Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
1.11 character editor létezik?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Rettenthető
kb 20 hozzászólást kellett volna visszaolvasni, de ha rájöttél magadtól, akkor végülis mind1.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

miilann
rendben,köszi 😊

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

rájöttem hogykell windowed modba játszani, így tényleg nem akad de nagyon pici a kép <#idiota>
Nemtudom egyszerûe nem lehet, le is fényképeztem de nem tudom hogy kell beszúrni ide azthiszem 7-10_xp32_dd_ccc_wdm_enu_53250 Catalystem van most fenn
DarkHorSe
110 szerintem

Swedish people are albino monkeys&#65279;

miilann
játék során hány skill pontot lehet szétosztani? <#wow2>

tigeroo
fú nekem olyan laggspikejaim vannak hogy nemigaz :S
meg sokszor leesik az fps 10 alá...:-D
azért ezt már nem kéne 2008-ban 😊

amugy haladok, lassan travincialban vagyok a javazonommal (bejött a charged strike is, már jobb 1 fokkal)
<#taps>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Egyébként ha valaki viszi tovább a régi karaktereit non ladderben szívesen adok cuccokat,runákat mert én nem játszok már velük és sajnálnám a jobb cuccokat elveszni.
Ha valakit érdekel akkor kûldjön egy PM-et.

http://silkiehun.atw.hu/

Alakul,alakul :-).
Ez a skiptobnet jó dolog köszi érte...

http://silkiehun.atw.hu/

Mr_no_NaMe
Engem pedig 1 sol rúnával :C
Van hel rúnám és alkudhatunk is.
Aradebil2
sg-s kapcsolatokra való tekintettel,ha vki megdobna egy 4s karddal vagy pajzzsal,annak nagyon megköszönném😊 /w Aradebil

Rettenthető
Nem tudom mondtam-e már, hogy mennyire szeretem Hell-n az undead stygian doll-okat, vagy az undead flayer-ket.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Gunner
hohoho... elcsórtam bátyám d2-jét, ha valaki mostanság kezdett új kari szóljon 😄

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Sas6
😄 esku igyfogom tolni otthon is ablakban 😄 ez nagyon jooooooooo 😄😄 Áá nem is tudtam h lehet ilyen😄 ez minden más játéknal is igy van ablakban futas?😄

én sopranost nézek közben😄
Sas6
ááá ez kuuuurt jo h ablakban fut 😄😄 igy tudok msn-ezni is tok lazán 😄 áááá

Rettenthető
Nagyon komplikált az accom :-)

Rettentheto

Sas6
wháá siekrült 😄 köszönöm szépen😊 Am mi is az accod Bneten?😊

Rettenthető
Késõ van már, nem figyelsz.
Az csak egy példa volt, hogy a kapcsolót hogy alkalmazd. Ha ablakban akarod, akkor szóköz és -w és máris ablakban fut.

Sas6
hm megcsináltam , de még mindig normálisan megyy annyi h egybol felmegy bnetre 😊

Rettenthető
A parancsikon, jobb klikk, tulajdonságok, cél:
"X:\...\Diablo II\Diablo II.exe" -skiptobnet

Sas6
hm nekem ez most magas volt😄

Rettenthető
-w kapcsolóval (azt hiszem).
-skiptobnet kapcsolóval pedig nem kell szarakodni az intróval, hanem egybõl bnetre csatlakozol.

