Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sas6
*Karesz951 😊 sokat vook fennt 😛

Sas6
dex re semmi sem kell.

Attol fugg hogy használsz e energy shield-et. Ha igen akkor mennyen a energy-re is ha nem, akkor mehet mind a vitalyre sztem. Nekem egy pont sincs az energy-n de insightos csicsommal nincs hiányom belõle😊 Str meg 156 kell a monarch miatt. De nem muszaly ennyit rátenned, a cuccokbol is osszejöhet akár. tock,anni stb.

zsirfecske
light sorcinak tényleg mehet akár 300+ vitality is? eddig 200 van rajta, többi staton szinte semmi és van 150 fel nem használt pontom... 50 energy, 55 str, min dex. valahová szórni kell és dex-re nem akarom mert kétkezes staff-ban gondolkodom. lev79 amúgy. köszi

Reggel nem mindig van rá idõm, de most kerítettem rá egy keveset 😉

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Rettenthető
pedig most pont úgy tünik, mintha fent lennél :-)

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Melóidõ alatt nehéz, de azért egy órácskát mindig sikerül fent lennem, úgy 11 tájban. Általában késõ délután vagyok még elérhetõ egy keveset.

Rettenthető
Amúgy akik esetleg megfordulnak még bneten manapság, mikor teszik?
Mert a korábban leadott acc neveket felvettem a listámra, de én még 1 embert leszámítva, soha nem láttam senkit... Persze lehet rossz idõpontban vagyok.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Rossz helyen kopogtatsz.

Rettenthető
poison/plague tápos javazon mennyire életképes?

Abortuszra javasolt.
Amennyire lehet életképtelen, hellen legalábbis biztos. Én nightmare közepéig vittem egyszer, de túl sok lesz a poison immune-s ellenfél egy idõ után. Az elõholtakra meg amúgy is elég rosszul hat a mérgezés (ha jól tudom eleve szinte minden elõholt poison res 50%-s már normálon).

Battleneten nem árt, ha csak nem egyedül multizik.. 😄

tigeroo
poison/plague tápos javazon mennyire életképes?
most járok act2-ben, a lightning skillekre fogok rámenni de inkább a trutyival irtom a népet

passiv ágon ugye rakjam ki a valkürig?
Mr_no_NaMe
Tehát akkor semmi köze a rúnákhoz..köszi 😄
plu604
ha kisbetûvel írod is észrevesszük. én személy szerint nem.

Rettenthető
Amennyiben társasági karaktert csinál, akkor igen. De ezt nem részletezte.

Lower resre egy pötty, hellen, sosoknak a legnagyobb segítség 😉

Rettenthető
Elég a Amplify Damage lvl 1-n és a Decrepify lvl 1-n.

Kandurex
Necronak átkázásban mit javasoltok? Kemény summoner!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Rettenthető
eth -> ethereal
tal armor: Tal Rasha's Guardianship (a tal rasha set páncélja)

Mr_no_NaMe
Mit jelent az, hogy eth fegyver vagy tal armor?
Rettenthető
A 85-s szinteket rendszeresen végigtúrom magam is, engem azon felül érdekel a lejutás lehetõsége.
Elõzõ ladderben 3 tal armor hullot, amibõl 1-t mauzoleumban, 1-t ancient tunnelben dobott, egy játékon belül, ami azért mégiscsak mókás volt.
És persze az összes többi értelmes cuccot is többnyire ezen helyeken adták, de attól függetlenül szeretem lehentelni a fõbossokat.

Hát... tudtommal az mf egy kicsit mégiscsak hatással van a rúna-droppra, legalábbis negatív irányban. Ha túl sok az mf, akkor inkább mágikus, set, unique vagy rare cuccot ad rúna helyett, de javítson ki valaki, ha tévednék.

Rage47
nekem nem müxik
1.12 patch miatt lehet?
Sas6
jaahm

értem tehát minél több az "X% chance of getting magical items" anál nagyobb az esély?
envoka
MF. Leírás
Ezért jó MF-re a Summon Nekro.
Teleaggatom mfes cuccal, inv.-be is van pár mf-es sc. Így elég sok összejön neki. Mehet bárhová, nincs immunos ellenfele. A fizikai immunt is letudja szedni az Amplify dammal.

http://sacred2.hu/

mi az az mf ? vagy mitõl függ a sárga, barna cuccok hullása? én 72-es barbár vagyok
Sas6
igen ,tudom hogy runara nem vonatkozik 😊 Hát most 135 mf em van 😄 Nem sok, de jobb mint a semmi, én én blizz sorcimmal ancient tunelbe szoktam menni, és mauzoleumba😛 Itt egy db cold immun sincs, mauzoleumban csak light immun van speciel 😊

envoka
Háát... nekem 300 fölött van az MF-em, 3-4 run alatt általában szokott esni unique cucc, van hogy kettõ is, nem mondom hogy a legjobbak, mert van amelyik szemétre való, de pl. a Shako is Ancient Tunnelsbe esett.
Runákra (HR.) meg nincs hatással az MF. meg az hellen eshet bárhol.

