat nem tudok mondani, de azért most is elég sokan játszanak még. Viszont nagyon sok a bot, és a spam...
2, Az emúlt 2-3 évben mennyien pártoltak el a játéktól bneten?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Az,hogy a D3 mit hoz majd, a következõ egy évben kiderülhet, de az biztos,hogy teljesen más lesz,mint a 2. Itt tuti nem lesznek hammerdinek, vagy cold sorc-ok meg trap assák, hanem csak witch doctorok, wizardok, barbárok, demon hunterek és monkok. szerintem 😊
biztos jó lesz, de teljesen más
legalábbis szerintem
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Javazon
cold sorc
hammerdin
summon necro
smiter
trap assa
enigma, arach, mara, soj, bul....
Hiába a 3 perfect mara, ami soha nem esett több év játék után sem: Shadow dancer, és Tyrael's Might
Szeritnetek lesz ilyen jó a 3 ?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
am az engem is érdekelne h mi van a Diablo Páhollyal.. tudtok vmit?? :S
most jön normal act3 (24es a kari). act2 eléggé leves volt vele 😊
blur55:
mágia használokal sokkal könnyebb játszani, minden szinten sokkalerösebb leszel,mig egy fegyver használó nem. Nmre szerintem kéne 1k damage hogy jól menjen. :S
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
A találati esély a következõ képlettel számolódik:
100 * AR / (AR + DR) * 2 * alvl / (alvl + dlvl)
AR - attack rate
DR - def
alvl - a támadó szintje
dlvl - a védekezõ szintje
Amennyiben a támadó a játékos, egy kaszttól függõ bónusz adódik az alvl-hez:
+20 Barbarians and Paladins
+15 Assassins
+5 Amazons and Druids
-10 Necromancers
-15 Sorceresses
Ebbõl látszik, hogy védekezni sokkal nehezebb, mint támadni. Ahhoz, hogy egy a karakterrel megegyezõ szintû szörny ellen 95% defünk legyen kb 20-szor annyi def kell, mint amekkora a szörny attack rate-je, viszont egy 95%-os találati esélyhez (barbár esetén) 4-6-szor akkora AR is elég, mint a szörny def-je.
A szörnyek statjait egyébként itt lehet megtalálni.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
egy barátommal szoktam lanon játszani, egy barbárja van és így néz ki a karaktere: str 101 dex 95 vit 94 en 15. attack damage 193-270 az attack ratingje 1051. defense 686. life 437.
na most az a helyzet, hogy befejeztük a játékot, elindultunk nightmare fokozaton, és míg a kis varázslónõm lassan mephisto-nál van, a haver ezzel a karakterrel andarielt képtelen volt kinyírni. alig talál el valakit és hihetetlenül lassú csatában. mit kellene csinálni vele, mert ilyen értékek mellett röhögve végig kellene mennie a játékon, erre 2 ütés bárkitõl és meghalt. ötletek?
http://dropcalc.silospen.com/item.php
Nekem tegnap walkolt dc... hát nem lett anni-m 😄
Summon necroval mentem neki, ráteléztem, kb ráfingott kétszer a minionjaimra és eltûnt mindenki.
Más: hell Duriel dobott egy olyat, hogy "twisted essence of suffering". Ez mire jó?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
2-ot utnek nalam aztan menekulhetek is hazafele😛
lenne meg egy kerdesem set targyakat szeretnek oszgeyujteni, van valami progi ami megmutatja hgy egy adott targyat hol tudok megtalalni, vagy hol a nagyobb valosiznuseg arra hogy hozzajuthatok?
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Kicsit lejjebb tekersz, és ott lesz a letöltési link.
Nekem plugy csak 1.13c-vel mûködik, 1.13d-vel nem volt hajlandó elindulni.
Lenne egy aprócska megjegyzésem: az, hogy hellen lazán tudsz haladni még nem jelent semmit. A három überboss a kulcsos portálok mögött, meg aztán a másik három tristramban messze erõsebbek bárminél, mint amivel eddig találkoztál a játékban. Úgyhogy kösd fel a gatyád 😊
annyira elmenta kedvema dologtol mikor oszgeyujtottem azokat a kulcsokat es nem mukodik a dolog...
ezek szerint eloszor teljesen vegig kell vinni hellt?
alakvalto macis druidaval vagyok, eleg siman megy a hell 1.13 alatt... bar mig rajottem hogy osszam el megfeleloen a skilleket azt hittem megoregszem..
ha single-ben vagy,akkor használnod kell valamilyen mod-ot
oszegyujtottem a 3-3 kulcsot key of hate, key of distruction es key of terror, hell fokozaton meg akarom nyitni a kapukat hogy a uber boszikat legyozzem az utolso fejezetben...
de hiaba pakolok be 1-1 kulcsot mindegyikbol a harodic cube-ba utanna transmute...
nem tortenik semmi..
mi a teendo? miert nem mukodik a dolog?
20 tornado
20 hurrican
20 cyclone armor
1-20 twister
1 arctic blast
1-1 Raven, spirit wolf, dire wolf, grizzly
használj minél több all/druid skill-t adó itemet és nm act2 offensive mercet.
ha sok enemy van akkor spirit wolfokat idézz, ha csak egy nagy (act boss) akkor grizzlyt. hurrican és oak legyen mindig, és tornadoval támadj ezerrel.
meg szerintem érdemes egy olyan idézõs cuccra rakni egyet ami lifehoz ad
Ha igen tudna adni pár tippet, mert most kezdtem el egyet szingliben. 😊
Hogyan futtathatom a Diablo II-t Windows Vistán?
Indítsd el a Diablo II.exe fájlt. Körülbelül 2 másodperc után meg fog állni.
Indítsd el a Game.exe fájlt. Ez is meg fog állni 2 másodperc múlva.
Ezután indítsd el a D2VidTst.exe fájlt. Ez elindítja a videokártya tesztjét, de kb. 10 másodperc múlva a Diablo II betöltése is folytatódni fog.
Ezt minden egyes elindításkor meg kell tenned, de ezután a játék tökéletesen mûködik (az Alt+Tab is).
és mégse megy rendesen akkor csak azt tudom javasolni hogy szedd le tényleg bnetrõl iso-ban (valójában egy exe file lesz ha jók az emlékeim) és azt telepítsd fel. Azzal semmi gondod nem lehet.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
elindul a játék,de kevés a szinmélység és a szinek is torzak.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
feltettem a dio2+lod kombót 1,13c patchel mindegyiket, win7 64bit társaságában és mikor rákattintok az inditásra látszólag nem történik semmi,majd5-10 perc után egyszercsak beadja a játékot,de mindengéle inverz pár bites szinmélységgel.
Mit kéne állitani , hogy megjavuljon a kinézet és gyors legyen a betöltés?
Az exéét átállitottam XP SP3 as kompatibilitás modba,de semmi változás.
Egy toshiba satelite l750D-16K-n futtatnám, minden driver a legfrissebb
másik nagy kedvencem az obedience volt 😊
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Pvpben is jó lenne, csak duel gameben nem müködik mert már szinte csak a keménymag játszik. Magyarul évek óta a duel gameben a játékosok 99%-nak übergigahigjtech cuccai vannak. 😞