Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hali. mit kell tennem egy lightning rainbow facet jewel-ért? értsd: van-e valakinek ill. kb mennyit ér? köszi
ez már elég meggyõzõ :)
Hát nemtom, akármennyire is bizakodok a dio3-ban, nagyon ugy tünik számomra hogy WotLK bejelentésre készülnek ennyire, a splash-ban látható két szem egyértelmûen a Lich King-hez tartozik, az a lila valami meg hasonlít a Tuskarra( bár nem nagyon ), ami asszem valami uj faj, vagy nép vagy istentudja mi lesz a wow kiegjében :(
na ma megjelenet egy újabb kép és egy újabb kód ami még mindig lost
és a splash is megjelent a pentagramm ötödik része ami vélhetõen a lost vikings játék iránytûje.
remélem nem a lost vikings egy újabb részét akarják csinálni :(
és a splash is megjelent a pentagramm ötödik része ami vélhetõen a lost vikings játék iránytûje.
remélem nem a lost vikings egy újabb részét akarják csinálni :(
How much can you take,before you snap?
Most már én is, de akkor elég lehangolónak tûnt, de hát ilyen az élet. a gyümölcs fán is vannak romlott gyümölcsök :D
Micsoda érdekes játékosok vannak fent. Elkezd kérdezgetni, hogy van-e gyémántom és adok-e. Majd kilép és vissza és megkérdezi, hogy nem-e adom kölcsön a kockát egy mixhez. Ezek után megjött egy 3. õ meg érdeklõdik, hogy nincs valami pala dolgunk neki. Az elsõ delikvens mondta hogy van, de mivel magyar ezért nem ad. Ezek után inkább kiléptem :D
Most itt a nagy felhajtásban kedvet kaptam újra játékhoz,kérdésem 1.12 patcht szedtem le, van hozzá crack? Gamecopyworld-rõl úgy látom leszedtek minden ilyesmit
PSN ID.: Beegabor
Blizz eddig nem sok szart csinált,Sc-nek,Wc3-nak,WoW-nak és Dio2-nek is óriási tábora van még mindig,Magyarországon is!
vazze ez a blizzard :D
mi lesz abból a képbõl, eddig mindhárom játéka lehetne (dio,sc,wow)
ja és a képek száma hajaznak a lost számokra: 4,15,16,23,
ez sem lehet véletlen
mi lesz abból a képbõl, eddig mindhárom játéka lehetne (dio,sc,wow)
ja és a képek száma hajaznak a lost számokra: 4,15,16,23,
ez sem lehet véletlen
Még ekkora Diablo II élet van?
Tény és való nem semmi játék.
Tény és való nem semmi játék.
Azt hogy lehet megoldani, hogy 1 gépen 2 diablo fusson egyszerre? Kell hozzá valami program? Van cd-keyem meg minden, csak a technika kéne.
Csak vizuális élményt nyújt.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Kérlek, írjatok néhány szót a Trang Oul szetrõl. Ha megszerzem a setet, a set viselésétõl, esetleg a vámpírrá változástól: lesz
- több életem?
- nagyobb mágiasebzésem?
- a páncéltól kapható +40% faster run/walk-on kívül még nagyobb gyorsaságom?
Avagy, az átváltozás csak amolyan látványfunkció?
Köszi!
- több életem?
- nagyobb mágiasebzésem?
- a páncéltól kapható +40% faster run/walk-on kívül még nagyobb gyorsaságom?
Avagy, az átváltozás csak amolyan látványfunkció?
Köszi!
op tvr1 es csati hellbaal bot, .baal paranccsal megnézed megy e épp aktuálisan
hogyan lehet a legkönnyebben baalrunt szervezni,ha nincsenek hun csatin?(asia szerver power,többire nem enged fel vmiért...)Megöltem baalt,ezért Slayer rangot kaptam,így nem látom már a normál gameket,így nem tudok baalrunolni.Ötlet?
Csak pajzsot.
Lenne egy kérdésem smiter paladinnal kapcsolatban. Paladinom még sosem volt.