Sas6
Nos én most lvl 86 vook. kb120 mf :S de én is meek lvl85-ös helyekre, most itt akkor sszép esélyem van HR, és egyébb szép itemekre?😊

envoka
Én meg, még ha meg is van a lejárat, akkor is felderítem az egész pályát és leölöm az összes dögöt. Hogy miért ? 1.10-es patchben már csökkentették az actbossok dobási esélyeit, és növelték a normál monstákét. Érdekes nekem pl. Shako, HR. stb... mind normál dögbõl pottyant ki. Szívesebben írtom a lvl. 85-ös területeket (Ancient tunnels, Pit, Mauzoleum...) ott bármi eshet, és esett is, nem egy alkalommal.

Morfi
Amúgy nincs bent végtelen számú verzió mi hol merre. Van belõle pár, és ha jó a képi memóriád megjegyzel 1-1 fixpontot és utána tudni fogod melyik wp, fel- és lejárat merre lesz. Én ezt használtam egy darabig aztán már nem érdekelt, mentem amerre láttam, hol zsákutca, hol fal vagy egy kemény ellenfél csapott le, de ez van 😄

Tatyla
na én odáig eljutottam ezzel a programmal hogy már 1024x768 csak az a baj hogy ablak módban,hogy lehet full képernyõre növelni?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkHorSe
en probalkoztam vele, de nem sikerult mukodesre birnom

Swedish people are albino monkeys

erre enis ratalaltam de nem tiszta hogy hogyan kell hasznalni en csak singlebe nyomnam vele

valaki tudna válaszolni az én kérdésemre?
"22275

bélanéni
Valaki megint küldött privátüzenetet, kérem hogy a mail címemre küldje, mert melóhelyrõl nem tudom megnézni a privátokat! Köszi!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Felbontás állítása: felbontásállítás

OR HOW ABOUT RUNNING STARCRAFT OR DIABLO 2 (USING 3D WHILE HAVING PERSPECTIVE ON) IN A WINDOW WITH YOUR CUSTOM RESOLUTION?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

csö all!
valaki tud-e antihack progit amivel nem találnak meg?(hack miatt)
és valamilyen egyszerü mf botot?

"Mindenki csal,rohadtul unalmas igy,elrontják a játék élmyénét"
"Azzá teszem,én is"<#banplz>

Rettenthető
:-)

Játszom már egy ideje Dio2-t (azt hiszem amióta kiadták), hidd el tudom, hogy meglesz, csak van mikor szeretek pörögni benne. Itt ne arra gondolj, hogy a feladaton akarok minél hamarabb túl lenni, hanem direkte lemenni hozzá megütni egy párszor, hátha ad valamit az a nyomorult (bár eddig elég fukar volt).

off
A HGL-rõl meg inkább ne is beszéljünk. Volt olyan, hogy kimenni lehetett az ajtón visszafele meg nem, meg beakadt az ajtóba és csak pörögni lehetett, meg a csontváz ellenfél akkorára nõtt, hogy a heréje kilógott a menyezeten (abban a gigantikus oszlopcsarnokban)... szóval arról inkább semmit, ha lehet. Egy igazi rémálom volt.
on

PiszkosFred
Menj, irts ki mindenkit, elobb utobb meglesz az a bejarat. Ez nem a HGL, ahol volt olyan random palyam, ahol a bejarat utani folyoson egy metrokocsi allt keresztben, es se elore se hatra 😊 Itt meglesz mindig a lejarat.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

miilann
YOU USE THIS PROGRAM AT YOUR OWN RISK! 😉

lehet ám vki nem bnetezik de kell neki a nagyobb felbontás.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Igaz, gyakran nem válik be, de egyszerû megoldás 😊

Rettenthető
jah, amúgy köszi azért

Rettenthető
Én mindig és mindenhol a jobbra tarts szabályát használom.

Hááát, ez elég bajos, ha mindenhol, mert a Durance Hate lvl-nél és a Forgotten Towerben is a balra tartás van tudtommal, legalábbis nekem mindkét esetben az vált be.
Vagy a mindenholt csak a wk lvl-nél érted? - mert az meglehet, de nem merném 100%-ig lefogadni.

use this program and jump on the BANNED wagon 😉

miilann
elvileg van megoldás,bár elsõ sor 'YOU USE THIS PROGRAM AT YOUR OWN RISK!' szal óvatosan vele 😊

nem tudom h tényleg mûködik e,nem próbáltam

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Én mindig és mindenhol a jobbra tarts szabályát használom.

Rettenthető
Tudtommal sehogy nem lehet 800x600-nál nagyobbra kapcsolni, legalábbis a hivatalos játékot. Hogy ilyen-olyan segédeszközökkel lehet-e, arról gõzöm sincs, viszont az lehet nem kompatibilis a bnettel.

Nem tudja valaki, hogy mi a lejutás logikus módja a worldstone keep lvl 2-rõl baal-ig?
Azt már sejtem, hogy onnan (wk lvl 2) a köv. szintre többnyire a wp-tõl jobbra esik a lejárat, de a köv. szinttõl, merre? - mert én nem látok logikus magyarázatot rá. (nem használok maphacket)

Hi!

énis kerestem erre megoldast de eddig nem talaltam ..

bélanéni
Sziasztok, lehet valahogy 1024x768-ba kapcsolni a játékot? Köszi!

tigeroo
eh köszönöm 😊
(jó nagyot csaptam a homlokomra)

azért gondolkoztam el ezen, mert ugye ha merült a cuccos akkor jelzi...de amikor vettem 1 javelint az árustól akkor elmúlt a "riadó" , gondoltam hogy osztozik a 2 javelin quantity-je...
de igy kényelmesebb kösz még1x 😄