Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha találok majd valami jobb javelint akkor fellehet tölteni ilyen alap javelinekkel amik az árusoknál vannak? (mint íjhoz a nyílvesszõk)
mert nagyon fogy a javelin,de még csak lvl 11-es vagyok és még alap javelineket nem sajnálom
eredeti a diom, ezen a gépen korábban játszottam is vele.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
itt vannak hasznos dolgok,maphack,heroeditor(only single)
magyarosítás stb.
http://sacred2.hu/
Örülök, hogy szerepel benne Cain (akit megint meg kell menteni <#wink>#wink>), ismerõs elemek, mint például a tp, baba skillek, stb. A witchdoctor érdekes karakter lesz, egyfajta necro/soso keverék. A grafika csodálatos, de félek, hogy erõmûvet igényel majd.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
lenne egy kis problémám.ma tettem fel a Diablo 2-õt és miután elindítanám kijön a fekete képernyõ majd 2 másodperc múlva visszarak az asztalra.nemtudom mi lehet a baj lehet hogy nem szereti az xp-t?
meg még meg szeretném kérdezni hogy létezik a játékhoz magyarosítás?
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
JBQA!
Hell cs? Hmm ez jól hangzik. Esetleg lenne itt egy olyan 80-90es kari aki elvinne hell-csig és runolná velem 2-3szor? Hfben is kiegyezhetünk.
Bizonyára mindenki tudja hogy sokan csalnak d2-ben.(bot,dupe,autorun bot,maphack)
nem tud valaki ehhez cheatot?
baal bugozni kell az actok végén, belépsz egy olyan gamebe aminek az a neve,hogy baal for quest vagy hasonló. és lennie kell olyan karinak akinek kell a quest(act5 q6) és amíg õk kinyírják addig te a városban megkapod a questet. egyébként rájöttem,hogy most még egy kicsit szopás,mert kevés a rendes diarun.
ja és uber tristramban is lehet elég rendesen fejéõdni 😊
How much can you take,before you snap?
1-20ig viszonylag sokat kapsz, 20-25ig lassabban fejlõdsz, 25 után viszont 1 runban kb 10 szintet is lehet lépni. Persze ahogy egyre magasabb leszel, úgy egyre kevesebbet is fejlõdsz. Én mindig így szintelem a karijaim.
a blizz vmit nagyon tud...
Csak gyõzzem kivárni a megjelenést. ^^
V9ykn8_TZL0
melee - barbár (üt.borul.)
caster - varázsló (mana-alapú karakter)
combathealer - paladin (vagy vmi páncélos pap)
hibrid - witch doktor (pet + mind control stb.)
szerintem ez "tuti"
az ötödik lehet hogy valami ranged lesz
(vagy zsivány, és akkor dagger/bow ama+assa egyben)
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
amazon-sztem kimarad a ffi/nõi barbár miatt
necro-witch doctor váltja valszeg
barbár-pipa
sorci-sztem megmarad 😊
paladin-erre kiváncsi leszek
druida-witch doctor váltja valszeg
assa-erre is kiváncsi leszek
1barbár
2wd
3sztem sorci lesz a harmadik
4plusz wd mellett szerintem lesz még egy teljesen uj class
5az ötödik pala vagy assa közül,sztem inkabb a pala
mit gondoltok? 😊
Vagyis az nem tetszik, hogy a necro helyett lenne a witchdoctor...druida helyett simán jó lenne, na de a necrot ne hanyagoljuk már el kérem..
és bár még csak két karakter publikus szinte biztos vagyok benne hogy nem merek bevállalni azt h ne legyen sorci 😊
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Valami leírás, faq, honlap van a játékhoz? diablo2.hu nem éppen egy információban dús lap 😄
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Jó lesz ez, csak nehogy a witchdoctor legyen a necro mert akkor nem fogok örülni.
és igen, diablo 3 😄DDDDD
How much can you take,before you snap?