A smiter csak a pajzsát használja támadásra, vagy pajzsal megcsapja az ellent, utána meg nekiáll püfölni a kardjával, vagy amilyen fegyvert éppen használ ?
A smiter csak a pajzsát használja támadásra, vagy pajzsal megcsapja az ellent, utána meg nekiáll püfölni a kardjával, vagy amilyen fegyvert éppen használ ?
http://sacred2.hu/
úgy legyen :D
perf anni 2.2k nál jár :P
mennyibe megy el? :OOOOOOOOOOOOOOOOOO
na ugye, hogy mondtam, hogy egyet idizzetek :]]]]
na ugye, hogy mondtam, hogy egyet idizzetek :]]]]
Szerintem nem sietik el, megnézik mennyire srófolják fel az árat a hiénák.
wow, most még jó sokat ér, mennyiért sikerült eladni?
amúgy gz
amúgy gz
Na ütöttünk haverral egy 19-20 pala torcot. :D
Végre valami jó... ;DDD
Végre valami jó... ;DDD
és mivan ha csak egy újabb kiegészítõ lesz?
hisz a diablo 2 a mai napig rohatt népszerû, de tényleg...én 2 új kaszttal + 1 acttal tökéletesen megelégednék<#idiota>#idiota>
hisz a diablo 2 a mai napig rohatt népszerû, de tényleg...én 2 új kaszttal + 1 acttal tökéletesen megelégednék<#idiota>#idiota>
ÚJABB KÉP!!!
http://starcraft2.hu/2008/06/24/a-kirako-ujabb-darabja/
és a splashben találtak egy Hel rúnát:)Ez nem lehet máás,ennek diónak kell lennie:)A képbõl mondjuk még lehet vmi wowos szarság,de remélem inkább vmi görnyedt darkvarázsló csajszi:)
http://starcraft2.hu/2008/06/24/a-kirako-ujabb-darabja/
és a splashben találtak egy Hel rúnát:)Ez nem lehet máás,ennek diónak kell lennie:)A képbõl mondjuk még lehet vmi wowos szarság,de remélem inkább vmi görnyedt darkvarázsló csajszi:)
hehe, ez tök jó
tetszik ez a blizzard marketing :P
szerintetek mi lesz majd a 6 részletbõl összeálló képen?
az én tippem:
egy nagykabátos csuklyás nõ lesz rajta, mondjuk egy varázslónõ :P
tetszik ez a blizzard marketing :P
szerintetek mi lesz majd a 6 részletbõl összeálló képen?
az én tippem:
1. Ha most be is jelentik,tuti h 2-3 éven belül nem fogják kiadni,Blizz sosem kapkod.
2. Minden Blizz játéknak volt eddig magyar közönsége,mivel minõségi játékokat készítenek,az 1-es pont miatt:)
3. Ha nem köt le 6 évig,még visszajöhetsz a 2-vel játszani:)
2. Minden Blizz játéknak volt eddig magyar közönsége,mivel minõségi játékokat készítenek,az 1-es pont miatt:)
3. Ha nem köt le 6 évig,még visszajöhetsz a 2-vel játszani:)
Örülnék a d3-nak, de aggódom is. A mostani résznek sikerült 6 évet lekötnie, vajon a következõ is le fog? Ugyanúgy lesz benne magyar közösség? Ilyesmi gondolatok fordulnak meg a fejemben.
vááááááá ettõl frászt kapok :D:D:D:D
de örülnék ha bejelentenék... oldal könyvjelzõzve, minden nap megnézem majd hogy alakul a kép :)
de örülnék ha bejelentenék... oldal könyvjelzõzve, minden nap megnézem majd hogy alakul a kép :)
Helo
Mindenhol csak lukra futok a no cd crack-el. Valaki be tudna linkelni vmi helyet ahonnét le tudnám tölteni? 1.10 hez.
Elõre is köszönöm szépen.
Mindenhol csak lukra futok a no cd crack-el. Valaki be tudna linkelni vmi helyet ahonnét le tudnám tölteni? 1.10 hez.
Elõre is köszönöm szépen.
Tegnapi gamble termés :-)

http://silkiehun.atw.hu/