Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

envoka
Persze, a kovácsnál lehet javítani, és akkor feltöltõdik a darabszám.

http://sacred2.hu/

Szerintem azt csak megjavíttatni tudod.

tigeroo
javelin kérdés:

ha találok majd valami jobb javelint akkor fellehet tölteni ilyen alap javelinekkel amik az árusoknál vannak? (mint íjhoz a nyílvesszõk)
mert nagyon fogy a javelin,de még csak lvl 11-es vagyok és még alap javelineket nem sajnálom
Morfi
Ha meg nagyon wow-ossá teszik akkor én maradok a 2. résznél 😄

Gladiator
az lehet probléma, hogy amikor én legutóbb játszottam vele, akkor malajziában voltam, tehát ottani kapcsolatot használtam, de európai szerveren játszottam. most is europe realmre csatlakoznék.

Gladiator
cááá... most meg azt mondja, hogy a kapcsolatom jelenleg tiltva van ebbõl a realmból, próbáljam késõbb.

eredeti a diom, ezen a gépen korábban játszottam is vele.

Eredeti kulcs kell, a tûzfalon pedig engedd át. Ha mindez megvan felpeccseli magát és megy.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Gladiator
mikor mennék fel battlenetre beírom a kódot, majd aszondja, hogy a realm nem elérhetõ, vagy pedig nem vagyok a nethez csatlakozva, esetleg a tûzfal blokkol. a most netem mûködik, minden tûzfalat bezártam, a realm-es dolgot hogy tudnám megoldani?

dudusrac
Van egy kis problémám. Feltettem a játékot minden simán ment, de amikor el akarom indítani, kiírja, hogy tegyem be a play discet, holott végig az volt benn. Próbáltam keresni hozzá cracket, de nem találtam, elvileg nem is kell. Nem tudjátok mi lehet a probléma?

http://www.diablo.hu
itt vannak hasznos dolgok,maphack,heroeditor(only single)
magyarosítás stb.

www.diablopaholy.hu

plu604
felesleges még ilyesmit boncolgatni. már csak azért is, mert nem ismerjük a játékmenetet. Kapásból csak annyit, a "combathealer" kifejezésbõl kiindulva, hogy kérdés, hogy pl cuccokat hogyan lehet majd szerezni. úgy mint d2-ben, megy mindenki dps-kedni (wow-os ártalom damage per second-ot jelent) vagy min wowban: lesz egy tank, aki eltereli a szörny figyelmét de jól bírja a fizikai csapásokat (barbár pl) egy pala õt healeli a többi meg dps. Illetve milyen lesz csak simán a fejlõdés? Questekért kaounk majd xp-t/cuccokat? Több lesz egy act-ben mint 6, vagy kevesebb? Egyáltalán lesznek act-ek?

envoka
Open battlenet. De oda is eredeti játék kell. Ott lehet játszani a single karakterekkel.

http://sacred2.hu/

Büntet!
Örülök, hogy szerepel benne Cain (akit megint meg kell menteni <#wink>), ismerõs elemek, mint például a tp, baba skillek, stb. A witchdoctor érdekes karakter lesz, egyfajta necro/soso keverék. A grafika csodálatos, de félek, hogy erõmûvet igényel majd.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Aradebil2
A régi ladder karik átkerültek non ladderbe--->kevesebb feature,cucc,runeword érhetõ el,+ladderon sem leszel rajta értelem szerint

Aradebil2
tudom hogy bannt kaptam,remélem holnap megoldódik az egész,jön az új gépem,új hálókártya,új anyámtyúkja,hátha akkor változni fog az ip-m😊Amúgy a saját hülyeségem miatt bannoltak,megpróbáltam tört dioval és eredeti loddal bnetezni,hát nem jött össze,de legalább így elõ kellett túrnom az eredeti game-t is😊))

setuh
az lenne a kerdesm h most ha volt ez a reset a battle neten ez mire vonatkozik?regi karikkal mar nem erdemes jatszani vagy mi valtozott meg?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Risu Führer
szevasztok
lenne egy kis problémám.ma tettem fel a Diablo 2-õt és miután elindítanám kijön a fekete képernyõ majd 2 másodperc múlva visszarak az asztalra.nemtudom mi lehet a baj lehet hogy nem szereti az xp-t?

meg még meg szeretném kérdezni hogy létezik a játékhoz magyarosítás?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Kandurex
isten ments'

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Zenszkij
Rem a 3-ba ezt kiküszöbölik...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

sehogy 😊
Zenszkij
Hogy lehet az egyjátékos karakteremet felnyomni a battlenetre? kösz a választ

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Ha már variálnak, inkább wizard lesz újra a sorciból.

JBQA!

Mr_no_NaMe
Azért mert te is bannolva vagy. Én úgy kaptam bant, hogy nem is játszottam soha a bneten, és mégis. Írtam a supportnak és a kedves supporter aszonta, hogy sry ilyen bug néha van, ez van, tessék fejreállni õ akkorse tud mit kezdeni tehát várni kell. Felhívtam a szolgáltatómat, lebasztam õket, hogy 3 hónapja miért ugyan az az ipm amikor elvileg dinamikus, és 2 óra múlva volt új ipm. Azután úgy ment az EU-s realm mint a huzat...99,99% hogy nálad is ez a probléma, hogy ok nélkül 1 hülye bug miatt kaptál 10*24 óra bant...

Hell cs? Hmm ez jól hangzik. Esetleg lenne itt egy olyan 80-90es kari aki elvinne hell-csig és runolná velem 2-3szor? Hfben is kiegyezhetünk.
csö all!
Bizonyára mindenki tudja hogy sokan csalnak d2-ben.(bot,dupe,autorun bot,maphack)

nem tud valaki ehhez cheatot?

