Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Attol fugg hogy használsz e energy shield-et. Ha igen akkor mennyen a energy-re is ha nem, akkor mehet mind a vitalyre sztem. Nekem egy pont sincs az energy-n de insightos csicsommal nincs hiányom belõle😊 Str meg 156 kell a monarch miatt. De nem muszaly ennyit rátenned, a cuccokbol is osszejöhet akár. tock,anni stb.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Mert a korábban leadott acc neveket felvettem a listámra, de én még 1 embert leszámítva, soha nem láttam senkit... Persze lehet rossz idõpontban vagyok.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Abortuszra javasolt.
Amennyire lehet életképtelen, hellen legalábbis biztos. Én nightmare közepéig vittem egyszer, de túl sok lesz a poison immune-s ellenfél egy idõ után. Az elõholtakra meg amúgy is elég rosszul hat a mérgezés (ha jól tudom eleve szinte minden elõholt poison res 50%-s már normálon).
most járok act2-ben, a lightning skillekre fogok rámenni de inkább a trutyival irtom a népet
passiv ágon ugye rakjam ki a valkürig?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
tal armor: Tal Rasha's Guardianship (a tal rasha set páncélja)
Elõzõ ladderben 3 tal armor hullot, amibõl 1-t mauzoleumban, 1-t ancient tunnelben dobott, egy játékon belül, ami azért mégiscsak mókás volt.
És persze az összes többi értelmes cuccot is többnyire ezen helyeken adták, de attól függetlenül szeretem lehentelni a fõbossokat.
Hát... tudtommal az mf egy kicsit mégiscsak hatással van a rúna-droppra, legalábbis negatív irányban. Ha túl sok az mf, akkor inkább mágikus, set, unique vagy rare cuccot ad rúna helyett, de javítson ki valaki, ha tévednék.
Ezért jó MF-re a Summon Nekro.
Teleaggatom mfes cuccal, inv.-be is van pár mf-es sc. Így elég sok összejön neki. Mehet bárhová, nincs immunos ellenfele. A fizikai immunt is letudja szedni az Amplify dammal.
http://sacred2.hu/
Runákra (HR.) meg nincs hatással az MF. meg az hellen eshet bárhol.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Swedish people are albino monkeys
"22275
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
OR HOW ABOUT RUNNING STARCRAFT OR DIABLO 2 (USING 3D WHILE HAVING PERSPECTIVE ON) IN A WINDOW WITH YOUR CUSTOM RESOLUTION?
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
valaki tud-e antihack progit amivel nem találnak meg?(hack miatt)
és valamilyen egyszerü mf botot?
"Mindenki csal,rohadtul unalmas igy,elrontják a játék élmyénét"
"Azzá teszem,én is"<#banplz>#banplz>
Játszom már egy ideje Dio2-t (azt hiszem amióta kiadták), hidd el tudom, hogy meglesz, csak van mikor szeretek pörögni benne. Itt ne arra gondolj, hogy a feladaton akarok minél hamarabb túl lenni, hanem direkte lemenni hozzá megütni egy párszor, hátha ad valamit az a nyomorult (bár eddig elég fukar volt).
off
A HGL-rõl meg inkább ne is beszéljünk. Volt olyan, hogy kimenni lehetett az ajtón visszafele meg nem, meg beakadt az ajtóba és csak pörögni lehetett, meg a csontváz ellenfél akkorára nõtt, hogy a heréje kilógott a menyezeten (abban a gigantikus oszlopcsarnokban)... szóval arról inkább semmit, ha lehet. Egy igazi rémálom volt.
on
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
lehet ám vki nem bnetezik de kell neki a nagyobb felbontás.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Hááát, ez elég bajos, ha mindenhol, mert a Durance Hate lvl-nél és a Forgotten Towerben is a balra tartás van tudtommal, legalábbis nekem mindkét esetben az vált be.
Vagy a mindenholt csak a wk lvl-nél érted? - mert az meglehet, de nem merném 100%-ig lefogadni.
nem tudom h tényleg mûködik e,nem próbáltam
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Nem tudja valaki, hogy mi a lejutás logikus módja a worldstone keep lvl 2-rõl baal-ig?
Azt már sejtem, hogy onnan (wk lvl 2) a köv. szintre többnyire a wp-tõl jobbra esik a lejárat, de a köv. szinttõl, merre? - mert én nem látok logikus magyarázatot rá. (nem használok maphacket)
énis kerestem erre megoldast de eddig nem talaltam ..