Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor én maradok fix trapassin (light).
Szükség lenne még fire sebzésre is!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Darkhorse - blizz sorc
Aspyrin - trap assa vagy cold sorc
sirdond - cold sorc vagy ?
Delac - ?
rettenthetõ - reméljük conv pala 😛
sas6 - light soso
born2fxxk - blizz sorc
?
egy kiadó hely van még, mert most nézem,hogy davidus nem is mondta hogy jönne, hátha betéved addig valaki a topicba
még más kérdés?
én lehet valami barbal indulok
mit ajánlotok ami csapat játékos?
How much can you take,before you snap?
pont most törlöm a diablot (sajna a társaság FPS párti, minden hely kell a lanos játékokhoz...60gb vinyó suxx)
Darkhorse - ?
tigeroo - ?
rettenthetõ - ?
davidus - ?
sas6 - ?
born2fxxk - ?
A listán lévõk jelezzenek vissza, hogy akkor benne vannak-e és hogy milyen karit kezdenek.
Rettenthetõ, ha már lehet választani az általad felsorolt karik közül, akkor szerintem conv palával gyere. Hellen megkönnyítenéd a dolgunkat.
Ha jól számolgattam, akkor a reset itteni idõ szerint kb hajnali 3 órakor fog zajlani. Ezt kalkuláljátok bele mindenképp!
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Én soso-t fogok kezdeni, mégpedig blizzardosat.
Kitanulok minent 17 ig.
<#vigyor3>#vigyor3>
http://sacred2.hu/
Itt talán több infót találsz.
Reset után, ha van kedved tolhatjuk együtt, habár a duel nem az én világom.
bocs már 6-7 éve diablózok de csak tegnap ketem el neten nyomni és semmit sem tudok pl hogy lehet egymás ellen nyomni,klánok meg ilyenek.
ha valakinek van kedve leírhatja ezeket vagy ha van valami magyar link ahol ezeket megtudom az is tök jó lenne.
köszi.<#vigyor3>#vigyor3>
Acc: frantic
Nagyon azért ne merülj bele a fejlesztésbe, mert jun. 17.-én reset lesz, ami azt jelenti hogy laderen mindenkinek új karaktert kell kezdenie.
megvettem a diabló 2 +kieg-et és csináltam neten 1 karaktert.
azt írja ki alá, hogy: expired in 10 day.
mi a ... van csináltam magamnak accountot meg mindent.
mi lehet a gáz? igy nics is értelme gyurni a karakteren.
help plííííz!
De ha akárki más szeretné szívesen lemondok róla.
jut eszembe mindenki a resettel foglalkozik, új házigazdának meg senki nem akar jelentkezni <#ejnye1>#ejnye1>
És az accom *born2fxxk.
még biztos akad jelentkezõ a csapatba
Én az accom alól törlöm resetkor az összes karit (lvl-tõl függetlenül) és ugyanazon acc alá mehetnek az újak. Minek rakosgassam, non ladderben úgysem játszanék.
Vagy ha igen, akkor meg inkább sp plugy-val (vagy mivel).
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
ha valaki olyan kreálta a gamet akinek meg már megvolt a q akkor neked nem lesz meg, neked jelen esetben ez lenne a jó
vagy mielõtt megölitek baalt kilépsz a partiból és úgy ölik meg baalt akkor is maradsz ugyanazon a szinten
Baal megölése után direkt nem mentem bele a Destrucion's end portálba, mégis amikor save and exit-re kttintottam, feldobta a videót, és átrakott nightmare-re. namost én így 36-oson még nem akartam átmenni, szerettem volna még megszedni magam baal dobott cuccaival, meg fejlõdni. Ez a következõ (újladderes) karakteremnél ugyanígy elkerülhetetlen lesz vagy megoldható valahogy? Tudom hogy tudok még normalon baalrunolni, ha én csinálok játékot... Csak nem látom a normal játékokat.
Örülök a ladder resetnek, meg az sg-s "klánnak" is 😊 ha még beférek akkor én egy javazont kezdenék. Fasza kis villámos-mindekit-lecsapós. Annak viszont jobban örülnék ha hétfõn (16-án) lenne ladder reset, hétfõtõl ugyanis nem lesznek itthon szüleim úgyhogy haverral tartanánk egy kis LAN-maratont... ^^ De igazából lényegtelen, majd meglátjuk. Ja mégvalami: "We will be performing a Diablo II ladder reset on June 17 beginning at approximately 9:00 a.m. PDT." Namost ez magyarországi idõszámítás szerint hány órakor lenne? Mi az a PDT?
Darkhorse - ?
tigeroo - ?
rettenthetõ - ?
davidus - ?
sas6 - ?
és akkor ki a 8.?
born2fxxk - ?
kinek mi a bnetes accneve?
"mennyi a max acc egy cdkey-hez?"
annyi accot csinálsz amennyit akarsz
V9ykn8_TZL0
hülye kérdéseim:
- élbõl ladder-ként csak ladder-es gémeket látok/láttam mindig? mert olvasom hogy a lényeg hogy reset után normal lesz minden karim és nem tudok ladder-es game-ekbe joinolni... az emberek túlnyomó része nyilván átmegy ladderbe és hagyja a régi karikat elhalni. ez hogyvan marad ember normális normal gémelésre? vagy mindig is voltak sokan ott is?
- ilyenkor új accot csinál mindenki gondolom. mennyi a max acc egy cdkey-hez? vagy ti meghagyjátok a nagy leveles karikat és mellé toltok új laddereseket?
köszke
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
elkap megint a hév és vége 😛
egyébként jó nyaralást
Szerintem rakanis.hu-s linkek fednek mindent a kezdéshez, onnantól, h mit érdemes felvenni, addig, h mi a legjobb kari
természetesen nem kell lemondanod szerintem, attól hogy nem leszel netközelben egy ideig, vagy utána se szándékozol már folytatni az egész d2-t? egyébként nekem mindegy ki lesz az új modi, csak legyen tiszta a fórum, és írjon egy faqot a kezdõknek 😄
utána már nem muszáj mindenkinek együtt mennie. ez majd úgyis kialakul
sg-s clan? <#idiota>#idiota>
van még hely biztosan