Aradebil2
Azért írtam a pub megoldást,mert nekem Asia-n kell játszanom(többire vmiért nem enged fel wtf),és ott nincs egy szál magyar se,koreaiakkal nem tudsz kommunikálni az esetek 90%ában,de érted,hozzád se szólnak,nagyon gáz...

jaja tegnap én is elhúzattam egy karit sas6al meg mamlasszal hell cs-ig viszonylag gyorsan (kb 1 óra volt mire eljutottam odaáig)
baal bugozni kell az actok végén, belépsz egy olyan gamebe aminek az a neve,hogy baal for quest vagy hasonló. és lennie kell olyan karinak akinek kell a quest(act5 q6) és amíg õk kinyírják addig te a városban megkapod a questet. egyébként rájöttem,hogy most még egy kicsit szopás,mert kevés a rendes diarun.

ja és uber tristramban is lehet elég rendesen fejéõdni 😊

How much can you take,before you snap?

Hell chaos sanctuary.
1-20ig viszonylag sokat kapsz, 20-25ig lassabban fejlõdsz, 25 után viszont 1 runban kb 10 szintet is lehet lépni. Persze ahogy egyre magasabb leszel, úgy egyre kevesebbet is fejlõdsz. Én mindig így szintelem a karijaim.

Aradebil2
kreálj egy pub game-t,írd be névnek h act2 gogo,bejönnek egy csomóan,és 1óra alatt végigrohantok a game-n ha szerencséd van.Ha nincs,akkor kb 1óra/act.aztán ancikat lenyomod,és go nm baal

zsirfecske
jól írja a hardwired, d3 szanaszéjjel büntet minden eddigi/jövõbeli hasonló próbálkozást. 3d-ben diablo, az meg hogy lehetne jó? így.

a blizz vmit nagyon tud...

Mr_no_NaMe
Ezt az 1 nap alatt lvl 90 elméletet sosem értettemm...ezt is elmagyarázhatná valaki
Mr_no_NaMe
Tudnátok valami jó módszert gyors szintezéshez? Most 45ös a blizzsorcim és nm act2-ben járok. Eléggé uncsi már ez a lassú elõrehaladás...valamiféle módszer van, hogy az egyedüli unalmas, lassú elõrehaladás helyett kicsit gyorsabban lépjem a szinteket?
Uhh. Hát ezt is tuti megveszem. 😄
Csak gyõzzem kivárni a megjelenést. ^^

Davidus
sorc meg valami lövõ/dobáló biztos lesz. már csak az a kérdés mi lesz az ötödik. biztos valami melee(pala?) mert túl sok lenne a ranged

V9ykn8_TZL0

tigeroo
szerintem:

melee - barbár (üt.borul.)
caster - varázsló (mana-alapú karakter)
combathealer - paladin (vagy vmi páncélos pap)
hibrid - witch doktor (pet + mind control stb.)

szerintem ez "tuti"
az ötödik lehet hogy valami ranged lesz
(vagy zsivány, és akkor dagger/bow ama+assa egyben)
miilann
amugy tudom hogy még baromi messze van de már csak gondolkodni is jol esik róla -.-

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

miilann
amugy rögtön azon kezdtem el gondolkodni h milyen karik maradnak ki ha csak 5 class lesz és legutobb ugye 7 volt

amazon-sztem kimarad a ffi/nõi barbár miatt
necro-witch doctor váltja valszeg
barbár-pipa
sorci-sztem megmarad 😊
paladin-erre kiváncsi leszek
druida-witch doctor váltja valszeg
assa-erre is kiváncsi leszek

1barbár
2wd
3sztem sorci lesz a harmadik
4plusz wd mellett szerintem lesz még egy teljesen uj class
5az ötödik pala vagy assa közül,sztem inkabb a pala

mit gondoltok? 😊

Mr_no_NaMe
Hát nekem egyáltalán nem tetszik :S
Vagyis az nem tetszik, hogy a necro helyett lenne a witchdoctor...druida helyett simán jó lenne, na de a necrot ne hanyagoljuk már el kérem..
nameg a karakterekbõl lesz férfi, nõi... amazon kizárva akkor 😞
miilann
jaja sztem is ezzel h lesz witch doctor elbucsuzhatunk a necrotól,és talán a druidától is
és bár még csak két karakter publikus szinte biztos vagyok benne hogy nem merek bevállalni azt h ne legyen sorci 😊

plu604
itt már messze nem ugyanazok lesznek a karakterek sztem 😊 a witch doctor fog inkább hasonlítani a necrohoz... átkokkal való manipulálás valamilyen formában sztem tuti benne lesz, a támasztgatásban nem vagyok biztos. Annyi viszont szent hogy megpörgette a fantáziámat a karakter. 😉

minõségû videó
Énvagyokazapád
köszi

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Aradebil2
www.diablo.hu
hun1.rakanis.hu

Énvagyokazapád
üdv!

Valami leírás, faq, honlap van a játékhoz? diablo2.hu nem éppen egy információban dús lap 😄

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Mr_no_NaMe
Megnéztem a vidiket...hát nemsemmi lesz az biztos. Amikor cain elkezdte nyögni a "Stay awhile and listen!" szöveget és a barbár szokás szerint félbeszakítja, ott beszartam a röhögéstõl 😄
Jó lesz ez, csak nehogy a witchdoctor legyen a necro mert akkor nem fogok örülni.
Mr_no_NaMe
UH UH UH <#wow1><#wow2>
Mr_no_NaMe
linkt pls
wááááááá
és igen, diablo 3 😄DDDDD

How much can you take,before you snap?