Sas6
hogyan is lehet d2-t ablakban futtatni?😄

Sas6
Igen én is igy csináltam régen😊 de sokszor csalodtam😄 most már mindig haverral cuccolok😊

zsirfecske
kreálj game-et jelszóval, és maradj bent <1 percig, akkor fix ideig (pár perc) megmarad a játék. eldobod földre cuccost, kilépsz, másik karival jelszóval védve belépsz és felveszed. 100-ból kb 3x vesztesz el bármit is így, pl. hálózati hiba miatt nem tudsz visszalépni 😊

Tatyla
anno egy rangerrel vittem végig a játékot,de az már nagyon rég volt...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Aradebil2
van rá mód,ha van 2 db eredeti diablod.
egyszerûbb megbízni valakiben,hogy maradjon bennt amíg "cuccolsz".Illetve kicsit kockázatos verzsön is van:kreálj egy gamet,maradj bent legalább 5 percig,majd lépj ki és gyorsan vissza,ha mákod van még nem törlõdik a game automatikusan

Mr_no_NaMe
Ez engem is érdekelne..
Mr_no_NaMe
Játsz windowed modban és nem fog szaggatni kicsit se.
ewuk
hali!
nincs valami progi amivel két doiót tudok megnyitni és cserélgetni a cucaim a karakterek között? van egy necróm minden trangal csakhogy az armor a sorcinál van. ezért kéne. elõre is kösz
tigeroo
vá nekem kicsit magas a diablo, túl összetett ahhoz képest hogy hack'n slash😊

aztse tudom mit hogy tápoljak az amazonommal..milyen cuccokat keressek stb..meg a lightning spelljeim sem olyan jók :S csak a manát eszik 😄

most olvasgatom picit a páholyt aztán...kikapcsolódás<#idiota>
Aradebil2
nah megjött az új gép,megy a dio,mf sorcim már 21es😊 megint föggõ leszek,neee :S

Rettenthető
Ez így elég tág, attól függ mit akarsz csinálni.

plu604
többnyire azt ajánlják hogy minden pont menjen vitalityre, meg strengthre egy kicsi, de én szoktam rakni energyre is néhányat, az elején jó. Egyébként kezdj el játszani, aztán kitapasztalod 😊

Hat, a necronal az idezesekre, a sorcnal, a fagy varazslatokra. (bocs de fasyom ki van ma, ezzel a kurva angol windowsal)
Sas6
ó je sikerült😊 Most áttettem 2d-re. It amugy mifog msot változni a játékban? ugyan olyan lesz csak lehet h nem fog belassulni?

miilann
igen,installnál kérdezi ha jól emlékszem.

Rettenthető
Szerintem elég, ha csak lefuttatod mégegyszer a D2VidTst.exe-t és a végén a 2D-st választod.

Sas6
2D-re hogyan lehet állitani? Ujrakéne tennem a gamet?:S

Kandurex
köszi!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tatyla
a necronál és a sorcerenél mire érdemes elosztani a pontokat?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

pedig szerintem a 2D lesz a megoldás, és hogy lehet hogy nincs olyan beállítás? nekem hd3850em van és tudom 2Dben is használni

How much can you take,before you snap?

Akkor semmi esély hogy ne akadjon? régen a videotestnél 2D -re volt állítva de az új kártyával nem is létezik ez a beállítás
Sas6
Nekem is ugyan ez van 😞 De itt mindig is szar volt sajnos 😞 Nemtudom miért, pedig nemkell hozzá nagy gépigény.

Hello! tudna valaki segíteni nekem abban: kb 1 év után most elõvettem ujra a D2-t feltettem 1.10 re az EFTA modot elkezdek játszani, minden oké városban 50 FPS, kimegyek jön egy kissebb csapat szörny és lemegy 3 FPSre, a játék és egyszerûen játszhatatlanul akad, 1 évvel ezelõtt radeon 9600 om volt most nemrég ujítottam be egy radeon HD2600 ast, XP-m van nemtud valaki vmi orvoslást rá? találtam egy D2 Accelator nevû progit de ha azt felteszem akkor sajnos nem tudok az EFTA-val játszani légyszi ha valaki tud vmi más orvoslást rá az segítsen <#nemtudom> köszi
Sas6
jolvan😊 De sztem nem kell energy-re mert már nagy szinten jobb cuccokkal nem lesz kevés manád 😊

zsirfecske
kösz akkor dobok 100-at vitality-re, ha véletlen kell még energy, az belefér.